A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Annyira happy vagyok: Botond egyszer sírt fel (1-kor), de egy perc alatt visszaaludt, aztán 6:30-ig nyugodtan aludt, végig láztalanul :D :D :D . Még mindig taknyos, de ez inkább engem zavar, mint őt :lol: . Úúúúgy örülök neki! (Azért a 39,2 nem volt vicces tegnap :( )

Nikici!

Anyu javaslata: Berényi Mariann, Margit kórház :wink: .

Orsi!

Nagyon boldogot :D :D :D !

Agi!

GésaKata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ági: ez a hogyancsináljunkbolondotagyerekből című kép nagyon jól sikerült! :lol:

Orsi: sok-sok-sok boldogságos születésnapot teneked!!!!!!

Bond: túl vagyok ezen, amit a barátnődről írtál. Igaza van Ancsurtinak: csak ő maga tehet érte, hgoy jobb legyen.

Dodi: jobb, hogy Botond jobban van.
Kispiskóta: jó hogy jöttél, nagyon macis a picúrod! Mi is csípjük az Annapetigergőt!!!:D
Hurkapara :x, végeredmény: :D

Nekünk is jobb éjszakánk volt. :D

Süt a nap, csiripelnek a madarak, Maris pörgeti a függönyeimet, Vica épp beájult, és egy döglött pulyka, valamint 6 ablak várja, hogy foglalkozzam velük.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép]
hendegabi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Orsi nagyon boldog születésnapot kívánok Neked :P !

Köszönjük a dicsérő szavakat.

Ancsurti: nagyon szépek vagytok, olyan édes Hanga a napszemcsiben (bocsi Bond) :lol:!

Katy: Petra már kész kishölgy :P !

Dodi: Botondnak mielőbbi jobbulást!

Kispiskóta: édesek a srácok, Bende milyen nagyfiú már :P !

Hendegabi: mi is szenvedünk a fogzással, felül egyszerre jön 4 fogica, amiből egy már áttört. Remélem nálatok hamar kibújik.

Ági: jó az ütésálló :lol: :lol: ! Nagyon aranyos Kata :P !
marietta1982

Köszönöm a köszöntéseket.
Ha nem haragudtuk külön kiemelném GésaKatát, miatta még vidámabban indult a napom.
Mit szóltok? Meghoztam a meleget :P .Szülinapi ajándékként a legjobban ennek örülök. Hét ágra süt a nap.

A képek szuperek, minden baba/kisgyermek nagyon ügyes, nagyon szép, nagyon-nagyon aranyos.

Ikoka/Ancsurti

Milyen feleslegről beszéltek?

Dobok képeket, hétvégén készültek. 4 hónappal idősebb az unokatesó, és egy fejjel magasabb Odinál.
Kép Kép

Kép
Kép
orsi777

Boo: Ha ez vígasztal még mi sem ülünk/állunk/mászunk/kúszunk viszont pörgünk ezerrel,négykézláb hintázunk,négykézlábból majdnem gugolásba húzzuk a lábainkat illetve bármilyen pozícióba képsek vagyunk a lábainkat tekergetni :twisted:

Dodi:Örülök,hogy Botond jobban van

Nálunk egyenlőre nem dőlt el,hogy Hédi beteg lesz vagy sem :twisted: szörcsög az orra,de hiába szívom nem jön semmi,orrspray sem sokat használt eddig :roll: Ma reggel nagyon szúrós szagú volt a pisi a pelusban :roll: egyébként láztalan,jókedvű,jóétvágyú :arrow: ha holnap is büdi lesz a reggeli pelu beviszem a dokinénihez.
Hurkapara: én még mindig nem vagyok túl rajta,kedden ismét nézte dokinéni,tekergette,szerinte ok :arrow: mi a francért nem csinálnak egy uh-t,hogy én is megnyugodjak :twisted: :twisted: Azt mondják nyugi,szerintünk ok ( gyerekorvos,ortopéd orvos),szerintem meg a kattogás nem normális

felsírt :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike,
nem akarok okoskodni, de nálunk is ez volt. Gyerekorvos, ortopédorvos szerint minden ok Nimróddal... Csak lazák az ízületei és a kattogás is ezért van.
Aztán mégis kiderült hogy hypoton, a gyógytornász és a neurológus szerint is.
Nem akarod másnak is megmutatni?

Boo,
Takarítás :shock: :shock:
Vagy Katy volt nálatok, csak nem mered bevallani? :lol:

Orsi,
boldogságos szülinapot!

Ági,
Gésakata besz@rás aranyos!!!!!!!

Olyan vicces, süt a nap, itt a tavasz, és mindenki hsz-a csak úgy sugárzik :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kép
Vendég

Kép
Orsi:Naputeses Boldogsagos Szulinapot kivanunk!!!

Hangi+Anita

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Bende,Kata,Odett es az unokateso nagyon edesek!!!

Katan en is jot derultem :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo:nem all meg Hangi,csak mindenaron kitartotta magat,es a kep kedveert igy maradtunk egy pici idore!!!
Ne aggodj szerintem,mi sem allunk,nem is kuszunk ugy igazan,de kivaloan helyetvaltoztatunk porogve,es szepen ulunk,negykezlabazunk!Addig jo ,mig nem kell hajkurasznunk :wink: ...mindennek eljon az ideje!!!

A fekete slankit :wink: :wink: a 80 kilo azert 80 kilo :?

Oraallitas:itt mindig elobb tortenik.....igy most csak 5 ora az elteres!

Hangi is kattog idonkent,terde....csipoje,de mindent rendben talaltak nala,a redoi is jo helyen vannak :lol: es meg a csontkovacs is lecsekkolta,helyretette :lol:

Betegeknek gyors gyogyulas,fogzashoz kitartas!

Es menjetek elvezzetek a napsutes jotekony hatasait!!!!Mi is ezt tesszuk :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Nincs időm reagálni :? , csak ennyi:
Botond egész nap láztalan volt, rendesen, eszik, fülig ér a szája, és kergeti a porszívót :lol: :lol: :lol: . Kicsit taknyos, de ennyi. Imáááádom :D !

Orsi!

Odi tiiiiszta te! Tündéri!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Orsi:de jo lett a vonalzod!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Hajra Botond!!!Csak igy tovabb!!!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :)

orsi777!

BÓDOG SZÜLINAPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTT!!!!!! :P :P :P :P :P :P

„Mit szóltok? Meghoztam a meleget ”
Nagggggyyyyyonnnnnnnnnn lazaaaaaaaa…. 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi!

TorokGyula: :( :( :( A Balatonról hoztátok? :roll:

kispiskóta!

Na, most akkor döntsd el, hogy kiben bízz. :roll: :roll: :? :? :? :? Reméljük, tényleg minden oké! :wink:

Még 10 deka és behozzátok Manót. :wink: De azért még nőnötök kell. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

agi125r!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hendegabi!

„döglött pulyka, valamint 6 ablak várja, hogy foglalkozzam velük.”
A dögöt ásd el, az ablakokat meg bízd katy76-ra! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tike!

„Nálunk egyenlőre nem dőlt el,hogy Hédi beteg lesz vagy sem”
Mi eldöntöttük: nem lesz beteg! :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

ancsurti!

Hammmmm, a csokrod! :roll: :roll: :shock: :wink: :wink:

Hány centi vagy a 80 kilódhoz??? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiBond:sajnalom a baratnodet...de egy reszen csak o valtoztathatna...es a pozitiv hozzaallas az egeszsegen is sokat segithet....Amugy ez nem is kor....

Ez már a pozitív hozzáállás eredménye... :( :( :(
Félreérthetően írtam: család tekintetében nincs jövőképe, és nem is akar küzdeni érte. Mert amúgy céljai vannak, 2 év múlva már szeretne diplomát kapni a kezébe, ezért tanul is rendesen a munkája mellett.
Amikor felnő az ember akkor már nem lehet hátrányos helyzettel, sors adta pofonokkal, rossz időben, rossz helyen való léttel, és hasonlókkal takarózni. Nem kizárólagosan ugyan, de azért mégiscsak az ember alakítja a sorsát olyanná, amilyenné lesz. Neki is alaposan benne van a keze abban, hogy kisiklott az élete. Változtatott is rajta, amikor mondtak neki egy dátumot. Sokkal inkább spirituálisabb lett. De most már késő, akárhogy is szeretne segíteni az ember. Ahogy egy közös ismerősünk mondta: komplex életviteli problémái vannak.
Addig is tanul, szeretne lediplomázni. Őszintén szólva, azt hiszem, hogy én még ebbe sem vágnék bele... :roll:

Kép
Kép
200907?

Gyermekem ugylatszik eltolta az alvasat 1 oraval kesobbre :roll: ,persze ez az oraatallitas miatt is lehetseges,pedig edzettunk ra,es minden mas okes.......Most fozom a kajcsijat,es mar alig varom hogy kimehessunk....itt sokan mar papucsban,poloban nyomjak :shock: 8) annyira szep az ido!!!

Bond:174cm :oops: ...szoval azert meg egy 10-es siman lemehet,igy elerem a kiindulo sulyomat....egyebkent az elmult honapokban fogytam mar......en amugy sem vagyok egy csonti alkat,meglepoen sokat nyomok mindig a merlegen,a latszat csaloka!!!
Baratnod:az igaz hogy nem lehet takarozni a helyzettel,pofonokkal,rossz idozitesekkel egesz eleten keresztul.De azert van jo pelda arra,hogy 35 evesen meg nincsen keso mindenhez...en is elkeseredhetnek,es sokan masok is....bar csaladom mar van :wink: ,de azert egy eletet ujrakezdeni nem egyszeru a semmibol...szoval se hatterunk,se semmink nincsen,csak az ujrakezdesbol adodo adossagok...de nem panaszkodok,csak ezek is tenyek!Es mindkettonket ertek mar oriasi pofonok,es azota is uldoznek ezek....de van jopar pozitiv pelda arra,hogy csaladja is lehet meg(akar sajat gyermek is,akar ha egymasra talalnak a megfelelo partnerek,"hozott"gyermekkel)es ha kuzdeni tud a diplomaert,akkor talan mason is tudna valtoztatni,ha nagyon akarna.....persze nem ismerem a reszleteket,de az eletvitelen sosem keso valtoztatni,csak meg kene talania a helyes iranyt...utat!Itt koztunk is akadnak ujrakezdok.....kicsit terelgetni kene Ot meg...vagy nem lehet???Azert meg vagy 40-50 ev varhat ra,amit lehet boldogabban is eltolteni.....

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

A helyes útirány az mostanra már megvan, de régi alapozza meg az egészet. :( Egy házat is csak eldózerolni lehet, rossz alapokra nem lehet újra építkezni. Most toldozgat-foldozgat. Kb. 10 évig.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

képzeljétek ma kiderült 8 hetes terhes vagyok!!!!ez azért komoly,mert aPannira ugye 4 évet vártunk,és 6.beavatkozásra sikerült!és egy petevezetőm van!októberre vagyok kiírva!!!!!!!!!

Kép

Ancsurti!

Köszi :wink: .

Bond!

Sztem igen :( . A barátaink kislánya azon a héten nem is volt oviban, mert fájt a torka (ezt persze mi csak ott tudtuk meg :? ). De az is lehet, hogy tőlem kapta el, mert nekem is fájt pár napig utána a torkom, én viszont meghülhettem a vízben is akár. Mindegy, végülis, a lényeg, hogy márciusban korai még a Balaton :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lola!

Juhuuuu-juhuuuuuu-juhuuuuuuu-juhuuuuuuuu
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
(ugye :roll: ?)

Nem gondoltam volna, hogy te leszel az első, de én nagyon örülök neki :D ! Akkor most már gyere gyakrabban, hogy megint velünk legyél terhes :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

lola29! :)

HATTTTTALMASSSS GRATULAAAA!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :D :D :D :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Orsi: nagyon aranyos Odett :P !! Szupi az új vonalzód!!!

Lola: Hurrááá-hurrráááá , hatalmas gratula :D :D !!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marietta1982 2010.03.18 20:52-kor.
marietta1982

Lola:Szivbol gratulalok!!!Nagyon orulok a hirnek!!!Vegre egy kisteso!!!
Pannival javult az alvas???Mert most aztan biztosan meg faradekonyabb vagy.....es meselj,hogy vagy/vagytok!!!

Bond:ebben igazad van!Azert remelem valamennyire rendbejon a baratnod!!!

Kajcsi megvolt,nemsokara megnezzuk a mokusokat odakint :wink: !!!

Kép
Kép
ancsurti

Lola: Szívből gratulálok! :D :D :D

Kép
agi125r

Lola!
Gratulálok!!!!! :D :D :D :D :D :D

Orsi!
Boldog szülinapot kívánok! :wink:

Ma együtt sétáltattuk a gyerekeket Booval. Csináltam képeket, kettőt felteszek, ha nem bánjátok!

Kép

Kép

Nagyon édesek voltak a kölkök, Miron megtámaszkodott Petrában, hogy el ne dőljön. Petra viszonzásul jól megrágta Miron sapijának a fülét, még le is húzta róla. :lol: :lol: :lol:

Boo számára mindenképpen hasznos volt a közös séta, megtudta tőlem, hogy már ad glutént Mironnak! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ő ugyanis úgy érezte, hogy még nem adott neki, de a bébiétel, amit éppen evett Miron, már tartalmaz glutént. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Katy: ez már szerelem.... :lol: :lol:
Nagyon édesek a babócák! :D

Kép
agi125r

Lola

Nagyon nagy gratula :P :P :P :P :P :P :P !

Ma csináltam tesztet, negatív lett :( 8) :?

Kép
Kép
orsi777

Bond:
[quote]h írta:endegabi!

„döglött pulyka, valamint 6 ablak várja, hogy foglalkozzam velük.”
A dögöt ásd el, az ablakokat meg bízd katy76-ra!

Dög: földarabolva helyetfoglalt a hűtőben. :P (12 kg volt :oops: )
Ablakok: megbírkóztam velük….. Katy: legközelebb soxeretettel várlak!!!!! :lol:

Ancsurti: én is edzek az óraátállításra, csak Vica nem akar. Enni sem eszik előbb (sőt, inkább mintha később akarna), és elaltatni sem sikerült korábban . :x

Lola! :D Hatalmas gratuláció neked. Nagyon-nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen.
Pannika már javulgat? Jobb alvó lett?

Katy: jók a képek. :) Jól összeboronáltátok a Nikecipős kiscsávót a Hello Kitty-s kiscsajjal :lol:

Asszem, végre kifogyott a nép a fürdőből, megyek locsizni, oszt ágyba velem, mert leesnek lassan a lábaim a fáradtságtól.

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi: örülök, hogy Botond erősen gyógyulóban :D

Hgabi: nálunk is van pár ablak, amivel foglalkozni kéne.... de egyelőre csak kinyitni vagyok hajlandó őket! :lol:
Neked sikerült ezen kívül mást is csinálnod velük? Te hogy oldod meg? Akkor csinálod, amikor Vica alszik, vagy akkor, amikor Nóci elszórakoztatja?

Marietta: Domi nagyon szép nagyfiú! :D :D
Egyszerre négy fog? :shock: :roll:

Orsi: mégegyszer boldogat! :D Örülök, hogy Kata segített jól indítani a napot :D Rendes Tőled, hogy végre meghoztad a jóidőt :lol:
Jók az unokatesós képek :D Odett nagyon aranyos mindkettőn, a haja még mindig pasiszívrabló :D

Tike: remélem, Hédi nem lesz beteg, ilyen jó időben sétálni kell a jó levegőn, nem orvosi váróban ülni :roll: :)

Ancsurti: továbbra is örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok :D Jó az idő, óraátálláson túlvagytok, Hangi egy tündér, Te fogysz, mi kell még? :D
/papírokkal alakulnak már a dolgok?/

Mindenkinek köszönjük GésaKata nevében a dícséreteket :) S persze örülönk, hogy ennyivel is hozzájárultunk a nap vidámmá tételéhez :D

Kép
agi125r

Ha már gólyahír....
Ma beszéltem az egyik barátnőmmel, akik közel 2 éve próbálkoznak sikertelenül, és nagyon sok mindenen átmentek ezalatt az idő alatt... Ma azt mondta, még nem tudja, de úgy érzi terhes :D . Eddig csak decemberben érzett hasonlót, akkor 3 nap késéssel jött meg neki, pedig mindig pontosan szokott, és azt mondta a dokija, hogy valószínűleg tényleg terhes lehetett, mert meg volt vastagodva a nemtommije :lol: . ez persze alapvetően szomorú hír, de náluk szuper, mert bizonyítja, hogy termékenyek (amúgy a terhességek több, mint fele így végződik, csak nem vesszük észre). Amúgy tanulságos a történetük (bár nem először hallunk ilyet): megállapították, hogy a lány PCOS-es, és kezelték mindenféle gyógyszerekkel, amiktől munkaképtelen lett, és folyton rosszul volt. A kezelések, az örlődés, és minden egybe majdnem a házasságuk végéhez vezetett :( . Újragondolták a dolgaikat, abbahagyták a kezeléseket, és nem görcsöltek rá a babatémára. Alternatív módszereket próbáltak ki (egyszerű lúgosítás, egészségesebb étkezés,akupunktúra) és ennek eredményeképpen az utóbbi pár hónapban már mindent rendben találtak náluk :D :D :D . Szóval orvosilag nem lenne csoda. Szombaton tudjuk meg, baromi izgatott vagyok! Már a "lehet"-nél kicsordult a könnyem :roll: :lol: . És az az érdekes az egészben, hogy már hetekkel ezelőtt megbeszéltünk egy közös vacsit szombatra, és valahogy többször belémhasított az érzés, hogy ott fogják nekünk bejelenteni. Remélem nem ver át a megérzésem :wink: . Ha mégsem terhes, az sem baj, innentől már bármikor az lehet, és együtt fogunk pocakosodni :lol: .

Anyós-sztori:
Kaptam tőle egy "kedves" válaszlevelet, melyben ecsetelte, hogy én mekora genyó vagyok, bezzeg ő :shock: :evil: . Nem részletezem, de olyan dolgokat is szóvá tett, hogy miért nem adtam neki kérés nélkül a gyerekről képet (azért mert ő is, anyám is, és a nagyszüleim is komplett albumot kaptak róla, és ezt már azelőtt kitaláltuk, mielőtt pampogott volna :evil: ), meg hogy miért csak a saját csalodomról van kép az iwiwen, róla miért nincs :shock: :lol: :lol: . Há mer nem vagy az anyám wazzzeg :twisted: :lol: . Szóval totál agyrém, és pocskondiázás. Nagyjából el tudjátok képzelni milyen a levél, mikor a Ricsi átemailezte a tesójának, és együtt röhögtek rajta :twisted: :lol: .
Aztán arra jutottam, hogy két út van: vagy lealacsonyodok hozzá, és akkor valamikor 2024-ben lesz ennek vége azzal, hogy valamelyikünk felgyújtja a másik házát. Vagy kedves leszek, és diplomatikus, hátha meg tudom szelídíteni, mondván "tudd közel az ellenségeid" :twisted: :lol: . Szóval kapott tőlem egy elég szelíd, de cseppet sem behódoló levelet. Bejött a taktikám :D, mert a legutóbbi levelében már azt írta, hogy velem soha nem volt baja, mindig szeretett, na de a Ricsi... :? :lol: Szóval haladunk szép fokozatosan, és átvettem az irányítást :twisted: . Megmondtam neki, hogy szándékomban áll vele kapcsolatban lenni, de még nem most, hagy ülepedjenek a dolgok... Jobban járunk vele, ha havonta egyszer leviszem vizitre a bébit, mint hogy fenje ránk a pengéit, mert tényleg nem árt tőle tartani (Ricsi szerint rosszabb, mint Hitler, mert neki legalább elvei voltak :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Katy!

Júúúúúj, de cukik :D :D :D .
A fiamnak meg se mutatom, mert összetörik a szíve :( :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lola

De jóóóó! Gratula!

Petra és Zsiri-nagyon aranyosak :):):)

Dodi

Örülök,hogy Botond jobban van!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lola, Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy, Boo-tündériek a gyerkőcök!!!!!

Aki kocsi cipőt használ, annak nem rúgja le, vagyis nem túrja le a gyermeke a lábáról? Bende örökölt egyet a bátyjától azt mindig lerúgta, vettem egy másikat a névnapjára na ezt is cseszeteli lefelé. :(

kispiskóta

Kispiskóta

Dehogy nem :twisted: Ahogy felteszem rá az egyiket, lerúgja a másikat.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Lola! Szívből gratulálok nektek! Mesélj,hogy viseled,miben már mint Pannival volt?

Katy,Boo! De édesek a gyerkőcök,megzabálom őket!

Dodi! Szerintem tök jól kezelted a helyzetet,mert ezt a viszályt úgy tűnik,csak te tudod jó útra terelni,mert - már bocsi -,de úgy tűnik anyósod ehhez primitív.
Botondnak azóta sincs láza?

Szeritetek a vaníliás ízű rízspéphez,ha banánt keverek,az nagyon durva? Inkább kicsit savanykásabb gyümivel keverjem be,mint pl.alma,őszibarack? Kicsit változatosabbá akarom tenni Lili kajáját,mert délelőtt is és délután is gyümit kap,gondoltam a délutánt felturbózom egy kis péppel. :lol:

Ja! Képzeljétek,nem eszi a tápot! Tegnap kipróbáltam,hogy csak azt adom neki este,hát nem kellett neki,így megszoptattam két ciciből és így hajnali 4ig bírta este fél 8-tól.
Nektek nem szoktak a babák felkelni arra,hogy átfordulnak álmukban hasról hátra? Mert Lili szegénykém állandóan felsír,amikor átfordul Nem tudom miért csinálhatja.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Orsi, Boldog Szülinapot tegnapra. :oops:

Nyuszi, Bende pont fordítva, arra ébred, hogy hátról hasra fordult. És ő sem eszi a tápot. Holnap eskire megyünk, és gondoltam kipróbálom a tápi nála, mert nem nagyon tudok tejet fejni, hát....20 ml-t megivott és annyi.

kispiskóta

Nyuszi

Nálunk is ez volt a gond, hogy úgy éreztem nem elég neki a tejcim estére, így már két hónapja mindennap fejek neki egy adagnyi tejet, és azt adom neki oda lefekvéskor.És már néha nem kér utána cicit. Én is utálom már a fejést, de egyenlőre ez jött be nekünk, így bírja reggelig evés nélkül. Odi sem evett még tápszert soha, félek neki sem ízlene.
Mi így eszünk, hátha segít:
reggel 8 : szopi,
fél 10: gyümölcs (banán+alma vagy körte)
délben: szopi+ főzi
délután: főzi
este 7 után: : rizses tejpép
fürdés után: lefejt tej+esetleg szopi.

Szerintem, ha megeszi Lili, nyugodtan rakj bele a gyümölcsébe pépet.
Én is vettem múltkor banános pépet, hát nem nagyon tetszik neki, de nekem sem.

Múltkor kérdeztél Odi hajáról. Még hullámos a haja,de csak alul, nem tudom, hogy megmarad e neki, ha nő a haja.

Kép
Kép
orsi777

Lola

ÓRIÁSI GRATULA! Késett vagy honnan derült ki?Azon kívűl hogy tesztet vettél :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Nyuszi!

Köszi, igyekszem én lenni az okosabb (nem nehéz :twisted: :lol: ).
Igen, Bogyókám hála istennek továbbra is láztalan, viszont tegnap este nagyon nehezen aludt el, és hajnalban is 4-6-ig fent volt :cry: . Tuti, hogy fájt valamije, én a torkára gondoltam, de anyu szerint inkább a foga, mert a nyeléssel nincs baja, viszont a felső kettesei már nagyon határon vannak, fáj neki, ha dörzsölöm, és ömlik a nyála. Szóval szegény gyerekem most halmozottan hátrányos helyzetű :( :lol: . Ja, és ugye mászik egész nap, persze álmában is, ezért megintcsak nem alszik jól. És hiába teszem a járókába, hogy pihizzen, ott is faltól falig megy :lol: .

Kb. 20* próbáltam nektek levideózni, de persze akkor mindig leül 3 lépés után, vagy ha jó a felvétel, a fényképező memóriája telik meg :evil: :evil: :evil: (csak azt tudom feltenni). Végülis csináltam egyet, de ez sem az igazi, mert rövid a memo miatt, de el tudjátok képzelni ezt hosszan is :lol: .
Következő körben felteszem, de most kiszaladok a babával a napocskára 8) :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hendegabi

Ja mi már túl vagyunk mindenen, és meg is jött a jó idő..tegnap már mi is piknikeztünk mint Booék :wink:

Boo, Katy

Jók a képek, csak kevés :lol: Még még! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Orsi!
Bódog szülinapot! :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Ja mi már túl vagyunk mindenen, és meg is jött a jó idő..tegnap már mi is piknikeztünk mint Booék
Jóvanmá' most mit menőzöl :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi
Hol a videó?? :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Köszönöm még egyszer a köszöntéseket :P .

Kép
Kép
orsi777

Köszönjük szépen a gyerekek nevében az elismerő szavakat! :wink:

Gyönyörű idő van ma! Ennek örömére nyári frizkót vágattam ma a fodrászommal, már nem kell, hogy melegítse a fejemet a sok haj (bár eddig se volt túl hosszú...) :D

Kispiskóta!
A tegnapi képen is látszik, hogy Petra is seperc alatt lerúgja magáról a cipőt. De ő még a tutyit is képes volt ledolgozni a lábáról. Ezért aztán nem is veszek neki egyelőre drága cipőt, mert simán elhagyjuk, ha nem figyelek.

Petra ma nagyon nem álmos, reggel 6 óta fent van, tízórai előtt aludt kb. fél órát, de se a séta közben le nem hunyta a szemét, se most, hogy feljöttünk. Pedig én megyek ma barátnőzni, és szívesebben hagyom őt itt (anyukámnál), ha kipihent. Vinném magammal, mert csak pizzériába megyünk, de pont alvás ideje lesz. :roll: :roll: Ott meg tuti nem aludna.

Kép
katy76

Dodi!
Botond gyógyuljon meg mielőbb, és akkor ő is odabújhat egy picit Petrához! :D :D :D

Kép
katy76

Már akartam írni, de lola29 kapcsán megint eszembe jutott.
Még Manóval voltam terhes. Vártam a soromra, hogy bejussak a Várandós Ambulanciára. A folyosó másik végében az ultrahangokat csinálták. Láttam egy csajszit, aki egy papírkával a kezében szaladt oda egy pasihoz, aki félrehúzódva állt messze, a falnál. Még oda sem ért hozzá, már mondta, és ugrott is a nyakába. A pasi meg fogta felemelte, és körbe fordult vele. :) Annyira aranyosak voltak. :P :P :P Tisztára mint a filmekben.
Nem ismerem a történetüket, de annyira irigyeltem őket, hogy ilyen boldogság töltötte el őket a hír hallatán. :roll: :oops: Én is úgy szerettem volna, ha nálunk is ilyen pörgetős-forgatós lett volna. :oops: :oops: :oops:

Nálatok hogy volt? Hogy jelentettétek be, és mi volt Apa első spontán reakciója?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!
köszönjük a gratulációkat,és az aranyos szavakat.hát így vagyunk.nekem még szinte meg sem jött,mivel szoptatok.jan 16-ám megjött,aztán rá 4-5 hétre teszteltem,semmi.gondoltam nem is jön meg fél évig biztos. a szopi miatt,most visszagondolva volt egy naon halvány csíkom,de kidobtam a tesztet,mivel 10 perc múlva nem értékelhető.csak az aggaszt hogy szedtem egy csomó gyógyszert.
vas.volt az autóban hányingerem,de igazából a mellfeszülés miatt teszteltem.és akkor kijött a két csík!!!!

Kép

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?