Kriszti!
Nekem tetszik az, ahogy szeretnéd átalakítani, bár méreteket nem írtál, hogy pl. pelenkázó mekkora, tényleg alkalmas lenne-e hálónak (az nem baj, ha a háló kicsi, csak az ajtó ne legyen rossz helyen, nekünk kb. 7 nm-es a hálónk, én nagyon szeretem, hogy olyan kuckós (és faltól falig ágyunk van), de ez úgy lehet, hogy az ajtó a szoba egyik csücskében van, így nem zavaró).
Az egészéges rendelő nálunk is kicsi (legalábbis az gyerekorvosnál, mert másik településre járunk, itt helyben elég nagy), épp csak befér 4-5 baba (ha több van, akkor már gond), és persze időnként apukák is vannak, úgyhogy szoptatni lehetetlenség. Én a múlkor oltás után inkább a kocsinkban szoptattam.
Micsoda méretek!
Zsalyam!
Összeesküvéselmélet: ne vedd a szívedre!

:)
Tara!
Erre a táncos dologra nem is tudok mit mondani, felháborító. Mármint leginkább az, hogy később más r2endezvényen nem engednék. Biztos aludnék még párat rá, de elsőre azt gondolom, emellett nem lehet elmenni, mindenképpen jelezni kell a tanárok felé, hogy ez így talán nincs rendben. Persze veszekedni nem kell, de azért szólni igen.
Rita!
Én sem kaptam még TGYÁSt.

Most már remélem minden megvan hozzá. Kiderült, hogy a munkahelyem MÁKja a másik MÁK határozatára vár (de kommunikálni nem kommunikálnak egymással, és egyik sem szólt nekem, hogy ha megkaptam az egyiktől, akkor küldjem át a másikhoz

). Ha hóközben nem utalnak, akkor ebből lehet, hogy csak januárban lesz pénz...
Viki!
Nekem a védőnő ajánlotta, hogy tegyem keményebb részre (földre pokrócra), hogy tudjon gyakorolni. A forgáshoz fontos, hogy ilyenen legyen.
Babci!
Nekünk megy egy sima autó aksicseréhez is min. autószerelő kell. Van valami cső az aksi felett, amitől nem lehet kivenni csak úgy...
Ezt a nézést!
Blogot olvastam, reagálni most nem tudok.
Ma már legalább csináltam valamit, de 5-ig 3 gyerekkel, utána pedig 5-tel vagyok egyedül itthon (nem tudom, mikor érkezik a párom, de lehetséges, hogy csak este 11 vagy utána).