Hát nekem nagyon fáj továbbra is a derekam, de bírnom kell, ez van. Csak hát ettöl nem igazán lesz jobb.
Kitti én nem mászok kiságyba, hanem mellé tereültem a földre és a rácson keresztül simogattam az éppen esedékes alanyt, míg elaludt. Döncinek pl. a kezem kell és azt kell neki is simogatni, akkor teljes a földi paradicsom!
Sziszka! még nem voltam visszavinni, mert tegnap nem voltam egyedül, párom is volt és ö nem tud róla. Egyébként ugyanolyan hosszúszárú, mint a másik, ami tölem van, csak a kép csalóka. Fogja a bokát. Élöben jobban néz ki. Talán hétfön sikerül visszavinnem, akkor amúgy is megyek fürkészhez.
Most azon jár az agyam, hogy valyon Dönci megkapta-e a katasztrofális barátnöm macskájától a toxoplazmát, mert kb. azóta van a nyakán két duzzadt nyirokcsomó, mely helyileg számomra légúti fertözésnek nem logikus (hátul a gerinctöl nem messze). Elfilozófáltam, hogy talán én is csináltatok egy toxo tesztet mégis, mert anyám nem tudta 100%-an megmondani, hogy volt-e nekem. Eddig nem izgatott, mert nem volt dolgom macskával, de így, hogy az ö macskája mindenhol ott hemzseg nem érzem magam biztonságban. Neki meg mindegy, hiszen ö is csak terhes... Mármint a barátnöm. Már megint. Nyitott gerinc, majd h1n1, most újra van töltve, talán most sikeresebben...
Kitti a hányingerre nincsen ötletem, nekem sose vált be semmi, maradt az elviselése.
ìrtam már a tegnapi cikkröl, a világ legkisebb fiú korababájáról? Tavaly született, de csak most került haza, német baba. A 25. héten startolt 275 grammal. Minden rendben vele!

A furcsa barátnöm barátai is hasonlóképpen jártak, megmaradt a baba, csak nem nö a tüdeje, otthon van már, de bármikor válságos lehet az állapota, ha megkap egy csipp-csupp fertözést. Várnak a tüdötranszplantációra... Elsö gyerek.
Aztán itt van még az a másfél éves kínai kislány is, akiröl nem tudják eldönteni az orvosok, hogy mi a baja: 41,5 kg! A többi testvére meg tök normális méretü!
Aztán tegnap még annyi bonyodalom volt, hogy megvolt a fürdöszobában az ürgeöntés. Regö ült a wc-n és pisilt, Dönci meg adagolta alá a wc-papírt egy egész rolnyival. Regö lehúzta, majd amikor látta, hogy nem megy le és tele a kagyló, hát lehúzta még egyszer, hátha sikerül alapon. Az eredmény: kiöntött a wc, de rendesen. Az egész fürdöszoba úszott, minden bútort el kellett rakni, alaposan kitakarítani. Nagy meló volt és pont ebédidöben, mondhatni ebéd helyett. Be is állt töle a derekam, pedig a párom is segített.

Vidám hétköznapok.
Amúgy is hadilábon állok Döncivel, mert nem elég neki, hogy megeszi a saját joghurtját, de nem áll meg itt, hanem begyüri mellé az enyémet is. Mondhatni diétára fogott... Tegnap is csak almát ettem kétségbeesésemben. Joghurt már nincsen, ma is megette az enyémet is. Mindjárt megyek is az almámért.
Azt mondtam már, hogy meleg váltás lesz az oviban? Amikor Imi iskolába kerül, akkor kerül Dönci Regöhöz az oviba. Remélem azt is sikerül elérni, hogy egy csoportba kerüljenek, nagy könnyebbség lenne!
Na megyek összerakom az eladnivaló cuccokat, mert délután leadás van, holnap bazár. Nézem a pelenkázólapot és a széket, egyszer majd csak meglesz minden ki mit kért alapon...
Egyébként eladnám a Bobby car-unkat is tolókarral, ha valakit érdekel. Újszerü állapotban világoskék színben. Mi maradunk a triciklinél.
Puszi: én