A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok, jó találkozást Csajok!

Dorka még meg sem dícsértem Balázst, hogy micsoda szép fiú, és hát stramm kölök is egyben!

Emma kérünk fotót a hajadról, imádom ha valaki változtat a frizuráján! Én mindig befürdök vele..

Andrea
Kép
kindernay

ástam kicsit és megtaláltam a tapaszokat én is!
meg lejárt rossman-os kuponfüzetet.hippes csomagutalványt amit 4 hónapos korában lehet átvenni.

Balázs nagyon édes ezzel a tapasszal örülök hogy jobban van.
én is szerencsére,hatott a homeos most kezdem a stodalt mert jön a köhögés.

Bridzsi

Kép
esztora

Fürcsi: kinőttük a babakádat! :shock:
Ha hanyattfektetjük, és rúg egyet a lábával, beüti a fejét a másik végébe.
Nálatok hogy megy a fürcsiztetés? Babakádban, vagy nagykádban? Ülve vagy fekve?

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka nekünk ok baby kádunk van igaz elfoglalja a fél fürdőszobát de nagyon szeretjük.
ebben nem teljesen hanyat van most és nem kell tartani.
később ülhet is benne a másik oldalon.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Kata!
Még a Niveanak van jó popsikenőcse pelenkakiütés ellen, hátha az segít, bár nekem nincs tapasztalatom e téren, szerencsére Bogi feneke gyönyörű, még eddig sosem volt semmi vele, de én is kipróbáltam a Sudokrémet, szerintem is jó nagyon, én akkor szoktam használni ha megyünk dokinénihez vagy épp elfogy a gyógyszertári, nekem is az a pici minta van, az kis helyen is elfér.

Bogi tegnap megevett két kiskanál sárgarépát anyatejcsivel hígitva, persze két alkalomra, de kezd alakulni, már szépen szopogatja be, kész csata megetetni, folyton elkapja a kanalat a kezemben, aztán ő irányítja, én meg törölgethetek... :lol:
Viszont megoldódott a biozöldségem, apuéknak van a kertjükben, nem volt semmivel permetezve sem műtrágyázva, hétvégén hozzák, úgyhogy a jövöhéten saját készítést fog enni.

Lépek picit pakolok amíg Bogi alszik, bár őt ismerve nem pakolom magam agyon, pedig jó volna, lassan már nem lehet bejönni a szobába...
Vendég

Dorka!
Nálunk is dettó ez van, alig tudom megfogni, hogy ne verje be a buksiját, de ültetni még nem akarom, meg nem is nagyon tud még benne, szal mi vigyázunk, én már nem veszek másik kádat, majd ha már elkezd ülni akkor nem lesz gáz, addig meg óvatosan fürcsizünk, bár nekem Robi mindíg segít fürdeni, ő hozza viszi a vizet, mert a szobában fürdünk, meg a fürcsinél ővé Bogi alsó része, az enyém meg a felső része, meg én fogom a buksiját.
Vendég

Tényleg ki mivel fürdeti a babókat?

Nekünk az elején a dokinéni azt mondta hogy csak babaszappan, eddig azt is használtunk, de már úgy utálom ezt a szappanozást, mondjuk nem is volt semmi baja tőle, de most vettünk Neogranormon babahabfürdőt, már két este azzal fürcsiztünk, még eddig semmi baj nincs.
Vendég

hu de jót pakoltam, Bogi felébredt.... :?
Na, léptem csajok, majd még ma bekukk...
Vendég

Sziasztok!
Már annyira hiányzik, hogy tudjak netezni, hogy el sem tudom mondani.. Remélem jövő héten végre bekötik..

Közben megvolt a Dani-keresztelő, ahol a fiam nagyon ügyesen elaludt a locsolás után. A papnak kellemes mély hangja elaltatta.. :D Úgyhogy nem sírt, nagyon büszke voltam.

Voltunk csípőszűrésen, ahol azt mondták, hogy "van egy kis asszimetria", jól megkínozták szegényt, nagyon sírt, de cserébe odapisilt a néninek.. :lol:

Járunk babamasszázsra is, és nagyon szuper! Olyanokat alszik utána a gyermekem, hogy csuda! :D El sem hiszem, hogy van még valami manapság, ami ingyenes!

Már egy órája olvasok vissza, de még sehol sem tartok.. :(

Fürdés: nálunk is kicsi a kád, ki sem tudja nyújtani a lábát már, pedig nem kicsi a kád.. Ketten fürdetünk, és tartjuk a fejét, mert szeret belefordulni a vízbe..

Babauszi: nem is tudtam, hogy ennyi minden kell hozzá.. A XI.kerhez közel hol van babaúszás, vki tudja?

Kép

Kép
monccs

Sziasztok!

Enyim gyerek forditva van összerakva. Szuri után mintha kicserélték volna. Eddig se volt rossz, de most angyali gyerek lett! :D

Hangulat megint a mélyponton. Nem részletezem, de azt hiszem elérkeztem 9 év után arra a pontra hogy a házasság nevű könyvet becsukom.
Elég volt! :evil:
Vendég

sziasztok!

látom nem csak nálunk van kádprobléma! :lol:
lassan át kell költöznünk a nagy kádba, aztán ha ül majd akkor megint oké lesz a dolog

grrr, mérges vagyok! rendeltem játszószőnyeget és vártam 2 napig! erre megnyitom a visszaigazolást és azt írták elfogyott, nem is lesz! akkor mindek van fent??????????????? mi????????????? :evil:

lehet holnap beugrok brendonba, meg c&a sem lenne rossz, kinövi lassan az összes bodyt! :shock:

tartogattam a kedvencem ami 68as, alig vártam, á de mondom nagy! na ja, minap ráadtam és épp jó! :shock: még jó hogy kipróbáltam, mert pár hét és kinövi ezt is! :(

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Akkor úgy látom nem csak mi szenvedünk kádproblémával, én meg azt hittem én vok a béna, hogy mikor elkezd pancsolni akkor koppan a buksi, de egyébként nem foglalkozik vele...

LyniaEmi!
Én a tescoban vettem badykat, sima fehér, 3db 1000ft, és hosszú ujjú, már mostam egy párszor, eddig még nem nyúlt csak mikor először kimostam akkor ment össze picit, talán a 60fok, de én 74eseket vettem, így még egy picit nagy, de nem vészes.
Szeintem megéri azt a pénzt.

Annee!
Bogi is pont így volt a szuritól, én a Robinak mondtam, hogy ennek a gyereknek jóságszérumot adtak be!
De csak két napig tartott, ma már megint a régi, semmit nem kakar aludni, alszik 10 percet azt helló, elég is neki, aztán jöhet anya bohóckodni!
Küldök neked egy kis ++++energiát, bár nem tudom mi baj van, de fel a fejjel és remélem mielőbb megoldódik a gondod, ha ki szeretnéd írni magadból nyugodtan írhatsz privit nekem is, talán az segít, én most itt vok fél füllel szemmel, a másik a Bogié, mert hajlandó aludni...

Manó!
Grat a 3hós Grétunak!!!
Vendég

Koszonom csajok!
Utananeztem a neten es itt is lehet kapni sudocremet. Most nagyon szar az ido, de ha kesobb jobb lesz, elmegyunk venni. Most az van, hogy szopira pelusozom be, egyebkent pucerkodunk :D
Lecsereltem a pamperst egy masikra es ez lett a vege. Faszomkarete!

Annee! Sajnalom, hogy rossz a kedved. Gyere es megvigasztalunk. Puszika!
molkata

Szia Csajok!
Asszem túlvagyunk eddigi legszarabb éjszakánkon :x Talán 4 órát aludtunk 6 részletben...Már bőgtem reggel :oops:

KinderAndi
Ja Living Lab az orrszí, én eddig megvagyok vele elégedve! Én el nem tudom képzelni, hogy azt a rohadt porszívót állandóan behurcibáljam a gariból, ha kell :roll:
Fogyni???? Áááááá..
Kép
Dorka
Örülök, hogy Balázs jobban van, édi a tapasszal! Mi már mind a kettőt eltapasztottuk..

Ki higy áll a BCG-s oltással? Nekünk az istenér nem akar begyógyulni. Mindig varas, aztán lepottyan, de még trutyós alatta...

KépKép

KépKép
szivvi

Annee
Mi a balhééé?

KépKép

KépKép
szivvi

Szegény Szivvi, próbálj meg napközben picit pihenni!
Biztosan ám az időváltozás!
nekünk is eddig hol kezdett elmulni, hol megint jött egy pici hójag, most megint szép.
Vendég

Annee
ne má'! akkora a gáz?

mi megyünk anyósékhoz a hétvégére. 1 hónapja látták Zalánt. Lesz nagy örömködés! :)

Kép
Kép
emma1976

Húúú, Szivvi, ez xarul hangzik :(

Kép
Kép
emma1976

Szilvi! Szegényke! Pihengessél, ha Lilkó alszik.
Nekünk még ki semfakadt a BCG, csak piros.

Kád nekünk is kezd kicsi lenni, de még abban fürdetjük, csak szombatonként nagykád.
molkata

Tulajdonképpen ez már 9 éve tart. Most telt be a pohár.
Belefáradtam. Ennyi.
Vendég

Annee
Nem lehet, hogy te is fáradtabb vagy és borúsan látod a dolgokat??

KépKép

KépKép
szivvi

Emma!
Érezzétek jol magatokat!

Mi hétvégén ismét pakoljuk a szobát, illetve Robi meg apu meg tesóm...
Most röhögni nem ér, amíg meg nem születte Bogi, akkor vettünk egy másik ágyat (160x200), mert a régi 190x200 volt, hogy így talán nagyobb hely marad a szobában.
Jónak is tünt, apuék elvitték a faja kényelmes ágyunkat a volt szobámba, itt meg az új.
Nem nagyon tetszett, mert hol én ütöttem le Robit álmomban hol meg ő engem...
Na mindegy van hely....
Bogi megszületett, átpakoltuk vagy kétszer a szobát.
Aztán, én nem tudok csak fekve szoptatni, apuéknak van faja nagy kényelmes műbör fotel, az kell nekem, majd abban megtanilok ülve szoptatni.
Apuék hozták a nagy dög fotelt, fél szobát elfoglalta, ismét át kellet pakolni a szobát.
Majd két hét mulva rájöttem, nekem így nem, mégsem kell fotel, meg az ágyat is vissza szeretném tenni a helyére, ez így sehogy nem jó, apuék vitték vissza a fotelt, mi megint pakoltuk a szobát.
Azóta nem, de megint eltaláltam, hogy nekem kell vissza a régi ágyunk, az tök jó nagy meg kemény, azon majd tudok hancúrozni Bogival, ezen nem lehet, illetve nem tudom hasra fordítani, mert túl puha, így hétvégén megint jönnek apuék és hozzák a faja nagy franciaágyunkat, az ujjat viszik a volt szobámba (csak egy szobánk van sajna...), és így a szoba ismét át lesz pakolva....
ÁÁÁ Robi nem kap már tőlem agyvérzést....
Azt mondta ő is szereti átrendezni a szobát időnként, de azért ez már túlzás, mostmár állítsam magam alapjáratra....
Vendég

Szivvi: Nem, mert ahhoz 9 éve fáradtnak kéne lennem. :roll:
Vendég

Szivvi: pedig jól nézel ki a képen, azért kérdeztem mennyi az annyi mínuszban?! :wink: Jól van akkor veszek orrszívót elemeset, mert dettó elegem van az előcibálásból. Szegénykém nem próbáltad meg Lilkót masszírozgatni a Weledával, Móninak jobb lett a helyzet.

Apropó MÓNI??????

Kád: mi is kinőttük ... a nagykád meg elég kényelmetlen, nem tudom mi legyen, de majd csak kitalálom. :shock:

Anne: nálunk a 2 hós után 2 napig aludt a gyerek, mint egy kisangyal! Mi a baj? Mi is lassan 11 éve gyúrjuk egymást.. és én is rengetegszer besokalltam! Mi fáj, gyere mesélj!

Hencsi: :lol: :lol: :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Emma jó utat!

ma nálunk is anyós és após délután lesz, de nem várom! komolyan mondom eddig csíptem, de egyre többet van olyan elszólása ami nem tetszik! nem olyan komolyak, de ha így haladunk majd azok lesznek a következők! :?

Annee, mi a baaaaj? írd ki magadból, ha úgy jobb! anno Brigi is ezt tette! :wink:

fogyás: ááá, én tuti híztam, nem merek mérlegre állni, mert egész nap tömöm a fejem! :shock: :roll:

hihi, Hencsi nem vagy semmi! sebaj, legalább edződnek a krapekok a nagy pakolászásban!

a body nyakában a címkén maci van? olyat még anno én is vettem rövidujjút 56osat, szerettem, mert nem igazán nyúlt meg! na majd lehet tecsozok is vmikor!

Kati a sudocrem tényleg szupi! neked nem volt a csomagban kicsi? én már el is használtam!

tényleg itt a brendonon kívül hol lehet kapni? gyogyitár????

lynia-

nemsoká megyek megmasszíroztatni a pofikámat, mert olyan gyűrödt, hogy csak na!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

bcg, tudom mi fiatalabbak vagyunk Lilkónál, de folyton leesik a seb és nem gyógyul, már 1,5 hónapja!
igaz védőnő azt mondta nem baj, ha többször leesik

lynia-

Arik vagytok, de ezt hosszú lenne leirni.
Lényeg: Anyagi vitáink vannak. Hülye a felfogása és ennek most Andris issza a levét.
Hétfő óta nincs tápszere, és ez az "apját" nem sürűn érdekli.
Cicizünk sokat, de kevés neki. :cry: :cry: :cry: :cry:
És mivel tudja hogy mindig van olyan ember akit érdekel a gyerekem sorsa, arra utazik hogy majd megoldom valahogy.
Belefáradtam.
Vendég

jaaa, és szupi a Manó féle popsitörlő felezés! már én is ezt teszem! tényleg jobban használható! köszi Manó a tippet! :wink:
én amúgy azt hittem nem lehet majd eltépni, mert írják hogy ilyen-olyan erős és nem szakad! na azért megy a dolog!

lynia-

Emi: gyógyitár
nekem is van egy állatos sztorim...
A macskáim folyton hoznak valamit (egér, madár, vakond stb.) általában kibelezett, lefejezett egereket találok. :shock: Na egyik hajnalban hallom ám a nagy sikítást, megyek ki, egérbél a földön, már automatikusan felszedegetem, megyek tovább, hát látom, hogy Pöpikém (kisebb macska) már megint hozott valamit, amit vadul kerget, ugyanis él,és szalad... Na erre elkapja és rohan fel vele, én meg utána. A végén elkaptam őket a kamrában, macska ki, állat megnéz! Na nézem mi lehet ez, szegény egy madár volt és még csipogott, nézem jobban, és magamban mondom:
Hááá ennek már nincs is feje, szegény a reflex még mindig működik, hogy csipog, most mi legyen ???? - a madár közben ugrál...

Utána láttam csak, hogy félálomban visszafele néztem a madarat.. :roll: A farktollát kitépte ez az idióta és én ott kerestem a fejét.. szóval madár megfordít, elkap, kitettem van egy zárt udvarunk ... ahová macska nem tud bemenni. Azóta elrepült!

Andrea
Kép
kindernay

Annee: csajok itt ajánlgatják a felesleges tejcsit miért nem????

Andrea
Kép
kindernay

emi.
az az, maci van a nyakában, csak ez már hosszú ujjú.
Vendég

Andi: Mert ez nem megoldás. Igy soha nem jön meg az esze. Bár, félek hogy amúgy sem. :roll: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Huhh Annee ez akkor kemény! Nem értem, a gyerekéről van szó, nem a te kényelmedről?! Vagy, hogy új játék kell neki..
Andi
Bioszból hányas voltál?? :lol: Fú de irigy-irigy a maszára! Dupla adag szemránckrémet kentem fel, hogy kihúzza a bőrt, úgy nézek ki, mint egy bulldog.. Én fodrihoz mék délután. A gyereket meg bekenem good night testápolóval, de úgy látszik visszafelé hat...
Hencsi
Én is a múltkor pakoltattam át a szobát, nekünk az ablakon át kell a gyerek ágyát cincálni, mert nem fér ki az ajtón :shock: Most nem merek szólni, hogy nem túl jó így az elrendezés..

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!

Nálunk is egy része az ablakon át jön.... :lol: :lol: :lol:
Szomszédok áá alig néznek hülyének, hol az ágy hol a fotel vándor az ablakon....
Bár a nagy ágy az nem fog beférni az balakon.
Egyébként én is lig mertem már mondani Robinak hogy pakolni kéne, de előadtam, kb fél órában, hogy nekünk miért is volna jó... :lol:
Egyébként a másik ágy vásárlás is az én ötletem volt, és talán az tetszett neki, hogy beláttam hogy én voltam a hülye, nem kellett volna.... :lol:
Vendég

Megjöttünk a háznézőből. Sajnos ez nem a mi otthonunk lesz.
A ház, elrendezés, kert kafa viszont az M0-s mellett van :( szal zúg a volga de rendesen. Ezt kipipáltuk. Néztünk egy másikat is ami csendes helyen van, setét a terasza, kert kb. 2nm és tároló sincs ja, újépítésű és még át sem adták de tele van hibával, gány munka.

Annee!
Nagyon sajnálom, én ezt nem értem ha egyszer Tömzsikének kell a tápszer... :shock: huu nem tudunk vhogy segíteni?? tök komolyan Anneeee!!!!!!!!!!!

Nagyon szívesen, bármiben! A szívem szakad meg.

Kinderke!
Ne is mondd a maszírt..hu de vágyom rá, főleg egy testmaszírra. Ati szokott de ő nem szaki, igaz a talpnál jár mindig elalszom.

Szivvi!
Szegény, nem irigyellek. Próbálj meg pihizni.

Dorka!
A kék IKEA-s kádat mi is kezdjük kinőni van egy másik de azt levittük a szüleimhez. Én 4 hetesen már Baby Love-s fürdetőt használtam, most meg GABI-t de néha mosdókenőcsöt is.

Hencsi!
Megveszem nektek a Répamesét :lol: :lol:

Gyerekek ilyen még nem volt, tudjátok Samu nem nagyon szereti a hordozóját, ha nem alszik akkor sír benne. Na ma 10 perc sírás után nézelődött, elétettem a kiskabátját amin maci van, fél órát nézegette. Rájöttem, hogy nem jó neki a sötétkék plüss kocsihuzatot nézni, úgyhogy most beszerzek színes, figurás anyagot...sálálá Én ezeknek úgy örülök!
torolve_20131003125716

Hencsi!
Szeleburdi család :lol:
torolve_20131003125716

Gurgi: Köszi, de az megint nem lenne helyes.
Nem másoknak kell megoldani azt, ami neki kötelessége lenne.

Nah, befejezem, mert olvassa a fórumot néha, és még a végén ezért is kapok. :roll:
Vendég

Felteszek egy linket, hátha valakit érdekel. Búgóóóó csiigaa :lol:

http://www.regiojatek.hu/
torolve_20131003125716

Boriiiiiii!
Most nézem, hogy ez az a játékbolt ahol vásároltál :lol:
torolve_20131003125716

na, megjöttünk a nagybevásárlásból. Akkora forgalmi dugót kaptam, hogy inkább megkerültem a fél Brassót, de egyhelyben fél órákat én nem állok. :evil:

Dorka bocs a reggeli elírásért. Mert persze nem Dorak akart lenni.

Gréta jány köszöni a gratulációkat mán átléptünk a 3 hón, közel 50 perce. :lol:

Annee - az tényleg gáz, hogy Tömzsit próbálja megrövidíteni, de azért te sem lehetsz olyan konok, hogy ebből Andrisnak hátránya származzon. Ideiglenesen is, de tényleg próbálj segítő kéz után nyúlni. S addig pedig simi-simi tőlünk is, míg megoldódnak valahogy a gubancok.

Kati: homeós bogyók vannak pelenkakiütésre is:
CALCIUM CARBONICUM 9 CH napi 1X5 golyó ha nagyon gyakran jelentkezik a panasz
APIS 15CH napi 1X5 golyó ha a bőr rózsaszínes piros
BELLADONNA 9CH napi 2X5 golyó ha lángvörös, meleg tapintású a bőr
SULFUR 9CH másnaponként 1X5 golyó ha piros kiütés van a farpofák között, és ez a nemi szervekre, a hátra is ráterjedhet. Égő, fájdalmas érzéssel jár, a baba nagyon nyugtalan lehet.

Amúgy Adriának volt egyszer cudar (akkor nem voltam még ennyire okos homeopátiából, hogy ezeket kipróbáljam), nekünk dokinéni Triderm krémet írt fel, s csodaként hatott.
Más kismamiktól Neorgranormont hallottam még, hogy jó.
Reméljük hamar megoldódik a popsibaj. Apropó: kakibaj elmúlt?

Szivvi: akkor kicsit lustizz napközben.

Hencsi: nem semmi vagy, te nő. Amúgy én is imádtam régen a garzonomat variálni, itt meg az a helyzet, hogy nincs is minden szoba bebútorozva, ami pedig van az tök tervezve volt a helyére, uhhó nem toszogálható (ráadásul az Adria szobabútrát sk terveztem a folyosón levő bútorral együtt, uhhó égő volna ha nem tetszene - de tényleg jó)

Emi (Lynia) végül milyen kaját készítettél? Valami ünnepre készültél, a konkrét esemény már nem maradt meg, csak annyi, hogy kaja ajánlatainkkal rohamoztunk.

Kép
kissmanó

Gurgi, répamese és szeleburdi család.... :lol:
Vagy inkább csak Heni.... :lol:
Aztán meg Bogi.... :lol:
Szegény Bogi leendő férje.... :lol:

Na, lépek kiszedem a mosógépet, kb 3órája áll benne a Bogiruha....
Vendég

Manó!

Hát nem, annó mikor még otthon laktam folyton pakoltam/tattam a szobám, szegény öcsém alig volt ki tőlem, gondolom mondott egy hálaimát mikor eljöttem otthonról.... :lol:
Mostmeg a Robit zargatom vele.
Egyébként én is szeretem ha változik a szoba, olyan mintha új szoba lenne, csak éjszak vok gondban az új szobában, mikor még a régi van berögződve, és félkómásan átesek valamin, mert ugyi úl szobánk van.... :lol:

Télleg léptem.
Vendég

Ismerős. Tényleg jó újra alakítani.
De azért a saját elképzelésem alapján készített bútor sem sámli egy egész házba 8) 8)

Kép
kissmanó

Balázs olvas:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

... és olvas ... naon művelt lesz... :lol: a napot is ezzel kezdte
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!

Csak az utolsó oldat tudtam visszaolvansi, Beni nyűgös.

Annee!

Nekünk van egy doboz fölösleges Humana HA2 tápi. Decemberig jó a szavatossága, tehát el kéne fogyasztani, de nekünk nincs szükségünk rá, remélem nem is lesz. :oops:
Ha kéred szívesen odaadom.
Elvileg 4 hós kortól adható, de Tömzsi már nem soká annyi lesz.

Ha érdekel, dobj már egy privit. mert nem biztos, hogy itt megtalálom.

Hú, mennem kell , EMi felébredt és őrjöng, BEni meg itt nyomatja az óbégatást. :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok

Manó! Grétunak grat az első negyedves évfordulójához.

Annee! Sajnálom.... :(

Szivvi! Szegény te, remélem ma jobb éjszakátok lesz

Talisok! Várjuk a képeket!

Lázmérő tapaszt elvileg a Mammutban és a West Endben lehet kapni www.medeor.hu olalon olvastam de az ár nincs feltűntetve. :roll: lehet hogy nem véletlen..

Dorka! Balázs tényleg nagyon művelt, már most mennyit olvas. :lol:

Kép Kép
emi_25

negyedves=negyedéves :oops:

Kép Kép
emi_25

Tali: Nagggyyon jó volt! Négyen voltunk anyukák (Brigi, Zsú, Lidikóka és én) a babákkal (Samu, Marci, Boti, Gábor).És le a kalappal Brigi előtt. Gyálról, BKV-val, Pólus busszal, kendőbe kötött Samukával elsőnek ért oda. Szóval, minden elismerésem! Nagyon sajnálja, hogy nincsen netjük (mobilnet) és szinte már elvonási tünetei vannak. Már nagyon várja, hogy ő is újra itt legyen.
Tejszínhabos forró csokit (3 dl!)ittunk -igazi babazsúr-és persze beszélgettünk. Ilyenre szívem szerint minden nap beneveznék forró csoki nélkül is. :D
Igen, képek lesznek, csak ehhez is apa kell.
Már most nagyon várom a következő talit!

Lidikóka beszámolóját várjuk! (Ma voltak bébiúszáson. :D)

Enikő! Mi lett a tegnapi licittel? Sikerült megnyerni? Hogyan reagált Zalán a nyuszis fuszeklikre? :lol:

Annyi mindent akartam még írni, de öregszem..... csak eszembe jut még ma vagy holnap, vagy vagy.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?