A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Van egy másik kedves szomszédunk, aki megtudta, hogy beteg Jázmin és kölcsönadta a hiper-szuper levegőtisztítójukat!!! :shock: :D :D
Jázmin 2 órája alszik, de még nem köhögött. Lehet tényleg jó ez a gépezet.

http://nikken.startuzlet.hu/cms/az_air_ ... 5_pro.html
Vendég

Norka!
Örülök, hogy Jázmin jobban van!
A barátnődnek gratula! :D
Én a helyedben meg se állnék az öregasszony előtt a babakocsival. Köszönnék menet közben és kész. (én amúgy is utálom, mikor benéznek az emberek a babakocsiba. Ugyanígy nem bírtam soha, ha idegenek meg akarták simogatni a kutyáimat.)

Én ma éjjel gondoltam rá, hogy vajon hallják a szomszédok, ha sír Petra? Ugyanis ma éjjel nem kapott cicit. Muszáj elkezdenem valahogy leszoktatni, mert 2 hét múlva kezdek dolgozni és nem fogom bírni akkor az éjszakázást (vagy fordítva :lol: ).
Szóval ma éjjel felsírt, nem kapott cicit, kapott vizet. Sírdogált kb. negyed órát, én vigasztaltam, simogattam, aztán visszaaludt és aludt 5-ig.
5-kor meg akartam szoptatni, de nem kellett neki, így visszatettem az ágyába. Aludt 6-ig, akkor kapott tápszert.
A tejem már csak desszertnek elég. :(

Ancsurti!
Írtad, hogy Hangi 40 perceket szopizik. :shock: Én lemértem, most este Petra 4 és fél percig szopizott. Nálunk ez a max.

Bond!
Ha teljesen elmúlik, akkor nem kell visszavinni, mert akkor ők se látnak semmit. Nem vizsgálják, nem is lehet hogyan megvizsgálni. Az árpa vagy ott van és akkor látni, vagy nincs.
Természetesen ha csak szebb, de még piros vagy puklis, akkor mindenképpen visszaviszem.

Kép
katy76

Bond!
3 hetet mondtak, abból másfél hét telt el. Szerdához egy hétre kell visszamennünk, ha nem múlik el addig.

Kép
katy76

Katy!
Eddig mindig jófej voltam, mert tényleg megálltam a babakocsival, de mostantól nem így lesz. Amúgy ott tartunk, hogy Gábornak már nem is köszön az öregasszony, csak nekem.

Éjjeli cicileszoktatáshoz kitartás!!! Biztos ügyesek lesztek! :wink:
Jesszus! Te 2 hét múlva kezded a melót! Remélem jól fog alakulni a dolog. Bölcsire kíváncsi vagyok, Petra hogy fogja bírni.
Vendég

Loislane!

Hivatalosan végzős vagyok, ezért nekünk az államvizsga miatt előbb kezdődik a vizsgaidőszak. De nekem még kell majd egy félév, mert a baba miatt az előző félévben nem voltam gyakorlatokon, ezért pár tárgyam még átcsúszott a következő félévre.
De legalább hamarabb túl leszek a vizsgaidőszakon :wink: .

Ancsurti!

Azt én is sok helyen olvastam, hogy ne csak tiltás legyen, hanem az adott dolog helyett alternatíva is. Erre eleve próbálok ügyelni, de rá is vagyok kényszerítve, mert pl. Botond addig paskolja a kandallót, vagy rángatja a kábelt, amíg el nem terelem a figyelmét, mert hiába minden tiltás, fejcsóválás, mutogatás, ima, activity, harakiri....tojik arra, hogy nem szabad :evil: :lol: :lol: . Szóval én már alapból kénytelen vagyok terelni...

Bond!

Az anyatej fogromlasztó hatásáól én is olvastam már több helyen is... :roll: De ez persze csak akkor említésre méltó, ha egy "fogas" baba tartogatja a szájában a cicit, vagy túl sokszor szopik.

Vanília:
Épp azt akartam mondani, mint Katy: a vanília alapból nem édes. Csak megszoktad, hogy édes ízekhez társítják inkább. Pedig van vaníliás báránysült is, és nem édes :wink: . Ez olyan, mint a gesztenye nekem: szerintem az édes, pedig valójában nem, csak szerintem a gesztenye=gesztenyepüré :oops: :lol: . Ezért nem is adtam soha Botondnak husival :lol: .

Katy!

Azt hiszem, soha életemben nem halottam egyetlen PUF számot sem :oops: . Pedig a ZP-ben "nőttem fel" :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond, Katy, Lois!

A babavizet 24 óra után én is forralom, mert rá van írva, hogy KELL :roll: :lol: .

Norka!

Szomszéd :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Szerintem az ilyen primitív embereket csak úgy tudod leszerelni, ha
1. nem veszed fel a kesztyűt/nem süllyedsz le a szintjére, ami a vitát illeti
2. lesüllyedsz az ő szintjére, ami hétköznapi diskuzust illeti. Vagyis mikor találkozol vele nagy teátrálisan add elő, hogy 'jaaaj képzelje mi tötént,szegény kislány, nem nyugodott meg sehogy sem....de reméled nem keltettétek fel a keményen dolgozó szomszéd nénit....'Meg 'jaaj milyen nehéz időszakot éltek egy pici babával, de milyen jó, hogy ilyen kedves, megétő szomszédjaitok vannak...."
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ez általában bejön, sőt tényleg jobb fejek lesznek. Tudod, pygmalion-effektus :wink:
Barátnődnek gratula! Jó nagy baba :shock: :lol: .

Katy!

Ricsi szerint egészen biztosan hallják a szomszédok a gyereksírást, már ha oda esik a szobájuk :? . Ha vagytok olyan viszonyban, kérdezz rá, és ha hallják, kérj tőlük pár nap türelmet. Ha nem, akkor meg kit érdekel :twisted: . Nekik is van/volt/lesz gyerekük :lol: .

Norka!

Úgy tudom, Petra szeptemberig a maminál lesz, nem bölcsiben. A mamit pedig nagyon szereti, Katy pedig a munkáját (is) szereti és nagyon ügyes is benne, szóval ez mindenkinek hiperszuperjó lesz, és öröm lesz és bódogsáááág nekik. Ámen. :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kicsidodi!
Köszönöm Petráékkal kapcsolatban a helyreigazítást!!! Biztos a sok hiányzásom :oops: miatt nem voltam naprakész :? :shock: Bocsánat!
De akkor az nagyon szuper, hogy így meg tudják oldani a mamival a felvigyázást! :lol:

Szomszédasszony:
2. verzióval próbálkoztunk már többször is, de sajnos a nő primitívsége miatt nem jött be. :roll: :x
az 1. verzió az ami a megoldásnak tűnik, mert sajna tényleg nem érdemes vele beszélni.
Amúgy már 3 éve nyugdíjban van, nem sok dolga van, mert az unokát ritkán hozzák ide, csak a háztartást vezeti meg minket figyel. :twisted: :twisted: :twisted:
Szeretnénk már elköltözni!!!!!!!! :o :o :o :o

Nem tudom, hogy olvasta e a levelemet, de most reggel olyan csönd van, hogy magam sem hiszem el.
Igaz, kicsi lányom nem sírt az éjjel, mert nem köhögött. Lehet, hogy ilyen jó ez a légtisztító berendezés? Nagyon elgondolkodtam rajat. :roll: :shock: :D
Vendég

Ja!
Babatalival kapcsolatban az jutott eszembe éjjel, hogy lehet mi csak olyan 15óra környékén tudunk hozzátok csatlakozni, mert kell másfél óra míg odaérünk fehérvárra. Van már fix időpont?
Vendég

Norka: Sajnálom a szomszédasszonyal való rossz viszonyt. Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam hasonlót, tényleg nagyon meg tudja keseríteni az ember mindennapjait. Nálunk a költözés volt a megoldás :roll:

Mi most tanulunk önállóan elaludni, eddig ugye többnyire cicin aludt el. Nem egyszerű, ma 3/4 óra volt tízórai után mire sikerült. Sokszor majdnem feladtam közben,mert ha kapott volna cicit 2 perc alatt aludt volna, de kibírtam :lol: Éjszaka azért nem vagyok ennyire következetes, akkor még kap cicit :roll:

Loislane: Kaposvárra járunk Dévényezni, de kérlek ne mond azt,hogy dévényes konduktor,mert ha ezt hallaná a gyógytornászunk lehet vérig sértődne :wink: Szóval ő gyógytornász, a konduktor bár hasonló a munkája mégis teljesen más szakma. És ahogy a beszélgetéseinkből kivettem a mi gyógytornászunk nincs valami nagy véleménnyel a konduktorokról.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi!
24 óra elteltével én is forralom. :lol: :lol: :lol: :lol: De szerintem Loislane előtte is forralja, legalábbis én így értettem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hibátlanul válaszoltál Norkának! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma éjszaka alig sírt fel Petra, de kicsit megigazítottam és aludt tovább. 3/4 5-kor kelt, amit én reggelnek veszek tekintve, hogy ő 8-kor már megy aludni. Úgyhogy megszoptattam, aztán aludtunk még fél 7-ig, akkor adtam neki tápszert.
Egyelőre issza a tápszert, na nem cuppan rá az üvegre, hanem hagynom kell, hogy nézegesse, játsszon vele picit, aztán egyszer csak elkezdi inni. A max. eddig 160ml volt, de nála ez nagy teljesítmény.

Dodi!
Pedig próbáld ki a gesztenye-alma-krumpli-csirke kutyulékot, mert Botond imádni fogja!! Az Auchanban lehet kapni Maroni egész biogesztenyét, Neked az közel is van! Én egy almához és egy kisebb krumplihoz kb. 3 szem gesztenyét szoktam tenni, mert elég tömény és nagyon nagy a folyadékigénye. Mondjuk Botond kb. a dupláját eszi Petrának, úgyhogy Te duplázz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A szomszédokat nem kérdezem meg, mert annyira nem foglalkoztat. Az alattunk lakó a múltkor mondta, hogy szinte nem is hallani, hogy van itt egy gyerek, de szerintem csak jópofa akart lenni, mert mikor Petrára rájön a sikongatás, azt még a másik házban is hallják szerintem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

kicsit sok lett a szerintem, de mindegy :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Rapid....

Csak az eddigi babatalikból kiindulva: azzal kalkuláljatok, hogy néhány fecsegő kismama, néhány tipegő babával jó néhány órát vidáman eltölt együtt. :arrow: Sok fecsegő kismama, sok tipegő babával jó sok órát vidáman eltöltene együtt. :lol:
Szóval inkább legyen tágabbra szabva az idő, ha már végre összeszerveződünk, met ki tudja mikor lesz újra ilyen alkalom.... :roll: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :)

Csak kicsidodi uccsó bejegyzésére lecsapva. Én bármikor felkelek, és elindulok. :wink: 8) :D Különösen, ha előző este finom forgácsfánkkal vár a nagyid. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Két kérdés.
1. Jó tippek fürdőruha fellelési helyre? :roll:
2. Látott valaki valami különösen szépet tegnap naplementekor a vulkán miatt? :roll:

Kép
Kép
200907?

Valaki meg tudja nekem mondani,hogy mikortól lehet zuzát adni a babáknak? Hédi ma a levesben főtt zöldségeket, májat kapja és gondoltam hozzátenném a zuzát is,csak nem tudom,hogy lehet-e. Neten meg nem találtam rá semmit :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

katy76! :)

Nem vagyok otthon a PUF zenéjében, de nekem ami mindig tartalommal bírt az Ákos. Bármilyik időszakában.
A Republic inkább passzolt hozzám, de csak kedveltem. Most így, felnőtt fejjel látom, hogy Cipő igazi zenész, nem pedig csak karakteres zenekar énekese. Többek között Halász Jutkának is zenét Tóth Kriszta "Altató" című versére. Én még sehol nem találtam meg a neten. :( De ha meghalljátok, akkor tuti a könnyáradat. :wink: A gyönyörűvel nem mondtam semmit. :roll:

norka81! :)

Hagyd a francba! Hülyékkel nem lehet mit kezdeni. :twisted: :x :x :x :x Éppen azért csak időpocsékolás minden egyes perc, amit rájuk fordír at ember, és minden gondolat felesleges energiát szív le.
Inkább a kedves szomszéddal törődj! :wink:

:arrow:

Kép
Kép
200907?

norka81! :)

Vagy van köze a légtisztítónak hozzá, vagy nem, de örülök, hogy Jázmin jobban aludt! :D (Érdekes, hogy álmukban is képesek köhögve, szörcsögve aludni. :roll: :roll: :shock: )

katy76! :)

Az már nekem is eszembe jutott, hogy ha valaki "huzamosabb" ideje (már 5 perc is annak tűnik :roll: :roll: :roll: ) hallja, hogy sír a gyerekem, akkor vajon mit gondolhat. :roll: :roll: :roll: (Konkrétan nem érdekel, csak átfutott az agyamon, hogy fordított helyzetben én mit gondolnék. :roll: Tartok tőle, hogy csupa negatívumot. Pedig, mint tudjuk ez nem így működik. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: )
Inkább a közgyűlésen fogom behúzni fülem-farkam, mert egy panelból már rég kitették volna a szűrünket. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Különösen az esti fürdetés miatt. :roll: :roll: :roll: És az életritmusunk sem igazodik eléggé az általáboshoz. Lehet, hogy nem este 6-kor kéne porszívózni, 10-kor mosni, és hasonlók? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Abban bízom, hogy ez egy kb. 60-70 éves ház, és még jó vastagok a falak. :roll: :oops: :oops: Mi sem szoktunk áthallani senkit. :)

kicsidodi! :)

" hiába minden tiltás, fejcsóválás, mutogatás, ima, activity, harakiri....tojik arra, hogy nem szabad "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mondtam, hogy nem vettem, és kóstoltam még vaníliás tejpépet. :roll: :roll:
A gesztenyepürétől nem vágom magam hanyatt, mert ez nekem csak reszelt gesztenyére nyomott tejszínhab. Amúgy ízletlen magában a számomra. :roll: :roll: :roll: :roll:

Tudom, hogy a babvizet is fel kell forralni 24 óra után (én nem szoktam :roll: :roll: :roll: :oops: ), de én is úgy értettem, hogy loislane alapból is csinálja. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

Miközben írok a gyerekkori diaképeimet nézem DVD-n. Most éppen Halász Jutka lemeze van a kezemben (Kép a tükörben, 1973), fülemen a fejhallgató.
Tanúja voltam a saját születésemnek, első karácsonyomnak, baba koromnak, bilizésemnek, örömteljes pancsolásomnak, első szülinapomnak. :D :lol: :lol: :lol: :lol: Első háztartásbeli óráim: vasalás és puding főzés. (Lehet, hogy kissé korán kezdtem, mert azóta sem sűrűn csinálom őket. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: )
Most éppen ovis táborban vagyok. Ja nem, bocs! Peczázom. Mégsem. Piroskával kirándulok. Vagy egy falovon mászkálok? Nem ez zöldborsó fejtés. Lassan már látszódnak a cicijeim. :roll: :roll: :oops: :oops: 8) 8) :lol: :lol: . Húúúúú, most már 12 vagyok. (Hogy telik az idő! :shock: :shock: :lol: :lol: ) A tesóm is jó pasi volt. Anyám határozottan öregszik. :twisted: :roll: :( Most már kb. 12 vagyok, és imádok úszni. De evezni továbbra sem tudok. :oops: :oops: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :lol: :lol: Viszont a tesómék eljegyezték egymást. Akkor még boldogok.
Most viszont már ballagok. És undok képett vágok egy kiránduláson, immáron "problémás" tiniként. Óóóóóóó, ez egy miniszoknyás kép. :oops: :oops: :oops: 8) 8) Jól néztem ki, pedig mindig a "húsosabb" közé tartoztam. Ez az Őrségben sem változott, és finom volt az ebéd is. Meg az árokparti szamóca, amit tonna számra legelek. :lol: :lol: :lol: :lol: De a Magnum se rossz a Halászbástyán. És a Libegő sem. Már be is töltöttem a 18-at. :oops: :oops: 8) 8) 8) A dobostortát továbbra is szeretem. 8) És most jönnek a legviccesebb képek, amikor matrózként töltöm napjaimat, és egy kicsit "boszorkány" is vagyok. A szalagavató megvolt ugyan, de hol vagyunk itt még a felnőttségtől? :roll: :roll: :roll:

(Némelyik képen határozottan csinos, szép vagy aranyos vagyok. 8) 8) 8) 8) Némelyiken nem. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.04.18 17:03-kor.

Kép
Kép
200907?

Csak rövid bekukk...

Nem rövidre terveztem, de mire elolvastam mindent...........Ti aztán tudtok termelni :roll: , aminek nagyon örvendek :wink:

Zsombi és Apa alszanak. Tegnap horgászni voltunk Adonyban a barátainkkal, 4 felnőtt és Zsombi a nagyfiúúú. Annyira élvezte a természet nyújtotta lehetőségeket játék/játszás terén, hogy ezentúl nagyon sokszor fogunk kirándulni, horgászni, stb. . Tépkedte a virágokat, a füvet, játszott a botokkal és persze mindent meg is kóstolt egy kicsit. Reggel 7-kor már ott voltunk és este 6-fél7-kor indultunk haza. Reggel kicsit hűvös volt, aztán gyönyörű napsütés, meleg. Csúúúcszuppper volt látni, ahogyan a Kisfiam felfedezi a világot ( legalábbis hozzálátott ).

Május 8.-a !!!!!!!!!!! Megyünk :wink: természetesen, mi nem hagyunk ki egy babamamatalit sem. Szerintem Apa is jön velünk és így mi egész naposra terveznénk a programot. Tehát, ha lesz fánk, akkor mi is bármikor indulhatunk. :wink: :roll: :D :D :D De reggel 8-9 körül mindenképp és akkor estig maradunk.

Enyémgyerek már mindenhol megpróbál felállni, olyan ügyes.Ő is mászik rám , de fel is áll belém kapaszkodva, rám támaszkodva. Szerencsére megint eszik és iszik is rendesen. A kajamennyiség nála max. 150 ml, de miért is kéne többet egyen ??? Már tök laktató kajákat kapnak : húsos, sajtos, tésztás, gabonás, túrós... ételeket esznek, amiből természetes szerintem, hogy nem kér ennél többet. Nyilván hamarabb eltelíti, mint a kezdetekben adott/kapott csak gyümölcs/csak zöldséges valamik.Van , hogy megelégszik ennél is kevesebbel, 50-60 ml-vel, de szépen iszik és tele van a pelusa pisivel és napi egy kakival, a reggeli órákban általában.
Délelőtt alszik fél-3/4-ed órát, aztán délután ebéd után 1,5-2 óra ( most 2-től alszik) és ha nagyon elfárad, akkor még van egy fél-3/4-ed órás alvás 5-6 óra tájékán, aztán esti rituálék után általában 9 körül alszik el és az éjszakáink még mindig van , hogy mozgalmasak. Volt már olyan, hogy egyszer ébredt, kapott inni(nem tejcsit ) és aludt tovább, de olyan is van, hogy többször ébred. Megint nő valami foga, valahol hátul, borzalmasan nyálzik és rág mindent a kis Drágám.

Épp mától szeretném bevezetni a "rendes" kajákat, nyilván nem agyosózva, borsozva, paprikázva, de úgy, ahogy majd később is fogja kapni. Sajna nálunk ezáltal kétfélét kell főzni, mert Apa szinte semmi főzeléket nem eszik meg, én viszont nagyon szeretem. ezentúl készítek mindig olyat, amit csak mi eszünk Zsombival. Ma például tökfőzeléket készítettem, minden belevalóval, kevés olíva olajjal. Ebből fog kapni ma vacsira és holnap ebédre, a holnapit felturbózom egy kis husival, vagy gabonával. Aztán jönnek szépen sorban az idényzöldségek, gyümölcsök.

Na ez jó hosszú lett. Képeket majd teszek fel, csak nem a mi gépünkkel készültek és nincsenek nálunk.

Louis : hurráhurrá, micsoda szóáradat :D , gyere csak, jó hallani Rólatok. Zé nagyon helyes kispasi ( én már láttam Rólatok képet :oops: )

Sillia : hurcibás képen hurcibábaszorultLócit megzabááálom :D :D :D

Kép
ikoka7

Kép
Kép
200907?

Jav. : Lois .....elírtam :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
ikoka7

Dalí:

Kép

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Csak gyorsba, ezt talaltam..
Ez mar beteges szerintem. :shock: :shock: :shock:
Vigyazat shockkkkolo lesz. csak eros idegzetueknek.

http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fU ... re=related

Kép
Kép
bucus80

Bucus: én nem néztem végig, de az eszem megáll........8 éves gyerek......... nem normális.

Kép
Kép]
hendegabi

bucus80! :)

.........................................................................................

Kép
Kép
200907?

Bucus:en ezt mar pocakosan lattam :shock: :shock: :shock: az teny hogy tovabb szerettem volna szoptatni,mint 1 ev(remelem addig kihuzzuk)de ez azert mar tulzas!!!! :shock: :shock: :roll: :roll:

Bond:jo volt olvasni ahogyan "lepergetted"gyermekkorod!!! 8)

Hoztam egy gyunyoru kepet a sarkifenyrol es az izlandi vulkanrol:
Kép

Kép
Kép
ancsurti

ancsurti! :)

Örülök, hogy tetszett. :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :lol: Nekem is mindig tettszik, akárhányszor újra látom. Mellékeljem esetleg a képeket is? :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Mindig megállapítom, hogy nem velünk kezdődött a világ, a nagyszüleink, szüleink is voltak fiatalok (és több tiszteletet érdmelnének :roll: ). :roll:

Ezt már annyiszor akartam feltenni nektek. Nem tudom, hogy mennyire művi, de akkor is :o :) :

Kép

Kép
Kép
200907?

Erről a Halász Judit dalról beszéltem korábban:

http://www.halaszjudit.hu/index.php?page=kiadvanyok&id=12&c=altato__bodi_laszlo_

Nekem megvan mp3-ban, de a neten sehol nem találtam. :roll: :roll: :? :(

Kép
Kép
200907?

Hat igen, szerintem egy anya addig szoptasson amig az neki es babajanak is jo. De azert vannak hatarok. 5 es 8 evesen talan mar nem kellene.... ez mar durva

Kép
Kép
bucus80

Ancsurti:
Mar lattam ezt a kepet tegnap. Gyonyoru szep. Ugy megneznem a sarkifenyt eloben is.

Bond:
En szivesen megneznek Rolad egy-ket gyerekkori es tinedzserkori kepet. :wink:
Jo a mosolygos kep. :D

Kép
Kép
bucus80

Képzeljétek Tami az előbb el kezdett tapsolni!!! :P
Úgy bírom h már nagyon rég játszunk dolgokat,és apránként minden előjön.
Na most megyek mert szétszedi a Hifit.. :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Norka;ne is foglalkozz az oreglannyal :x :x nem er annyit,bar idegesito ha direktbe nyomja a zajongast!A mi also szomszedunk is ilyen lassan 5 honapja hogy itt laknak......rosszabbak ezek mindennel :twisted: :twisted: Csak itt aztan tenyleg papirbol vannak a hazak........Az a legtisztito biztosan szuper lehet!Anitjaeknak is van......egeszen mas a levego.En parasitot hasznalok minden alvashoz....Jobbulast!

Katy:Hangi sem szopizik mar 5-10 percnel tobbet,de 1 kivetel az van....a reggeli szopi :roll: ami 7-8 korul kezdodik,magam melle veszem,es sokszor en is beszunnyadok,Hangi pedig cicivel a szajaban alszik,es neha rasziv....de a vakumot azt tartja szigoruan....Ez hetente 4-5x elofordul,de azert van mar hogy nem alszik tovabb igy.....tegnap is igyekeztem ebresztgetni,de nem sikerult....Szerintem mar nem tart ez sem sokaig,mert alaposan valtoztat alvasi es szopizasi szokasain,de a kibujt 1 szem fogacska miatt mar muszaj lenne rovidebre fognom ezt is....
(csak mar rohamosan fogy a tejem,igy olyan jol esik ez a kis osszebujas meg.......)

Orulok azert hogy kezdei elfogadni Petra a tapszert....nekunk is hosszadalmas vol,mig rakaott,de az ejszakak miatt muszaj volt,es most mar issza rendesen.A mi mennyisegunk sem sok,vacsira 100ml+cici aztan hajnalban 6 fele meg egyszer ennyi.......

Tike:nem tudok infot a zuzarol,de szerintem mehet,mert csirkebol van,szin hus/izom....gondolom jol megmosva ,tisztitva fozod,tehat add neki!Inkabb mint a pacal :wink: :wink: :lol:
Hajra alvas :wink:

Ikoka:Orulok hogy jobban mennek a napok...irigy vagyok a kirandulasotokra,biztosan szuper volt!Hangi is mindent megkostol :wink: :lol: kell az a kis kosz az immunrendszernek :wink: a multkor szedtunk tobozt neki,hat hiaba vigyaztam,neki muszaj volt nyalogatnia...igy jartunk a fuvel is,es egyeb dolgokkal...hat istenem...meg kell ismerni a vilagot!!!
Bar a csuszda meg nem bejovos :lol: :lol:

Timi:most ugrott be reggel,hogy irtad azt az alagutat,amit vettetek Taminak.....biztosan elvezi mar nagyon...en is nezegettem azt is,majd lassan beszerzek neki......sot jo lenne egy kis satorfeleseg is,amibe majd bekuckozhat :wink:

Dodi:Akkor Botond sem az a fajta,aki hamar feladja....hat Hangi sem,de mit is vartam egy oroszlantol 8) :lol:
Gesztenyet tenyleg probald ki,nagyon fini lesz az etel tole!!!Es enyhen edeskes szerintem....
Hogy lehet hogy Z.P.ben nottel fel es nem ismered a P.U.F.ot??Te a matinera jartal??? :wink:

Tegnap kapott Hanga eloszor majat,mert itt nem lehet kapni olyan egyszeruen megbizhatot,csak husokat....na debutalt a kacsa-maj!!!Oriasi sikerrel :lol: :lol: :lol: es fergetegesen jo ize volt,ugy megettem volna en is!Edeskrumpli+repak+voroshagyma+maj
Persze eddig mindent szeret,kiveve a cekla...hiaba mixben adom mas zoldsegekkel,valahogy nem bejovos.....
Na sebaj,van meg eleg lehetoseg...........

Bond:Dali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hu en Akostol falnak megyek........talan meg a kezdeteknel szerettem.........De Cipot azt szeretem!Hugom nagy rajongojuk,minden koncerten ott van....neha en is mentem veluk....
A P.U.F. is bejovos,de sosem volt albumom toluk,de fesztivalokon rendszeresen lattam oket!De igazan tenyleg most ertelmezhetoek a fiatalkori dalok........
Majd meghallgatom a dalt amit belinkeltel.....csak most nem akarok pityeregni 8)

Kép
Kép
ancsurti

Ja!Bond!Dobhatsz par fotot!!!!!!!

Timi:ugyesek vagytok!Minden megragad bennuk,csak ido kerdese mikor mutatjak meg a tudasukat!!!

Nalunk a puszi dobas a meno jelenleg :lol: :lol: :lol: :lol: ja es ha mi eszunk,akkor feltetlenul adnom kell neki is valamit,mert bekapja az allamat,mutogat a szajaba.....csak minden csupa maszat lesz :roll: 8)

Bucus:mi is amuldoztunk,hogy ez a latvany mekkora lehet eloben.....annyi minden van a vilagban amit latni kene azert......... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Katy!

Utólag is bocsi, hogy helyetted válaszoltam, de próbálom (ezt is)nagyon pozitívan felfogni, és át a akarom ragasztani rátok :wink: :D . Örülök, hogy jóváhagytad :lol: .

Van itthon gesztenye, mert szereti (asszem :lol: ), csak husival még sose adtam. Nekünk is maroni van, csak a reszelt. Az is bio, és mindenmentes, ugyanaz, mint a másik, csak én nem akartam reszelgetni :oops: :lol: .

Norka!

Most kicsit filózgattam a szomszéd néniteken, és esküszöm, sajnálom szegényt :roll: . Gondolj bele, csórinak az a legjobb programja, hogy mások életét lesi, mert a sajátja nem elégíti ki. A családja alig látogatja, nincs munkája, ami lekötné..... :(
Szerintem senki sem rosszindulatú eredendően (bár anyósom nagyon súrolja a lécet :twisted: ). Tudom, ez sovány vígasz, és nem is nektek kell jobbá tenni az életét (hacsak nem érzel rá késztetést :twisted: ), csak kicsit talán segít lehiggadni, mikor legszívesebben kontyba kiabálnád a haját :lol: . Neked van egy szerető férjed, csodálatos kislányod, a hobbid a munkád, szép vagy, fiatal, és okos....Neki meg csak az van, hogy reggelente kipuffogja magát. Hát akkor hagy tegye, te meg örülj, hogy két füled van (egyikenbemásikonki), és adj hangot a rádióra/tévére/Jázminra :lol: .
Szerintem.... (by:Katy :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: )

.....(ez még délelőttről maradt, csak nem küldtem el.....)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Köszönöm az együttérző szavakat! :)
Nagyon igazakat írtatok! Kár az időmet pazarolni szegény öregasszonyra.
Dodi! Tényleg elég rossz neki, és tudom, hogy ezek a bosszúságok töltik fel, de nehéz nem foglalkozni vele. Viszont ma rájöttem, hogy neki sokkal-sokkal rosszabb, mert együtt kell élnie saját magával.
Visszadobta a levelet a postaládába, összegyűrve, összefirkálva és ráírta, hogy én hallgatózok és hazudok, mert ő sosem szólt a gyereksírás miatt. Na, innentől kezdve leálltam és ha legközelebb ordítozik, akkor előveszem ezt a levelet, ránézek, és eszembe fog jutni, hogy nincs értelme vele foglalkozni.

Bucus!
Ez a videó nagyon durva :shock: :shock: :shock:

Ancsurti!
Puszidobás édes lehet! Van videó róla???
Kacsa máj fincsi! Jó, hogy ki tudtátok próbálni!
Reggeli összebújós, alvós szopi jó lehet! Használjátok ki amíg lehet!

Bond!
Altató, fotó, Dalí, gyermekkorod leírása nagyon tetszett! Jó volt olvasni! Láttam a képeket magam előtt! :lol:

Ikoka!
Jó lehetett a horgászós, kirándulós nap! Én ezért várom a május 8-at, mert addig nem valószínű, hogy lesz részünk hasonlóban.

Jelentem Miénkapa 18órakor hazaért!!!!! De sajnos 18.30-kor el kellett mennie. Tudtuk, hogy így lesz, mégis rossz volt.
Azt viszont mindennél jobb volt látni, hogy Jázmin úgy örült az édesapjának, hogy sikongatott!!! Járt keze, lába, vigyorgott és miután kiszabadítottam a babakocsiból és az apja felvette, akkor odabújt hozzá! Ez hihetetlen érzés volt!

Amúgy Jázmin jobban van, bízom benne, hogy teljesen meggyógyul.

Na, elteszem magam holnapra!
Jó éjt!
Vendég

Ancsurti!

Én nem a koncertekre jártam, hanem az azt követő bulikra. Nem tüctüc ment, hanem funky, r'n'b, meg mindenféle "rádiósláger", ráadásul szabad levegőn, és olcsó volt a ginfizz ,meg a Mojito is :lol: . Télen több törzshelyünk is volt, de nyáron a ZP volt a fix :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Kérek engedélyt meghunyászkodni.. esélyem sincs a visszaolvasásra.
Próbálok majd többet jönni (olvasni),ha sarjam hagy és épp nem indul meg a világnak. Már sétálgat ,ha fogom a kezét.

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!!

Hugi, Hangi, Jázmin, Marci, Vica, Hugi anyu fotói nagyon jók, cuki és szépséges minden baba!!!!
Remélem nem hagytam ki senkit

Babatali-Bory-vár- május 8.

Akik jönnek:

Ági
Bond:
Boo
Dodi
Ikoka
Katy ?
Kispocok
Merion
Norka
Nyuszi
Sillia
Orsi

Mi is úgy tervezzük a babatali napját, mint Ikokáék.
Reggel szopi után indulni tervezünk, 8 -fél 9 körül. Haza max. 5 körül indulnánk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2010.04.19 08:31-kor.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Képtelenség titeket követni,de azért megpróbálom :lol:

Norka,Ancsurti! Nagyon jók a képek,mindkét lány gyönyörű!!

Norka! Köszi a kérdésed,sikerült lakást találnunk,június 1ig kell átadniuk. 4 lakásos társasház emeletén,75 nm,Lilinek lesz egy 15 nm-es szobája,amerikai konyhás nappali,háló,külön wc,fürdő+erkély. A Campona-tól nem messze. Már alig várom,hogy költözzünk!!

Örülök,hogy Jázmin jobban van,gyógyuljatok. És annak is örülök,hogy újra bekapcsolódtál,gyere most már gyakrabban :D
Szomszéd nő: :twisted:

Katy! De jó,hogy kifakadt Petra árpája!!

Vízforralás:én soha nem is forraltam :oops: ,egyrészt,mert mindig újat nyitottam a babavízből,másrészt meg Lili nem is ivott egy-két kortynál többet,elég volt neki a szopi akkor. Most rengeteget iszik,de nem forralom neki,szerintem nem lehet baja már tőle.

Loislane! De jó,hogy becsatlakoztál,örülök neki!!

Katy! Lili kb. két hete nem kap enni éjjel,csak megitatom és elég is neki. Mivel ő elég sokat eszik egy nap (180-300 ml-ig/kaja),úgy voltam vele,hogy éhes nem lehet és igazam lett. Szív 5-6 nagy kortyot a cumisüvegből és alszik is tovább :lol:

Boo! Ugye-ugye... Gratulálok a felüléshez :D

Conversano! Hihetetlen édes Marcipán!!A legjobb az autószerelős!!

Bond! Igen,kérünk képeket!! :lol:

Gesztenye: én még nem próbáltam,mert nem tudom hogy lehetne megcsinálni. Simán megfőzöm azt is vízben vagy hogy?

Ikoka!Örülök,hogy Zsombi újra a régi és eszik rendesen!! Lili imádja a tököt,már többször evett,kaporral és olivával csinálom én is.

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

ti aztán jó sokat termeltetek a hétvégén.volt mit olvasgatnom...
nagyon jók a babás képek egytől egyig...

a cicizés nálunk is még eléggé központi téma.persze eszik mindent
a Kiara csak a cici is kell még neki,de engem nem zavar a normál kereteken
belül...

nálunk elég pörgős volt a hétvége.pénteken nagy takarításba voltam.
szombaton rokonoztunk,vasárnap meg itthon ünnepeltünk,szóval
eléggé elfáradtam,ezért ma pihi napot tartok... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

katy!
mi lakótelepen lakunk és nálunk a harmadikon mondja az ismerős,
hogy szokta hallani Kiarát amikor sikítozik,szóval nálunk tuti
hallani,ha sír,ordít vagy sikítozik...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :)

Most csak ennyit. :oops: :oops: :oops: Nem károgni szeretnék, csak katy76 óvatosan óvatos, én meg előre látóan óvatos vagyok. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: Esetleges "B" terv esős időre? :roll: :roll: :roll: :?:

Kép
Kép
200907?

tímea83
Ajka

Sziasztok! :D

Amíg még alszik Kata, írok pár sort.... :D
Elolvasni sikerült mindent, de nem hiszem, hogy minden témához hozzá fogok szólni memória- és időhiány okán... :D

A képeket megnéztem, minden baba aranyos, minden anyuka/apuka úgyszilntén :D
Conversano: ha kell autószerelő, feltétlenül Nektek szólok! :lol:

Babakocsi: Piccolino Adbor van...
Előnyök: óriási a mózes, egész télen azt használtuk. A hozzá vehető bébihordozó is jó, csak már Katával együtt nehéz nekem.... :wink:
A babakocsinak nagyok a kerekei, direkt ilyet kerestünk, hogy minden terepet bírjon- bírja is :lol: Átfordítható a tolókarja, nagy a bevásárlókosara, ilyen téren nincs vele gondom.
Hátrány: bazil nagy, és bazi nehéz: én pl. be se tudom tenni az autóba, csak apa... Kiszedni már sikerült :D
Meg engem az is zavar, hogy már nyöszörögnek a kerekek- talán fel kéne fújni a gumikat? :roll: :)
Ja és van egy alkatrész, ami nem tudom, hova való..... :roll: :lol:

Alvás: Sosem aludtunk külön apával, és nem is tervezzük :D Illetve, ha éjszakás, akkor ugye mégis... :roll: :)

Gesztenye: én Maroni bio gesztenyemasszát vettem, nincs vele semmi baj, könnyen használható :D

Vízforralás: csapvizet forralom, babavizet már vettem, de úgy döntöttem, amíg jelentősebb mennyiséget nem iszik meg, addig felesleges.

Norka, Csibe: örülök, hogy visszataláltatok! :D

Babatali: még nem tudom, hogy apa hogy solgozik, de lehet, hogy ő is jön... de ez még nem biztos :) A nagy találkozást élőben én úgy gondoltam, hogy lehetőleg ne a délutáni alvásra essen... Meg azért jó lenne nem este hazaérni.... :D

Kép
agi125r

Bond! Jogos a kérdés!! :lol: Akkor mondjuk május 15. ha esik az eső - szerintem. Vagy más helyszínt válasszunk inkább eső esetén?

KépKép
KépKép
nyuszi81

http://picasaweb.google.hu/110081795190 ... 41/Tamara#
Két tegnapi kép.Az én lányom a porszívóval fog megtanulni járni! :lol:
Sajnos nagyon náthás,ezért hagytam elől. :wink:

tímea83
Ajka

És hol találkoztok???

tímea83
Ajka

Tímea! Nagyon édes Tamara! Sajnos nálunk a porszívó az mostoha,már ha előveszem, ordít Lili :cry: Kétszer meg volt már fázva és emlékszik,hogy azzal szívtuk az orrát. Úgyhogy nálunk nem egyszerű a takarítás,csak amikor már apa hazaért :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

ja azt elfelejtettem írni,hogy mi az elsőn lakunk és úgy hallják a
harmadikon

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?