A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Utolsó két oldal képeit végignézve: Orsi hatttttalmas gratuláció, jöhet a második szőrmók :wink: :lol: :lol: :lol: !! És a Többi Kétszeres Anyucijelöltnek is boldogságos Babavárást (lehet, hogy valakinek megint uh-val fognak szaporodnia Babák, mint anno Pagikánál????) :wink: :wink:

Ancsurti! Nagyon édes a Hangis köszöntés Apának! Torta nyam-nyam!!!

Ronmay! Roló nagyon édes ahogy felfedezi a világot!!!!

Sillia!

Lóci...háááát annyira, de annyira lenyűgöz ez a Kiskrapek...mindig teli szájjal vigyorog!!!!!! Hihetetlen Cukorpofa!

Bucus!

Köszi a hiányolást, de nálunk most megy a labdamánia...minden formában, na meg minden ami forgatható..az jöhet :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=E5pKjgTZf1M
http://www.youtube.com/watch?v=D6HER_EZ07o
http://www.youtube.com/watch?v=qb57ekA6bBY

Tickerplayground.com
breki76

Ancsurti,
nálunk is ezvolt, hogy már nem vinnék el, és majd lomtalanításkor...

Tike,
+++++++++++

Dodi,
Botond nagyon ügyes!
Gyógyuljmármeeeeeeeeeg!!!!!!!

Breki,
nagyon édesek a videók!
Nimród is ugyanígy kerékmániás, és minden, ami pörgethető...

KépKép

KépKép
kispocok13

Tímea,
nálunk is ez van, Anyósom állandóan, ok nélkül felkapdossa hogy "Jajistenemdeédes", de tényleg, csak úgy. De hát játszik, tökjól elvan, nem számít, hiába célozgatok finoman, nem fogja fel. Szereti, okés, de tartsuk már tiszteletben a Picit is... Ő sem örülne ha olvasás vagy vmi közben valaki csesztetné, nem?
Utálom ezt. Múltkor jött segíteni, de mikor 6kor lépett, "csak" benézett hozzá, Nimród persze felébredt. Hiába mondtam hogy mi nem szoktunk bemenni, apja sem mikor megy dolgozni, nem étette a célzást.

KépKép

KépKép
kispocok13

Hát nem volt valami pörgős este tegnap...
Itt szakad az eső :cry: :cry: :cry: pedig ma délelőtt kimenős vagyok, a Széchenyibe akartam menni, de ebből bevásárlás lesz...

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!
stike!jó lesz a tábla!
én okt 23-ra vagyok kiírva!szent jános kórház,szülinapom febr24.

Kép

Breki!

Ármin nagyon ügyes :D ! Tényleg kis labdazsonglőr :lol: . Nagyon komoly, hogy megmutatja a labdát a képen :shock: :D .
Botond azóta imádja a guruló dolgokat, mióta mászik. Kerget mindent, ami mozog, ezeket meg gurítja maga előtt, és aztán lohol utánuk :lol: .
Ti hogy álltok a kistesó-projecttel? Tudom, hogy ti is hamar akartatok. Már csak az égieken múlik, vagy elnapoltátok :wink: ?

Kispocok!

Pedig ez tényleg nem jó, hogy "kizökkentik". Persze, ha anyós helyébe képzeled magad....Csak a szeretetét próbálja kinyílvánítani (bár nekem lennének ilyen gondjaim anyóssal :? ). Szóval néha-néha nem gáz, csak nem csináljon belőle rendszert. Pont erről olvastam tegnap a Suttogóban, de most nem tudom hitelesen leírni, még reggel van :oops: :lol:

Bond!

Én (most már) olvasom a Suttogó II-t, és ez is tetszik :wink: . Egyszer már elolvastam a "problémamegoldós" fejezetet. Most az elején tartok, és elég rendesen tükröt tart az ember elé :roll: . Én is felfedeztem magamban néhány hibát, ami változtatnom kell. Tetszik, hogy nem a gyereket akarja egyből megváltoztatni, hanem a szülő hozzáállásával kezdi. eddig ilyennel nem találkoztam...

BenkőnéTünde a Reggeliben:
"Alapból nagy a képzeleterőm....sok X-aktákat néztem" :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok:Igen,szintúgy!!!Anyósék is többször eljátszották ezt, felébresztették,aztán a kómás visító gyereket kikapják a kezemből h majd ők megvigasztalják,aztán mikor már levegőt sem vesz annyira ordít visszaadják,és diadal ittasan veszik tudomásul h én is csak vagy tíz perc dajkálás után tudom megnyugtatni.
A kor és az ész nem jár mindig együtt.. :roll:

Ma van apa szülinapja.Elviharzott vért adni,ha engem kérdeztek ráfér.
Úgy kelt mint egy dúvad,tiszta bolond.
Nem nagyon beszél velem.
Nem tudom h azért ilyen mert megint nem köszöntötte fel senki rajtam kívül,vagy azért mert tegnap vacsi közben nem dobtam el mindent ahogy ő szerette volna hogy leteperjem.. :roll:
Remélem pár óra és némi vérveszteség után lehiggad.
Délutánra megy dolgozóba,este tortával várom,kipeckelt szemhéjakkal... 8)

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok

ez ám a nem semmi, eltűnök pár napra és újabb kismamák. Hát ez tök jó, nagyon örülök neki, és kezdek irigykedni. Nagy gratula nektek:)
Nálunk épp tegnap a kocsiban mondta nekem Norbi : anya ez nem igazság én egyedül vagyok fiú, mondja neki Betti de hogy vagy egyedül ott van apa is, mire Norbi szerinted az gyerek? Anya addig fogsz szülni amíg nem lesz egy fiú! Akkorát nevettem, mondom, ehhez apádnak is lesz egy két szava :D :D :D :D

Nálunk amúgy minden ok, Betti náthás egy kicsit. Várjuk a szünetet, el akartunk menni kirándulni egy kicsit de elég rossz időt mondanak hétvégére, így lehet csak mozizás lesz belőle.
Mi nagy fogyózásba kezdtünk apával, lézeres akupunktúrára járunk és mellette diétázni kell. Nekem lement 1,5 kg apának 2-3 kg körül, persze mára bekrepált a mérlegünk, el kell menni venni másikat. Amúgy nekem cm-be sokkal jobban látszik.
Na most el, mert Nóra csomagot csinált és eléggé bűzlik.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Tímea

[quote]E írta:lviharzott vért adni,ha engem kérdeztek ráfér.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Dodi,
tudomtudom...próbálom mondani, de nem nagyon van még foganatja. A másik meg, mikor Apósom ölbe akarja venni, miután egy nyuszit ölelgetett, és megsértődik, ha megkérem hogy ugyanmár vegye át a nyulas pulcsiját.
Mind1, legalább nem etetik hülyeségekkel :wink:
suttogót én is olvasom, és tetszik, már az első rész is tetszett, meg a "mindent megold" is. Persze nem elvakultan alkalmazom, de vannak benne jó dolgok.

Timea,
remélem, este sikerül Teapát megvigasztalni :wink:

Gabi, jó hogy újra itt!

Lányok, én most turistát játszom: ma van kimenőm, eljöttem gyógytornára és most a Bazilika mellett ülök egy kávézóban, creme caramel macchiatot szürcsölgetek, és gyönyörködök a Bazilikában... És várom hogy elálljon az eső... Azért nem rossz, kocsit pihizek
:lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kicsit :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond: tényleg nem vezetem. Igyekszem figyelni rátok, de sajna megesik, hogy elfeledkezem dolgokról (pl: ki volt beteg, rákérdezni).
Múltkori cikkeket becsülettel végigolvastam. Fogzásos igen jókor jött.

Breki: jó, hogy erre jártál. Azt hittem már, hogy a kislányotok miatt nem tudsz jönni :roll:
Ármin nagyon aranyos, és okos. Vica pont így sikogat, mikor mondanivalója van.:D

Tímea: Ezek a szülinaposok!!!!!!!!! :roll: :roll: remélem örülni fog a meglepi tortának.
Véradás: rendszeres véradó voltam (vagyok). Itt a faluban 1 évben 2x szerveznek véradást, pont múlt héten volt. Úgy tudtam, hogy 1 évig szülés után nem lehet, oviban mondják, hogy fél év után már igen. Felvonulok 2 gyerekkel nagy slunggal a dombon, hogy megyek vért adni ismét.
Orvos: mikor szült?
Én: júli 8.
Orvos: meddig szoptatott?
Én: még mindig.
Akkor nem lehet adni!

Gabi1: fújjuk el a náthát is, meg a rossz időt is, és irány kirándulni!
Húsvét hétfőn szoktunk néha mi is, de azt hiszem, idén elmarad.
Ti hova mentek, ha mentek?
Fogyi: hajrá.

Kispocok: após is felpiszkálta már Virágot. A legjobb az, hogy látta 4-szer, mióta megvan, abból 1x jött el, 1x meg a városban sétálva találkoztunk. Megyünk hozzájuk, Vica pont alszik, nekiállja piszkálni, gyerek üvölt.
Hát ennek meg mi baja? Nem tudja, hogy én vagyok az öregapja?
:evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép]
hendegabi

Nnna, kérem szépen!

Stikének köszönhetően sikerült megalkotnom életem fő művét :D :

Kép

Mindenféle ötletet szívesen fogadok. A kinézete még változni fog, csak Manó azt szerette volna, hogy így nézzen ki. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nna:Apa megjött átölelt és bocsánatot kért! :lol: :lol: :lol:
Mondtam én h utána jobban lesz! 8) :lol: :lol: :lol:

Fúú kismamák gratula!Egyre többen vagytok! :wink: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Hendegabi:Na ez szép!Apósomnak is vannak ilyen beszólásai.

tímea83
Ajka

Tamarát száműztem a rácsos ágyba,mert minden este rajtunk próbál felállni.Sikerül is neki,de így kiegyenesedni csak pár pillanatig tud.Most lesben állva várom a fényképező géppel,hátha...

tímea83
Ajka

Tike:Most olvastam,h mi volt a dokinál!Egy újabb hét..ez nagyon komoly!Remélem jól vagy!Kitartás!!!!

tímea83
Ajka

Megint a segítségetekre szorulok !!!!!!

Nem akar kanállal enni Zsombi. Tök jókedvű, de amikor megpróbálom kanállal etetni hisztis kölökké változik. Igen , szerintem ez hiszti, mert példéul a kezébe adott kaját csócsálja és cumisüvegből is iszik ( de azt sem mindig, amikor szerintem kéne ). Mit csináljak ????, Éheztessem ki és akkor jó lesz már neki kanállal is ?????? Megint ordít :roll: :cry: :cry: :cry: , pedig álmos és aludni szeretne, de inkább üvölt. :?

Kép
ikoka7

nnna , elaludt :wink:

Kép
ikoka7

Ikoka: szerintem altasd el, ha felébred, talán éhesebb lesz.

Virág is rágcsálódik a kanálon, illetve ha kicsit erőszakosabban próbálom adni neki, sír. Néha frászt kapok, hogy megfullad, mert teliszájjal kezd el bömbölni. :?
Ha Nóci itthon van, bürrög neki, olyankor ráfeledkezik, és szépen nyitogatja a száját egy darabig.
Ma egész etetés alatt gyerekdalokat énekeltem neki, így sikerült egy átlagos mennyiséget (kb230 ml) belelapátolnom a szájába. Repertoárra került többek között a süss fel nap, az esik az eső, a süssünk-süssünk valamit, a cirmoscica haj, csip-csip csóka, tekeredik a kígyó....

Kép
Kép]
hendegabi

Ja, és volt olyan, hogy szimplán azért nem evett, mert nem akart beleülni az etetőszékbe (nem tudom az okát, előtte és azóta is abban eszik). Üvöltött, amíg benne volt, mikor kivettem, ölben fogtam, simán bedörgölte a 3 dl kaját.

Még akartam írni, hogy nálunk szombaton debütált a karalábé. Semmi különösebb reakció nem volt rá. Nem vágott pofákat sem, nem köpködött, de gyorsabban sem evett. És nem is puffadt tőle.

Úgyhogy ma megkínáltam kelkáposztával. Magunknak is azt főztem. Rántás előtt kiszedtem belőle egy merítőnyit, és azt egy kis külön főtt krumplival és egy kis csirkehusival turmixoltam össze.
Első 1-2 kanállal nyelte, utána jött az anyahangosanénekelaztlesemésközbentátomaszám menet.
Most alszik, vacsira nem azt kap, ha puffasztja, éjjel ne legyen gond, de 1 adagot eltettem holnapra.

Na és még annyi, hogy múltkor valaki kérdezte a marhahúst. A múlt heti szülinap kapcsán azt is megkóstolhatta a kisasszony (természetesen csak a főzelékébe került egy minimális kis adag), úgy vettem észre, hogy utána kissé feszengett, mintha bántotta volna a hasát, de nem volt vészes.

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi : az énekelős mutatvány nálunk is megy. Tudod még régebben írtam, hogy a "Virágéknál ég a világ "-ra :oops: :roll: :D :D :D milyen szépen eszik , még akkor is , ha eleinte nem akart. De most nincs az a kaja, edényke, kanál, ének, stb. , aminek hatására bele tudnám passzírozni az ételt. Tök aggasztó. Pénteken elmegyek védőnőhöz. Hátha tud segíteni, de azért elsősorban Tőletek várom a megváltást. Ugyanez a helyzet az ivással is. már sííík ideg vagyoooooooooooooooooooook.

Kép
ikoka7

Hendegabi : próbáltam már én is ölben, mert én is észrevettem már, hogy az etetőszékkel is baja van néha. De akkor mondja már meg valaki, hogy miért evett meg hétfőn délben egy szép adagot kanállal MOSOLYOGVA . Áááááááááááááááááááá :roll: :twisted: :twisted:

Kép
ikoka7

Bucus!
Ígérem rakok fel képet! :)

Menzi: Dec-ben 2x, jan-ban 2x, febr-ban nuku, márc-ban 7-e óta még mindíg megvan. Pár napja már múlóban volt, most megint rázendített. Dokim megvizsgált. Hormonális, és peteérési zavaraim vannak. Antibébi helyrehozza oszt kész.
Ancsurti, gondolhatod akkor én hogy utálom a menzit!!!

Timea83!
Tiedapának boldog születésnapot!

Kispocok!
"Bazilika mellett ülök egy kávézóban, creme caramel macchiatot szürcsölgetek, és gyönyörködök a Bazilikában..."
Tudsz élni!!!:D:D:D:D:D

Babahami:
Neten találtam egy nagyon nagyon egyszerű 14, összekészítéssel együtt 15 perc alatt elkészíthető tejberizst.
Egy baj van vele, csak tápszerrel műkszik ez a fajta elkészítés.
Szóval!

Hozzávalók:
40g rizs
1 tk olaj
2 dl víz
150 ml elkészített táp
Jénai tál aminek teteje is van (minél magasabb a fala annál jobb)

Elkészítés:
A jénai edény aljára öntjük az olajat, majd erre rátesszük a 40g jól átmosott rizst. Öntünk rá kb 2 dl vizet, elegyengetjük, mjad mikróban 7 percig főzzük a legmagasabb fokon. Amikor lejárt, ráöntjük a tápszert, rátesszük a tetejét, majd 360 fokon 7 percig pároljuk. Ha ez is kész, hozzákeverjük a kakaót, cukrot, és egy kis tejpépet, hogy besűrítse. Gyümölcsöt is lehet hozzá adni.
Fontos infó, hogy rendes tejjel nem működik, az egész kifut és odaég.

Én spéci nem raktam bele tejpépet, hanem összeturmixoltam, és elég sűrű lett. Cukor helyett, meg mézzel édesítettem, és egy lehelletnyi sót is raktam bele az íze kedvéért.

Kép
szisz89

Ja egyébként az eredeti receptben 15 perc párolás van írva, de nekem 6-7 perc alatt is tökéletesen puha lett a rizs. Ha tovább hagytam a mikróban, akkor ez is kifutott...
Ati nagyon szereti!

Kép
szisz89

Szisz : per pillanat Zsombinak mindegy mi van a kanálban, letojja, de azért jó,l hangzik. Kivéve a mézet, amire mindenhol azt olvastam eddig, hogy 1 éves kor alatt nem szabad, illetve a kakaót, amit én nem szívesen adnék neki, de a gyümis variáció az jóóóóóóóó.

Kép
ikoka7

kicsidodi! :)

Éljen Botond! :D (Egyébként nem rosszak a csúszásgátlós zoknik. :wink: )

"Engem a múltkor elkapott a lelkészünk a templomkertben (35 éves fiatal srác), és megkérdezte mikor jön a következő. Meg a többi.. . Azt mondta 4-ett illene legyártani, de 3 előtt meg ne álljunk . Mondtam, hogy oké, de mondjon egy normális érvet. Íme:
1 gyerekkel fogy a nemzet, 2-vel csak szintentartunk. Közben viszont a "posvány" terjed. Értelmes szülők, értelmes gyerekeivel kell megtölteni a világot! Főleg, ha van rá keret! "
...
..."Persze, az ember sokkal jobb körülményeket akar biztosítani a gyerekének, de ez a pasi ma egy két diplomás, lelkileg tökéletesen kiegyesensúlyozott, harmónikus családban élő ember. "
Fiatal, 2(!) diplomás lelkész(!) és a "posvány" terjed. :shock: Ezúton is gratulálok neki! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

"Szisz!

Sajnálom, hogy ilyen sok minden szakadt a nyakadba . A legtöbb korodbeli max. a melyikcipőtvegyemfelabuliba-résznél tart. Nagyon becsüllek ezért! "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Botond most ismerkedik a fűvel (mármint a pázsittal ), "
Aha... :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Ami azt illeti én sem dőlök a kardomba azért, mert még nem jött meg, de én is úgy gondolok rá, hogy ez is része az egészséges női szervezetnek. Tehát ha tapsikolni nem is kell miatta, de azért örüljünk.

Én is rögtön a probléma megoldással foglalkozó résznél csaptam fel a könyvet. Vajon miért? :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Szisz,

Tudtommal mézet nem szabad 1 éves kor alatt adni, mert a méz botulizmus csíráit tartalmazhatja, és egy fertőzés nagyon komoly bajt is okozhat... :roll:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Ikoka!
Atinak volt egy időszaka, amikor csak úgy volt hajlandó enni, hogy a hordozóban volt, és odaraktam a mese elé, mesét néztünk és közben tátikázott. Most már nem csinálja ezt. Velünk eszik a konyhában. Pillanatnyi "csak azért sem" volt nála ez.

Kép
szisz89

Ikoka: igen, emlékszem már, hogy írtad. Vannak ilyen napok, és néha tényleg nem tudok rá jó megoldást.
Utcánkban van egy, a Vicánál 1 hónappal idősebb kislány, neki simán a bébiételes üvegből kanalazzák a kaját mindenféle melegítés, kutyulás nélkül. Ha épp nem lelkesedik az evésért, akkor "repülőset" játszanak a kanállal. Nálunk ez nem vált be.

Szisz: én úgy tudom, ilyenkor nem igazán jó még a méz: botulizmust okozhat. Ez valami - általában vad madaraknál, de a méheknél is előforduló - betegség, ami bénulást okozhat, kisgyermekekre fokozottan veszélyes lehet.

Kép
Kép]
hendegabi

látom, már Ikoka és Merion is írták.

Merion: nem kapunk képeket Míráról?

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.04.02 14:56-kor.

merion

merion

Arany babám!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Úgy imádom nézni őket, amikor alszanak.

Kép
Kép]
hendegabi

Más:
Kérek minden informatikai, számítógépes és egyéb módokon zsenit, illetve nem vagy kevésbé zsenit, informáljatok engem, milyen módon tudom az MSNM-en végbemenő levelezéseimet rögzíthetővé tenni!

Magyarul. Mielőtt újra lett telepítve a gép, egy mappába automatikusan lementette mindig a leírtakat: külön-külön fájlba az egyes emberkékkel történt irogatásokat. Amióta újratelepítettük, ez nincs, és bosszant, mert valamit vissza szerettem volna keresni (egy dátumot).
Lécci-lécci-lécci-lécccccccciiiiiiiiiiiiiiii, én nagyon szőke vagyok hozzá!

Kép
Kép]
hendegabi

breki76! :)

Lassan közhelyes lesz, hogy mindenkire ezt írom ( :oops: :oops: ), de nagyon ügyes Ármin is! :D

tímea83! :)

"Nem tudom h azért ilyen mert megint nem köszöntötte fel senki rajtam kívül,vagy azért mert tegnap vacsi közben nem dobtam el mindent ahogy ő szerette volna hogy leteperjem..
Remélem pár óra és némi vérveszteség után lehiggad. "

Ne reménykedj. Nincs az a vérveszteség, ami miatt ne tudna működni az agyuk. :roll: :twisted: :twisted: :? :? :lol: :lol:
Azért boldog szülinapot neki, neked pedig nagy sikerélményt. :wink: :lol:

gabi1! :)

Norbi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Betegség, rossz idő hussl, kilók fuss! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

kispocok13! :)

Jajjjjj, de laza itt valaki! :shock: :lol: :lol: 8) 8)

Após felé most legyél egy kicsit elnézőbb: húsvét jön. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

ikoka7! :)

Egyetek együtt! Egy kanállal te kapjál be, utána meg ő. Így tök jól el lesztek egy darabig, de hátha. :roll: (És legalább megtudod, hogy milyen lehet neki. :twisted: :twisted: :twisted: )

(Tegnapi vacsi Huginak: egy kis maradék kekszes banán Sinlaccal keverve. És mivel HülyeAnyuka elfelejtette a karfiolt tovább kóstoltatni: azt is hozzá csapta. Csóri gyerek. :roll: :roll: De megette mind. :lol: :lol: :lol: )

hendegabi! :)

Nálunk Hugi tornáztatásakor szokott tekeredni a kígyó. Manó tiltakozik: "Nem teker a kígyó!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hendegabi :D

Sajnos segíteni nem tudok... :roll:

Ikoka,

Nálunk szerencsére nem volt gond a kanalazással, de egy ideje már szeretne minden ételbe bele nyúlni...van amibe lehet és van, amibe nem...én mostanában teszek a tálcájára pár szem bio bulátát, amit nyugodtan megfoghat, szájába vehet, nyálazhat és ettől már nem akar a főzelékbe bele nyúlni. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.04.02 14:57-kor.

merion

merion

Bond!

Csak a félreértések elkerülése végett: a posvány nem bármiféle rasszra értendő, hanem arra az embertípusra, akik azért gyártják halomra a gyerekeket, hogy legyen miből megélni, de nevelni és taníttatni eszükben sincs őket, így csak olyanok, vagy rosszabbak lesznek, mint ők! Legyen ez fehér ember, cigány, néger, zsidó, ázsiai, vagy bármilyen..... Kövezetek meg, de ezekkel szerintem is csak többen vagyunk :? .
Ugyanakkor tény, hogy a reformátusok (másokról nem tudok nyilatkozni) bizonyos fokon rasszisták, de itt abszolút nem erről volt szó.
Amúgy a mi gyülekezetünkben is van cigány is, zsidó is, akit ugyanúgy szeretnek az emberek.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Ikoka:
Sajna en nem tudok Neked segiteni. Mi is eves problemakkal kuzdunk. :cry:

Merion:
Mira nagyon szep kislany. Valamelyik nap en is raultettem Lottust a merlegre. :lol:

Dodi:
Botondnak hatalmas gratula a felallashoz.
Tudom jol, hogy nem eleg csak a tej Lottusnak es probalkozom is mindenfelevel, de sajna par kanalnal tobbet nem eszik semmibol. Ma megemlitettem a vedononek es O is csak annyit mondott, hogy probalkozzak mindenfelevel. Valami majd csak megizlik Neki. Mondta hogy adhatok mar voroshust es halat is. Ugyhogy tovabb probalkozok. Ez a baj,hogy tudom, hogy mar sokkal tobb mindenre lenne szuksege amibol vitaminokhoz jut csak egyszeruen nem eszik meg soha 50-60ml-nel tobbet. Sokszor meg ennyit sem csak max 10 kanalkaval. Szoval tudom, hogy nem jo ez igy, hiaba van meg tejem. Azert koszonom a segitseget es probalom ehhez tartani magam (Lottust).

Breki:
Nahat...Armin nagyon ugyes. Milyen szepen tud mar labdazni. :shock: A csaladi video nagyon jo. :)
A kistesorol nem irtal...dolgoztok az ugyon?

Timi:
Boldog szulinapot a parodnak. Jo unneplest estere. :wink:

Gabi1:
Jofej a kisfiad es milyen igaza van. Jobb lesz ha osszehoztok Neki egy fiu kisteso. :lol: :lol: :lol:

Kispocok:
Ez igen...Igy aztan ki lehet birni. Remelem jol erezted magad a kimenon.

Tike:
Tudom, hosszu ez a varakozas...de tarts ki es legyel pozitiv.

Ma voltunk a vedononel mazsalni. Lottus 8.36kg Azt hittem lesz vagy 9 kg. 6 het alatt csak 12dkg-ot hizott Lottus. A vedono kerdezte, hogy aktivkodik e mar Lottika? Mondtam, hogy meg se all egesz nap. Igy aztan azt mondta, hogy akkor jo es meg van vele elegedve. Latszik rajta,hogy minden rendben van.
Aztan mutattam Neki Lottus arcat, mert van rajta ket oldalt egy-egy kiszaradas folt. Nagyon erzekeny amugy is a bore, ezt az apukajatol orokolte sajnos. (Apanak olyan, hogy ha megvakarja magat akkor legalabb fel oraig olyan a bore mintha megkorbacsoltak volna. Furdes utan mindig viszket a bore.) Az apukaja szakallatol pedig azonnal voros csalanfoltok lesznek az arcan. Erre azt mondta, hogy nem hasznalhatjuk tovabb a Johnson&Jonhnsons termekeket hanem holnap ir Neki gyogyszertari furdetot meg testapolot. Szegenykem, ugy sajnaljuk, hogy ilyen erzekeny a bore. Foleg Apa mondja mindig, mert O tudja, hogy milyen rossz. O is nagyon szenved a borevel.

Jah es majd elfelejtettem: Lottika tegnap ota tud integetni. Csak nem azt mondja hozza hogy pa-pa hanem ta-ta. Olyan kis cukorfalat. Meg a szajat a kezunkre tapasztva fujja a levegot es olyan fingos hangot ad. Aztan mar tud cuppogni is mintha puszit adna, de nem puszil csak cuppog maganak. Meg kell zabalni, imadom.

Kép
Kép
bucus80

kicsidodi! :)

Minősíteni is lehet, meg tenni is ellene. :roll: Ha már Isten szolgájáról, feltétlen szeretről, eltévedt bárányokról, és hasonlókról beszélünk... Az igét nem csak a templomon belül, hanem azon kívűl is lehet hirdetni. Bár tény és való, hogy nem tudom, hogy egyébként mivel tölti a napjait, milyen szolgálatokat végez.

bucus80! :)

Lotti is ügyes már nagyon! :)
Ha csak ilyen keveseket eszik, akkor próbáld g többször, picikéket adni neki. Ha 10 kanállal, akkor annyival. Ha fél óránként, akkor fél óránként. Lehet, hogy megőszülsz közben, de hátha beválik. Illetve te is ehetnél vele együtt, hátha pont attól jön meg a kedve. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond:
Na igen...van hogy mar masfel- 2 orankent megkinalom kajcsival. Vagy kozben enekelek Neki, megallunk jatszani vagy adok Neki inni kozben. Altalaban igy szokta 3szorra 4 szerre megenni azt a 50ml-ket. Nem konnyu es sokszor elkeseredek, hogy miert nem eszik rendesen. Ma probaltuk a borsot. Egy kis anyatejjel elkeverve. Abbol is csak par kanallal evett. Eroszakolni nem akarom, mert annal rosszabb lesz. Inkabb egyen keveset, csak ne legyen az evesrol rossz emleke. Mindjart megint adok Neki belole. Megprobalom avokadoval. Hatha... Azt mar massal is probaltam, akkor evett belole szepen.

Kép
Kép
bucus80

Köszönjük mindenkinek!
Apa este tízkor ér haza.A torta tropára ment! :oops: :lol:
Már nem érdekel,de mikor kivettem a sütőből a tésztát közel éreztem magam az agyvérzéshez!!!Mint a palacsinta!Nem jött fel!
Ezek után próbáltam menteni ami menthető,gondoltam babapiskótával pótolom a nem létező lapokat...hát nem jött be.
Az eredmény:vagy öt halom mosogatni való,és erős sírhatnék!
De nem sírtam,bekeményítettem:összetörtem az egészet,h valami kekszes süti féle legyen belőle.Beletöltöttem őzgerinc sütőbe,a többit majd meglátjuk.Mondtam apának h legalább mindent megpróbáltam,persze ettől függetlenül még lehet a kukában végzi!
:lol: :lol: :lol: Készen vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:
Most már tényleg csak magamat dobhatom be!

Jujj!Miért is ne a legnagyobb felfordulásban jött a fagyis kocsi,és Tamarát felébresztette! :evil:

tímea83
Ajka

Kép
Kép
200907?

Tímea: ne keseregj! Dobd be magad! :wink: :lol: :lol:
Tortával én is jártam úgy, hogy kanállal ették meg a nagytálból. Hát, nem a legjobb érzés, de a végén már röhögtem, mert majdnem összevesztek rajt (Gábor, sógor, Nóci, Vivi)

Bond: aranyos ez a videó! Manó jópofa, ahogy dirigál Huginak! És milyen ügyesen mászik Csilla!!!!!!!! :shock: :D

Még akartam írni, hogy tényleg nem kamu Vica felülése. Vagyis annyiban, hogy az nem látszik a képen, de a lábának kicsit ellent-tartok. Viszont a pelenkázón, ahol van egy kis perem, még ennyi segítségre sincs szüksége.

Kép
Kép]
hendegabi

Lehet, még kicsit korai:

http://www.activia.hu/mar-nem-pelenkas

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Köszi szépen, de azért sikerült megörökíteni olyat is, amikor nem olyan édibédi a FiatalÚr. :? :? :? (Akarjátok látni? :twisted: :twisted: :twisted: ) Hugival kapcsolatban még nem mondhatok ilyet, de állítólag ami késik, az nem múlik. :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: :lol:
Nem emlékszem, hogy mikor készült a videó, mert kb. 1 havi anyagot sikerült végre magunkévá tennünk. De az biztos, hogy itt még nem tudott állni Hugi. :roll: (Bezzeg ma már a virág állványon is gyakorolna. :roll: :roll: :? :? :? )
Majd még teszek fel többet is, mihelyst részletekben végignéztem, és megvagdostam őket. :roll: :wink:

Vicára szerintem inkább egy nagy mágnest szereltetek, a másik pedig a kezetekben volt, és úgy ültettétek fel. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Bili: anyám külön felhívott múltkor, hogy "Jajjjjj,vééégresikerültbilibepisilnieManónak!!!!". Éljen a sikeréményt, de a (diszkrét) erőltetést, és az ájulásig örülést azért kicsit túlzásnak tartom. :roll: :roll: :? :?

Kép
Kép
200907?

Előre is bocs, de csak felületesen olvastam, mert volt vagy 3 oldal lemaradásom.

Orsi!
Gratulálok Neked én is! Vigyázz magadra! Azért nyugodtan mozogj, főleg, ha hozzá vagy szokva! Akár futni is lehet a terhesség alatt, ha előtte is futott az ember! Sőt, azt mondják, hogy jobb a babának is, ha a mama sportol. :wink:

Boo!
Örülök, hogy tetszik a kanál! :wink: Legalább nekünk anyáknak is jusson má' valami szórakozás! :lol: :lol: :lol: :lol:

Merion!
Míra nagyon aranyos! Olyan jó színe van a bőrének! Nekem fura, mert Petra hófehér (mint én) bőrű.

Mi tegnap voltunk mérésen. Sajnos Petra csak 8 dekát hízott, de a múlt hónapban volt 2 deka fogyás, szóval 2 hónap alatt jött össze 6 deka.
Kaptunk két hetet, hogy hízzon picit, ha nem jön össze, akkor meg kell nézetni a dokival.
Most adok neki Béres cseppet (Dodi! a Maltofer vényköteles :( ), és minden cselt bevetek, hogy a tápszert belediktáljam.
Már alig akar szopizni, így aztán tejem is alig van. Cumisüvegből nem akar inni, a tápszertől a hideg rázza.
Most úgy adom neki, hogy teszek bele gabonapépet + egy negyed banánt, így elég sűrű lesz ahhoz, hogy kanalazzam, és az íze is kedvezőbb. Így megeszik kb. 100g-t.

Próbálom picit növelni az adagokat, mert tény, hogy a 130g főzelék nem egy 9 hónapos gyerek adagja. (mindenből ennyiket eszik általában)

Ma egész nap az "ana-ana-ana" ment nálunk, ha nem tartanám extrém korainak, akkor azt gondolnám, hogy a gyerekem anyázott, de nyilván csak én akarom ezt érteni, mert ennyi idősen még nem beszél. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De azért vicces volt egész álló nap ezt hallgatni! :lol: :lol:

Dodi!
Gratula a felálláshoz, már lehetett rá számítani! :wink:

Kép
katy76

Lehet már kapni friss spenótot és sóskát! Én ma vettem egy fél kg spenótot, már meg is pároltam, holnap azt kap Petra egy kis fokhagymával, túróval, krumplival. :D

Kép
katy76

Bond

Videó nagyon jó, olyan cukik a gyerekeid. Összhangban vannak nagyon :P .
Táblázat jó, köszönjük szépen. Adatokat nagyon remélem holnap este már tudok mondani.

Lola

Már annyiszor akartam írni, hogy nagyon szép és ügyes Panni, és nagyon örülök, hogy jól alakulnak az éjszakáitok.

Breki

De jó, hogy jöttél, nagyon el voltál tünve. Én már nem kérdezek rá a babaprojektre.
Ármin nagyon ügyes, látszik , hogy mindketten nagyon sokat foglalkoztok vele.

Katy?
Conversano?

Mi nagyon úgy néz ki, hogy túl vagyunk ezen a betegségen, az egész család egészséges.
Odi már 7 kiló felett volt, szombattól keddig hasmenéssel küszködött, lefogyott 6,7 kilóra :( . Tegnap megjött az étvágya, már 6,8 volt, ma meg már 6,9, és már nem foszik.
Végre egy hét után úgy néz ki minden a régi kerékvágásba kerül.

Már én is tudtam aludni éjszaka, nem volt bedugulva az orrom.

Amit tegnap írtam reggel, az apa aggodalmai voltak, nem az enyémek, és azok a bejelentéstől számított egy órában fogalmazódtak meg benne. Apa aludt rá egyet, tegnap már sokkal lazábban gondolt az egészre, az aggodalmai elmúltak.
De még nem fogja fel. Mondjuk még én sem :roll: .
Őszintén, nagyon izgulok a holnapi nap miatt, és félek minden egyes wc-re menetel előtt, hogy nehogy olyan legyen a klotyópapir.

Reklámnak vége :lol: .

Kép
Kép
orsi777

Bucus,

Köszönjük! :) Remélem, Lotti hamarosan rákap a főzelékekre és a gyümölcsökre! :)

Katy,

Valóban Mírának nagyon szép és barna bőre van...időnként én is csak nézek, és meg is kérdezem tőle, hogy mikor volt szoliban? :) Remélem, ilyen is marad majd. Régebben én is nagyon gyorsan lebarnultam, de mostanra már megváltozott a napsugárzás is meg a bőröm is... :(
Petrának is üzenjük, hogy hajrá főzelék! :) Míra is keveset szopizik már, de talán még elég tápláló neki...ő most 260 g-t gyarapodott, és a védőnő meg is kérdezte, hogy milyen tápszert eszik? Kezében a tollal már írni akarta a nevet az adatlapra, amikor nagyra kerekedett a szeme, mert mondtam, hogy nem kap tápszert.

Bond,

Nem csoda, hogy Hugi nem akar forogni, ha már ilyen ügyes mászik! :) Nagyon édesek Manóval! :)

merion

merion

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?