A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Meseletöltés
http://vtv.battanet.hu/mese.shtml

dalok
http://209.85.135.104/search?q=cache:qX ... cd=4&gl=hu

letöltéshez regisztrálni kell, de rengeteg lemez!!!!
http://gyermek.multiply.com/
Vendég

Haho!

No meg volt a vendégesdi, ma is, jó volt, tapasztalatcsere és Samu nagyon vagány ajikat kapott. Laza keki felsőt, egy bélelt drapp gatyót és egy szép játékot.

Délután elmentünk nézelődni picit és sétálni nemrég értünk haza.
Tegnap pedig vettünk egy overált télre+zoknikat.

Az éjszakánk nem lett volna rossz csak éppen 1/2 4-től 2 órán keresztül ment a cicizés, ki-be-ki-be..na és persze rosszat álmodtam, arra ébredtem, hogy ráz a hideg az álomtól..fuuuu.
Zsu te is benne voltál, tök féltünk egy gonosz öreg nénitől és nem jött ki hang a torkomon..hu de szar az.

Hencsi!
Köszi az alvós Bogi képet :lol:
torolve_20131003125716

Nenoke!
Biztos kafa lehetett kikapcsolódniii..hm..fürcsike.
Maszír?? Na én arra vágyom de nagyon.
torolve_20131003125716

Beszarás.
Csináltam a google csoportot, erre nem tudom apa mit csinált ma a gépnek, de bemenni be tudok, de olvasni már nem. Valmit csinált (tök véletlen, mert nem ért hozzá persze) az antivírusnak, s az mind pofázik vissza, meg fagy le az egész rencer.
na mind1.

Bori: kössz a linkeket, minnyá megkuksizom.
Azért ha máskor sem müx a dolog, abban az esetben mi a véleményetek a google csoportról? Vagy ne erőltessem annyira?
Tudom, jogos az Enikő megjegyzése, hogy nincs smiley, meg vonalzó, de jobb mintha egyáltalán nincs semmi.

Meghívókat a következőknek küldtem: Bori, Brigi73, Enikő, Zsú, Zsuzsi**, Molkata, Moni1973, Mütyürke, Fürdőszobatükör, Szivvi, Gurgula, Uxi, Egcsi, Hemej, Hencsi, Dikó, Esztora, Kindernay, Annee, Marykiskacsa, Nadine, Emi_25, Barbuli, Nenőke, Lidikóka

Nem tudtam semmilyen emilcímet a következőknek: Mtücsi, Ckat, Pillangó, Monccs, Ná, Emma1976, Szücsi.
Ha gondoljátok, lökjetek át egy emilcímet, s küldöm a meghívót.

Na megyek, vendégek voltak, szalad a ház.

Kép
kissmanó

Enikő :)
Violának gratula! Ez tényleg mérföldkő! :D

Tücsi :)
Anyóssal nincs gond, apósom egy konok, amit a fejébe vesz úgy legyen típus. :? Nem nagyon beszélek vele, nincs miről....

Annee :) Kinderke :)
Jobbulást a pocakoknak! :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Enikő!
Hatalmas pussza Vilcsinek. Bíztatgassad tovább, mert tényleg nagy lépés ez a lurkók részéről.

Kép
kissmanó

Manó :)
Elfogadtam a meghívást. :wink: Após miatt a férjem hallgat a legtöbbet, felhívom a figyelmét az "apróságokra". :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hát ha ilyen "figyelmes" az apósod, akkor hallgassa, hátha előbb (vagy utóbb) csak tud (vagy akar) majd ő hatni rá.

Kép
kissmanó

Hello Csajok! Megjöttünk anyós-após látogatóból. Klassz volt. Nagyszülők kényeztették Zalánt, mi meg bevetettük magunkat az eisenstadt-i H&M-be Very Happy 68-as méretből már semmi nem kell a drágámnak. Ja és több nagy lépés volt: utazóágyban aludt mindkét éjszaka (most először) és tök nagyokat, és felkönyökölt és úgy emelte fel a fejét, és tartotta egy ideig. A kis ügyi!

Eddig a 543 és 544-es oldalt futottam át....

Lynia-Emi
Én is tömöm a fejem, és inkább nem állok mérlegre :D Lefelé nem megy már 8 hete a mutató :?

Kinderandi
Pöpi cica??? Hát ez az én becenevem :lol: :lol:

Dorka
Balázs tündérien olvas :D

Egcsi
Szuper a fürdizős kép :D

Talis fotók is nagyon-nagyon jók!!!! :D

Kép
Kép
emma1976

Mano holnap megnézem a meghívót (másik gépre jönnek az emailek)

képzeljétek jővőhéten lesz a névnapom és ma kaptam 1 ajándékot Ricsitől:Phililps hordozható dvd lejátszót így amig Nyunyi eszik én filmet nézek :lol:
most éppen a Mr Bean nyaral-t
na megyek fürdeni Anyu van Nyunyival,ma gyantáztam is.

Bridzsi

Kép
esztora

na még néhány komment :D

Enikő, TÜcsi
4. gyerkőc? De jófejek vagytok!!!! :D

Kata
40-es gatya- na most én is sajna ott tartok :( hormonkezelések hatása :?

Esztora
Nyunyi könyöklése szuper! Ezt írtam, hogy Zalán hétvégén ügyesedett a témában

Gurgi
sajna a xar éjszakáért

Kép
Kép
emma1976

Na, túl vagyunk az esti ceremónián: volt furdes, eves, kis siras (aszem rosszat almodott) es most alszik. Apa elaltatta.
Egy csomo uj dolgot kezdett el. pl. kb 1 hete mosolyog, ha valamit akar. Velem többfele fegyvere is van, veszekszik, de ha az nem hasznal, akkor olyan gyonyoruen kezd mosolyogni, hogy nem lehet ellenallni. :D Es ma kezdte felemelni a kzet, ha azt akarja, hogy felvegyuk. Halali. Hat, nem is birunk ugy elmenni mellette, hogy ilyenkor ne vegyuk fel. :D

Egcsi! Sajnallak az aposod miatt. :cry: Sztem, azert ezt-azt magyarazz meg neki, nem erdemes nyelni.

Emma! Akkor jo hetvegetek volt. Tegyel kepet!

Nenoke! Wellness...de jo!

Bori! Tok jo az oldal.

Eniko! Nagy gratula!!!! Csak igy tovabb!!!

Hajni! Jobban vagy mar?
Mitol fajt?

Mano! Meddig maradt apa az eskuvon?
Ja! Egonnak meg nincs megoldodva a kakigond. Kedden kakilt utoljara, de nem szenved. Ha keddig nem lesz, kap kuppot.
molkata

Egon uj sapkaja. Epp seta elott. :-) Kép
molkata

Kata: Nem tudom mitől, de még mindig fáj.:(
Egon nagyon édiii!:D :D :D

Andris meg mostanában hangosan kacag. :lol: :lol:
Mondjuk nem csodálom, amilyen idétlen vagyok néha... :lol: :lol: :lol:
Tegnap pl a "Csipkefa bimbója" című dalt énekeltem neki beszédhibás stilusban. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azon kifeküdt... :lol: :lol:

Valahogy igy hangzott:
Tipte fa bimbója ti hajlott az útja
Jida jida bom bom bom
Ti hajlott az útja.
Arra ment Jánosta
Tatajt edet jója
Jida jida bom bom bom
Tatajt edet jója. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teljes agyvesztés... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni! Probalj joghurtot enni vagy kefirt.
Halali a dal. En nem ismerem, sajna (az eredetit sem :lol: ).
molkata

Sziasztok!

Megvolt a pakolás, tök jó, ma már a nagy ágyon alszunk!

Manó, megkaptam a meghívót, már írtam oda is, de hallod ez elég bonyolult Nekem... :lol:
Ha Robi nincs azt sem tudom mit csináljak, nekem ez magas.

Robi azt mondta, hogy ha gondoljátok az én oldalamon csinálhat nekünk egy fórumot, akár ugyanilyent mint ez, oda mehet vonalzó is meg kép is, és ez tuti mindíg műkszik, mert ez az ő szerverén van, tehát ennek mindíg működnie kell!
De csak akkor csinálja meg, ha tényleg van rá igény, mert nekem a Manó ötlete nagyon tetszik, meg tök jó, de én ott totál hülye vok, azt sem tudom hová írjak, meg hol mi van, bár lehet csak én vok béna.
Aztán mikor totál behány a babanet, akkor mehetünk oda, az tuti működik mindíg.

Szal akkor véleményeket kérek, hogy csináljon a Robi, vagy sem, nem akarom feleslegesen dolgoztatni, mert nekem ez a google-s csoport is jó, már sikerült ott is bejelentkeznem.
Vendég

Na csak benéztem, gyomrom nekem se javul, elég hányingerem van. Gyerek még mindig hiperérzékeny, nem akar aludni, utálom a frontot...
Emma/ Pöpi... én is 40-es gatya = hormonkezelés
Na jó éjt, Bori köszi a dalokat, pont ezen agyaltam, hogy honnan töltsek le! Szuper VAgy!

Jó éjt mindenkinek

Andrea
Kép
kindernay

Hencsi! Sztem, az jo lenne! Ugyes Robi! :D

Andi! Jobbulast!

En nem foghatom a hormonkezelesre, mert akkor nem hiztam, csak szules utan.
molkata

Kata!
Köszi.
Robi azt mondta hogy legalább 5 ember véleménye kell, hogy hozzáfogjon megcsinálni, bár nem nagy meló, de egy 20perc biztosan.

Azt mondta a Robi, hogy a szabad tárterülete teljes méretét fel tudja ajánlani azzal a feltétellel hogy csak olyan fájlokat lehet feltölteni, amiért senkinek nem kell megütnie a bokáját.
Oda még videót is tehetünk fel.
Vendég

Ez az oldalam:
http://henchy.wcps.eu
Ez bizti mindíg működik mert ez nem ingyenes tárhely.
Nézzétek meg, és ha gondoljátok akkor csinál rajta a Robi nekünk fórumot.

Kata!
Egon kis cukifalat, jó az új sapi, meg a rugi is aranyos!
Már Bogi is szokta tartani a kezét hogy vegyem fel, de azért ez még nem mindíg tudatos.

Gurgi.
Csak azért tettem a macisalvós Bogit, mert a múltkor kérdezted, hogy hogyan altassuk a babókat.
Bogit úgy szoktam, hogy cumi a szájába, a macit odateszem az arca elé, ő megöleli, a maci kezét meg ráhajtom a szemére, és már alszik is!
Vendég

Ja, bocsi most mondja Robi hogy 0.00-0.15 ig áll, mert akkor megy az adatmentés, de egyébként mindíg megy.
Vendég

Csajok! Nekem tökmind1, hogy hol írunk, azaz hova, csak egy érdekel: ha meg akarom tekinteni, akkor tudjam. Persze az a 15 perc amit Hencsi írt, az teljesen elfogadható, főleg, hogy előre lehet tudni, hogy mindig akkor történik ami.
Szóval ha az a határozat, hogy ott müxünk, oké, én ma tök tehetetlenségemben hoztam létre ezt a csoportot, meg küldtem szanaszét a meghívókat.
Meg most a gépemmel is baj van, úgy néz ki kéri az újratelepítést. Ugyanaz a heppje mint májusban: eccercsak elsötétül, s újraindít mindenféle felkérés nélkül. Meg lelassult, szal asszem beutalom a cégnél a szakihoz. Persze előtte szólok, hogy aznap nem leszek.

Na, akkor mi a verdiktum?

Kép
kissmanó

Különben jól elszórakoztatom magam a google csoporton, rájöttem, hogy levelezőből ha küldök hozzászólást, akkor tudok csatolni képet, meg is tekinthető.
Amúgy be lehet állítani, hogy a levelezőbe érkezzenek a hozzászólások.
Csak az a gagyi benne, hogy ha egy témára válaszol mindenki, ha az előzményt nem töröljük, akkor kialakulhat kilóméteres levél is. Persze ez akkor baj, ha egy témán lovagolunk.
Nem tudom valaki ismeri-e, vagy hallott-e róla, az lx-en egy levelezőcsoport, babák-mamák. Na anno ott voltam tag (2002-től míg valaki sík idegre nem pakolt, s otthagytam őket), s ott működött emilszerűen a dolog.

Kép
kissmanó

Manó!
Nekem jó ám ott is amit Te csináltál, csak az nem fórum, de amúgy jó, szal köszönöm hogy meghívtál oda, csak nagyot néztem ez meg mi, én még sosem voltam ilyen levelező listán vagy mi ez, szal csak azért bénázok itt össze vissza, azt sem tudtam hová kattintsak, angolul semmit nem tudok, aztán a Robi dobta fel az ötlete, ha gondolom akkor csinál nekünk fórumot, aztán mikor itt gáz van ott tuti megy, csak kérdezzek rá Tőletek!

Na, léptem alszódni!
Szép álmokat Nektek!
Vendég

Emma :)
Zalán nagyon ügyike! :)

Kata :)
Nem nagyon akarok feszültséget, próbálom férjemet rávenni, hogy beszéljen a fejével, elvégre az ő apja. :roll:
De édes lehet Egon, mikor nyújtja a kezét... :D

Hencsi :)
Nekem jó a google, jó a te oldalad is, mondjátok hol vagytok, oda megyek. :D

Voltam vásárolni EGYEDÜL. :D Nem vettem extra dolgokat, de nem is az volt a lényeg, hanem , hogy nincs velem a csipet-csapat. Apa hősiesen vigyázott rájuk itthon, persze azért letettem aludni mindkettőt mielőtt leléptem.
Megvettem Bercinek a Dzsungel Könyve DVD-t, erre közli, hogy neki az nem kell, mert ronda állatok vannak benne! :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csajok!
A gogli csoportban tettem egy ajánlatot, olvassátok el.

Kép
kissmanó

Gurgi: milyen volt a mostani éccakátok?
Én mán tom, hogy délutánra elvesztem a fejem. Le fog esni az álmosságtól.
Éccaka 3-kor felébredtem, Grétu szopizott, én meg nem bírtam visszaaludni. A poén, hogy éjfél előtt nem sokkal bújtam ágyba.

Na, menyek enni egy kis sajtit. Tegnap apa poénosan hozott egy jó nagy darab sajtot, aztán a lik akkora vót benne mint két nagy dió. Szal hozott egy jó nagy semmit. 8)

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

Én nem estem át hormonkezelésen, de nekem mindig is 42-es gatya kellett... :roll: Hány kilók voltatok csajok????

Hencsi, ha párod megcsinálja szerintem mi megköszönjük. Gúglihoz én se nem értek, csak a leveleimet tudom elolvasni.

Mi már egy hete állandóan 5.36-kor kelünk. :lol: De ma bal lábbal kelt, úgyhogy már előre félek a mai naptól! :roll:

kispiskóta

jó reggelt!

Nekem jó a google vagy a Hencsi féle oldal is csak szóljatok hogy melyiken vagytok!

Kata! Egon nagyon cuki!

Annee, Andi remélem már jobban van a hasatok!

Bori! Köszi a linket!

Na léptem mert megyünk csípőszűrésre, további szép napot!

Emi

Kép Kép
emi_25

Zsú! fiad mán tud járni, hogy felkel, oszt egyenesen bal lábbal indít? :wink:

Há megbuldogult jánykoromban nekem is a 38-as gatyók vótak a menők, oszt mán feldolgoztam jócskán (nem is merem leírni, hogy lehet a 46-os sem jön rám, de ma mindenesetre ha Grétu ébred, elmegyünk ezt-azt próbára tenni)

Emi: drukk csípőszűrésre, reméljük jó formáját hozza Lilla, s minden oké lesz.

Na mék, még egy esélyt adok a saját magam+hullahopp karika párosnak.

Kép
kissmanó

Sziasztok!Köszi mindenkinek aki tejcsi miatt vigasztal lassan én is elfogadom.Amúgy mi jól vagyunk Benike is kezd végre egészséges lenni.Tudjátok meg volt fázva adtak neki orr cseppet ami nem segített utána gondoltam egyet ki próbáltam a tengeri sós cseppet a gyerek két nap alatt rendbe jött.Most éppen a trapézzal játszik olyan cuki.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Jó reggelt!

ma 3/4 3kor utána meg 4kor kelltünk mert trotyi beszorult és ki kellett szabadítani aztán 1/2 8kor felkelltünk most járókázás van aktívan.

Zsú én is 42-ről startoltam.
mivel most v.hogy érdekes felépítésű lettem és ciki ha kifolyok oldalt a gatyából így 44 sőt 46 ruhám is van már.
ma megyünk mi is gatyát venni (1 farmerom van csak és persze hogy Nyunyi folyton rárak v.mit)

Emi drukkolok (még mindig nem kértem ídőpontot)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap nem tudtam leírni amit akartam, mert reggel óta egyedül vagyunk, elárvulva, apa nélkül. Csütörtökön már minden a régi lesz-remélem legalábbis.:cry:

Annee! Nagyon aranyos Andris a nagypapival. És azok a kék szemek.....! :D

Andrea! Nekem tegnap óta van sűrű látogatásom a 00-án. Hánynom szerencsére nem kell, de a bélésemet nagyon érzem tekeregni. Diétázom, de már nagyon éhes vagyok. :?

Enikő! Már 2 nagylányod van! :D

Nenőke! Nagyon tetszene nekem is egy ilyen wellneses néhány óra. Lehet, hogy még az idén apát rávesszük és mi is .... :D

Manó! Nekem is indegy, hogy hova megyünk. Biztos ami sicher, küldöm az emilcímemet.

Hencsi! Igazán kedves a párodtól, hogy így pártfogol bennünket. És ő is olvasgat minket? :D

Gatya: én nem tudom, hogy hányas méretnél tartok, mert még mindig a terhesgatyókámat nyúzom. Sajnos.

Zsú! Valami lehet a levegőben, mert Gabó is 2x kelt éjszaka.
Én terhességem előtt 73 kg voltam. Így is volt rajtam 10 kg plussz.

Emma! Én most nagyon úgy érzem, hogy hálát adok az égnek és itt Gabókámmal megállok. De még meglátjuk, hogy apa mennyire szeretné az utánpótlás csapatot erősíteni. :D

Egcsi! Ronda állatok. :lol: Később pedig pont ez lesz a sláger. Nálunk Ádikám a kalózos, halálfejes és az ijesztegetős szellemes dolgokért van oda. Amúgy még mindig plüs állatkákkal alszik. És nagyon tetszik neki, ha babókababucinak becézgetem. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Nekem eredeti méret 38-as most 42-es kell. :oops: Szülés óta eddig 10 kiló ment le. :shock:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hát akkor nekem szerencsém van, mert 42es voltam és maradtam is. Bár nekem is olyan furcsa felépítésem lett. :?

Tücsi, Marci nem kelt, csak reggel fél hatkor, de nyüszögős ma. Bár, ha kinézek az ablakon, ezen nem csodálkozom!

kispiskóta

Jó reggelt! Friss vagyok és üde, babám 8-tól 5-ig aludt, evett, aztán fél6-tól megint alszik :D

Nekem 2 évvel ezelőttig alul-felül 38 volt a méretem, aztán mikor elkezdődött az endos hormonkezelés alul 40 lettem, felül maradt 38, most szülés után mindenhol 40, sőt a 40-es gatyák még passzentosak is hasban és fenékben :? De hát ez semmi ahhoz képest, hogy vki itt szuszog a kiságyban :D

Tényleg minden jó volt, csak egy dologgal nem békültem ki. Most biztos dilinyósan hangzik, amit írok, de az van, hogy a férjem olyan 10-12 hónapos koráig kifejezetten nem volt egy szépség. Radásul, most megnéztem anyósommal 7 és fél kg volt 3 hónaposan(!!!), szóval dundi id volt rendesen. Na erre egész hétvégén mit hallok? Hogy ugyanolyan Zalán, mint ő! Tudom, hogy a szemei totál apjáé, de azért ez nagyon erős túlzás, hogy pl. na ezek a képek 76-ban is készühettek volna! Mondtam férjemnek, hogy ne értse félre, egy percig nem bánom, ho felnőttként olyan lesz mint ő, hiszen tetszik, azért is szerettem bele, de babaként Zalán azért szebb. Nem szépség, de annyira kis édes helyes pofijú. Kicsait hülyén jött ki, mert én tiltakoztam egy darabig, aztán rájöttem, hogy minek.... De vasárnap este már én is úgy láttam a drágámat, hogy tiszta apja, mondtam is a férjemnek, hogy sikerült az agymosás :)

Kép
Kép
emma1976

Melina: tegnap nem került rá sor, hogy arra felhívjam a figyelmed, hogy a tejcsi lelépése valószínű az édesapád halála okozta trauma miatt van. Ha fel bírod dolgozni a történteket, s hiszel a szopiban, a fiadban és magadban, még nem visszafordíthatatlan a helyzet. Legalábbis szerintem.
Ha pedig nem, akkor tudod: nem Beni lesz az első gyerkőc aki tápszeren nő fel. Attól még ugyanúgy lehet őket szeretgetni, egymáshoz bújni, pótolni a cicizést. S jelen pillanatban neked nagyobb trauma mint neki.
Pussza

Kép
kissmanó

Szép jó reggelt! :D

Milyen nagy itt a nyüzsi korán reggel. :)
Nadrágméretem egyet ugrott felfelé, majd ledolgozzuk. Ha nem, akkor úgy marad. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Jol van, megcsinálta Robi, tulajdonképpen az oldalamról is elérhető, de nem sok köze van hozzá, tehát az oldalamon nem kell regisztrálnia senkinek, ez egy külön lapon van egy fórum nekünk, ott viszont kell regisztrálni, olyan mint ez.

Néha olvasgat bennünket, de többnyire csak akkor ha otthon van, és pont melózik a gépen, én meg nyavajgok neki, hogy engedjen már oda, akkor szokott beleovasni.

Nem tudom mi volt Bogival, de 6órakkor felébredt, de olyan sírással mint még sosem, fogalmam nincs mi lehetett a baja, de potyogtak a könnyei, én meg majd szívinfarktust kaptam úgy felijedtem.
Szerintem a pocakja tlán fájhatott, de 4-kor mikor szopi volt akkor kicsomagoltam és akkor volt egy rakás puki, szal szerintem nem kifejezetten a pocakja fájhatott, lehet hogy rosszat álmodott?
Nem tom, de nagyon ijesztő volt, majdnem sírtam vele együtt.

Nos a fórum:
http://wcps.eu/bnf/
Vendég

Jó reggelit Mindenkinek!

Már jobban vagyok, úgy látszik elszoktam a kolbász és társaitól. Sajnos... :cry:

Én ma úgy látom jobb napunk lesz, mint a múlt hét, már vigyorogva keltünk és ez a megszokott, úgyhogy reménykedem. Bár hozzáteszem, hogy attól, hogy ilyen nyügős, még 7 óra után kelünk 2 napja. :wink:

Én a hormonkezelések előtt 52 kg voltam, aztán híztam kicsikét és 57-58 kg voltam sokáig, aztán beindult ez a petefészek zavar és jöttek a hormonok lett belőle 68 kg... aztán a terhesség alatt a 6. hónapig nagyon keveset híztam végül 90 kg-val mentem be szülni. :oops: Kedden szültem szombaton jöttünk haza akkor már -15 kg volt, most meg 70kg vagyok! Gondolom a +2 kg a cickókban csörgedezik!
Szóval 36-ról indultam, aztán 38, aztán 40 (de van 42-es cuccom is, sőt most a bővebbeket részesítem előnyben!)

Tücsi milyen diéta?

Hencsi megköszönjük!

Na léptem, mert jön a barátnőm!

Andrea
Kép
kindernay

Emma - míg "csak ennyire" káros az agymosás, hát hadd tisztítsák a fejed belülről. :wink:

Kép
kissmanó

Emma nekem is ez a halálom mindenki mást mond Nyunyira.szerintem igazi mix gyerek.szemöldöke ,szempillái Apukája viszont a szemformája az enyém.
Anyós szerint Anyukámra hasonlít (ez nem baj mert ő nagyon szép azt hiszik a nővérem :lol: )

Nyunyi 1 perc alatt elaludt ilyen is ritkán van.

Bridzsi

Kép
esztora

Emma :)
Ma volt egy párbeszéd köztem és férjecském között. Mondom neki, hogy Bence nem hasonlít egészen rá. Erre ő: Most miért mondod, hogy nem szép? Mintha egyedül ő lehetne szép a családban. :roll:
Zalán jóképű kiskölök, bárkire hasonlít. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hencsi: regisztráltam, most várom mélen az "izét".

Kép
kissmanó

Amúgy az ilyen sikítok, ordítok, üvöltök, hogy az anyám a kétségbeesés határán túllépjen nálunk is volt, azt hiszem szombaton művelte másodszor, meg tegnap is eljátszodta párszor. Igaz, tegnap szerintem azon sokkolt be, hogy már előre tudta, hiába kapja be a cicit, pár csepp, oszt annyi.

Arra már rájöttem, hogy Grétu ordít, majd alig kap levegőt, majd mély lélegzet vesz, s egyet torka szakadtából üvölt, s akkor mintha várná a hatást. Akkor kell résen lennem, hogy sikerüljön lecsillapítsam.

Kép
kissmanó

[quote="egcsi"]M írta:egcsiilyen nagy itt a nyüzsi korán reggel. :)

Egcsi

Nosztalgiázol, hogy milyen is a pocsolyán innen?

Kép
kissmanó

Én is regisztráltam... :lol:
Emma: ismerős, de idegeld magad, örüljenek csak, hogy a "gyerek a fiúcskájukra hasonlít" nem oszt, nem szoroz! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt! Ejha, úgy látom, a gyenge hétvégét már hétfő reggel pótoljuk, alig győztem olvasni. :lol:

Rita, hát igen, egy masszírozás nekem is jól esne, azt kértem férjemtől szülinapomra, már csak egy hónap. :wink: Csak még nem tudom, hoyg thai legyen, vagy svéd. Asszem, inkább svéd. Bár a thait nem próbáltam, de inkább olajos kényeztetésre vágyom.

Szerintetek jó ötlet elmenni innen? Manó is, meg Henchy is nagyon aranyos, de ugye vannak azok a topikolvasók, akik szívesen olvasnak minket, csak nem szólnak, de talán nekik is fontosak a tapasztalataink. vagy ne foglalkozzunk velük?

Amúgy, tényleg jön a front, Dávid óránként ébredt az éjszaka. Amit kipihentem a wellnessben, azt most el is vesztettem. :wink: Viszont örömmel közlöm, hogy megvolt a vasárnap esti mázsálás, és gyermekem belépett a 6 kiló fölöttiek táborába!!! :lol:

Kép
nenoke

Ja Manó, tegnap volt a tv-ben az "Apádra ütök 2. része" és nagyon rötyögtem mikor kiemelték a buszból a "szoptanít" csecsecskét, egyből te jutottál eszembe! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Manó :)
Nem vagyok álmos. :roll: Pedig aptyuk 5-re megy, 4-kor kell ébresztenem. Addig még lehet, hogy valamelyik gyermek is ugraszt, szóval holnap jól leszek. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?