A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Dina: szép a pocakod, a nagylányokkal is ilyen szép nagy pocid volt? Neked talán már átadnák a helyet a buszon :lol:

Zétivera: próbálj egy kicsit megnyugodni, és a küldött pozitív energiánkból meríteni!!! Van egy szép fiacskád, mégha most egy kicsit betegeskedik is, mindjárt költöztök az új házba, ami biztos nagy öröm számotokra, és vigyáznod kell a pocaklakódra is, akinek a neme ugyan elég gyakran változik, de legkésőbb a születésekor ki fog derülni :lol: Szóval fel a fejjel, és nyugi!!!

Elif: jók a rucik, de nem ér ám minket kísértésbe vinni! :D

Macsek: grat a kiskrapekhoz, szerintem tényleg meglesz a focicsapat.

Kreiszi: te is ügyes ezermester vagy, az én kicsimnek majd meg kell elégednie a bolti képecskékkel :lol:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Lányok, akik voltatok genetikai UH-on: 20+4 napos koromra sikerült időpontot kapnom, szerintetek ez már nem késő? A SOTE I. az kicsit reménytelennek látszik, főleg, hogy írtátok csak pénteken lehet bejelentkezni... Mindenesetre nem izgulok szerintem minden rendben van, de ha már az orvos elküldött, akkor el is kéne menni...

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat a pocakom nevében is! Külön szerettem volna válaszolni, de elfelejtettem. :oops: A helyet most azért nem adják át, mert kabát alatt nem látszik. :?
Én is meglepődtem mikor készítettem ezt a montázst. Nagy. Mi lesz később? :shock: Bele sem merek gondolni! És még azt sem mondhatom, hogy hízok, mint a disznó. Eddig 4,5 kiló jött rám. A fenekem, combom, karom változatlan. Lehet, hogy óriásgyerek lesz? Azt írtam, hogy Eszter combcsontja kisebb volt, mint Csengének a genetikai uh-n? Pedig Eszter egy héttel idősebb is volt mikor vele voltam genetikain. :shock: Eszter 61 centi volt és 4250g. Ezt a nagy pocakot a harmadik gyereknek tudom be. Zsóval ennyi idősem nem is volt pocim. Nem értem. Mindegy!

Homeóbogyók: Én is rákaptam! Nekem ha kapar a torkom szopogatom a Coryzaliat és másnapra már érzem, hogy jobb.
A lányoknak egy héten egyszer adok Oscillococcinum-ot. Megelőzésre. Ja megfázás ellen. Köhögésre Sthodal.

A két és fél éves mit csinál???? Leveszi a polcról a dvd-t, kiveszi a tokból és sunyin néz rám! Mondom neki, hogy nem nézünk tv-t. Erre szó nélkül visszarakja és utána kezd el bőgni! :shock: :lol:
Megyek adok neki ebédet és csicskálhat.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Elif: én úgy tudom, hogy a 2. genetikai UH-t a 18. és 21. hét között szokták csinálni, szóval még abszolút benne vagy ...

Julcsi: most néztem, hogy hétfőn, szept. 29-én nem lesz kismamajóga. Pedig már úgy beleéltem magam! :cry:

Na mindegy, majd utána egy héttel!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Á nem fogyózik a lányom, csak nem eszik épp semmit, és olyan vékonyka amúgy is....palacsintán és paradicsomlevesen kívül nem tudok beletömni kaját....na meg a hal, amit persze nem én sütök..na az jó neki! Fiamnak is volt ilyen nem evős korszaka, most meg iszonyú mennyit be tud kajálni...de Ágira ráférne az evés....pici korában bezzeg gurult.. :)

Rucit azért vettem, mert hát nekem van sok, és szinte mindenem van, így a 3. gyerek is érdemel újat, és ha látok valami helyeset, szépet, hát veszek......textil pelust, meg fürdőlepedőt kell ugyan vennem, de azt mejd December-januárban ráér....
Meg vissza kell kunyiznom a kölxcsönbe adott szerkókat! fényképeken nézegettem mi mindenem volt, ami még mindig valahol dekkol....:)remélem visszajönnek...

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Csináltam új vonalzókat.....csak a képek változtak ....
Most ilyen helyesek: Kép
Lelövöm magam...most már tényleg

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus! Nagyon szépek ezek a kölkök! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

szépek - és le se tagadhatnák, hogy tesók, úgy hasonlítanak :D

KépKép

KépKép
stelly

Megpróbálok én is tenni képet a csajokról. Remélem sikerül. Tegnap készültek.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

:cry: :cry: :cry: PIROSIKSZ!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Köszi lányok a képdicséreteket! Vigyázat, függőséget okoz :D !
Nagyon jó érzés, h a kisbabámnak készülgetek a képekkel. Tényleg nem bonyi az elkészítése, pedig kézügyességem nem nagyon van.

Annyi szép rucit vásároltatok, h kezd megjönni az én kedvem is a vásárláshoz :D .

Macsek: grat a kisfiúhoz! Tényleg mennyi fiú lesz!

Háfi: grat a jó AFP-hez!

ZétiVera: jó, h kicsit jobb a hangulatod! Ma az én babócám is csak akkor jelentkezett be, amikor felkeltem, de azóta nincs nyugi :D !

Edina: szép nagy pocak, nekem kb. fele ekkora (na jó, nekem 1. baba).

Julcsi: köszi, elvileg minden rendben. Jövő csütörtökön megyek dokihoz, remélem a méhszáj is renben, mert ettől parázok kicsit.

Elif: szerintem is időben van a vizsgálat!

Verus: nagyon helyesek a gyerkőcök :D ! Személy szerint örülök, h tesztek fel képeket a nagyokról, februártól majd jöhetnek a picúrok :D !

Na eldugulok, bocs, h ilyen sok voltam.
kreiszi

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Brühühűűűűű! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!

Hú, ma olyan fejfájással ébredtem, egész délelőtt feküdtem!
Gyógyszert nem mertem bevenni, Aloe Vera gélt ittam, és borogattam a homlokom! Most már jobb lett, de még mindig nem az igazi a fejem! :? De legalább Bence baba megpróbált felvidítani, a folyamatos rugdosással, és persze sikerült is neki, még a nagy fejfájás mellett is! :lol:

Kreiszi: Nagyon szép képeket csináltál! :lol:

Erika: Nem raksz fel 4d-s képet?

Macsek: Gratulálok! Egy újabb fiús anyuka! :lol:

Verus: Nagyon édes a ruci! :lol: A gyerekek nagyon helyesek! :lol: És megy a drukk a hugodnak!!! :lol:

Zétibébi: Örülök a jó híreknek! :lol: És egy nagy dícséret a férjednek! :lol:

Elif: Szerintem nem gond, hogy csak akkora kaptál időpontot! Én 20+0-án voltam, de Bence méretei már 21-2-nek feleltek meg! :)
zsu83

Nem 21-2-nek hanem 21+2nek! :oops: :lol:
zsu83

Igen, úgy néz ki jó lesz az időpont, még belefér, azt mondta a dokim is.

Edina: én látom ám a képeket! Nincs semmi piros x...

zsu83: én mostanában olyan enyhe, de zavaró fejfájással fekszem és kelek, kitapasztaltam, hogy reggel egy zöld tea megoldja és mivel ebből a koffein lassan hat, sokáig elrendezi a problémát. Sztem nekem alacsony lehet a vérnyomásom... Most néztem, hogy 3* voltam védőnőnél és egyre alacsonyabb volt a mért vérnyomásom, lehet, hogy folyamatosan nyugszom meg. :D

kreszi: a képeidtől megint kedvet kaptam a kreatívkodáshoz :)

Kép
Kép
elif

Vera, látod, minden nap jobb a helyzet, küldjük a pozitív energiákat és itt tényleg kiöntheted a szíved mindig!!!!
Edina, tényleg nem semmi a pocid! Tegnap voltunk védőnőnél, kérdezik, hányadik hét, mondom, 18...micsodaaaaa???? Hol van a hasam???? Bővebb szabású felsőben nem mondják meg, hogy babám lesz...most már mondjuk szűk dolgokkal ráerősítek, bár most van az, hogy nem merik megkérdezni, mert ciki, ha csak híztam pár kilót :wink:
Apa sajnos még mindig messze, jövő hétfőn jön haza, már nagyon hiányzik, gondolhatjátok...ilyenkor mindig rosszul van 3-4 nap után nélkülünk, de hazajön és nem tud sokáig a fenekén ülni...
Szerencse, hogy Anyósomék meg a sógornőm itt vannak közel és szinte minden nap átjönnek picit játszani Mukikával, szóval segítenek, nagyon rendesek.
Fruzsi még nem vágja, hogy mi is készülődik, beszélünk neki róla, meg simogatja a hasamat és mondja, hogy tesó, de ő még nem tudja, hogy az mit is jelent :)
Tegnap Coldplay koncerten voltunk sógornőmmel (naggggyon jó volt, pedig én nem vagyok egy kimondott rajongó) és utána nem nagyon éreztem a picit, már én is kezdtem aggódni, de most sz elmúlt fél órában elkezdett táncolni úgyhogy megnyugodtam.

Kép
Kép
abencze

Hali!

Megint csak roviden.
Ime a tabla a hetfoi adatokkal, ezer bocs, de nem voltam netkozelben.
Kép
Nagyon durva, nem? Azok kozul, akik tudjuk a baba nemet, pont 2/3 fiu van es csak 1/3 lany. Vicces!

Mar en is vasarolgatok, foleg majd most, hogy tudom, fiu jon. Luca rozsaszin cuccait csak nem orokolheti szegenyke!

Julcsi! Luca imadja a babakat, allandoan lerohanja a babakocsikat, 3 honapos unokatesojat hosszasan simizte, puszizta, szoval remelem, jol fogadja majd a kistesot is. Bar azert valtozik majd a helyzet, ha latja, ez a baba mindig itt lesz, ha sir, akkor is, es Anyabol egyre kevesebb van... Amugy nem tudom, mit fog fel az egeszbol, hiszen o meg nem tud olyasmit elkepzelni, amit nem lat, de mindenesetre puszilgatja, simizi a hasamat, ha mondom neki, hogy ott lakik a baba. Edes!!!

Laz: En 38 felett egybol kupot adok, az a legjobb, de ha mar inkabb 39 fele jarunk, akkor eloszor hutofurdo pont ahogy leirtatok, aztan kup. Az az aminophenazonis. Az mehet 4 orankent, de ha makacs a laz, kozben 2 orankent mehet a masik hatoanyagu lazcsillapitas, pl. Nurofen vagy Panadol Baby. De 39 felett mindenkepp legyen fizikai lazcsillapitas is (hutes), mert az a gyors segitseg. Lucanak is volt 40 fokos laza, akkor jott a priznic. Szegenynek akkor meg sirni sem volt ereje, csak nezett ki a vizes torulkozo-tekercs alol. Futeni sztem ne futs jobban. Az izzadas jo, de ne a radiator miatt izzadjon, hanem a laztol. 38 alatt en is csak nezegetem, merre mozdul a homerseklet, ennyi laz meg inkabb gyogyit, mint bant.

Huhh, bocsi, hosszu lett, majd jovok meg, irok magunkrol is

Pussz

Kép
Kép
-macsek-

Abence! Coldplay? Imadom!!! Ugy irigykedem. Meg egyszeruen, hogy koncert!!!! :cry: De majd egyszer en is!!!! Jol bepotolok mindent

Kép
Kép
-macsek-

Elif: Kipróbálom a zöld teát, mindjárt főzök egyet! Köszi a tippet! :)
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, ettől is fájhat a fejem, mondta a védőnő, és azt tanácsolta hogy sok folyadékot igyak!

Zsufi: Hamar elrepül ez a pár nap, és nemsokára otthon lesz a férjed! :D
De aranyos lehet Fruzsi, ahogy simogatja a hasad! :lol:

Macsek: Majd légyszi javitsd ki a fiúnevet Bencére! Köszi! :lol:
zsu83

Elif és mindenki köszi az energiát, még jöhet egy kicsi mert most meg egy "barátnőm" idegelt fel, már egy ideje húzódott a dolog de ma lezártam, próbáltam diplomatikusan békével válni de gusztustalan dolgokat mondott, és az igazságtalanság az ami talán a legjobban felbosszant, de legalább végleg vége ennek a "barátságnak", nem okoz több fejfájást. Csak most higgadjak le...Elif te mindig olyan kiegyensúlyozottnak tűnsz, hogy boldogulsz ha igazságtalanok veled és nem tudod megértetni az illetővel?
Jobbulást az ismerősödnek, tartson ki, reméljük valami átmeneti dolog és átvészeli! Küldök neki abból az energiából amit te küldtél, ez olyan fajta amit ha elosztunk nem kevesebb lesz hanem több! (pont mint a szeretet :wink: )

Rakok képet ruhácskákról, ilyesmiről én is, olyan jó őket nézegetni itt a topikban :D

Jaj Julcsi neked akartam még megköszönni hogy gondoltál ránk a jógaórádon! Nagyon jól esik! :D

Stelly mihelyst kész a szoba lefotózom, ez a jövő hét lesz valszeg, esetleg most vasárnap. Nagyon várom, ott minden jó lesz, abba a szobába nem fogok bevinni se rosszkedvet, se nyűgöt, dühöt, semmi negatív érzést, ott csak a jókedv fog uralkodni.

Ha jól rémlik Miskolcon is nyitottak egy müllert, ha már elköltöztünk könnyebben be fogok jutni a városba úgyhogy szétnézek majd ott, apa nagy örömére biztos összecsipegetek ezt-azt :D

Zsufi szerintem a gyógyszer okozta nagy depit pontosan azzal fogom elhessegetni hogy ellógok 4D-re és kérek egy óriásposztert a lába közéről :D :D :D látni akarooooooom!!!!! :D Tök mindegy mi az csak tudhassam már végre!

Edina: Eszter is jókora bébi volt :D Lehet hogy most csak anatómiai oka van az óriási pocakodnak, biztos előrefelé nő, mint ahogy azt hiszem Pandus mondta hogy neki meg hátrafelé. Ha a genetikai uh-n azt mondták hogy normál mennyiségű a magzatvíz akkor még az sem lehet az oka. Egyszerűen az lehet hogy jó egészségű jó csontú baba lesz :D Jajj erről jut eszembe nagyikám...ő még szegénykém reménykedik, hogy ikreim lesznek mert örülne nekik mert cukik...mondtam neki hogy nagyi, ez már nem így működik, a 8. héten látszik a szívverés, ha ikrek lennének valszeg már akkor két szív villogna az uh-n...hát nem győztem meg :D

Verus nagyon helyesek a kölik! :D Csillog azért a szemükben a dörzsöltség :wink:

Zsu jobbulást a fejfájásra! Ügyi vagy hogy mást is próbálsz, a gyógyszer tényleg csak legvégső esetben. Pihizz, borogass, hátha, esetleg hallgass lágy zenét. Megdícsértem a férjemet, hogy tegnap este nagyon szuper férj és apa volt, viszont túlzásba sem szabad vinni, nagyon csínján kell bánni a büntivel is meg a dícsérettel is :wink: még fősulin írtam egy sokoldalas beadandót az értékelésről, az alcíme a jutalmazás és büntetés volt, és elég jól sikerült, sajna már nincs meg, na akkor nagyon sokat olvastam a témában és a gyakorlatban azóta is alkalmazom a családomon :lol:

Abencze neked is köszi, nagyon jól esik! :D

Mire a végére értem ennek az üzinek már nem is idegesít az a lány (a "barátnőm"), elfogadom hogy én megpróbáltam a békét de ő egyszerűen nem alkalmas a diplomáciára. Nagy kár hogy így van, de vannak emberek akikkel egyszerűen nem lehet. Pedig nagyon jó gimis barim volt, nagyon szerettem...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Látom mindenki belefogott már a vásárlásba. Nekünk eddig a legnagyobb projekt a 2,40 m széles kinyitható kanapé, amit pénteken fognak le..szni a ház elé (mert hát ugye a kisasszony miatt a hálószobából ki kell költöznünk :D ). Majd valahogy a párom meg az apósom felviszi az emeletre (10.), remélem sikerül és nem kapnak sérvet.

Az én hasam látszik dzsekiben is (mivel már nem ér össze), eddig nekem sem akarták még átadni a helyet. Szerintem nem is fogják, a 38 hetes terhes ismerősömön is csak röhögtek hogy nem tud megállni a lábán, amikor nagyot fékezett a villamos...

Kép
cserkészkolbász

zetibebi: ééén? kiegyensúlyozott? :lol: Hát a férjem biztos nem ezt mondaná, de talán már barátoktól hallottam korábban. Az igazságtalanság meg éppen az a dolog amivel nagyon ki lehet hozni a sodromból, nagyon rosszul viselem. Szóval jól megtaláltál ezzel a kérdéssel. Mit csinálok? Kb. tombolok. :D

Tettem fel megint pocifotót, most nézem, hogy véletlenül éppen 2 hetente tettem képet róla :), úgyhogy akkor már folytatom majd így tovább.

Apuci elkezdte taglalni tegnap, hogy akkor majd hány gyerkőc lesz és milyen korkülönbséggel, én meg szépen megkértem, hogy had legyen meg először az első. :)

Kép
Kép
elif

Kép Ez egy falikaros lámpa, fel kell szerelni a falra és mögé kerül az izzó.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép Ez a legszebb, hivatalosan karácsonyi dísz, de megláttam és tudtam hogy ez a fiúké :D meseszép bekapcsolva!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kép Visszaküldtem a liberós vonalkódokat és ezt kértem értük, fini puha, de látszik hogy bolyhosodni fog, viszont nagyon szép :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi: Nagyon jók a cuccok, különösen a macis lámpa tetszik! :)
Ha már így fényképezgetsz, meg ne feledkezz a pocakfotóról!

Kép
Kép
elif

Kép Teszveszen vettem kőkemény 800 pénzért, bolti minőségben van, mármint vadiúj, vastagságra pont jó lesz arra az egy alkalomra februárban amíg hazajön benne(úgyis be lesz tekerve plédbe), utána már csak márciusban lesz rajta. Van lábrésze aminek különösen örülök, nem fog kilógni véletlenül sem a bokája.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Pocakfotó :oops: tudom tudom, Gjétit is már ráizzítottam, becsszó még ma összehozom :wink: csak az nem olyan egyszerű, mert az előszobában csak lámpa mellett lehetne de az meg belevilágítana úgyhogy asszisztens kell a képhez hogy ne tükörben kelljen.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Na, én is felteszek egy nyáron készült képet a lányokról
Kép

Kép
kangu

Zétibébi: Ne is törődj a "barátnőddel". sajnos nekem is van egy ilyen állítólagos barátnőm, úgy veszem észre, hogy féltékeny, hogy nekem férjem, és nemsokára babucim lesz! Neki is lehetne már, ő szúrta el, de nem részletezem, mert én is csak behergelem magam, és visszajön az erős fejfájás! Már sokat csillapodott, már csak egész tompán fáj, büszke vagyok magamra hogy kibírtam gyógyszer nélkül! :)
Nagyon jók a kiegészítők, a pléd is nagyon szép! :lol:
És várjuk a pocakfotót! :lol:

Elif: Szépen növöget a pocid! :D
zsu83

Kangu: De édesek a lányaid!!!!!!!! :lol:
zsu83

Hát lányok annyit irtatok hogy mire a végére értem elfelejtettem az elején mit akartam irni. Elöször is köszi a gratulációkat az erdmény miatt. Aztán valaki bocsi :oops: gyönyörü képeket alkotott gratula neki.Ikverusnak a huncut gyerekei, nagyon aranyosak. Az enyém akkor néz ilyen csintalanul mikor csinált valamit /ami nem mindig jó dolog/.De ha tévedek akkor bocsi.Zetibebi jobbulást a kicsikédnek hid el egyre jobban lesz. Én még nem mertem semmit sem venni,mert most találtam egy szebb babakocsit most azt akkarom.
Lányok fontos kérdés:
-MATRAC, ki -mit tud????? Mit szeretne és miért? Kérem a dolog meg vittatássát??? Kiváncsi vagyok és kissé tanácstalan.
Kokusz v szivacs v más???? :wink: :wink:

Kép
háfi

Kép Asztali lámpa. Igen, jól látjátok, fénymániás vagyok :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kangu: neked is milyen gyönyörű lányaid vannak, mint leendő fiús anyukának máris van kedvem a következőhöz, hátha az lány lesz :D

Zsufi

KépKép
zsufi74

Kangu ezek a lányok meseszépek! :D Már akartam is kérni hogy tegyél fel képet, csak nem akartam erőltetni, de örülök neki nagyon!!!

Zsu sanszos hogy az enyém is féltékeny, ő most márciusban szült és 8 hós terhes volt mikor a fickója kidobta, a srác sem százas, de ez nagyban a lány kellemes és kompromisszumképes természetén múlott...nekem meg ugye itt a férjem aki persze nem mindig tökéletes de szeretjük egymást és jön a második gyerek, házunk van, stb...áh mindegy. Tényleg nehogy hozzátegyek a fejfájásodhoz. Ügyi vagy a gyógyszermentesség miatt, kitartás! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok!

Csak olvasgattam, és ezerrel intézem a babkocsinkat. Amit kinéztem, találtam belőle a neten használtat, gyönyörű állapotban, pont abban a színben, féláron, úgyhogy ma elmegyek a boltba kicsit megtologatni, összecsukni-szétnyitni, aztán ha minden rendben van, elvileg holnap el is hozzuk :D . A lányom nagyon boldog, mert a babáit akarja benne tologatni, amíg nem születik meg a tulajdonos. :lol: Igazából nem akartam ilyen korán megvenni semmit, de ez annyira jó vételnek tűnik, hogy csak verném a fejem a falba, ha elszalasztanám. Ja, és most már mindenképpen kislány kell, mert rózsaszín a kocsi :lol: :lol: :lol: !!!

Háfi! Nálunk kókuszmatrac lesz, a lányom a mai napig kókuszon alszik, imádja. Ugyan kemény, mint a kő, de minden csak megszokás kérdése. Most cserélünk gyerekbútor (nagylány szobájában), ággyal együtt, fontos kikötése volt, hogy kemény legyen a matrac.

Kép
mist

Háfi: mi kókuszmatracot tervezünk venni. Apa sokmindenre allergiás, babó örökölheti a hajlamot, ezért nem szeretnénk hagyományosat.

Kangu: helyesek a lánykáid!

ZétiVera: nagyon tetszik a macis-zsiráfos lámpa!
kreiszi

Húha a repcsis asztali lámpa is nagyon szuper!

Nagyon édesek a gyerkőcök, én sem állom meg azért majd leányka nélkül. :)

Ebbe megy majd, ha lesz jólsikerült 3D-s pofifotónk: :)
Kép

Kép
Kép
elif

Én nem csináltam ebből nagy ügyet, szivacsmatrac. A két lánynak jó volt, miért ne lenne jó a harmadik gyereknek is?

Kép
kangu

Sziasztok!

Látom Csajok nagyon beindultatok... :) Bevallom, én nem tartok még itt, így munka mellett nem tudok még így készülni. De nagyon szép képeket raktatok ám fel.

Macsek: Gratulálok, üdvözlégy a fiús Anyukák táborában! Nem tudom, ki írta, de már régen megvan a focicsapat, még cserékre is futja. :)

Elif: És tényleg, hány gyerek és milyen korkülönbséggel? :) Amúgy a férjemnek is vannak nagyravágyó tervei, az uh után azt mondta, hogy jól van, ezután jöhetnek a lányok... :D Csak legyen, aki megszüli őket. :)

Zetibebi: Persze, hogy gondolok Rátok jóga közben is. :) Ha lesz még valami jó gyakorlat, akkor leírom.

Erika: Te jobban? Mit mond az orvos?

Zsufi: én is láttam, hogy elmarad az óra, sajnálom, azutáni héten találkozunk remélem és személyesen is megismerkedhetünk. :)

Kangu: A csajok gyönyörűek! Én is szeretnék majd ilyet. :)

Zsu: Én sem hittem előtte, hogy létezik a fejfájásnak olyan szintje, amit terhesség alatt megtapasztaltam... :( Szóval feltehetően Te is érzékenyebb lettél a frontokra, ilyesmire. Igazából sokszor semmi nem segít nekem, néha a pihenés, és (szégyenlősöktől elnézést) volt olyan, hogy egy jó kis szeretkezés elmulasztotta. :)

Tantum verdével kapcsolatban: akkor én nem tudom, mit higyjek, a használati utasítás szerint lehet terhesség alatt használni, orvos testvérem szerint is... Ti pedig azt írjátok, hogy nem. Mindegy, legközelebb valószínűleg mást választok, ha szükség lesz ilyesmire.

Ja, érdekes, nekem néha teljesen jók a tapasztalataim... Tegnap a metrón megint átadták a helyet, már nem először. Pedig egyáltalán nem voltam úgy öltözve, fiatal nő volt és megközelítőleg sincs olyan hasam, mint Dinának. Szóval szerintem az emberek hozzáállása nagyon változó ezzel kapcsolatban, néha nagyon helyesen reagálnak a várandós nő látványára. :)

Huhh, azután, hogy tegnap este írtam Nektek, Marcink egész kis táncórát tartott. Hihetetlen, hogy pár napja még aggódtam, hogy nem mozog, erre egyik napról a másikra így beindul. :D Másfél órán keresztül gyakorlatozott, szerintem rúgta el magát egyik oldalról a másikra, vagy én nem is tudom, úgy mozgott és hullámzott a hasam kívülről láthatóan is, hogy az hihetetlen! Olyan nagyszerű érzés volt, csak mosolyogtam, mint a tejbetök. :)

Hopplá, bocs, kicsit hosszú voltam.

Szép délutánt és estét Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ja,a lányok még nem tudnak a kistesóról :oops: A nagyobbik mostanában gyakran megjegyzi, hogy nagy a pocim :oops: De most, hogy problémák vannak, én inkább hallgatok a dologról :(.Apjuk egyszer megpróbálta szóba hozni a dolgot, de a nagyobbik lányom elég rosszul fogadta. Szóval egyelőre nem erőltetjük...

Kép
kangu

Sziasztok!

Köszönöm szépen a torokfájásra a tippeket, a homeopátiást lehet hogy kipróbálom.
Most röviden ennyi, mert a párom elkészült a melegszendviccsel :D Nyami!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Vera: hol vetted a macis lámpát? Lehet hogy írtad, de csak átfutottam...

Julcsi: nem érzek magamon semmi rendelleneset, október 10-e körül kell csak visszamennem az orvoshoz. Tegnap kérdeztem a 4D-n a doktornőt hogy mi a véleménye és azt mondta, hogy akár a 40. hétig is húzhatom így, csak ne emeljek, ne ugráljak... dehát minden problémára ezt tanácsolják.

Képzeljétek, nekem is ma az egész sor át akarta adni a helyet a metrón, udvariasan elhárítottam, de jól esett azért...

Kép
cserkészkolbász

Szóval kokusz. Én is arra gondoltam csak kérdeztem van -e valakinek más tapasztalata. Kissé punyat vagyok. Puszi Rita

Kép
háfi

Elmúlt a fejfájásom! Hurráááááááááá! :D

Háfi: Mi kókusz matracot vettünk! Sok ismerősöm ajánlotta! Én egy kicsit keménynek találom, de azt mondták, hogy a baba szeretni fogja!

Zétibébi: Szupi ez a lámpa is! :wink: :)

Mist: Ha meglesz a babakocsi kérünk képet! :D

Julcsi: Igen, valószínű hogy érzékenyebb lettem, mert mostanába többet fáj a fejem! :? Lehet hogy kipróbálom a tippedet, ha megint fájni fog a fejem! :oops: :wink: :D
zsu83

Húú lányok, termeltetek ám rendesen. :D
Köszi Stelly a linket, elvileg már 21 hetes a kicsim...
Zetibébi, várom h megmondhassam lesz e Áronod. :lol:
Amy, neked kisfiad lesz? :P
Háfi, sztem neked igen. :)
Elif édi a pocid. :)
Mindenkinek szép gyermekei vannak, és a kisrucik is nagyon csinosak. :)

Én ma nagyon elfáradtam, egész nap takarítottam meg pakoltam.
Anyósomnak segítettem, ő dolgozott, elég gondja van szegénynek,
gondoltam besegítek... Annyira örült neki. :)

Azt hiszem megtaláltam a megfelelő babakocsit is a kis törpének. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: Milyen babakocsit választottál?
zsu83

Zsu, azt hiszem g-mailre teszek fel képet, mert ide nem akar sikerülni. :D[/img]

Kép

Kép
gjéti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?