Sziasztok Mammikák!
Mazsola! Tündi-bündi Szelinád van (nagyon tetszik a neve

)
Hozzánk a védőnő csak augusztusban jön. Volt már másnál is?
Amona, Kaqk Nagyon csinos kismamák vagytok mindketten
Emese! Köszi a csepeli boltot, tényleg jó hely.
Írtad a mózest, hogy napok kérdése, csak neeeem? találtatok végül?
Jó lehet tényleg ez a lubicka
Levegővisszatartás: érdekes elmélet. De tényleg mindenhol más a szokás, a jógában például kerüljük az olyan légzőgyakorlatokat amelyek visszatartással vannak. Peeeeedig a szülésnél a levegőáttolást (a tüdő felső részéből az alsóba) csak légzésvisszatartással lehet kivitelezni (ez a légzés segít a tolási szakaszban) én elméletben szoktam említeni, nem gyakoroltatom, biztos ami biztos.
Szülésfelkészítő: azért tartják a 34. héttől, mert ez már szülőpozíciókat mutat be, amik (pl a mély guggolás) a 34. hét előtt nem javasolt bizonyos esetekben, pl ha a méhszáj nem teljesen zárt.
Granda, Nyerkit! Drukkolok Nektek! Reméljük rendben lesz az eredményetek. Még szerencse, hogy együtt vagytok, gyorsabban telik az idő
Miléna! Reméljük már otthonról fogsz írni legközelebb
Gica! Én mielőtt elküldöm mindig keijeölöm Ctrl+C-vel, akkor megmentheted az írásod. Ha kidob, egyszerűen beilleszted Ctrl+V-vel.
Pingvin: én már az vagyok

kívűlről is, legalábbis Apukám múlthéten nagyot nevetett azon hogyan megyek: "mint egy pingvin" mondta

Sebaj, én is nevettem
Tényleg csodálatos ez a terhesség, minden nehézség ellenére én sem várom a végét, inkább próbálom minden percét kiélvezni. Soha ilyen közel többet nem leszünk egymáshoz Gergővel
Bocsi ha sok voltam
Puszi Nektek!