A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="babcika"]K írta:babcikaérdés!

Ti ha leteszitek földre, akkor jobban felöltöztetitek, vagy valami? Padlószőnyegünk van, és arra tettem félbehajtva egy nyári takarót, hogy azért túl puha ne legyen... és így fektettem rá, csak érzem, ahogy lemászok hozzá, hogy hát ott hűvösebb van, mint ahol általában a fejem tartózkodik, a szoba hőmérséklete 26-27 fok, most letettem egy hőmérőt, szerintem 23-24 fok a földnél is lesz... Szóval???

Babcika, nálunk helyből 20 °C van ;) a 23-24 a földön tökéletes :)

vicger

Timi, most eszembe jutott egy cd,dvd amit keresztgyerek imádott : Judit és a zenemanók:
http://www.youtube.com/watch?v=FHNPjrhAHuc

de szerintem lehet kapni még Halász Jutka cd-t is

vicger

Erika, éljen a maratoni alvás :):):)

vicger

Timi, még valami:
Zeneovi :) egy csomó cd-jük van mondókákkal, gyerekdalokkal stb ;)
nekünk is van tőlük, most pont az megy téli, karácsonyi dalokkal :)
http://www.sonybmgmusic.hu/gyerekeknek/alap.php?id=32

vicger

Babcika, nálunk padlófűtés van, de arra teszek két takarót hogy ne legyen olyan kemény! Nagyon ügyi Blanka!!!És cépppp!!!

Viki, hétközben én sem főzök, rendeljük a kajcsit. :oops: Még nincs konyhám, de már alakul.

Zsalyam, köszi! Nem tudnád feltenni picre valahogy? Kolompos nagyon jó!!

Süti, igen kék a szeme. Mi még nem kaptunk időpontot, jan első hetében kell kérnem, sztem jan.21 után megyünk, akkor tölti a 4 hót!

Lányok, köszi kerekfejű dicsit!!

Megyek a blogra!

Kép
kata05

Sziasztok!

Köszi az együttérző szavakat! A poén az, hogy Anna mindenáron menni akar :( Ma de hívott a tanárnéni, hogy szívesen segít, ha nem tudjuk elvinni, ő el is jön Annáért. Úgyhogy inkább a párom viszi, egy kolleganőmtől szereztem neki meleg népitáncos felsőt, alura vastag harisnya, +még vastag fehér kendő lesz áttekerve rajta, apa a színpadnál várja csizmával-kabáttal, én meg itthon forró fürdővel. Ez van :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Az tuti, hogy a januári szülőire én megyek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lina: Én kb 1 dl. vizzel forrázok le egy jó nagykanál kamillát, hozzá 2-3 kiskanál cukor. Abból kap két etetés között 3-4 kanállal.

Kata: Várunk holnap :lol: :lol:

Andi: Az a baj, hogy nem tudom kicsomagolni a fájlokat. Nem lehet simán????

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

írtam blogra
válasz lényegében.......meg amúgy is......meg hosszú lett--- meg összevisssza..... de ez most nagyon nincs rendben a fejemben.....szóval még két kézzel sem ment volna sztem jobban...

KépKép
dorkamartini

Andi: Sikerült!!!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="hgrita"]h írta:hgritattp://www.youtube.com/watch?v=wvvHy4zraJQ&feature=related

Ezt imádom... A számot és a színészeket is... A felhúzhatós kiselefánt is ezt zenéli Máténak... :lol:

Nászasszony ezt én is imádom!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Megjöttünk oltásról...

Kicsi Moncsicsim nagggggggggggggggggggyon ügyi volt!!! Megkapta a szurit és csak nevetett.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a súlyunk pedig... tááádddddááááááááááááám 7340 gramm 61 cm.... nekünk nem említettek most semmi 4 órás szopit... szerintem már nem is mernek nekem a szopival mondani semmit... mert a múltkor azt mondtam, hogy "igényszerint szopizunk és pont"!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: akkor csak néztek... :shock: :shock: :shock: a doki annyit mondott akkor, hogy ok... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Van cc. 20 percem, na akkor elkezdem a visszaolvasást (2,5 oldal)

Süti: fotó-tartozásom a héten rendezem. :oops:

Kata: Lőrinc :D
Én amolyan örökké tanulós típus vagyok, alapvetően jogot végeztem, aztán KJF turizmus-szak, na itt csinálom most a szakdolgozatot és a BGF-en elkezdtem egy boriskolát :wink: (sommelier-képzés) ez van minden szerdán este.

Viki: ha elfáradtál, ha nem, és akkor is ha megfogadtad, hogy soha többé, én most nagyon megdícsérlek ... gondolom apa is jól meglepődött és őrült nagyon ... szóval Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="kata05"] írta:kata05
[quote="dorkamartini"]
írta:
dorkamartini
mi dorkit zsömibabának hívjuk:)))))

mer egyrészt ugye a buksija kis zsömle aaaztán meg a két kis pofija is egy-egy kis zsömle:))))

Ez nagyon jó!!! én duci-jucinak hívom

Én hurka gyurinak.... :lol: :lol: :lol: :lol:

én zebe-zabának :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Móni... igen apa nagyon megdicsért... és nagyon ízlett neki... :wink: :wink: és 50-szer elmondta, hogy nem azért mondja, hogy ízlik, mert nem és így akar ösztönözni... meg ilyenek... köszönöm a dicséretet.... Kép (azért jól esett ám a tegnapi szurkolás.... :lol: :lol: :lol: )

Manó... mi a helyzet??????
vikiviktor

Babcika: csúcs ez a kép :lol: :lol: és nagyon dícsérd meg Blankit, mert elképesztően ügyes kiscsaj. :)
kocsi meg :twisted: diagnosztizálód meg monnyon le!

KépKép
KépKép
madar

na ugye, ugye ????? :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: jó elgondolás, ahogy át akarod alakítani .... no, hajrááá! :wink:

Erika: legalább az alvás most bejött. :) egyébként meg Kép

Rita: blogot olvasni, hááát, majd csak holnap vagy hétvégén tuodk :oops: :oops: ... de megyek majd oda is ...iccaka :D :D
Laptető: ezt megmondtam volna laptető nélkül is, hogy .... vagy ... vagy .... :wink: :lol: :lol: :lol:

Viki: azta!!! micsoda méretek :wink: :D :D :D így könnyű nevetni az oltáson,meg sem érezte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de nem kisebbítem az érdemeit, hisz nagyon ügyes kicsimoncsicsibabóca ... nagy-nagy simi, puszi mindenféle Kép

KépKép
KépKép
madar

...éééééééééééééés pont beleértem a 20 percbe ... na húzok, mert rám szakadnak a teendők.

Ha valakinek nem reagáltam, bocsánat :oops: attól még szeretem :wink: csak szétesős napjaim vannak .... de legalább süt a nap :D Kép

KépKép
KépKép
madar

nem beleértem, hanem belefértem .... pedig a gyerek sincs a kezemben. :lol:

KépKép
KépKép
madar

jaj, Andi ... tudom ... Neked akartam még nagy simiket küldeni, mert okosat mondani nem tudok .... Kép

Manó Neked meg még drukkok ++++++ Kép

Anna: biztos, ami biztos, útnak indítok még egy gyógymanókommandót Kép

KépKép
KépKép
madar

megjöttünk oltásról /nagyon nem akartam menni, az uccsó pillanatban vettem rá magam :( :( / Lucának most nagyon nagyon rosszul esett, utána még vagy 5 percig sírt szegénykém :( Olyan szarul vannak ezek a rendelők megtervezve, legszívesebben megszoptattam volna ott helyben, de hát így hogyan? ...

méretileg:
6920gr és 61 cm. Szóval nem kispályázunk mi sem...

vicger

Viki most olvasom :shock: :shock: :shock: :shock: pudingot esztek akkor ti is ;)

Kata, Lőrinc csudaszép!!!!!!!!!!!

na, futok csinálom a sütit... 8) 8) 8)

vicger

[quote="madar"] írta:madar
[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="kata05"] írta:kata05
[quote="dorkamartini"]
írta:
dorkamartini
mi dorkit zsömibabának hívjuk:)))))

mer egyrészt ugye a buksija kis zsömle aaaztán meg a két kis pofija is egy-egy kis zsömle:))))

Ez nagyon jó!!! én duci-jucinak hívom

Én hurka gyurinak.... :lol: :lol: :lol: :lol:

én zebe-zabának :lol: :lol:

én mókus makinak

Kép
babcika

Lányok!

Írtam én is a blogba, igazából Mókának és Timinek lenne válasz, de a saját történetem, így új bejegyzés!!

Kép
babcika

Kriszti!

Nekem tetszik az, ahogy szeretnéd átalakítani, bár méreteket nem írtál, hogy pl. pelenkázó mekkora, tényleg alkalmas lenne-e hálónak (az nem baj, ha a háló kicsi, csak az ajtó ne legyen rossz helyen, nekünk kb. 7 nm-es a hálónk, én nagyon szeretem, hogy olyan kuckós (és faltól falig ágyunk van), de ez úgy lehet, hogy az ajtó a szoba egyik csücskében van, így nem zavaró).
Az egészéges rendelő nálunk is kicsi (legalábbis az gyerekorvosnál, mert másik településre járunk, itt helyben elég nagy), épp csak befér 4-5 baba (ha több van, akkor már gond), és persze időnként apukák is vannak, úgyhogy szoptatni lehetetlenség. Én a múlkor oltás után inkább a kocsinkban szoptattam.
Micsoda méretek! :D

Zsalyam!

Összeesküvéselmélet: ne vedd a szívedre! :):)

Tara!

Erre a táncos dologra nem is tudok mit mondani, felháborító. Mármint leginkább az, hogy később más r2endezvényen nem engednék. Biztos aludnék még párat rá, de elsőre azt gondolom, emellett nem lehet elmenni, mindenképpen jelezni kell a tanárok felé, hogy ez így talán nincs rendben. Persze veszekedni nem kell, de azért szólni igen.

Rita!

Én sem kaptam még TGYÁSt. :( Most már remélem minden megvan hozzá. Kiderült, hogy a munkahelyem MÁKja a másik MÁK határozatára vár (de kommunikálni nem kommunikálnak egymással, és egyik sem szólt nekem, hogy ha megkaptam az egyiktől, akkor küldjem át a másikhoz :(). Ha hóközben nem utalnak, akkor ebből lehet, hogy csak januárban lesz pénz...

Viki!

Nekem a védőnő ajánlotta, hogy tegyem keményebb részre (földre pokrócra), hogy tudjon gyakorolni. A forgáshoz fontos, hogy ilyenen legyen.

Babci!

Nekünk megy egy sima autó aksicseréhez is min. autószerelő kell. Van valami cső az aksi felett, amitől nem lehet kivenni csak úgy...
Ezt a nézést! :D

Blogot olvastam, reagálni most nem tudok.

Ma már legalább csináltam valamit, de 5-ig 3 gyerekkel, utána pedig 5-tel vagyok egyedül itthon (nem tudom, mikor érkezik a párom, de lehetséges, hogy csak este 11 vagy utána).

Astrid

Kép
astrid

süti nagyon fini lett nyammmmmm Kép kókuszos krémes, jó édes, pont ami nekem most kell :oops:

Astrid, hát kábé a pelenkázó is 7nm... de hála az égnek az ajtaja pont sarokban van. Az ágyunk bőven befér, meg még Luca ágya is, amíg velünk alszik, aztán megy ő is a többiekhez :roll:

Megtörtént a számolgatás, hála az égnek belefér minden Kép, úgyhogy a dolgok jelenlegi állása szerint 17.-én megyünk Pestre :):):)

vicger

De jó Kriszti!!!! Kép Kép

Kép
babcika

Hova lettetek???

Kép
babcika

közbe jövök-megyek vacsoráztatok, fürdővizet készítek, lázat nézek, gyereket nevelek, s visszafogom magam, h ne vágjam szájon a lányom.... a nagyobbikat.... ehhhhhhhhh, olyan kár, hogy megnőnek :( :( :( :( :( :( :(

vicger

Csajok, én annyit kínlódok... elég két perc ahhoz, h felfázzak, hiába csizma /vastagtalpú, meg papucs egész nap, egyáltalán nem mezítlábazok, elég kimenni az utcára, s kész is, már érzem :? :? :? a végén még jégeralsót kell felvennem a farmer alá 8) 8) 8) 8)

vicger

Kriszti,én ilyenkor már nem hordok farmert, abban meg lehet fagyni! :roll:
Akkor már csak 7-et kell aludj! És megnézed előre a netet, hogy pontosan, mit is, vagy majd ott helyben választotok?

Köszönjük a gyógy-jókívánságokat. Az este Mese is belázasodott, de ő már teljesen jól van, KAtinak fáj a füle, Hetény meggyógyult, MArgit is jobban van. Lázat mérni nem tudunk, mert Samuka kinyírta az utolsót is :(

Én jól vagyok. Azt mondták a rendelőben :wink:

Vajon mi van Ákossal?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Astrid köszi :oops: .

Kata[b] pic=picasa? Gombócom sincs hova és hogyan kell feltölteni :? :shock: .... de iránymutatás után nagyon szívesen :D

[b]Kriszti
jujj felfázás brr... ez hajlam kérdése? vagy csak most alakult ki? És mi segít rajta? Kamillás ülőfürdő?

Nagyfiús anyukák.... Ti hogyan próbáljátok kezelni a kis"agresszorokat" ha néha átváltoznak.... én szívbajt kapok, amikor látom, hogy legoból pisztolyt készít és lövöldözni kezd a fiam.... és azt mondja, hogy megbaltázlak :shock: .... ne ijedjetek meg... a baltát onnan ismeri, hogy mi cserépkályhával fűtünk és apa fát szokott vágni :wink:
Olyan mintha ez valami ösztön lenne.... mert ilyesmit nem néz se a tévébe se sehol....... kivéve az unokatesót akitől koppint...
Szóval most akkor erős és bátor harcost kell nevelni vagy érzékeny fiút?
:oops:
Én érzékeny fiút nevelnék....... de vajon a mostani fiúk (pl kamaszok....) miért olyan lányosak....?
nem tudom érthető voltam-e.........hhhm

Orsi

[/b]

KépKép
KépKép
zsalyam

ja már megint bénáztam a fekete kiemeléssel...... csak közben itt mászkál rajtam Keve :oops:

KépKép
KépKép
zsalyam

Csak egy gyors bekukk...

Pelus (terpeszt)...drága vagy , de nem kérjük. Elvileg nővérem nek is van és ő sem használja már, sőt most jöttünk uh-ról, ahol azt mondták minden rendben.

Manó??

Kicsiférjem, a "drága", kitalálta, hogy lemennek hétvégére Horvátországba szörfözni és itt hagy engem 2 gyerekkel + anyum is beteg, így nem tud jönni. Még nem biztos, de szorítsatok, hogy ne fújjon a szél és itthon maradjon.. jaj de dög vagyok, bár szerintem nem...

t-pk

Anna de jó, hogy minden okés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyerkőcöknek sok sok gyógypusz!!!!!!!!!!!!!
Neten megcsináltam a bevásárlólistát, úgyhogy célirányosan megyünk :)
Most már én is beújítok a farmer alá harisnyát, v legginst /vettünk egy pirosat :lol:

Orsi, nekem a sós ülőfürdő válik be nagyon. most is alig várom, h végre este legyen.... kábé még 2-3 óra...

Picasa :
1. bemész a fényképekhez, a képek felett van egy olyan, hogy feltöltés. arra katt.
2. Kiugró ablak: Fotók feltöltése: Album létrehozása vagy kiválasztása:

Jelöljön ki egy albumot az alábbiak közül, vagy hozzon létre egy új albumot .
3. hozzon létre egy új albumot . erre katt. Kitöltöd amit ki kell, v szeretnél, majd a folytatásra katt:
4. itt pedig tallózással kiválasztod a feltöltendő képeket ;)

vicger

T-pk, nem semmi sajtkukacos Párod van :shock: :D Szerintem nem vagy dög. Én nagy valószínűséggel nem tolerálnám az ilyen nagy volumenű külön programokat. Illetve ha nekem is biztosított a kikapcsolódás és a szórakozás akkor esetleg :):)

Egyik barátunk mondta valamikor, de nagyon megragadt bennem.. Atesszal szerveztek egy - ha nem is görbe estét /Atesz nem iszik/ de olyan hullámosat, na szóval azt mondta, h néha muszáj kiszakadni ebből a gyerek-otthon-család buliból. Nnnahhát... milyen igaza van... csak éppen nem csak a férjek, apák privilégiuma kell hogy legyen. Mert aztán az anyák is telítődnek szépen sorban... aztán majd csodálkozik emberünk, hogy azon borul ki a bili, hogy az asztalon maradt a kávéscsésze... s fogalma sem lesz, h mi a szent szösz baja van az asszonynak...

Tényleg, Manó, mi volt Pécsen?

vicger

Kriszti, így mehet föl a zene is?
eddig oké, de hova kell küldenem?

KépKép
KépKép
zsalyam

próbáltam, de jelszót kér :shock:

KépKép
KépKép
zsalyam

anna írj légyszi egy könyvet:))))
vagy naplót...
vagy nemtom......:))).......

KépKép
dorkamartini

háát kriszti ahogy végignéztem itt a naptár árakat
módosítok:)
tök jó a naptár amit rendeltünk:))))

KépKép
dorkamartini

Timi, ugye? :lol: :lol: én is erre a következtetésre jutottam :D:D:D

Orsi, ment pü. zenét nem t'om, h így kell e... ahhoz nagyon hülye vagyok :oops:

vicger

jah......nálam ma torta helyett baileys........:)))))))))

KépKép
dorkamartini

szépen kidőlt a csapat.... 8) 8)

vicger

Miaz hogy, de ma Te is sokat számolgattál :lol: :lol:

Kép
babcika

Én estére kibuktam apára, mert nem kérdezte meg a főnökét, hogy eljöhet e holnap délben. Kérdem miért nem? Mert nem találkoztam vele. Ja mondom majd én is akkor nem fizetem be a csekkeket, mert nem jött erre a postahivatal, ha én akarok valamit , ne várjam már a sültgalambot :? Így most holnap sem tudom,hogy eljutunk e a csípő kontorllra :cry:

Kép
babcika

Babcika,kocsi :(

Kriszti,átalakítás,sztem tök oké!!!!!hajrá!!!!képet behajtom,kapsz kicsi haladékot :lol:
ha nagyobbak lesznek a gyerkők,és külön karod rakni a fiúkat a lányoktól,akkor a leendő nappalit ketté osztod,akár egy szekrénysorral,az lesz a gyerekszoba, a mostani gyerekszobából meg újfent lehet nappalit csinálni :D

[quote][ írta:quote="móka:)"

és végül panaszkodás.. nekem hiányzik a kis gangomra kiülés és közben kávé szürcsölés és cigizés
nem voltam nagy cigis, deeee mégis.... a tiltott gyümi...

Nekem is..[/quote]nekem is :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Babcika, kép oksa ,de neked mindegy melyiket használom fel???nincs kedvenc????Jajjjjjj látod milyen ügyi nagylányod van!!!!!!!!!!!

sutimano76

Süti, bízok az ízlésedben :D

Kép
babcika

Elfelejtettem írni, hogy 18 éve voltam Toscanában, de mintha tegnap lett volna (és akkor már 21 éves voltam... :shock: :P :P :P :P ) Legfőbb ideje, hogy elvigyem a férjem Olaszországba :wink: :lol: :lol:

Kata, én biztos azt mondanám Ok, de mi is megyünk (nekem most se kéne kétszer mondani, hogy induljak a tengerre :wink: )

Babcika, ha kell eljuttok, ha nem juttok el, akkor nem is kell és kész.

Kriszti, az tök jó (a terv, meg hogy mindenki kidőlt - én utálom, hogy miközben egy szobában nyúzatom magam valamelyik kölyökkel, másik kettőben bőgnek utánam :roll: ) Ja, és tuti nagyon szuper lesz a lakásotok!!!! 8) 8) 8)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

NA, már két napja keseregtem, hogy még soha, de soha nem volt laptetőm, erre íme :wink:
Még a nap is sütött, ki is teregettem, csak kevesebb áram kell :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Fú, de késő van! Jó éjt! :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

hohoooo de még hogy! sőt, olyan ügyi voltam, h teszveszen most vettem egy kanapét, amit legelőször kinéztem magunknak az ikejában 70ezerért, azt most megvettem 23ért. Igaz, hogy nem új, de a huzata az zsír új, de minden része cserélhető, a szivacs, a huzat, az ágyrács. Mert hogy erről mondtam le, mondván egyelőre jó lesz a 27ezres, majd kicseréljük egy év múlva. Na most aztán spóroltam is, meg még az eredeti verzió is teljesül, hát mi kell még? :):)

Babcika, hát Te hol laksz basszus, h nem jön szembe a postahivatal??? :):) biztosan eljuttok, nyugi!

Süti, megmondom őszintén nem áll szándékomban különszedni őket.. 8) 8) azt is megmondom, h miért /egyébként egészen kb 2 hónappal ezelőttig külön voltak/ szóval annyira önző egy társaság, hogy ha még ráerősítek erre egy külön szobával, illetve többel, lesz akkora egójuk, hogy ülve nyalják a Holdat. amúgy is egy mocskos egoista világban élünk, épp elég lesz ezt a hatást gyengíteni, mert kioltani lehetetlen... Szóval népnevelés van nálunk kérem....;)

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?