A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

jó éjt!

nagyon jók a képek Sziszka! :)

sophie27

Sziasztok!

Szilvi, nagyon jók a képek!! :) Főleg az utolsó!! :D

Vízről...hát már mindegy, pedig olyan jókat ittam belőle!! :? Mondjuk Pistinek forraltuk...

k.a.t.i.c.a

Szia Sziszka!

Olyan béna vagyok, mondtam, hogy belinkelem, erre nem lemaradt?
Na mindjárt még egyszer:
http://cgi.ebay.de/Elefant-Halbschuhe-f ... 3efd5c84e7

Milyen nagyon már a Binyek-ikrek is! Nagyon édesek együtt a gyerekek!
Ami az ikres topikot illtei: megelöztél az infóval. Benéztem én is oda pár napja és konstatáltam, hogy alig van ott már élet, de nem olvastam bele, így nem tudtam meg, hogy miért. Igazán csak Binyeket szerettem volna látni, de tán decemberben volt ott az utolsó érdemi hozzászólása... :(
Megnéztem az én korábbi topikjaimat is, amikor a lányokkal voltam terhes. Átlagosan összesen 5 évig maradtak a topikok aktívak, ahogy nagyobbak lettek a gyerekek, megszüntek az emberek írni. Tehát bvan még 4 jó évünk! :) Persze az is lehet, hogy zártba költöztek, csak nem vettem a lapot, nem tudom. Mi meg már úgy összetartozunk, hogy mi leszünk a babanetes fórumok gyöngyszeme évtizedekig! Csak optimistán, nem de? :)

Gyerekek baromi hideg van kint, mindent dér borít vastagon. Még jó, hogy tegnap elmentem a cipöért...

Párom kitalálta, hogy költözzünk inkább Münchenbe, mert az hangulatosabb (igaz), kedvesebbek az emberek (bajor kedélyesség, az is igaz), és jobbak az egyetemek (kicsit elöreszaladt, de az is igaz). Hát most új házi feladatom van. Tegnap találtunk egy házat kerttel a Stamberger tótól nem messze. A müncheni metro odáig megy ki és ott laknak a leggazdagabb emberek egész Németországból. De a párom nem szereti a vidéket, pedig ott tényleg gyönyörü, inkább maradna városközelben. 45 perc ki oda metroval, plusz fél óra gyalogtúra... :wink:
Mindenesetre Münchennel nyernék 200 km-et Budapest felé... :)

Megyek hírdetéseket böngészni.

Puszi: én
Vendég

Sziasztok!

Ma megyünk dokihoz újfent, csak azért néztem be, hátha vannak jelentkezők holnapra, de kb. senki sem reagált, vagy csak az árra.... :cry:
Ami amúgy nem 1800, hanem 700 FT, sztem nem vészes. Feltéve, ha nem naponta akarnánk menni, de nem is!
Na mindegy, ez van, mi ott leszünk.

Szisz, aranyos az utolsó kép, Levi is baromi lelkes otthon, ha megyünk fürdeni, szinte menekülni kell előle, mert a tudományos felfedezés iránti éhsége határtalan!

:lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbi, jó keresgélést!! :) Párodnak mindegy hol dolgozik? Úgy emlékszem említetted, hogy otthonról dolgozik, de várostól is független? Az nagy előny! :) Münchenben én is szívesen laknék!

Képzeljétek, tegnap este fürdetés után az esti törülközés-öltözés közben pici fiam azt mondta (miután magához húzott és megpuszilt), hogy "Anya! Szejet!" :D :lol: Olyan boldog voltam, kevés kellett ahhoz, hogy ne bőgjem el magam! :)

k.a.t.i.c.a

Jó reggelt!

Köszönjük a dicséreteket!

Katica, éljenek a dumáló kispasik, szerintem én is pont így reagálok majd :)

Barbi, éljen München! Böngészd csak azokat a kilométereket! Olyan jó lenne, találnátok valamit elfogadható áron, és olyat ahova szívesen költöztök, ne kelljen kompromisszumot kötni! Cipő ügyben jön egy privi!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Barbi, csini a cipő... de mi már kinőttük a 22-est sajnos :roll:

München jó lehet, bár ott még nem jártam... Na, talán majd egyszer gyerekestől, pl ha odaköltöztök, kiugrunk hozzátok pár év múlva :wink: :lol: Összekötjük az Oktoberfesttel :)

Eni is szokta este mondani, hogy "sze-et", amikor átölel fürdés előtt :D Olyan édesek tudnak lenni :D :D

Egyik nap meg mosogattam :D , kijön a konyhába, azt mondja: "micsiász, mosósz?" :lol: Apjának meg : "üjj ide", mikor az Elmót nézte. Németül még csak szavakat mond, de ért mindent... Haláli tud lenni, csak lesünk néha, hogy miket mond... :lol:

Most meg mikor altattam, ment a mosógép. Mikor meghallotta, az :lol: mondja: "ott fürdik Apa isz, Anya isz" :lol:

yuyu79

Fórumok: szerintem Binyekék is lehet hogy Anyatanyára mentek át zártba, mint sok más topic is... A szekszárdiakkal is ott vagyunk már egy ideje, mert voltak kellemetlenkedő zugolvasók...

yuyu79

Sziasztok!

Binyekéknél abból tört ki a botrány, hogy az itteni zárt fórumból, néhányan átmentek az anyatanyára, és ide már nem írogattak. Amikor kiderült akkor kezdődtek a viták, mintha nem lenne joguk máshova írogatni :(

Nem is tudtam, hogy a szekszárdi fórum sem él már itt....Eni is édes lehet, már akkor is imádni valóan dumált amikor utoljára találkoztunk...remélem találkozunk még a szülés előtt, bár nem vagyok benne biztos, rohan az idő, és mi most elmegyünk egy hétre. Julcsi, várom ám az sms-t, hogy Megszületett Peti, és hozom majd a jó hírt a csajoknak! Tegnap Lackó töltött le 30 db Elmót, aviban, rá fér egy lemezre, azt hozzuk legközelebb :D

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Húúú de jó ,köszike!! Mire jöttök, majd szerzek be lemezeket cserébe... :oops: Hova is mentek, és pontosan mikor? Érezzétek jól Magatokat!! Hát ha addig nem jön össze, akkor majd szülés után pár héttel jöhettek látogatóba, ha minden oké lesz velünk :wink: Sms-t majd küldöm, ha van valami :wink:

yuyu79

Julcsi, szombattól-szombatig Dobogómajorba (Hévíz mellé)
:)

<
sziszka78
Tolna

Sziszka sikerült utitársat találnotok?
l.veronika

Vera, sajnos nem, így most van egy fekete pontunk, de hát ez van :(

<
sziszka78
Tolna

Hú, de nagy a csend ma erre...

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Húú, tényleg nagy a csend! Akkor én bejelentkezem :)

Mazska!
Olyan jó újra ilyen 4D-s képet nézegetni, nagyon aranyos a kis pocaklakód! Tök jó, hogy már érzed :D

Zsófi!
Jó, hogy az eredményed tuti lett!

Emma bukfence :) jót nevettem, Gergő is néha megijeszt, simán átgurulna minden félelem nélkül :)

Niki képei! :shock: :shock: Tutti! :lol:

Huu, gyorsan, mert felszabadult a fürdőkád, úgyhogy gyorsan.

Sziszka!
Csodajók a képek, annyira helyesek az ikrek és hát, Málnus is csodapofi! :D

Rólunk annyit, hogy megkaptuk a 18 hós oltást és a prevenár uccsó adagját, háát, aznap Gergő este már nem bírt a lábára állni, nagyon fájlalta és éjjel iszonyatosan sírt. Annyira, hogy nem tudtuk sehogysem megnyugtatni, csak mutogatta a combját, nem tudott megfordulni az ágyban, csak feküdt hanyatt szegénykém.
Nagy nehezen sikerült beborogatni, de utána is csak sírt és sírt szegény :(
Úgyhogy hajnalban mentünk állatos kirakózni, mert attól nyugodott meg.
Szerencsére reggelre már semmi baj nem volt és azóta sem (kop-kop)
Volt valakinél hasonló? Mi lehetett a baj szerintetek?

Na megyek végre pancsizni :lol:

Barbi
Kép
manci79

Hú Barbi!

Ez elég durva. Mi sosem kaptunk két oltást egyszerre. Viszont pénteken kapott szurit a hányásra, tegnap pedig mellé kaptunk egy oltás, ugyanabba a lábba...de semmi mellékhatást nem vettem észre viszonylag nyugodt éjszakánk volt.

Szerencsére elmúlt!

Köszönjük a dicséreteket!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Barbi, valószínűleg be volt feszítve a combizma Gergőnek, mikor szúrták, akkor szokott ennyire fájni a szuri helye, legalábbis emlékeim szerint. Lényeg, hogy mostmár jól van! :)

k.a.t.i.c.a

Akinek talán érdekes:
http://www.lidl.de/cps/rde/xchg/lidl_de ... _10206.htm
játszószönyeg autókkal és táblákkal acélos 6 Euroért...
Vendég

Sziasztok!!!!

Nem szeretnék magyarázkodni, miért tűntem el, csak pár szóban: ugye elköltözött a helyi topikunk Anyatanyára (ami csöndben megjegyzem, szuper hely!!), így Babanetre nincs nagyon időm jönni. Ott gyorsabban pörögnek az események, úgy értem, naponta nagyon sok hozzászólás van, nem tudtam mindkettőt rendesen olvasni, írni. Néha azért visszajárok Hozzátok, és olvasok, ha időm engedi a három manótól.

De jól esett egy korábbi hiányolása privát úton Zsófinak és a minap iwiwen Sziszkának... ezért döntöttem úgy, hogy jövök! Néha-néha, amikor tudok...

Azért sokat gondoltam ám Rátok lányok!!!

Szívből örültem Zsófi terhességének és utána őszintén szomorkodtam, hogy mégsincs már pocaklakó! De nagyon drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön és annak nagyon örülök, hogy viszonylag most rendben vagy!

Fotókat mindig megnéztem, nagyon édes továbbra is minden manó!

Lassan szül Julcsi is, megy a drukk!!!!

Velünk minden ok. Emese ügyesen tanul továbbra is, sokat kell vele foglalkozni. Dórika nagyon vagány nőci, olyan ügyes. Fejlődött a beszéde is már, de a szobatisztaság továbbra is tabu téma nála! :) Szerintem egyetlen mód lesz nála, levenni róla a pelust, ehhez persze jó idő kell.
Bencus, a drága kis tökim, nagyon cuki falat! 13,50 kiló, 85 centi volt legutóbb, minden oltáson túl vagyunk egyenlőre. Volt megint kb. egy hónapja ilyen krupp szerű betegsége, gégegyusziból. Remélem többet nem lesz. Nagyon idegőrlő volt az aggódás érte. Hál istennek, a kórházat elkerültük.
Beszélni még nem nagyon beszél, imádja (a nővére miatt) Hannah Montanat :), de nagyon csipi Thomast, Elmot is. Játszik autókkal, néha kis babakocsizás is van. Mindene a motorozás, az utcán is, nagyon gyorsan száguld vele már ott is.
Pár szó: hoppá, apa, pápá. Hát.. kb. ennyi! :)
Fütyi gondunk még megvan, szerintem sajnos feltépés lesz belőle, amitől előre rettegek! :( Legközelebb kérek krémet rá, hátha fellazul tőle a bőre.

Mindjárt rakok néhány friss képet!

Barbikám: remélem jól vagy és nagyon örülök a Te terhességednek is, hisz erre vágytál! Lidl-linknél nekem nem jött be a játszószőnyeg! Ja, képzeld, c&a-ban megint lehet itt kapni nyuszit, már nem kellett volna, de vettem még egyet, biztos ami biztos! :) Most 5 van Dórikának és mind az öttel egyszerre alszik, játszik stb. Mánia....

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Bencus eszik

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Villám Süni

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Így csinál, mikor mondjuk neki, hogy hol a Bence :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Apa szerint: Jóképű!!! Szerintem is ! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Copfos Dórika

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Próbálkozunk.... hátha együtt előbb megy! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szépségem, Emese

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Pancsoló Pasi

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese a farsangon, Miley Cyrus volt...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Manókáim...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Így szeretik egymást.... nem beállított kép!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Családi, teles. Saját 4 emeletes hóemberrel!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Bocs, ha így hirtelen sok lettem... :oops:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok:)

Szilvi, örülök, hogy jöttél, nagyon helyesek a gyerkőcök a képeken, és Bence Süni haja;) szuper! (Nálunk is Villám McQueen őrület van:) )
külön tetszik a családi kép, végre te is rajta vagy, ha jól emlékszem, nem tettél fel még korábban képet magadról?! Nagyon helyes kis család vagytok;) gyere időnként, ahogy tudsz;)

Adrinak nagyon boldog névnapot mára!

Sziszka, nagyon jók a képek, látszik, hogy jól érezték magukat a srácok;) mi olyan szívesen mentünk volna veletek, de sajnos anyagilag nem fér most bele, pedig igazán baráti árat írtál erre a Dobogómajor-os hétre... na meg Ferci nem is tud sajnos most egy hétre elszabadulni:( azért reménykedem, hogy még szülés előtt eljututnk vhova pár napra;)

Julcsi, te már félelmetesen közel vagy a végéhez;) nem izgulsz? nem emlékszem, hogy neked Enivel nehéz volt-e vagy hipp-hopp meglett a kiscsaj?!

Mi jól vagyunk, bár Barnus de. olyan fél órás hisztit vágott le - így sajnos nem jutottunk el ringatóra:( - , hogy legszívesebben "kiugrottam" volna az ablakon... fogalmam sincs mi baja lehetett, de semmi nem tetszett neki. Persze mikor bekapcsoltam a Keb Mo dvd-t, azonnal elhalgatott, mint akinek minden gondja, baja elszállt....

tejivás fronton jelentem jelentős javulást mutatunk: 3 napja megissza a kakaót (Nesquick) reggel és este is 1,5-1,5 dl-t, szóval van remény..... bár dokinénink szerint, ha eszik rendesen joghurtot, túrót, sajtot, újabban kaukázusi kefírt, akkor nem baj, ha egyáltalán nem issza a tejet...

Barbi, sajnálom, remélem Gergő már jobban, nálunk sem volt semmi hasonló, bár mi az uccsó prevenárt a 15 hóssal kaptuk együtt.

na most megyek zöldséget pucolni a jó kis húslevesemhez, amíg Barnus szunyókál;)

további szép napot nektek!

sniky

Sziasztok!

Áron még mindig taknyos, napközben tök átlátszón folyik a nózi de reggelre mindig zöldesre gyűlik neki, remélem nem lesz ebből homloküreg gyuszi :?

Ma annyit nevettünk már, jó kedvünk van, szét puszisztam ezt a kis ördögöt ő meg hagyta magát és csak hallgattam azt az édes gyermeki kacaját ! Na aztán egyszer csak a nagy leizzadásba át akartam cserélni a pólóját és volt egy jó kis hiszti valamiért.

Halásztelki lányok!!! Megyek hétfőn ha minden igaz és isten is úgy akarja. H-k párom szabad már amennyire, és megkértem vigyen ki reggel Szilvi barátnőmhöz. Szóval akit szeretne jöjjön, de még egyeztetünk.

Sziszka nagyon jók a képek nagyon! A lányok már csak ilyen érdeklődőek a kicsi kukac iránt is :lol: :lol:

Aproo voltatok ma játszizni???

Barbi nem jó a link és nem találom rajta a szőnyeget :(

Érdekes hogy állítólag sok a szemtelen zugolvasó más topikokban, nálunk még szerencse hogy eddig nem volt ilyen!

Emesedora örülünk az elveszett báránykáink jelentkezésének, édesek a gyerekek, főleg a szeretgetős kép! :)

Húúú Niki már te is túl vagy a félidőn!!
Többi kismami hogy vagytok??? Más ez a terhességetek mint az előző manóval?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

tegnap jól eltűntem... voltam bent a HÁDA turiban. millió ember, és elég kevés a mi gyerekeinkre való ruha... legalábbis én nem nagyon találtam olyan sok cuccot! pár pólót, egy inget vettem, meg egy farmer kabit! de ennyi! kislány baba rucik voltak tündériek! majdnem vettem egyett leendő gyermekemnek, persze apa rögvest leszavazott, hogy nem szabad előre, stb. stb. szóval ez van! majd, ha már tuti, hogy van valaki a pocakban! ;)

Barbi, nagyon sajnálom Gergőt! szegénykém! mi jövő kedden megyünk oltásra! 18 hós... a prev. utcsót már a 15 hóssal megkapta!

valaki kérdezte még korábban, hogy a prevenárból meddig kell az utcsót megkapni. a mi védőnénink azt mondta, hogy legkésőbb a 18 hóssal!

Szilvi, de jó, hogy jöttél, meg, hogy képeket is hoztál! nekem is az összebújós a kedvencem!!! annyira édesek a gyerekeid még mindig!

Aproo, mi nem megyünk játsziba sajnos! majd legközelebb, mert tervezzük!!!

Julcsi, mennek a drukkok Peti babának, meg neked is!

Mecsi, ez jól hangzik! majd írdd meg, hogy mikor, meg hol, meg ilyenek! hátha összejön! ;)

holnap megyünk fodrászhoz, aztán apa a barátjához bulizni, szóval mi anyuéknál alszunk, csak szombaton jövünk haza! kíváncsi leszek, hogy Beni mit szól ehhez, mert az esti altatások most nekünk is eléggé nehézkesek! :( min. 3/4 óra kell, hogy végre elaludjon...

ráadásul most taknyos is, voltunk is ma a dokinőnél, szerencsére semmi komoly. jön egy rakás foga, így nem kaptunk se gyógyszert, se semmit. szívom az orrát, meg adok neki köptetőt, azt slussz! tényleg, ti milyen köptetőt használtok hurutos köhögésre!? én a rinathiolt, de úgy érzem, hogy szart sem ér... :( már bocsi!

Barbi, jól hangzik ez a München, remélem, hogy összejön a dolog!!! ;)

sophie27

Zsófi, ha vígasztal picit, akkor én tegnap fél 8-fél 11-ig próbáltam Barnust elaltatni:( mostanában nagyon nehezen megy, min. 1, másfél óra kell, hogy elalujon....

Mecsi, bizony, már túl a felén és teljesen más, mivel nem sok időm van foglalkozni a kis Ficánkámmal:((( és sokkal gyorsabban telik az idő;)
Áronnak jobbulást!

Barbikám, még pár száz kilóméter és már itthon vagytok, szurkolok, hogy találjatok vmi jó kis lakást/házat;)

sniky

sziaztok!

ritkán, de mi is vagyunk. nagyon édesek a képek!
jobbulást a betegeknek!

Mecsi nekem is más ez a terhességem, bár még nagyon az elején vagyunk, de már teljesen más. Levi nem kínzott meg ennyire...ez az egész napos hányinger kiborít.... :roll: tényleg kinek mi vált be ellenszernek?

mennem kell nagyon hiányol a tökös... :roll: :) kiabál: Nyanyaaaaa :D
makadu

jaj még gyorsan az altatást: had nevessetek egy jót . :) én ugye ringattam idái Levit, de mióta mgebabásodtam azóta nem cipelem, így kénytelen vagyok bekuporogni a kságyba és megvárni míg elalszik.-néha én alszom el hamarabb :lol: , aztán elég kibalettozni.
kipróbáltam a beteszem és kimegyek-emegyeket is meg a nem bemegyeket is, de nemalvás lett belőle így ezt választottam, bár nem tudom meddig tudok még beollózni a kiságyba. :lol:
makadu

Kitti, jót mosolyogtam;))) eszembe jutott dia videója róla, az sem volt semmi;) háááát, én már ha akarnék se tudnék oda bemászni, szóval jó lesz, ha töröd a fejed vmi más megoldáson;) hányinger ellen nekem a gyömbér jött be nagyon és a szőlős vagy a bodzás apenta, ezekre voltam nagyon rákattanva. Dokinál voltál vagy most mész vmikor?

sniky

Sziasztok!
Szilvi, nagyon örülök, hogy jöttél kicsit hozzánk is, szuperek a képek, tényleg nagyon szépek a gyerekeitek :) nagyon büszkék lehettek rájuk!!! Viszont nem tudok szó nélkül elmenni az mellett sem amit a férjed írt a napokban ahoz a képhez, amihez én is írtam! Majdnem megkönnyeztem, olyan nagy dolog ez ennyi év után, nagyon vigyázzatok egymásra!!!
Nekem a fürdős elbújós, és a Dorcával közös lett a kedvenc, de Emese is nagyon szép! És milyen nagy lány már!

Mecsi, remélem hamarosan kikeveredtek ebből a náthából!

Niki, sajnálom, hogy az altatás ennyire körülményes, viszont örülök a kakaónak, apró lépésekkel, de ügyesen haladtok :)

Kitti, én is jó mosolyogtam, nem rég Dia szúrt be egy kisvideót egy apukáról, aki pont így járt, szóval el tudlak képzelni a kiságyban :D
talán nálatok is megoldás lenne, ha lecserélnétek a rácsos ágyat rendesre...

Barbi, sikerült?

Megyek visszaolvasok egy kicsit...

<
sziszka78
Tolna

Adri, nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Zsófi neked akartam még írni, hogy gyógyuljatok meg gyorsan! Szerintem kislány ruhákat sokkal egyszerűbb vásárolni mint fiút, bárhol is keressük!
Remélem Beni is kimászik a takonykórból! Mi nem használtunk semmilyen köptetőt, szerencsére még nem kellett.

Boni te merre vagy ma?

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Boni nekem is nagyon hiányzik... :(

jujj, nem vagyok jól, betett a vacsi, vagy mi!? :(

ja, Aproo, igen, megvan a Csiribiri is... meg a gyerekdalok és mondókák is! ha tudsz üres dvd-t hozni, akkor kiírom! ;)

sophie27

[b]Jó reggelt! [/b]

Kép

köszönöm a hiányolást :oops: :lol:
kicsit túlzsúfoltam magunkat programilag ebben a két napban, amikor meg Zsiga aludt akkor főztem, pakolgattam.

Zsiga már kétszer parádézott a délutáni alvásnál, reggel meg hajnalban fennt, így azért nem írtam

Beiratkoztunk Helen Doron angolra, kedden voltunk próbaórán ami igazából egy rendes óra volt, úgy csatlakoztunk be a többiekhez. , Zsigi nagyon jól érezte magát, meg én is , 4 en vagyunk Eszter aki tartja nagyon aranyos.. (Csenge Andi köszi a a hozzászólást)

nyílt a szomszéd utcában egy játszóház azt is megnézem majd

Dia én is inkább abban szeretnék segítséget, hogy merjek megszólalni
:oops:

Kitti én is szoktam bemászni Zsiga mellé kiságyba.. :wink: :lol:

Szisz, Binyek nagyon édesek a gyerekek! Szisz sajnálom, hogy nem jött össze Dobogómajor senkivel :cry:

Aproo milyen volt játszóház?

kis betegeknek jobbulást! Zsófi remélem már jobban!

Julcsi nagyon drukkolok!

Én meg annyira idióta vagyok már 2 hónapja minden csütörtökön elfejtem felhívni a dokim magánrendelőjét időpontért a szokásos rákszűrésre, meg vizsgálatokat is kellene csináltatni.. pedig a naptárba mindig beírom... :twisted: de csak este veszem észre :roll:

Nővérem otthon van teljesen egyedül... nehéz, de nagyon ügyes! szerencsére ingyen beszélünk így tudjuk benne tartani a lelket! a záróra nem írtak neki gyógytornászt, de tegnap bennt volt a kórházban a polgármester vitte be a faluautóval és utólag felírtak neki dupla gyógytornát, 24 alkalmat! ( így ingyen van, egyébként fizetni kellett volna érte) hazafelé bevitte a városban a Lidlbe a polgármesterasszony ,és egyedül a kis járókeretével végigcaplatot és bevásárolt (autó hijján meg vannak lőve, mert ahol laknak csak egy kis bolt van, ahol sosincs semmi :twisted: ) szóval büszkén mondhatom, hogy faca csaj!

na megyek mert Zsigát eddig kötötte le a Tavaszolás Zsebi babával!
Vendég

Hát nekem nagyon fáj továbbra is a derekam, de bírnom kell, ez van. Csak hát ettöl nem igazán lesz jobb.

Kitti én nem mászok kiságyba, hanem mellé tereültem a földre és a rácson keresztül simogattam az éppen esedékes alanyt, míg elaludt. Döncinek pl. a kezem kell és azt kell neki is simogatni, akkor teljes a földi paradicsom!

Sziszka! még nem voltam visszavinni, mert tegnap nem voltam egyedül, párom is volt és ö nem tud róla. Egyébként ugyanolyan hosszúszárú, mint a másik, ami tölem van, csak a kép csalóka. Fogja a bokát. Élöben jobban néz ki. Talán hétfön sikerül visszavinnem, akkor amúgy is megyek fürkészhez.

Most azon jár az agyam, hogy valyon Dönci megkapta-e a katasztrofális barátnöm macskájától a toxoplazmát, mert kb. azóta van a nyakán két duzzadt nyirokcsomó, mely helyileg számomra légúti fertözésnek nem logikus (hátul a gerinctöl nem messze). Elfilozófáltam, hogy talán én is csináltatok egy toxo tesztet mégis, mert anyám nem tudta 100%-an megmondani, hogy volt-e nekem. Eddig nem izgatott, mert nem volt dolgom macskával, de így, hogy az ö macskája mindenhol ott hemzseg nem érzem magam biztonságban. Neki meg mindegy, hiszen ö is csak terhes... Mármint a barátnöm. Már megint. Nyitott gerinc, majd h1n1, most újra van töltve, talán most sikeresebben...

Kitti a hányingerre nincsen ötletem, nekem sose vált be semmi, maradt az elviselése. :(

ìrtam már a tegnapi cikkröl, a világ legkisebb fiú korababájáról? Tavaly született, de csak most került haza, német baba. A 25. héten startolt 275 grammal. Minden rendben vele! :) A furcsa barátnöm barátai is hasonlóképpen jártak, megmaradt a baba, csak nem nö a tüdeje, otthon van már, de bármikor válságos lehet az állapota, ha megkap egy csipp-csupp fertözést. Várnak a tüdötranszplantációra... Elsö gyerek. :(
Aztán itt van még az a másfél éves kínai kislány is, akiröl nem tudják eldönteni az orvosok, hogy mi a baja: 41,5 kg! A többi testvére meg tök normális méretü!

Aztán tegnap még annyi bonyodalom volt, hogy megvolt a fürdöszobában az ürgeöntés. Regö ült a wc-n és pisilt, Dönci meg adagolta alá a wc-papírt egy egész rolnyival. Regö lehúzta, majd amikor látta, hogy nem megy le és tele a kagyló, hát lehúzta még egyszer, hátha sikerül alapon. Az eredmény: kiöntött a wc, de rendesen. Az egész fürdöszoba úszott, minden bútort el kellett rakni, alaposan kitakarítani. Nagy meló volt és pont ebédidöben, mondhatni ebéd helyett. Be is állt töle a derekam, pedig a párom is segített. :( Vidám hétköznapok. :)

Amúgy is hadilábon állok Döncivel, mert nem elég neki, hogy megeszi a saját joghurtját, de nem áll meg itt, hanem begyüri mellé az enyémet is. Mondhatni diétára fogott... Tegnap is csak almát ettem kétségbeesésemben. Joghurt már nincsen, ma is megette az enyémet is. Mindjárt megyek is az almámért.

Azt mondtam már, hogy meleg váltás lesz az oviban? Amikor Imi iskolába kerül, akkor kerül Dönci Regöhöz az oviba. Remélem azt is sikerül elérni, hogy egy csoportba kerüljenek, nagy könnyebbség lenne!

Na megyek összerakom az eladnivaló cuccokat, mert délután leadás van, holnap bazár. Nézem a pelenkázólapot és a széket, egyszer majd csak meglesz minden ki mit kért alapon... :)

Egyébként eladnám a Bobby car-unkat is tolókarral, ha valakit érdekel. Újszerü állapotban világoskék színben. Mi maradunk a triciklinél.

Puszi: én
Vendég

Kitti én hányingerre kólát ittam jó hidegen,mert az volt az egyetlen jóóó :shock: :shock:
Sokan mondják még a gyömbéres dolgokat, üditő, keksz.
És mielőtt kikelsz reggel az ágyból legyen melletted egy darab keksz edd meg és úgy kelj fel.
Én eléggé küzdöttem vele nekem ezek váltak be.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Ma voltunk dokiknal, Laura megkapta a 18 hos oltast es nem sirt egyaltalan - lehet, hogy nalunk is a jatek doktortaska bevallt (Panna koszi az otletet!). En is voltam dokinal, minden rendben van, az AFP 1.09 (korrigalt 1.12). Zsofi, hogy volt az elmeleted?

Aproo,mi ezen a heten nem mentunk sehova,mert itt van a nagymamam - de a jatszohazba maskor szivesen csatlakozunk,meg hozzatok is szivesen kimegyunk valamikor, ha lesz tali. Jovo heten mar jobban raerunk mi is. Milyen volt egyebkent a jatszohaz?

Laura nagyon bele jott a fozesbe, tegnap szilvasgombocot csinaltunk - o tette a szilvat a cukorba utana meg a gomboc kozepere,nagyon elvezte. :) Egyre tobb szot mond, most nagyon megindult.

Sziszka, jo pihenest nektek!

A Balatonon tud valaki valami jo szallast? Junius vegen szeretnenk meg 3-ban lemenni, mielott megerkezik a kisocsi. :)

Kellemes hetveget mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Zsófi talival kapcsolatban csak annyi hogy Szilvi barátnőmnél leszünk, ő nem tudom mennyire fogadó képes de megkérdezem tőle. Mi reggel kelünk és megyünk sztem elég korán mert még páromnak utána dóga van :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mazska, lényeg hogy jó lett az AFP, de talán 1 fölött inkább fiú , nem? Vagy fordítva?? Zsófi?

Én Nst-en voltam ma délelőtt, szívhangok tökéletesek, jó sokat mocorgott is közben Peti... a másik vonal meg tök lapos :wink: Mondjuk nem is számítottam másra.... úgyhogy lehet hogy megint kihúzzuk végig :roll: :)

Nekem hányingerem nem sok volt, de ha kicsit émelyegtem, nekem az jött be, hogy 2 óránként eszegettem valamit, pár falatot...

Barbi, ez a wc-s dolog, nem semmi :? Nálatok a toxoplazma nem kötelező? Én azért megnézetném a helyedben, mindkettőtöknél... Bár nem tudom Döncire ez mennyire veszélyes, de fő az óvatosság... Szóval mész holnap dokihoz? Akkor majd számolj be, hogy mi volt...

Boni, nővérednek nem lehet könnyű, de nagyon ügyi... Csak nehogy túlhajtsa magát :roll:

Tényleg Aproo, milyen volt a játszóház? Volt még valaki?

Zsófi, jól vagy??

Adri, boldog névnapot Neked utólag!! Hogy vagytok?

Szilvi, köszi hogy jöttél, és szupik a képek!! Én is hiányoltalak, igaz csak magamban :oops:

Gergőnek és Beninek is jobbulást! Vagy már jobban vannak?

Köszi a drukkokat mindenkinek, remélem hatnak, és könnyű, gyors szülésem lesz :wink:

Sziszka, érezzétek jól Magatokat Dobogómajorban!! (jól írtam?)

yuyu79

Kitti - minden terhesség más. Nekem most Muc2-nél a friss vízbe csavart citrom vált be, állandóan azt vedeltem. Mondjuk mindent édesnek éreztem, ezért kívántam a savanyút állandóan.

Mazska - Mi szilveszterkor Fűzfőn voltunk, itt:
http://www.erdeiapartman.hu/
A ház nem túl szép (szerintem), de külön apartmanok vannak benne, konyhával, saját fürdőszobával. A balatonparton van a ház, és saját stége van. A strand 5 percre, de a babás barátnőnék, akik ajánlották, mindig stégeztek. A háziak nagyon kedvesek. 1 hibája van: a falak "papírból" vannak, szóval érdemes barátokkal menni, akik nem dajdajoznak hajnalig :).

sushy

sziasztok!

már itt vagyunk anyuéknál! Beni a teraszajtóban alszik (babakocsiba!:)), én meg netezek kicsit, amíg anyukám haza nem ér...

Boni, de jó, hogy minden okés veletek, na meg örülök, hogy tesód is ilyen kis ügyike! ;)

Mazska, 1 fölött volt a fiú! az 1 körüli értékek nagyon neccesek... nekem pl. 1,4 volt Beni, de Niki Barnusa 0,99 volt, ha jól rémlik!? szóval vannak azért hiányosságok, mármint, hogy nem szentírás persze, csak egy érdekesség, de ezek szerint nálatok is bejött! ;)

Kitti, hányingerem nem volt, remélem, hogy nem is lesz, sajnos tippem sincs, hogy mit lehet ellene tenni... :( sajnálom!

Barbikám, jó kis vidám hétköznapok! ettől szép az élet... nem semmi fazonok a fiaid! ;) most lányt szeretnétek!? :) de most ezt nem értem... Imi jön el az öviből, és Dönci meg megy!? de hány évesen? Imi végül mégis marad 1 évet még az oviban!? vagy felétek ez hogy van? nálunk csak 3 éves kortól lehet oviba menni, illetve van olyan ovi, ahol van minicsoport is, az 2,5 éves kortól megy...

toxoplazmát sajnálnám! mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat!? :(

barátnődnek nagy mázlija van... mi lenne, ha ilyen szörnyűségek után még több hónapot, akár évet is kellene gyúni a kövi babára... bárcsak nekem menne ilyen könnyen, hogy újra babás legyek! :(

amúgy most derült ki, hogy a volt oszt. társnőm (orvosként végzett 4 éve), most a II. nőgyógy. klinikán van a neonatológián! jó tudni, bár ilyen ügyből kifolyólag nem szeretnék vele találkozni!!! ;)

de azért nagyon durva ez a sok korababa! reméljük, hogy senkinek nem lesz többé ilyen gondja-baja!

Aproo, mi volt a játsziban!? hogy vagy!? babóca pörög ezerrel a hasadban? Levi?

tessék jönni!!!

na, meglesem gyerekemet, bár azon kívül, hogy köhizik elég csúnyán, meg szívnom kell a nózit is, szerencsére semmi baja!

mi ma apával külön leszünk, mert ő bulizik, addig mi nagyizunk, aztán holnap másik nagyinál vagyunk, és megyünk végre haza! aztán hétfőn 2. házassági évforduló... ;) na meg nőnap! ugyebár!

voltunk ma az IKEAban, olyan gyönyörű tulipáncsokrokat árulnak, 1000sért... komolyan! annyira szépek! kár, hogy a férjem nem egy ilyen virághozós típus... :(

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?