Na itt vagyok újra. Bocs, hogy az előbb úgy kipanaszkodtam magam és nem reagáltam semmire. Most olvastam végig, amit írtatok, jó sok, lehet, ma csúcsot döntünk.
Büngyi, megpróbálok ezentúl rendszeresen négykézlábazni. Nem szeretném, ha így maradna. Sztem az én hasam kétszer akkora, mint a tiétek, biztos rólam az utcán mindenki azt hiszi akkor, hogy nemsoká szülök.
Adri, ez megnyugtató, hogy ilyen sokat váltogatják még a pózt. Akkor tényleg van remény, hogy simán vissza is fordul. Az enyém sem így volt eddig szerintem. Főleg oldalt böködött, most meg érezhetően alul kalimpál a lábaival.
Kár, hogy nem sikerült olyan jól a felvétel.
Bogyo, engem nagyon érdekel a Geréb Ágis tanfolyam. A 60 ezerben gondolom már a szülés is benne van. Nekem is gond lenne most erre ennyit előteremteni. Tényleg lehet részletre, vagy akár el is lehet hagyni a fizetést? Ez most nekem reményt ad.
A héten találkoztam egy ismerősömmel, aki mondta, hogy Zsombón(ahol lakni fogunk) is volt már szülése G. Áginak, tehát kimegy oda is! Már csak a visszér és a pénz lehet esetleg akadály. (meg a férjem, ha nagyon ellenzi).
Azt meg tudnád mondani, hogy a tanfolyam idején van-e szállás lehetőség vidékieknek?
Almás receptet majd később írok!Most kevés az időm.
Ágica, már nem szomorkodok, kisírtam magam , jobb lett.
Az epidurállal szülők nagyobb százalékánál lesz császármetszés is belőle. Már korábban is írtam, hogy nem szerencsés úgy indulni a dolgoknak, hogy epidurál.
Csilla, én is kevesebb magnéziumot szedek, mint amit a doki írt volna. Én azt túl soknak tartottam. (3x1 az 500 mg-osból) Bár tegnapra már 2000-es lett a méhszájam, az inkább a sok cipekedéstől van szerintem, mert nagyon sokszor nem keményedek.
2 napja viszont az én vádlim is most úgy begörcsölt, hogy még ma is éreztem. Amikor meg fáj, hirtelen el is felejtem, mit is kéne csinálni, melyik irány a jó. De most ezt a pipát megjegyzem végre!
Sheepy, szép a poci!

Szerintem az előtérben lévő állítható erejű lámpa tökéletes lesz. Egy a rossz csak benne, hogy addig is ki kell menni, de ha minden jól megy, nem kell azt sem sokáig használni.
Ágica, a kinti nagy fény tényleg elég lehet, de majd kiderül. Örülök, hogy nem vártok októberig a vásárlással!
Missi, a Te pocid sem óriási, csini vagy. Nekem is ilyen babaágyam lesz most. Ha nem fáj a keményedés, akkor nem probléma tényleg.Cukros lötyit ittál, vagy enned lehetett?
Cukika, igazán szép babakocsit választottál. Bár ha kistesó majd fiú lesz, lehet lecserélni.

De tényleg jól néz ki!

Nekünk is ugyan ilyen mosógépünk van, és én is arra gondoltam, hogy veszek rá egy pelenkázólapot. Ha máskor nem is, de fürdés után biztosan ott pelenkázom majd be.
Klára, a Te kocsid is nagyon jó!

A próbababa tényleg nagyon élethű

.Nekem is lesz/van pihenőszékem, szerintem megéri venni, mert nem görbül a hátuk úgy benne, mint a hordozóban, így több órát is benne lehet egy nap, nem fog unatkozni. Kb 5 hónapig fontos eszköz lesz, úgy gondolom.
Masika, nagyon szép ruhákat vettél!
Évi, én az aug-i tanfolyamban gondolkodok, a szeptemberi nekem már túl késő.
Erika