Sziasztok
Sajna elkiabaltam tenyleg az ejszakai atalvast...azota sem aludta at Lottus, hiaba az extra rizspep. Na mindegy, azert kibirhato az 1-2 keles is, aztan csak rajon mar egyszer, hogy ugy Neki is jobb lenne.
Megcsinaltuk apaval a tesztet es az szerint mintababa Lottika

es vegulis tenyleg az ,egy-ket dolgot leszamitva nem is panaszkodhatok.
Sillia:
Koszi, jo hogy most mar en is eszedbe jutok Bristolrol.
Orulok, hogy mar jobban vagy.
Kikapcsolodas keppen porszivozni??? Jobb elfoglaltsagot nem tudtal volna talalni?

Szerintem mostmar minden heten adhatnal magadnak kimenot. Rad ferne egy kis "me time"
Nyuszi:
Biztos rossz lehetett ugy otthagyni Lilit, de azert Neked is szukseged van egy kis idore amikor magaddal foglalkozol. Azert nekem is elszorult a szivem, ahogy olvastam a soraidat.
Kispocok:
Latom Ti is elovettetek a jatszofeszket es ugyan olyan mint a mienk. Hogy tetszik Nimrodnak?
Ti hogy becezitek Nimrodot? Mert en legszivesebben mindig Nimit akarnek irni ha Rola van szo. (bocsi ha nem tetszik)
Mutattam apanak is a fenykepeit, hogy milyen kis cuki es Neki is tetszettek. Nagyon helyeske.
Katy:
Orulok, hogy jol van Petra. Apa is gyogyuljon meg hamar.
Hogy lehet csukott szajjal kohogni?
Jo ,hogy elmult a haragod.
Norkili:
Varom am a valaszod.

Tudom nincs nagyon idod, megertem. Majd en is irom, hogy mi volt a mutettel hetfon.
Az meg milyen duma, hogy Te nyugodtan takarithass meg fozhess???

Ne hagyd magad, mond Neki, hogy akkor O is nyugodtan megcsinalhatja kikapcsolodas kepp.
Ancsurti:
Eddig nekunk se volt helyunk kialakitani Lottusnak a jatszosarkot, de a jarokat kiiktattuk, atrendeztuk a nappalit es igy sikerult csinalni helyet Neki a lepcso alatt.

Amint lathatod nagyon tetszik a kis Vigyorinak. Majd meg akarunk venni tobb habtapit, hogy nagyobb helyen tudjon majd maszkalni. Igaz az nem fogja megakadalyozni a maszasban ha nincs alatta , de en nyugodtabb lennek ugy, eleg hideg van lent a szonyegen. Itt Angliaban eleg szar a szigeteles a hazakon.
Minek egy pelenkazora karabiner? Ugy hogy lehet pelenkazni?
Nagyon jo a kepsor Hangirol.
Tike:
Biztos csak osszejatszanak ellened, de azert jo tudni, hogy legalabb nyugodtan otthon hagyhatod Oket egyutt gond nelkul, Te meg mehetsz a dolgodra.
Remelem a csipokattogas a tornatol meg fog szunni.
Agi:
Lanykad mar nagyon veszelyesen el...meg jo,hogy nem esett ra a lampa. Brrr... meg belegondolni is rossz. Szerencsere semmi baja nem lett akkor az ijedsegen kivul.
Norka:
Nagyon aranyosak a gyerkocok. De Te milyen csinos vagy!!! Irigy,irigy....
A multkor irtad, hogy beraknal minket is a tablaba, csak elfelejtettem kuldeni az adatokat. Kuldhetem priviben?
Dodi:
Eljen masodik helyezett.

Fenykepet nem kapunk Rolad a jelmezben? Nagyon kivancsi lennek hogy sikerult.
TeApa
"ledöglöttünk a franciaágyra, és én szidtam, ő meg hagyta"

nagyon jol tette
Kispiskota:
Gyerkocok csudipofik. Nagyon helyes kissracok.
Orsi:
Ez nagyon szep hely. Szerintem mindenkepp menjetek el oda, foleg, hogy meg kozel is van.
Eljenek az ataludt ejszakak, remelem Te nem kiabalod el ugy mint en.
Jaj de edes Odett!!! Meg kell zabalni... es milyen ugyesen tapsikol.