Sziasztok!
Van pár percem, gondoltam visszaolvasok, de beindult a topik megint alig győzöm
TGYS és CSP
A tgys az ma érkezett nekem is meg a számlámra, a 4 napos ünnep bekavart náluk is. De mostanában tényleg 6-án már rajta szokott lenni mikor még Zsani után, meg Gréti után kaptam 10-11-én volt csak rajta, ha ezek a napok hétvégére estek még később (nekem az OEP a kifizető). Ja meg tényleg, aki szülés előtt már igénylete a TGYS-t (mint én is június 11-től már azt kapom) azoknak mostanában telik le a 168 nap és igényleni kell a GYED-et. Már én is megtettem, mert a revizorok 30 napot ülnek rajta, csk utána megy el kifizetésre. most számolgatom hogy decemberben 26 nap TGYS lesz kifizetve, a 4 nap GYED meg szerintem valamikor karácsony körül fog jönni, és utána talán januárrna eddgi jutottama helyreáll a rend.
Bridzsi
OFFSajnálom a cicust, nekünk pont most lesz 2 éve hogy a kutyusonkat kellett elaltatni. Ő is családtag volt. Most is van egy ugyanolyan vizslánk, mi fél évig bírtuk kutya nélkül (pontosabban télre nem akartunk kiskutyát, így is az első telet az előszobánkban töltötte, de most már igazi kinti kutya, de nem házőrzésre való az tuti, éjszakára bezárjuk a kenneljébe mert őt féltjük hogy el ne lopják ,vagy meg ne mérgezzék, a másik kutyut is valamivel megmérgezték.
Kormi
Én se szeretem a havat. Főleg azért mert olyankor seperni kell (kertes há hátránya). Hókotró igaz jár, de mikor leesik az első hó utána autóval nem lehet közlekedni, pontosabban lehet, csak a biciklisekre kell nagyon figyelni (én is járok biciklivel, de havas úton sose) volt olyan hogy a néni épp előttem esett el a biciklivel. Még jó hogy én figyeltem és nem ütöttem el, ha egy nagyobb autó megy utána az tuti rácsúszik.
Andrea
Gyönyörű ez a nagy fiú, látszik hogy van mit a tejbe aprítania
Na ennyire értem, most szaladhatok tovább, megyek az oviba Grétiért, ebéd után elozom, mert nem eszik bent (ő így fejezi ki a beszoktatást, nem tombol nem hisztizik csak nem eszik, ezzel bünteti magát meg engem egyelőre. Az óvónők is tanácstalanok. Ha van valakinek valami ötlete hogy mit csináljunk vele azt szívesen fogadom mert mi kifogytunk.