na, megjöttünk a nagybevásárlásból. Akkora forgalmi dugót kaptam, hogy inkább megkerültem a fél Brassót, de egyhelyben fél órákat én nem állok.
Dorka bocs a reggeli elírásért. Mert persze nem Dorak akart lenni.
Gréta jány köszöni a gratulációkat mán átléptünk a 3 hón, közel 50 perce.
Annee - az tényleg gáz, hogy Tömzsit próbálja megrövidíteni, de azért te sem lehetsz olyan konok, hogy ebből Andrisnak hátránya származzon. Ideiglenesen is, de tényleg próbálj segítő kéz után nyúlni. S addig pedig simi-simi tőlünk is, míg megoldódnak valahogy a gubancok.
Kati: homeós bogyók vannak pelenkakiütésre is:
CALCIUM CARBONICUM 9 CH napi 1X5 golyó ha nagyon gyakran jelentkezik a panasz
APIS 15CH napi 1X5 golyó ha a bőr rózsaszínes piros
BELLADONNA 9CH napi 2X5 golyó ha lángvörös, meleg tapintású a bőr
SULFUR 9CH másnaponként 1X5 golyó ha piros kiütés van a farpofák között, és ez a nemi szervekre, a hátra is ráterjedhet. Égő, fájdalmas érzéssel jár, a baba nagyon nyugtalan lehet.
Amúgy Adriának volt egyszer cudar (akkor nem voltam még ennyire okos homeopátiából, hogy ezeket kipróbáljam), nekünk dokinéni Triderm krémet írt fel, s csodaként hatott.
Más kismamiktól Neorgranormont hallottam még, hogy jó.
Reméljük hamar megoldódik a popsibaj. Apropó: kakibaj elmúlt?
Szivvi: akkor kicsit lustizz napközben.
Hencsi: nem semmi vagy, te nő. Amúgy én is imádtam régen a garzonomat variálni, itt meg az a helyzet, hogy nincs is minden szoba bebútorozva, ami pedig van az tök tervezve volt a helyére, uhhó nem toszogálható (ráadásul az Adria szobabútrát sk terveztem a folyosón levő bútorral együtt, uhhó égő volna ha nem tetszene - de tényleg jó)
Emi (Lynia) végül milyen kaját készítettél? Valami ünnepre készültél, a konkrét esemény már nem maradt meg, csak annyi, hogy kaja ajánlatainkkal rohamoztunk.