Sziasztok, jó reggelt!
Tegnap nem tudtam leírni amit akartam, mert reggel óta egyedül vagyunk, elárvulva, apa nélkül. Csütörtökön már minden a régi lesz-remélem legalábbis.
Annee! Nagyon aranyos Andris a nagypapival. És azok a kék szemek.....!
Andrea! Nekem tegnap óta van sűrű látogatásom a 00-án. Hánynom szerencsére nem kell, de a bélésemet nagyon érzem tekeregni. Diétázom, de már nagyon éhes vagyok.
Enikő! Már 2 nagylányod van!
Nenőke! Nagyon tetszene nekem is egy ilyen wellneses néhány óra. Lehet, hogy még az idén apát rávesszük és mi is ....
Manó! Nekem is indegy, hogy hova megyünk. Biztos ami sicher, küldöm az emilcímemet.
Hencsi! Igazán kedves a párodtól, hogy így pártfogol bennünket. És ő is olvasgat minket?
Gatya: én nem tudom, hogy hányas méretnél tartok, mert még mindig a terhesgatyókámat nyúzom. Sajnos.
Zsú! Valami lehet a levegőben, mert Gabó is 2x kelt éjszaka.
Én terhességem előtt 73 kg voltam. Így is volt rajtam 10 kg plussz.
Emma! Én most nagyon úgy érzem, hogy hálát adok az égnek és itt Gabókámmal megállok. De még meglátjuk, hogy apa mennyire szeretné az utánpótlás csapatot erősíteni.
Egcsi! Ronda állatok.

Később pedig pont ez lesz a sláger. Nálunk Ádikám a kalózos, halálfejes és az ijesztegetős szellemes dolgokért van oda. Amúgy még mindig plüs állatkákkal alszik. És nagyon tetszik neki, ha babókababucinak becézgetem.