Ha már gólyahír....
Ma beszéltem az egyik barátnőmmel, akik közel 2 éve próbálkoznak sikertelenül, és nagyon sok mindenen átmentek ezalatt az idő alatt... Ma azt mondta, még nem tudja, de úgy érzi terhes

. Eddig csak decemberben érzett hasonlót, akkor 3 nap késéssel jött meg neki, pedig mindig pontosan szokott, és azt mondta a dokija, hogy valószínűleg tényleg terhes lehetett, mert meg volt vastagodva a nemtommije

. ez persze alapvetően szomorú hír, de náluk szuper, mert bizonyítja, hogy termékenyek (amúgy a terhességek több, mint fele így végződik, csak nem vesszük észre). Amúgy tanulságos a történetük (bár nem először hallunk ilyet): megállapították, hogy a lány PCOS-es, és kezelték mindenféle gyógyszerekkel, amiktől munkaképtelen lett, és folyton rosszul volt. A kezelések, az örlődés, és minden egybe majdnem a házasságuk végéhez vezetett

. Újragondolták a dolgaikat, abbahagyták a kezeléseket, és nem görcsöltek rá a babatémára. Alternatív módszereket próbáltak ki (egyszerű lúgosítás, egészségesebb étkezés,akupunktúra) és ennek eredményeképpen az utóbbi pár hónapban már mindent rendben találtak náluk

. Szóval orvosilag nem lenne csoda. Szombaton tudjuk meg, baromi izgatott vagyok! Már a "lehet"-nél kicsordult a könnyem

. És az az érdekes az egészben, hogy már hetekkel ezelőtt megbeszéltünk egy közös vacsit szombatra, és valahogy többször belémhasított az érzés, hogy ott fogják nekünk bejelenteni. Remélem nem ver át a megérzésem

. Ha mégsem terhes, az sem baj, innentől már bármikor az lehet, és együtt fogunk pocakosodni

.
Anyós-sztori:
Kaptam tőle egy "kedves" válaszlevelet, melyben ecsetelte, hogy én mekora genyó vagyok, bezzeg ő

. Nem részletezem, de olyan dolgokat is szóvá tett, hogy miért nem adtam neki kérés nélkül a gyerekről képet (azért mert ő is, anyám is, és a nagyszüleim is komplett albumot kaptak róla, és ezt már azelőtt kitaláltuk, mielőtt pampogott volna

), meg hogy miért csak a saját csalodomról van kép az iwiwen, róla miért nincs

. Há mer nem vagy az anyám wazzzeg

. Szóval totál agyrém, és pocskondiázás. Nagyjából el tudjátok képzelni milyen a levél, mikor a Ricsi átemailezte a tesójának, és együtt röhögtek rajta

.
Aztán arra jutottam, hogy két út van: vagy lealacsonyodok hozzá, és akkor valamikor 2024-ben lesz ennek vége azzal, hogy valamelyikünk felgyújtja a másik házát. Vagy kedves leszek, és diplomatikus, hátha meg tudom szelídíteni, mondván "tudd közel az ellenségeid"

. Szóval kapott tőlem egy elég szelíd, de cseppet sem behódoló levelet. Bejött a taktikám

, mert a legutóbbi levelében már azt írta, hogy velem soha nem volt baja, mindig szeretett, na de a Ricsi...

Szóval haladunk szép fokozatosan, és átvettem az irányítást

. Megmondtam neki, hogy szándékomban áll vele kapcsolatban lenni, de még nem most, hagy ülepedjenek a dolgok... Jobban járunk vele, ha havonta egyszer leviszem vizitre a bébit, mint hogy fenje ránk a pengéit, mert tényleg nem árt tőle tartani (Ricsi szerint rosszabb, mint Hitler, mert neki legalább elvei voltak

)