Sziasztok!
Sillia!
Nagyon jó az új avatarod

.
Kispocok!
Képzeld, pont ilyesmi játékot keresek Botondnak

, mert a múltkor láttunk ilyet az egyik pajtinál, és nagyon tetszett neki. Ott csillagokat kell rátenni a rúdra, és ha sikerül, zenél. Én meg se mutattam neki, mit kell vele csinálni, gondoltam úgyis naaagyon kicsi még ehhez. Erre egyszercsak látom, hogy próbálgatja rátenni a csillagokat a rúdra

. Olllyan büszke voltam rá

. És egyúttal rájöttem, hogy ideje fejlesztő játékokat venni neki, mert a csörgők ideje lassan lejár

.
HalászJutka
Én sose hallgattam, és Botonddal sem hallgatom

. De akkor most már letöltetek apával, biztos tetszeni fog

.
Orsi!
NEm étem

: a doki a petefészkeden látta a terhességet? És ott van a trutyi is? Met ez ember nem a petefészkében terhes, hanem a méhében

.... De a lényeg, hogy rendben vagy

!
Babaprojekt: juhhuuuu-juhuuuuuu
Szerintem minket is felírhatsz a babatalira

.
Nekem a nagyszüleim szó szerint a szomszéd utcában laknak, a vár mellett, szóval azt még nem tudom, hogy apa velem jön-e, vagy a papával politizál-e inkább...majd eldönti

.
Norka!
Szerintem ez jellemző, hogy amelyik baba lassabb a mozgásban, az gyorsabb a beszédben

. Jobban ráének tanulni

. Én ugyanis hiába mutogatom lelkesen a fiamnak, hogy 'nézdezakacsaezalabdaezaház', kb. 5 perc után "letekeredik" az ölemből, és lohol felfedezni
Jobbulást Jázminnak

.
Boo!
és így mosr már nagyobb családom van, mint enyémapának
És sokkal jobb fej is
Amúgy ez nagyon kedves volt tőled, én magamra vettem
Kajáról jut eszembe...
Vízforralás:
Ti forraljátok még?
A minap, csak úgy, megkédeztem anyut, meddig kell forralni a babának a vizet. Erre:
- Hát, mondjuk egy éves koráig, és akkor már jófej vagy.
-

Tényleg, én azt hittem tovább!
- Nem, 8-10 hónapos kortól mr adható a sima ásványvíz, vagy a jobb minőségű, vagy tisztított csapvíz.
Szóval, elvileg már nem is kéne forralnunk, de azért én még forralom egy kicsit

.
Babakocsi:
2 van, láttad őket, vond le a következtetést

.
Az első Top Rider nemtommi majd' 60.000-ért, és kb. 4. hónaptól utáltam, mert összevissza járnak a kerekei (mámint kotyognak).
A másodiknak a nevét se tudom, de 18.000 volt, és szuperül működik

. Úgy okoskodtunk apával, hogy nem veszünk egy újat 120.000-ért, inkább veszünk majd mindig egy húszezrest, ha tönkremegy, mert így mindig új babakocsink lesz, "részletben" fizetünk, és kétlem, hogy a gyerekem elhasználna még 6-7 komplett babakocsit, tehát tutira jobban is jövünk ki a végén

. A következő babánál már ilyen árkategóriával kezdünk

. (hozzátenném, semmivel sem rosszabb, mint a drágább, sőőőőt)
Ülés:
Juhuuuuuuujuhuuuuuu
Loislane!
Nagyon cuki a kisfiad! Gyönyörű mandula-szemei vannak

.
Sillia!
"a mutatok neki egy tárgyat, hogy nézd, ezt tegyük ide vagy nézd, ez a labda akkor azonnal rárabol és betömi a szájába akármi is az. "

Ne haragudj, de ez nagyon cuki
Igen, szerintem nem a cicizésa gáz, hanem az, hogy mindig az jut rólad eszébe

. Na meg az se jó, hogy ez a fő kaja, főleg nem 8*. De hogy mi a teendő

.... Kend be a cicidet spenóttal
Tímea!
Állás: juhuuu-juhuuuu
Akkor mostantól már te se fordíthatod el a fejed

.
"Az lehet h Taminak elég annyi alvás,de nekem nem!"
Én mostanában erősen lapítok a témában, mert mióta Botond mászik, annyira lefárad, hogy nekem olyan, mintha egész nap csak aludna

. Ő ugyanis sose aludt sokat, újszülöttként sem, rengeteget volt fent. Most viszont fél9-től fél8-ig alszik, de csak enni kel föl, és alszik tovább 10-ig

. Aztán déltől megint alszik 2-ig, aztán fél5-től fél6-ig

.
Már kédeztem anyut, nem baj-e ez

. De nem, bár lehet hogy egy kis aluszékonyság még a betegségek maradványa, de tény az is hogy az ébren töltött időben 420-szal kotor a lakásban

.
Hú, ezért utálni fogtok, de már van, hogy unatkozom, úgy nyakamba szakadt ez a sok "szabadidő"

.
(húúú, szerintem most kiabáltam el, holnaptól vége

)
Hgabi!
Sajnálom, hogy a te gyereked is "érdes"(

) a joghurttól

. De nyugi, anyu szerint semmit nem vetít előre, ettől még nem lesz mndig allergiás (pesze lehet), csak fel kell függeszteni

.
Só, cukor...
Én sem adtam még! Erről már írtam korábban: én baromi irigy vagyok rájuk, hogy nekik ízletesek a kaják cukor és só nélkül is, mert nincsenek szétcseszve az ízlelőbimbóik a sok redvás ízfokozóval, meg a túlsózással, -cukrozással.
Viszont mostanra "illik" ismerkedniük a fűszerekkel, szóval amit Botond eddig kapott:
vanília
petrezselyem, meg egyéb zöldek
öröltkömény
hagyma
fokhagyma
Aztán tegnap főztem húslevest pulykanyakból, és abból megkapta a zöldségeket, meg a husit pürésítve. Imááádta

. És gondolom nem az állaga vette le a lábáról...
Ivás (Bucus!:)
Botond iszik

!
Igaz, hogy keveset, de ez is valami, ráadásul vizet

. a betegsége előtt a janás kicsi bébiüvegből ivott, de én erről totál elfeledkeztem,mert nem volt itthon. erre most vettem, hátha... És abból iszik

. úúúúgy örülök neki...
Ha még egy mondatot leírok, kifolyik a szemem

.....