A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Most én is szedem, tegnap éjjel begörcsölt a lábam. Már ez a 3. alkalom volt kb. Ilyenkor rángatózom rendesen, hogy kimenjen belőle a görcs.
Mondtam is reggel a Drágámnak, mire azt válaszolta, hogy hallotta már párszor, hogy így rángatózok, de nem merte megkérdezni, mi a baj :) :lol:
Azt hitte idegi alapon van :shock:
Na, szép, miket gondol rólam a párom....

büngyike

Ja és a bugyi téma!Én csak has alatti fazont hordok már..hálisten általában kinaiban is fel lelhetők..még az L-esnél tartok...nagyon kényelmesek..tudjátok ilyen picit "rövidnacis"fazon..talán látszik épp egy a képemen! :)

Missfried
Kép
missfried

Cukika!Ok,akkor maradok asszem a napi 4nél..ez olyan jó szám :wink: De azért én is rákérdezek dokimnál,ha megyek legközelebb!!

Amugy a keményedéseim sosem járnak fájdalommal...,csak úgy 1xüen megfeszül!Néha olyan mintha vki belülről felfuja bennem egy lufit keményre!(Ezt így mondtam dokimnak is szó szerínt)..DE aztán ahogy jött,úgy múlik!A simogatás általában nálam is segít!!

Missfried
Kép
missfried

A láb-vádli görcsre a legjobb gyógymód,ha azonnal ráállsz,jó erősen,akármennyire is görcsöl,de le kell feszíteni teljesen!!Nekem régebben volt olyan(még terhesség előtt)hogy olyan színten begörcsölt éjjel,hogy 2 napig alig bírtam ráállni :shock: :? !!De mióta babavárás van,még 1x sem görcsölt!1x majdnem,de szerencsére "meggondolta magát"!!Na de ami késik... :?

Missfried
Kép
missfried

Huu ez már Braxton-izé?? :D Olvastam párszor róla már én is..de nem tudtam pontosan hogy is képzeljem el.. :?:

Missfried
Kép
missfried

Na megyek,elvileg elkísérem párom fodrászhoz!Levágnak picit szép hosszu hajából :wink:

Missfried
Kép
missfried

Missi!
Keményedés akkor is van, ha fizikai hatás éri a méhet pl:ütik. Csak méh nem gondolkodik, mert nem csak akkor keményedik, amikor kívülről éri valami, hanem akkor is, amikor belülről. Szóval ha a baba belelendül, akkor gond nélkül be tud keményedni. Én mindig mondom a babának, hogy fejezze be a rugdosást, mert ha bekeményedek, akkor sem én, sem ő nem fogjuk jól érezni magunkat
Hű! Az anyagi kérdés…én egyetem alatt voltam egyszer kétszer úgy, hogy 36Ft-m volt egy napra! Minden éjjel sírtam. Zsömlén és tésztán éltem. Aztán anyától kértem 20ezer forintot, hogy a számlámra rakjam, és ha nincs kézpénzem, hozzányúljak. Szerencsére nem kellett. Most minden ruhámat, kenceficémet átnéztem, hogy ne kelljen újat venni. Most a diákhitelt teljesen kifizetem akkor a baba születéséig félre tudok még rakni valamennyit. Azért is szeretnék dolgozni szeptemberig, de azért nem ez az elsődleges szempont, csak ha minden rendben van. Nem jön rosszul a rendes fizu még szeptemberben! Aztán okt. már így is úgy is TGYÁS
Otthonról nem tudnak segíteni?
Én kínaiban vettem fehér pamut tangát, L-set, 130Ft-ért. Nagyon szeretem!

Csim!
Ha igaz a csokiösszefüggés, én egy lajhárt fogok szülni!

Mire hasonlítanak ezek az indiai kaják? Én kínait ettem eddig, de útálom mint a bűn!

Cuki!
PIPA!

Ágica
Kép
ágica_26

Kép
geosel.klara

Sziasztok!

Hááát voltunk tegnap 4D-n. Nem vol túl jó. Béna volt a csaj szerintem. A dvdn nem is látni szinte semmit, csak néha egy tappancsot és egy-egy pillanatra. A multkori sokkal jobb volt... Most meg csak ködöt láttunk meg halvány köldökzsinórt. :( Csalódott vagyok!! Persze azért amit láttunk az nagyon teszett és van két nagyon édi fotónk is! :) De én többet akartam!!!! :cry: :roll:
Baba fekvés Mi hétfőn voltunk a dokimnál és akkor fejvégű volt. Tegnap az UH-n pedig már faros volt.... Szóval szerintem ez mostmég semmit nem jelent.
Fürdetés Én pont most néztem azt a változatot, amikor a pelenkázó asztalban benne van a kiskád :shock: Láttatok már ilyet??Felhajtod a pelenkázót és ott a kád! Alul pedig vannak fiókok meg ilyen pakolós rész.Vélemény??
Ágica Jó volt! Elmúlt!! :D Jót nevettem a pocakos sztorin! :lol:
Missi Én is szedek magne B6-ot reggel, este egyet. Meg a fero-folgammat ugyanúgy. Nekem elég,asssszem.
Na melózom... Éhes vagyok!! Nagyon... :roll:
Vendég

Kép Kép Kép Kép ez bónusz volt hozzá :D :D :D ,egyaltálán nem kopott és fülig ér ám a szám :D :D :D :D :D :D
geosel.klara

kicsit sárgásak lettek a képek:-( :(
geosel.klara

Klára nagyon kis praktikusnak tűnik ez a csodaszép babakocsi!!Gratula hozzá! Jaaaaj én is akaroook máááár!!! :D
Cuki Ismerős ez a pénz addig költés amíg van.... :x :lol: De olyan jó érzés.. :D
Éhes vagyok és minnnyyáá lefagyok!!
Vendég

képzeljétek ebédnél rábeszéltem a páromat, hogy ne szülés után vegyük meg a dolgokat, mert a bútoroknak ki is kell szelllőzniük. úgyhogy szeptember közepén vásárolunk!!!!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Kép Kép ja meg vettük ezt is!!!!!! :D
geosel.klara

bocsika,de annyira örülök :D :D :D
geosel.klara

Klári!
érdemes pihenőszéket venni? mennyi idős korttól lehet használni? én is nézegettem ezeket!

Ágica
Kép
ágica_26

szerintem igen,de az elsőnél nem volt nekünk,így mindiga babakocsi foglalta el akonyhám nagy részét,úgyhogy most rendkívűl örülök ennek is ,én tuti sokat fogom használni
geosel.klara

és érdemes házitaxit venni? az olyan mint a kocsi, csak sokkal filigránabb, és akkor tilitolizhatoma lakásban. és kb egy pihenőszéknyi az ülőkéje!

Ágica
Kép
ágica_26

Klára, nagyon szép a babakocsi és a pihenőszék is. Most már én is szeretnék ilyenek venni, de mi majd csak augusztustól kezdünk el vásárolni, akkortól már szabin leszek és több lesz az időm.

Bugyi téma: én rendes kismamabugyit hordok, olyan jó nagy, majdnem mell alá érőt. a férjem mikor először meglátta, nagyot nevetett, majd mondta, hogy ha már nem kell jó lesz szemeteszsáknak. Hát igen elég méretes darab és fura is a tangák után, de nagyon kényelmes, tartja a pocit, de mégsem érzem, hogy bárhol is bevágna.

Magnéziumhoz az én dokim is azt mondta, hogy 3*1-et szedjek, de én azt még soknak tartom, így csak esténként veszek be. Amúgy Missi én is úgy érzem időnként, mintha belül egy lufit felfújnának, de a simogatásra lelapul. Ilyenkor én azt hiszem, hogy a baba tólja ki magát, de lehet, hogy tévedek.

Szép hétvégét Nektek! Sziasztok, Csilla
csim

Sziasztok!

Klára! Nagyon klassz a babakocsi, látom már van kis tesztalany is benne :)
Rendes lehetett, akitől vetted, még bónuszt is adott, jól jártál!

A lányod meg tündéri!

büngyike

Adri, ez idegesito lehetett, foleg, hogy gondolom egy vagyonba kerult..az hogy far/fej fekveses, meg tok mindegy majd csak a 37 het utan szamit, es addig meg 100 x meg fog fordulni. ne aggodj, jol lesz

bungy, en benne vagyok, de ezt csak privibe beszeljuk meg...

klari- jo, hogy mar neked is van kocsid, gratula !

agi, ugyi vagy, hogy megbeszelted vele, hogy mar szept kozepen vasaroltok. az pont jo idopont

magnezium/ gorcs.. en kb hetente 3 x este beveszek egy kalcium pezsgot+magneziumot es kesz. Azota nincs gorcsom.

plussz izek vasarlasa: ez egy vegtelen lista, hogy miket lehet venni, hintaszek, hintaagy, hazitaxi, zenelocumisuveg, bebior, monitor, figyelo, stb..en semmi ilyet nem veszek, szerintem felesleges, de biztos masoknak akar ezek jol jonnek. ha vmit vennek, akkor az az ejjeli noverke lenne, aki szoptat es bufiztet este 10 - reggel 7 ig :) ilyet nem ismertek ?
bogyogyorgyi

bogyó! én ismerek!
anyukának hívják!

Ágica
Kép
ágica_26

bogyó! én ismerek!
anyukának hívják!

Ágica
Kép
ágica_26

jéééé
én most vettem észre. hogy váltogatja a kék-rózsaszín hátteret!
de jó! figyeltétek már?

Ágica
Kép
ágica_26

Jajj, itt mindenkinek olyan szép babakocsija van már :)! Nekem még csak vágyálmom van, majd megmutatom a képet.

Klári, annyira csípem ezt az Egeret :)!

Adri, sajnálom a 4D-t :((. Na, de nemsokára élőben nézzük majd őket :)!

A hasam nekem is lepuhul egy kis szeretgetésre, sztem tényleg csak a tornamutatványoktól van. Mármint csak a saját esetemről tudok ugye nyilatkozni :).

Nagy bevásárlásokat mi is csak szeptemberben csapunk, én is akkortól leszek kiírva, addig meg böngészem az apróhirdetéseket, és lecsapok, ha vm jó bizniszt látok :).

A "plussz izék" meg... vsz nem lesz sok... bár az is nagyon relatív, hogy ki mit sorol ebbe a kategóriába. Amiket soroltál, Bogyó, az nekem is nagyjából beleesik :).
A házitaxit most hallom először... de nagyon mókás neve van :D .
kalloni

annyira, hogy nem mozog
mégcsak az kéne, hogy mindig mozogjon! most is remélem nem fordult meg, csak rúgot vagy 100-at. nem baj, majd pihen hazáig

Ágica
Kép
ágica_26

Mesélek egy kicsit: hites uram elutazott a hétvégére Erdélybe, most szalma lettem, de tele vagyok tervekkel, hogy mi mindent fogok csinálni hétvégén, hogy tiszta lakás, finom ételek várják, ha hazaérkezik :). Bár asszem gondolatban már rég túlvállaltam magam - a gyakorlat szerényebb lesz vsz 8) .

Viszont hétfőn van a szülinapja - és megyünk 4D-re :lol: ! Remélem, nekünk érzi majd az Utód, hogy produkálnia kell. Többször úgysem fogjuk így látni. De akkor igyekszem nem túl sokat várni tőle, és csak annál jobb lesz majd :).

Két hét múlva meg irány Róma :D ! Már egészen be vagyok zsongva, noha nem hiszem, hogy túl sokat városnéznék. De 22-en megyünk, hangulattal nem lesz gond, és bármi is lesz, úgy lesz jó :). Ja, és repülővel... azért kell majd a Mg is :).
kalloni

Gondolj bele, hogy egy újszülött majd 20 órát alszik egy nap! Egy magzat sem tehet másként így a születés közeledtével
aztán a maradék 4 órát végigrángatózza. Állítólag ha fent vannak, és a hátukon, végig rúgnak meg boxolnak...csak hallottam igaz lehet?

Ágica
Kép
ágica_26

Cuki, no para. Aludniuk is kell néha :).
Ha lusta napja van, akkor órákig meg se moccan, vagy csak úgy ímmel-ámmal, az is lehet, hogy álmában. Néha meg, ha nagyon el vagyok foglalva vmvel, akkor szinte már észre se veszem, ha csak kicsit ügyködik :oops: .
kalloni

Kali!
te aztán bevállalós vagy! remélem nem sültök meg! azért módjával! 4D előtt pedig kávé! az tényleg hat!

Ágica
Kép
ágica_26

Hümmnya-hümmnyá...fől a kukorica! :D Ez nem olyan zsenge ahogy nézem,de remélem elég finom lesz!! :? :P

Missfried
Kép
missfried

Amugy attól én is félek,hogy nagyjából "felesleges"lesz a 4D!!Úgy értem,ha esetleg mi sem látunk szinte semmit..de azért bízom Nyünyiben!! :)

Missfried
Kép
missfried

Lányok!

Nekem a 27. heti már fent van a blogomon (ultrahang), nézzétek meg :)
Nagyon nem szerette a királylány....

büngyike

Én megnéztem még reggel :) 2 kép van nem?Édesek.. :)

Missfried
Kép
missfried

Na itt vagyok újra. Bocs, hogy az előbb úgy kipanaszkodtam magam és nem reagáltam semmire. Most olvastam végig, amit írtatok, jó sok, lehet, ma csúcsot döntünk. :D

Büngyi, megpróbálok ezentúl rendszeresen négykézlábazni. Nem szeretném, ha így maradna. Sztem az én hasam kétszer akkora, mint a tiétek, biztos rólam az utcán mindenki azt hiszi akkor, hogy nemsoká szülök. :lol:

Adri, ez megnyugtató, hogy ilyen sokat váltogatják még a pózt. Akkor tényleg van remény, hogy simán vissza is fordul. Az enyém sem így volt eddig szerintem. Főleg oldalt böködött, most meg érezhetően alul kalimpál a lábaival.
Kár, hogy nem sikerült olyan jól a felvétel.

Bogyo, engem nagyon érdekel a Geréb Ágis tanfolyam. A 60 ezerben gondolom már a szülés is benne van. Nekem is gond lenne most erre ennyit előteremteni. Tényleg lehet részletre, vagy akár el is lehet hagyni a fizetést? Ez most nekem reményt ad.
A héten találkoztam egy ismerősömmel, aki mondta, hogy Zsombón(ahol lakni fogunk) is volt már szülése G. Áginak, tehát kimegy oda is! Már csak a visszér és a pénz lehet esetleg akadály. (meg a férjem, ha nagyon ellenzi).
Azt meg tudnád mondani, hogy a tanfolyam idején van-e szállás lehetőség vidékieknek?
Almás receptet majd később írok!Most kevés az időm.

Ágica, már nem szomorkodok, kisírtam magam , jobb lett. :)
Az epidurállal szülők nagyobb százalékánál lesz császármetszés is belőle. Már korábban is írtam, hogy nem szerencsés úgy indulni a dolgoknak, hogy epidurál.

Csilla, én is kevesebb magnéziumot szedek, mint amit a doki írt volna. Én azt túl soknak tartottam. (3x1 az 500 mg-osból) Bár tegnapra már 2000-es lett a méhszájam, az inkább a sok cipekedéstől van szerintem, mert nagyon sokszor nem keményedek.
2 napja viszont az én vádlim is most úgy begörcsölt, hogy még ma is éreztem. Amikor meg fáj, hirtelen el is felejtem, mit is kéne csinálni, melyik irány a jó. De most ezt a pipát megjegyzem végre! :)

Sheepy, szép a poci! :) Szerintem az előtérben lévő állítható erejű lámpa tökéletes lesz. Egy a rossz csak benne, hogy addig is ki kell menni, de ha minden jól megy, nem kell azt sem sokáig használni.

Ágica, a kinti nagy fény tényleg elég lehet, de majd kiderül. Örülök, hogy nem vártok októberig a vásárlással!

Missi, a Te pocid sem óriási, csini vagy. Nekem is ilyen babaágyam lesz most. Ha nem fáj a keményedés, akkor nem probléma tényleg.Cukros lötyit ittál, vagy enned lehetett?

Cukika, igazán szép babakocsit választottál. Bár ha kistesó majd fiú lesz, lehet lecserélni. :) De tényleg jól néz ki! :D Nekünk is ugyan ilyen mosógépünk van, és én is arra gondoltam, hogy veszek rá egy pelenkázólapot. Ha máskor nem is, de fürdés után biztosan ott pelenkázom majd be.

Klára, a Te kocsid is nagyon jó! :) A próbababa tényleg nagyon élethű :) .Nekem is lesz/van pihenőszékem, szerintem megéri venni, mert nem görbül a hátuk úgy benne, mint a hordozóban, így több órát is benne lehet egy nap, nem fog unatkozni. Kb 5 hónapig fontos eszköz lesz, úgy gondolom. :)

Masika, nagyon szép ruhákat vettél! :)

Évi, én az aug-i tanfolyamban gondolkodok, a szeptemberi nekem már túl késő.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Kali, ez igen, férjed biztos nagyon örülni fog, ha ezeket mind megvalósítod, csak nagyon ne fáraszd le magad! :)
Róma, hm, kicsit irígy vagyok! :D

Cuki, nem baj, nekem volt úgy a Danival, hogy egész nap nem mozgott. Mire erre rájöttem, kértem, hogy mozduljon már meg, ha él, mert már meg voltam ijedve, aztán rövidesen tényleg megmozdult. :)

Büngyi, megnéztem a képeket, nagyon szép arcocskája van a kislányodnak! :)

E.

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Gerika, irj a privimre es mindent elmondok, de innen a bnetrol, hanem kozvetlenul a gmail es cimemre irj, nem tudom a babaneteseket megnyitni

Agi :):) anyuka :)

ja, mokasak ezek a turbo dolgok, igy akar egy milliot is kolthetnenk a gyerekre, bar azt hiszem finom es ingyenes anyatejen es kb meretenkent 6 db rugdalozon es szereten is remekul felno barki, sot :)

bungy jajj jok a fotok :)
bogyogyorgyi

Gerika, ettem.Kiflit meg tejet ittam..jó volt :D

Missfried
Kép
missfried

Köszi Lányok, aranyosak vagytok, hogy nézitek a blogomat :)

büngyike

a mekibe akartam menni sültkrumplit venni, de most kiflit és tejet akarok!
jó hétvégét, léptem

Ágica
Kép
ágica_26

Bogyó Nagyon kis aranyos a Bogyólány a képeken és tetszik a blog is. Nagyon igényesnek találom! Jó lesz visszaolvasni... :D
Vendég

Neem Bogyó, Büngyi! Boccccsánat :shock:
Vendég

ui: Büngyi!
most bőgtem végig a blogodat! úgyhogy abbahagytam az olvasást!
nagyon ügyi vagy, gyönyörűen írsz!

Ágica
Kép
ágica_26

Most pedig én bőgök, olyan édesek vagytok :cry:
Jól esik, hogy olvastok!

Adrinalin! Semmi baj, véletlen egybeesés, hogy Bogyógyörgyi és Bogyólány neve hasonló :) Nem csodálom, hogy kevered.
A lányom beceneve abból ered, hogy a mikroszkóp alatt kicsi bogyókat láttam, így lett Bogyó, később Bogyólány :)
Nemsokára tervezek egy névleleplező beírást is, mert az idegeimre megy, hogy anyósék folyton Bogyózzák, amikor már van neve :evil:

büngyike

Erika!

A négykézlábazás tényleg jó lehet, több helyről hallottam, szorítok a Babókádnak, hogy forduljon be, de még van bőven ideje :)

És ne aggódj, nem reklamált senki, amiért nem reagáltál mindenkire, te mindig olyan kedves vagy és mindenkit figyelemmel követsz.

büngyike

Büngyi, azért nem olyan rossz képek ezek, nem :) :) :)? Sőt... De akkor már tudom, hogy nem fogom elvárni, hogy intelligensen a szülei felé nézzen, és néhány keresetlen szóval üdvözölje őket...

Gerika, nagyon aranyos vagy :)!

Cuki, ez a "szevasz, anyám"... :lol: :lol: :lol: ...ezzel én is így vagyok néha... nagy kegyesen belerúg a beleimbe... én meg meghatódom :).

Most négykézlábra állok és eszem valamit... aztán végre láblógatás egy kicsit 8) !
kalloni

micsoda meghatodottsag !

mi van lanyok, terhesek vagyunk ??? :)
fo az erzelem !! :) Inkabb tobb legyen, mit keves. :)

eri, irtam vissza a privire
bogyogyorgyi

Ágica, most tőlem kívántad meg a kiflit tejjel?? :D :wink: :D
Amugy nem most ettem azt,hanem még a 2 vérvétel között!Ezt volt "kötelező"enni.. :? de tényleg jól esett!Na meg perxe éhes is voltam!!Amugy most délután ettem 2 fej főtt kukoricát,és Nagymama féle tepertős pogácsát! :D Ha esetleg vki megkívánná.. :wink:
Puxxx!!

Missfried
Kép
missfried

Hihi!Nyünyi az előbb erre "táncolt" :) Próbáljátok ki![url]http://youtube.com/watch?v=J7tYxbzwAPY
[/url]

Missfried
Kép
missfried

Most mé nem linkeli be normálisan?????? :evil:

Missfried
Kép
missfried

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?