A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Norka!

7 hós adataink:
8300g, 73 cm :D !
Kösziköszi :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok !!!

Boo : eddig gyönyörűen evett mindent ,persze voltak nagy kedvencek, meg némelyik ételre fintorgás, de még azt is megette. Szép adagokat evett, nem csak ímmel-ámmal és valahogy egyik percről a másikra kicserélték az én jól evő Kisfiamat egy köpködő, ételt szájból kifújó, fintorgó, kiabáló hisztibékává. Próbálom visszaállítani a régi rendet. Egyenlőre csak estére kap tápit és azt nem lehet csak úgy elvenni Tőle, amíg jól nem lakik vele.Ha kisebb adagot csinálok, akkor balhézik, de amikor előkapom az ételt (ami akármi lehet ) jön a hiszti. Már amikor meglátja a kanalat , akkor balhézik. Próbáltam már mindenfélét adni. Addig jutottunk el, hogy negyed adagokat megeszik, de persze ennek az a következménye, hogy tök hamar éhes lesz. Tehát az "előetetés" nálunk nem működik. Próbáltam már cicis tejcsivel is és utána kaja :arrow: eredmény ugyanaz. Valószínűleg a foga nő és fáj az ínye , ezért nem szeret enni, mert....nem tudom miért. :roll: :roll: :roll:

Ronmay : Óóóóazok a képek a természet lágy ölén :roll: :roll: :roll: nagyon tetszik.

Bucus : Lottika milyen büszkén ül a játékai között :D :D :D enyémgyerek még krumpliszsák effektusban szenved a felültetések során, mindazonáltal élvezi, csak magától még nem tudja.

Pagika : dejóóóó, hogy megint tudsz jönni. Köszönöm , hogy Te is a segítségemre siettél, ooolyan jóóóó, hogy vagytok..........vagy ezt már mondtam :?: :roll: :roll: :wink: Eddig Zsombinak is lapátolni kellett , épp ezért olyan fura, hogy nem akar enni.Az naaagyon durva, hogy még Te sem tudod megkülönböztetni az egypetéjü manóidat, ugyanakkor olyan irigylésre méltó és egyben riasztó a helyzeted, sokszor gondolok Rád, amikor úgy érzem elééééég.Persze ez gyorsan elmúlik, de , amikor egy átalvatlan éjszaka után szembeküld a zöld kajájával, aztán meg a fehérrel... :twisted: :twisted: :twisted:

Nyuszi : múltkor írtad, hogy lehet Zsombi sokat alszik nappal, ezért nem alszik éjszaka. Hát uána jártunk már ennek is és a válasz : nem. Neki kell a napközbeni alvás, különben nyűgös lesz . Kb. 4 óránként alszik fél-egy órát , ilyenkor pedig 1-1,5-et. Az , hogy Lilinek hiányoztál az jó és igen tudom, hogy rossz érzés, de épp ezzel érjük el szerintem, hogy nem lesznek anyámasszony katonái. Én/mi viszzük Zsombit barátokhoz, ide-oda és van néha mással is rajtam kívül, leginkább néha az Apájával. Jól elvannak együtt és én örvendek, hogy ezáltal összekovácsolódnak.

Ancsurti : enyémapa is minden nap dolgozik, de van , hogy már 2-kor itthon van meg olyan is, hogy este kell bemennie ( mint tegnap :twisted: ) és éjjel 1-re ér haza, meg olyan is, hogy vasárnap megy el(most egy órája :twisted: :twisted: :twisted: ) és majd valamikor késő délután, vagy este ér haza. Amikor ügyeletes, akkor ugye tök váratlanul hívják be. Mára például programunk lett volna, aztán lehúztuk a wc-n. :cry: :cry: :cry: De itt van ez a kis Drága , aki most épp alszik és Ő majd elszórakoztat, én meg Őt.

Sillia : Te meg ne poszívozzzzá mán , hanem sétáljál, lógasd a lábad, nézzél filmet meg ilyenek, ha épp elviszi Apa a Kicsikédet. Nekem Apa ki szokta vinni sétálni és én addig ideülök és olvaslak Titeket egy tejeskávé társaságában. Mindjárt megyek is és készítek egyet. Na mondjuk tegnap én is a házimunka oltárán áldoztam fel magam. jelentem kivasaltam egy rahedli ruhát, aminek azt hittem sosem érek a végéra. 1-től 7-ig vasaltam, pár perces megszakításokkal, előtte főztem ( mondjuk az 10 perc volt : sóletet dobtam össze ), teregettem, hajtogattam, gyerekeztem. Majd leszakadt a lábam estére. Kértem is egy masszázst, erre Apát behívták dolgozni. Hát nesze nekem jutalom. :roll:

Kép
ikoka7

Pagika : sőőőt azóta már nőtt is Zsombi, megint leszanáltam egy kupac ruháját, van ami még sosem volt rajta és már nem is lesz.de a ruhái 90%-át kapta és adjuk vissza , úgyhogy nem szakad meg a szívem értük. Most olyan 78-79 cm lehet és kb. 9400-9500 gramm, ha folytatja az eddigi növési/hízási ütemet. Jövő héten megméretem.

Kép
ikoka7

Orsi : Odett azon a tapsikálós képen zabálnivaló.átaludt éjszaka irigyirigy és hurráhurrá.

Kispiskóta : fiúk nagyon szépek és édesek együtt.

Kép
ikoka7

Bond : tök jó, hogy ezeket bemásoltad, de még nem volt időm elolvasni. Bepótolom :wink: :D :D :D

Szonibaba : Bodzi kukás sztoriján jó hangosan röhögtem, édes lehetett , ahogy ölelgeti.

Kép
ikoka7

Katy, igen ő Lőrinc baba, tesóm kisfia.

Dodi, nem raknál egy képet, olyan kíváncsi vagyok a jelmezedre!:lol:

kispiskóta

Sziasztok

Sajna elkiabaltam tenyleg az ejszakai atalvast...azota sem aludta at Lottus, hiaba az extra rizspep. Na mindegy, azert kibirhato az 1-2 keles is, aztan csak rajon mar egyszer, hogy ugy Neki is jobb lenne. :)
Megcsinaltuk apaval a tesztet es az szerint mintababa Lottika :roll: es vegulis tenyleg az ,egy-ket dolgot leszamitva nem is panaszkodhatok. :D

Sillia:
Koszi, jo hogy most mar en is eszedbe jutok Bristolrol. :D :D :D
Orulok, hogy mar jobban vagy.
Kikapcsolodas keppen porszivozni??? Jobb elfoglaltsagot nem tudtal volna talalni? :lol: :lol: :lol: Szerintem mostmar minden heten adhatnal magadnak kimenot. Rad ferne egy kis "me time" :D

Nyuszi:
Biztos rossz lehetett ugy otthagyni Lilit, de azert Neked is szukseged van egy kis idore amikor magaddal foglalkozol. Azert nekem is elszorult a szivem, ahogy olvastam a soraidat. :(

Kispocok:
Latom Ti is elovettetek a jatszofeszket es ugyan olyan mint a mienk. Hogy tetszik Nimrodnak?
Ti hogy becezitek Nimrodot? Mert en legszivesebben mindig Nimit akarnek irni ha Rola van szo. (bocsi ha nem tetszik)
Mutattam apanak is a fenykepeit, hogy milyen kis cuki es Neki is tetszettek. Nagyon helyeske. :wink:

Katy:
Orulok, hogy jol van Petra. Apa is gyogyuljon meg hamar.
Hogy lehet csukott szajjal kohogni? :shock:
Jo ,hogy elmult a haragod. :)

Norkili:
Varom am a valaszod. :D Tudom nincs nagyon idod, megertem. Majd en is irom, hogy mi volt a mutettel hetfon. :oops:
Az meg milyen duma, hogy Te nyugodtan takarithass meg fozhess??? :twisted: :twisted: :twisted: Ne hagyd magad, mond Neki, hogy akkor O is nyugodtan megcsinalhatja kikapcsolodas kepp.

Ancsurti:
Eddig nekunk se volt helyunk kialakitani Lottusnak a jatszosarkot, de a jarokat kiiktattuk, atrendeztuk a nappalit es igy sikerult csinalni helyet Neki a lepcso alatt. :oops: :roll: :lol: :lol: Amint lathatod nagyon tetszik a kis Vigyorinak. Majd meg akarunk venni tobb habtapit, hogy nagyobb helyen tudjon majd maszkalni. Igaz az nem fogja megakadalyozni a maszasban ha nincs alatta , de en nyugodtabb lennek ugy, eleg hideg van lent a szonyegen. Itt Angliaban eleg szar a szigeteles a hazakon. :evil: :evil: :evil:
Minek egy pelenkazora karabiner? Ugy hogy lehet pelenkazni? :?
Nagyon jo a kepsor Hangirol. :D

Tike:
Biztos csak osszejatszanak ellened, de azert jo tudni, hogy legalabb nyugodtan otthon hagyhatod Oket egyutt gond nelkul, Te meg mehetsz a dolgodra. :wink:
Remelem a csipokattogas a tornatol meg fog szunni.

Agi:
Lanykad mar nagyon veszelyesen el...meg jo,hogy nem esett ra a lampa. Brrr... meg belegondolni is rossz. Szerencsere semmi baja nem lett akkor az ijedsegen kivul.

Norka:
Nagyon aranyosak a gyerkocok. De Te milyen csinos vagy!!! Irigy,irigy.... :(
A multkor irtad, hogy beraknal minket is a tablaba, csak elfelejtettem kuldeni az adatokat. Kuldhetem priviben?

Dodi:
Eljen masodik helyezett. :) Fenykepet nem kapunk Rolad a jelmezben? Nagyon kivancsi lennek hogy sikerult.
TeApa :twisted:
"ledöglöttünk a franciaágyra, és én szidtam, ő meg hagyta" :arrow: nagyon jol tette :lol: :lol: :lol:

Kispiskota:
Gyerkocok csudipofik. Nagyon helyes kissracok. :)

Orsi:
Ez nagyon szep hely. Szerintem mindenkepp menjetek el oda, foleg, hogy meg kozel is van.
Eljenek az ataludt ejszakak, remelem Te nem kiabalod el ugy mint en. :x
Jaj de edes Odett!!! Meg kell zabalni... es milyen ugyesen tapsikol.

Kép
Kép
bucus80

Ma velem lesz tele a topic ???

Hendegabi ? Jól vagytok ?

Gabi1 : merre jársz ??? Nóra nem hagy egy perc nyugtot sem ?

:wink: :D :D :D

Kép
ikoka7

Eltűntek az ékezeteim :shock: :shock: :shock:

Kép
ikoka7

Jééé itt vannak , de akkor hová tűntek az előbb a hsz-omból ??? pedig tudok ám helyesen írni :

Kép
ikoka7

orsi777! :)

Egyszer azért próbáljátok meg az uszit, nem muszáj még attól járni később. :wink: Nekem is van pár kiló pluszok, de a sz@rok ráját is viszem a vízbe. :wink: :lol: :lol: :lol:

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

http://babanet.hu/hetrol-hetre.php?content=articles-2597

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

:wink:

Manóra Apa vagy a nagyszülők vigyáznak. Ha dolgoznia kell illetve pihenne, akkor nem, de ha nincs akadálya, akkor elkísér. De ez nagyon ritka.

Még egy csomó minden mondani valóm lenne, de csak csapongani tudok. :roll: :oops: :?

Kép
Kép
200907?

Eszi - nem eszi.
Bejött a Kecskeméti paradicsomos burgonya. :D Cukkini menne, de a tök natúr főzelék blllllllllláááááááááááááá :? :? :? ( :lol: :lol: :lol: :lol: ). Így átvágtam Hugit: krumplit adtam hozzá, és megsóztam. Én nyertem. 8) :lol: :lol: :lol:
Ha valamit nem kultiválnak, akkor érdemes nagyon(!) kis adagban egy kedvenc kajához hozzá keverni. Ha pár napig ez megy, akkor marha unalmas lesz, de naponként növelve az adagot a végén már önmagában is fogja enni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bocs, de már nem emlékszem :oops: :oops: hogy ki (takán tike??? :roll: :roll: ) kérdezte, hogy milyen gyakorlatokat csinálunk, illetve mit mutatott a védőnő kötöttség ellen.
1. Bokakörzés az ellentétes irányban ahhoz képest, mint amerre csámpít. Ha befelé néz a lábfeje, akkor kifelé kell kezdeni a körzést, ha kifelé néz, akkor pedig befelé.
2. Spicc - pipa gyakorlat
3. Finom talp-, illetve tenyérmasszázs, különös tekintettel a talp (külső) élére.
4. A két lábat kinyújtva összefogni :arrow: pocakhoz feltolni :arrow: terpeszben kinyújtani :arrow: nyújtva összezárni :arrow: hashoz ismét felhúzni, és így tovább. Mint ahogy mellúszásnál.
Időnként nem árt egy kis boka-, illetve láb lazítás.
A tenyeréhez mérsékelten tudok hozzájutni, mert nem engedi. :? Ezért arra gondoltam, hogy valami érdes felületű golyócskát adok neki, de olyan nincs itthon. Úgyhogy egy dobókockát kap, és azt morzsolgatjuk majd. :wink:

szonibaba! :)

Gondoltam, hogy ezért kérdezted. Norka81-ék is nála voltak, meg mi is hozzá járunk, nagyon kedves, aranyos csajszi. :)

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiNa mindegy, nem részletezem, én még pampogtam neki egy darabig, utána ledöglöttünk a franciaágyra, és én szidtam, ő meg hagyta :lol: :

"Szidtam, ő meg hagyta". Ti így hívjátok? :roll: :roll: :roll: Szerintem te kifelejtettél valamit a két esemény közötti leírásból... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

pagika! :)

Félig-meddig mosolyogtam, félig-meddig pedig sajnáltalak, és félig-meddig pedig az összes kalapomat megemeltem előtted amiatt amiket írtál, illetve ahogyan odateszed magad minden egyes nap. :shock: :shock: :shock:
A közlekedés, kimozdulás volt amiért semmi pénzért nem cserélnék veled. :roll: :roll: :roll: Én sem tapsikolnék, ha lépten-nyomon megbámulnának ("Jééé, még egy gyerek a nyakában" - ezen vigyorognom kellett, bocs. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: ) Legalább segítenek is, vagy lefagynak a nagy bámulásban? :roll: :roll: :roll: :?: :?
Bevallom, nekem sem egyszer jutsz eszembe, amikor úgy érzem, hogy még valami és tikkelni kezdek. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Azért kíváncsi lennék, hogy mit mesélnének egymásnak apákok ugyenezekről az összezördülésekről:
"Képzeld nálunk is meghülyült az asszony. Kiteszem a lelkem, neki meg ez nem jó, az nem jó. Nem értem a nőket..."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Amíg le nem megy a 10 kiló, addig marad a majd 1 órás, vasárnapi nagy fürdés, közösen, hárman.
Ha minden jól megy két hónap és megyünk az usziba :wink: .

Fogyizók, ti nem álltok meg időnként a fogyással? Én úgy vettem észre magamon, hogy 3 kilónként megáll a fogyás, aztán beindul, de addig a beinduláshoz kell várnom egy hetet is,és az olyan hosszú időnek tűnik nekem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.02.21 15:44-kor.

Kép
Kép
orsi777

[quote]A írta:zért kíváncsi lennék, hogy mit mesélnének egymásnak apákok ugyenezekről az összezördülésekről:
"Képzeld nálunk is meghülyült az asszony. Kiteszem a lelkem, neki meg ez nem jó, az nem jó. Nem értem a nőket..."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

azta pihent agyú asszonyságot :wink:

Kép
ikoka7

Megtömtem a gyerekemet a Kati/petra által javasolt gesztenyés csirkehusival. Természetesen nem akart enni, DE előtte Boo javaslatára kapott inni (almalevet ) 70 ml-t és miután közöltem Vele, hogy akkor most meg leszel tömve, tök kussban megetettem. Hát ha nem kell neki a vidám evés...Olyan csúnyán nézett rám, de én csak tömtem és tömtem, 100 ml környékén evett, ami az elmúlt napok nemevéséhez képest szép adag. Ezt eljátsszuk este tejpéppel is, aztán tápi és még álometetés( ciciből ) és immár megtömve, kúppal és borostyánlánccal :wink: reggelig alszik. Na jó max. 1* felébredhet , de utána egyből alszik is vissza. Jól kitaláltam ??? Na erre mondják, hogy ember tervez....

Kép
ikoka7

jaj bocsánat nagy "P"-vel akartam írni PETRÁT.

Kép
ikoka7

Orsi : mit csinálsz hogy fogyj ??? Most pár napja nem eszem 6 után és előtte is már csak valami könnyebbet. Reggeli és ebéd bőséges, nem zabálás, csak normális kaják.

Kép
ikoka7

Anyósom nem jött, mert lebetegedett.
Petra jól van, ma már egész szépen evett az előző napokhoz képest! :D
Én is szépen ettem: délután séta közben ettem egy kókuszgolyót, majd itthon egy francia krémest, és estére még van egy joghurtos-túros süti a hűtőben. :D Picit soknak tűnik nekem is, de ma kívánós napom van. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Majd letornázom.

Ikoka!
Akkor ezek szerint ízlett Zsombinak a gesztenyés cucc?
Majd legközelebb is kiruccanunk együtt bébiételt vásárolni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Kati : mehetünk, benne vagyok :wink: :D :D :D nem nagyon tiolonganak a jelentkezők a csütörtöki talifelhívásra :roll: :roll: :roll: , na nem baj mi ott leszünk, legalább háborítatlanul udvarolhat a Fiam.

Kép
ikoka7

"A varrónő egy nap a folyó mellett üldögélt és varrogatott, s hirtelen
a gyűszűje beleesett a folyóba.

Sírni kezdett, mire megjelent az Úr és megkérdezte: "Miért sírsz?"

A varrónő elmondta, hogy a gyűszűje beleesett a vízbe, pedig szüksége
lenne rá a megélhetéshez.

Az Úr lebukott a víz alá, majd megjelent egy aranygyűszűvel.
"Ez a te gyűszűd?", kérdezte. A varrónő azt válaszolta: "Nem."

Az Úr ismét lebukott és felhozott egy ezüstből készült gyűszűt.

"Ez a te gyűszűd?", kérdezte újra.
A varrónő ismét azt válaszolta: "Nem."

Aztán újra lebukott és felhozott egy fagyűszűt. "Ez te gyűszűd?",
kérdezte az Úr.
A varrónő azt válaszolta, "Igen."
Az Úr nagyon megörült a varrónő őszinteségének és odaadta neki
mindhárom gyűszűt és a varrónő nagyon boldogan tért haza.
Nem sokkal később a varrónő a férjével sétálgatott a folyóparton, mire
az hirtelen megbotlott és beleesett a vízbe.

A nő ismét sírni kezdett, az Úr újra megjelent és megkérdezte: "Miért sírsz?"

"Ó, Atyám, a férjem beleesett a vízbe!"

Az Úr lement a víz alá és felhozta Mel Gibsont. "Ő a férjed?", kérdezte.

"Igen", mondta a varrónő.

Az Úr dühös lett. "Hazudtál! Ez nem igaz!"

A varrónő ezt válaszolta: "Ó, kérlek bocsáss meg nekem, Uram! Ez egy
félreértés. Tudod, ha nemet mondtam volna Mel Gibsonra,

te felhoztad volna Tom Cruise-t ... Aztán ha őrá is nemet mondtam
volna, felhoztad volna végül a férjemet.

Aztán mikor igent mondtam volna rá végül, nekem adtad volna mindhármukat.

Uram, én egy szegény asszony vagyok, nem tudok három férjről
gondoskodni, mindössze ezért mondtam igent Mel Gibsonra."

A történet tanulsága: ha egy nő hazudik, annak mindig jó és
tisztességes oka van és mások javára szolgál

(és mindent ki tudnak magyarázni...). "

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Csak pihent agyúaknak :lol: :lol:

És vigyázat, én tegnap megnéztem kétszer és egész éjjel minden felkeléskor ezt énekeltem magamban :evil:

http://www.almazenekar.hu/videogaleria.php?video=nad_a_hazam_teteje&sz=400&m=340
Vendég

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

http://port.hu/frizbi_hajdu_peterrel/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=12209217&i_where=1&i_where_tv=1

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (Az értékelését nézzétek)

Ez pedig egy mazsolás kalács:

Kép

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Most egyébként elefántokat nézek belülnézetből :shock: a National Geographic Wildon)

Kép
Kép
200907?

Sillia

Ez hatalmas :D
Vendég

Ha esetleg valakinek ez meglenne mp3-ban ,azt nagyon megköszönném!

http://www.indavideo.hu/video/Kaszas_Laci__Breitner_Janos_-_Apu_meselj/
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, Botond új szokásai:
- Szuszmákol: felhúzza az orrát, és fújtatva veszi az orrán a levegőt. Annnnnyira édes, imádom, mikor csinálja!!!! :lol:
- Sátrazik: négykézlábból kinyújtja a lábait,és úy emelgeti kezét, lábát :shock: . Szerintetek ebből lesz majd a felállás?
Ja, és felül 4 foga jön egyszerre :shock: :shock: :shock: :( ! Különösebben nem viseli meg, de be van neki vörösödve, mint az állat, és baromi duzzadt! Mindegyiknél látszik a fogak körvonala/éle, hol jobban, hol kevésbé. Sokat rágja a kezét, meg a nyelvét :shock: :lol: , és nagyon jól esik neki rágni a cumit is (nem szívja, hanem ki-be huzigálja a szájából, és közben rágja :lol: ).

Bucus!

A tesztet én is meg akarom csinálni újra, de meglepne, ha Botond nem mintababa lenne :lol: . Bnőmék Petrája mimóza, és Kriszta szerint egy az egyben illik rá minden, ami azoknak a babáknak az ismérve!

Bond!

Neeeem! Nem volt békülőkufirc, írtam volna, ha azzal lett volna teljes a sztori :lol: :lol: :lol: . Nálunk amúgy nem divat :roll: . mármint béküléskor :lol: . Mi ilyenkor inkább összebújunk, beszélgetünk, mókázunk, hogy feloldódjon a durci :wink: .

Katy!

Pár napja émelyegtél, meg gyenge voltál, ma meg kívánós vagy?!?!?! :roll: És mikor kellett volna megjönnie? :lol:

Ikoka!

Naneeeem! Petrát nem adjuk :twisted: :lol: :lol: :lol: !
Szerintem mi is megyünk, csak nem akarom megígérni, mert még nem tudom,hogy alakulunk :wink: .

Bond!

Épp a Frizbi megy a TV-ben mellettem, felhívnám a figyelmet Hajdú barna lurex anyagú, csillogós ingére, drapp zakóval, és kínaira koptatott famerrel! Katasztrófaaaaaaa!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Conversano

Letöltöttem neked a dalt :D
Vendég

Dodi!
2 hete volt meg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De az a szédüléses rosszullét túltett az összes terhességi rosszullétemen, mindet együttvéve is.

Egyébként már nem bírtam megenni este a harmadik sütit (hozzátartozik, hogy bevacsoráztam melegszendvicsből). :roll: :roll: :roll: :roll:

Csütörtökön - egyelőre úgy tűnik - esős idő lesz. Gyakorlatilag egész héten nyálkás, esős idő lesz. Úgyhogy jó lesz kinézni a köv. hétre egy esőnapot! Én megnéztem azt a hetet is, szerda tűnik a legszebbnek!

Mi is megcsináltuk a tesztet, mindkettőnknek 11b válasza és 6a válasza volt, csak keverve. :D Pár kérdésre meg nem válaszoltunk, mert pl. még nem tudjuk, hogy az étteremben fog-e szaladgálni az asztal körül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Szuszmákolás: Petra is csinálja néhány hete, pont szombaton meséltem Ikokának! :lol: Szerintem viszkethet nekik a felső ínyük, azért csinálhatják!
Én nem tudom megnézni felül Petrának, mert nem engedi, összeszorítja a száját.

Sátrazás: Petra is csinálja, néha fel is borul, mert már annyi végtagja van a levegőben, hogy nem bírja megtartani magát. :lol: :lol:
Szerintem is ebből lesz a felállás.

Kép
katy76

Húúú Sillia,köszikösziköszi! Régi gyerekdalokat töltögetek le és ez a szám nem volt youtube-on.Küldöm a mélcímem.

Dodi
Marci is pár hete ugyanúgy szuszmákol és neki is 4 foga jön egyszerre,vagyis már 4 kint van és 2 bújik ki napokon belül.Azt nem tudom eldönteni,hogy az a szemfoga,vagy a szemfog melletti fog lesz.
Vendég

Bond

Mazsolás kalács...

jajjjjjjj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Sziasztok! :D

Norka: szemed :( Voltál vele dokinál? Nekem egyszer volt ilyenem, és éjjelre be kellett kenni a szemem krémmel: nagyon jó érzés volt :roll: De használt :)
Talán eljutunk ma védőnénihez, és akkor mondok 7 hó adatokat :D

Ancsurti: nagyon köszönjük! :D Hanginak szintén boldog 7. hófordulót! :lol:

Bond: nálunk fürdés közben is belemegy Kata fülébe a víz, mégsem lett semmi baja :D Jó persze, ez nem uszodavíz, de mégis... :)
Mennyi bajod van a zuhanyzókkal.... :lol:

Dodi: nekünk nincs járókánk, mert nem fér el :roll: Viszont kitaláltam, hogy átrendezem Kata szobáját, hogy a lehető legnagyobb hely maradjon játszásra Neki, és az ajtóra veszünk olyan "babakerítést" - nem tudom, hogy hívják. A szobáját balesetmentesre csinálom /lehetőség szerint/, és ha nem tudok ott lenni, akkor sem kell rácsuknom az ajtót, a kerítésen meg mégsem tud kijönni :roll: Bár így meg olyan lesz mégis, mintha bezárnám, de majd úgy veszem, hogy van egy szép nagy járókája :lol:

Pagika: nem irigyellek! Épp erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy Nálatok három felé mászik a három kislány, három féle dolgot húzkkodva :roll: :D Én egy után is megérek rohangálni, nem tudom, Te hogy oldod meg, de úgy tűnik, ügyesen :)

Kispiskóta: te is iker vagy? :lol: Anyukádék már meg tudnak különböztetni benneteket? :D
Bende és a levél: :roll: :D egyrészt jó ez, mert látod, hogy közlekedik ügyesen a szemed fénye, másrészt meg baromira nem hiányzik, hogy lelegelje a növényt... :lol:
Szájpenész :( Nagyon sajnálom, hogy nem keveredtetek még ki belőle :( Nagyon aranyosak a fiúk, a kis ördögfióka meg nagyon vagány! :lol:

Orsi: Kata is elvan azzal, amit a kezébe adok pelenkázáskor, de azzal együtt elfordul, feltérdel, elmászik... :roll: :D
Én is már kinéztem a babauszis helyet, de amikor nagyon meg voltam indulva rá, akkor nem volt autóm :( Azóta meg elkezdtünk járni a csiri- birire, meg jó idő van sétában, de még lehet, hogy eljutunk az usziba is :lol: Egyrészt bánom, hogy kimaradt, másrészt meg nem annyira.... :D
Odett nagyon édes, és ügyesen tud tapsizni! :lol:

Gyorsan elküldöm, és olvasom a következő oldalt :D

Kép
agi125r

Katy!

Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de ez mostanában nem hiszem, hogy egészen mérvadó.
Viszont nem tudom mikor csináljak tesztet :roll: . Botondnál egy nappal a (nem) várt menszi előtt lett halványan pozitív, de ott tudom, hogy pont félidőben volt peteérésem, így az már 13 napos "terhesség" volt. Most 12-én volt (elvileg) peteérésem, tehát max. 10 napos lehet. Talán ha holnap se jön meg....
Nektek mikor lett pozitív?

Meg is csinálom most én is a (Suttogó) tesztet, Botond épp alszik :wink: .

Conversano!

Szegény Marci :( ! Botond fel is sírt hajnalban, és nem nyugodott meg egyből, kézben is sírdogált szegénykém egy darabig.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Agi!

Szerintem ez így tök jó lesz :wink: !
Brieéknél van ilyen kerítés, ha jól emlékszm a képekről, és neki is tök nagy helye van, nem hiszem, hogy panaszkodik :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Marci meglepően jól viseli. Az alsó kettőnél volt éjszaka néha egy kis morgás,de annyi. A rágóktól kicsit félek,az biztos brutálisabb lesz.
Ja és ne tudjátok meg.. Amióta van felül is foga,csikorgat. Remélem hamar leszokik róla.
Vendég

Conversano!

Jaaaj, engem a hideg kiráz, ha valaki csikorgat :? . Remélem Botond nem kap majd rá :roll: :lol: .

Megcsináltam a Suttogó-tesztet, és nem várt eredményt kaptam :shock: :
11 A, 7 B válaszom lett, szóval Botond inkább kisangyal :shock: 8) :D :D :D :D . Ha apa hazajön, vele is megcsináltatom, de sztem nála még több A lesz, mert első körben is nála sokkal több A volt, mint nálam. Lehet, hoy apa kicsit elfogultabb? :roll: :lol: :lol:
Na viszont innentől tényleg Kuss a nevem, és csak hálásan pilloghatok,mi? :twisted: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, viszont azt hozzátenném, hogy 1 hónaposan egyértelműen Mintababa volt, szóval ebből is látszik, hogy nem csak az alaptermészet számít az egyéniség kialakulásában hanem a nevelés/körülmények/ingerek is! Ergo lehet még az én Kisangyalomból Morcos gyerek :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: .
:wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Dodi!
4 fog, nem semmi :shock:

Szuszmákoló babák ééédesek lehetnek.

Bodzi új tudománya mostanában, ami inkább bosszantó, mint cuki, hogy a kaját kiköpködik, de úgy rendesen :roll:
egyébként pedig mióta beteg volt, nem igazán kéri a szilárdat. A cici az megy meg üvegből a lefejt, kiolvasztott tejcsi, de a többiért úgy kell könyörögni. Még a gyümölcs úgyahogy, de a főzi abszolút nehéz ügy. remélem azért hamar rendeződik.

Bodzi 8 hós méretei: 68cm/7500g

És az miért van, hogy pont 68 cm, de lassan a 74-es ruhák is kicsik rá? :roll:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szonibaba

Lócit 71 cm-nek mérték miközben 80-as rucikat hord....
Szerintem nem nyújtják ki őket rendesen.

Bond

Éjjel eszembe jutott Manócska és a nappali sarkába pisilés :)
Mi a helyzet ezügyben jelenleg?

A Mazsolás kalácsképet találtad vagy a ti asztalotoknál készült? Ha ott akkor hol lehet ilyen Mazsolát szerezni??
Vendég

Sillia!
Az lehet, de mi mértük itthon, nem járunk le a védőnőhöz.
A 71/80 sem semmi.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Mazsolát mintha láttam volna a Gulliver játéknagykerben :?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok,

remélem, az otthoni viharok mindenkinél elültek, ahol voltak - nálunk jelentem, igen, a szokásos módon. (Apa duzzog, Anya(!) békül). Ez van.

Betegek hogy vannak?

Először is, köszönöm mindenkinek a babauszis tapasztalatokat, gondolatokat!!!!!!
Már fel is hívtam a Stoller Katit, szombaton premier lesz :lol: :lol: :lol: Ha... apa nem bulizik túl nagyot pénteken, és Ha... sikerül a dolgot lenyomni a gyerekorvos torkán csütörtökön, és ad nekünk igazolást. Majd úgyis beszámolok :wink: :wink:

Bond,
sz@rok rája :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
én is becsomagolom majd szombaton, máshogy nem megy...

Orsi,
szerintem te is tégy így... tényleg annyira nem számít! (mondom én most nagy okosan, szombat előttt)

Ikoka, Katy,
a városligeti sétát nem keddre terveztétek eredetileg? Lehet hogy rosszul emlékszem.... de akkor csütörtök! Ha lehet, és ha úgy alakul, megpróbálnánk csatlakozni Hozzátok.

Ági,
történeteden felbuzdulva én is azonnal növény és egyéb veszélyestárgy-mentesítettem a nappalit... de jó, hogy semmi komoly nem történt!

Dodi,
nagyon várjuk a fényképet a jelmezről ám...

Kispiskóta,
képek nagyon édesek!!! A tesós a kedvenc :wink:

Bucus,
játszófészek még csak a napközben használt játékok tárolására szolgál egyelőre, mert még nem tud úgy ülni hogy bele merjem rakni Nimródot :evil: :evil: ahogy látom, kb 2 hetet fogja használni, mert mire tud majd ülni, már nem bír majd egy helyben maradni... Ma is már kikúszott utánam az előszobába, megpróbált mindenhova követni. Annyira kis cuki volt, majd megzabáltam!
Becézés: sehogy, direkt választottunk olyan keresztnevet, amit nem nagyon lehet becézni, nem is tudom, már miért... viszont van helyette mindenféle hülye itthoni beceneve :lol: :lol: :lol:
Köszi a bókot :oops:

Bond,
[quote]A írta:zért kíváncsi lennék, hogy mit mesélnének egymásnak apákok ugyenezekről az összezördülésekről:
"Képzeld nálunk is meghülyült az asszony. Kiteszem a lelkem, neki meg ez nem jó, az nem jó. Nem értem a nőket..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mazsolás kalács aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ikoka,
hogy működött a "megtömés"? Bejött a dolog?

Na rohanok, felébredt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Megjártuk a dokit.
7hós adatok

9400gr-75cm
Vendég

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Először is, köszönöm mindenkinek a babauszis tapasztalatokat, gondolatokat!!!!!!
Már fel is hívtam a Stoller Katit, szombaton premier lesz :lol: :lol: :lol: Ha... apa nem bulizik túl nagyot pénteken, és Ha... sikerül a dolgot lenyomni a gyerekorvos torkán csütörtökön, és ad nekünk igazolást. Majd úgyis beszámolok :wink: :wink:

Hajrá! :wink: Menjetek (hány órára?) ha szeretnétek, és egészségesek vagytok. A gyerekorvosnak lehet akármilyen véleménye, de ha nincs betegség, akkor köteles kiállítani az igazolást. :wink:

Kép
Kép
200907?

Kispocok!
Nehogymá' a gyerekdoki diktáljon. Adja oda az igazolást, amit kérsz és ne dumáljon. Olyan fajta? Ne hagyjátok magatokat! :wink:

Ezzel kapcs. akartam még írni
Norka!
Ti is, ne hagyjátok, hogy a doki beledumáljon a lánc témába! Vizsgálja meg a gyereket, adjon oltást, ha beteg írja fel amit kell, a többit pedig bízza a szülők szemléletére.
Ez a lánc dolog nekem annyira tecc, de ez csak olyan divatbuzulás részemről. Szted használ? Amúgy nekem egyik gyerkőc sem volt érzékeny a fogzásra (koppkopp). De olyan csajos...ezért kacérkodok a gondolattal :oops:

Conversano!
Hát ti sem vagytok aprók :shock:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond!
Igazolás ügyileg látom egyhúron :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Bond,
fél3ra megyünk, a XIII.-ker-i usziban (ez van hozzánk a legközelebb, ahol ez a csaj oktat) ekkor kezdődik a kezdő csoport.
Úgy várom már, mert már pocakosan azt terveztem, hogy járunk, aztán a mindenféle bekavart. Köszi :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?