Előre is bocs, de csak felületesen olvastam, mert volt vagy 3 oldal lemaradásom.
Orsi!
Gratulálok Neked én is! Vigyázz magadra! Azért nyugodtan mozogj, főleg, ha hozzá vagy szokva! Akár futni is lehet a terhesség alatt, ha előtte is futott az ember! Sőt, azt mondják, hogy jobb a babának is, ha a mama sportol.
Boo!
Örülök, hogy tetszik a kanál!

Legalább nekünk anyáknak is jusson má' valami szórakozás!
Merion!
Míra nagyon aranyos! Olyan jó színe van a bőrének! Nekem fura, mert Petra hófehér (mint én) bőrű.
Mi tegnap voltunk mérésen. Sajnos Petra csak 8 dekát hízott, de a múlt hónapban volt 2 deka fogyás, szóval 2 hónap alatt jött össze 6 deka.
Kaptunk két hetet, hogy hízzon picit, ha nem jön össze, akkor meg kell nézetni a dokival.
Most adok neki Béres cseppet (Dodi! a Maltofer vényköteles

), és minden cselt bevetek, hogy a tápszert belediktáljam.
Már alig akar szopizni, így aztán tejem is alig van. Cumisüvegből nem akar inni, a tápszertől a hideg rázza.
Most úgy adom neki, hogy teszek bele gabonapépet + egy negyed banánt, így elég sűrű lesz ahhoz, hogy kanalazzam, és az íze is kedvezőbb. Így megeszik kb. 100g-t.
Próbálom picit növelni az adagokat, mert tény, hogy a 130g főzelék nem egy 9 hónapos gyerek adagja. (mindenből ennyiket eszik általában)
Ma egész nap az "ana-ana-ana" ment nálunk, ha nem tartanám extrém korainak, akkor azt gondolnám, hogy a gyerekem anyázott, de nyilván csak én akarom ezt érteni, mert ennyi idősen még nem beszél.

De azért vicces volt egész álló nap ezt hallgatni!
Dodi!
Gratula a felálláshoz, már lehetett rá számítani!