Norka;ne is foglalkozz az oreglannyal

nem er annyit,bar idegesito ha direktbe nyomja a zajongast!A mi also szomszedunk is ilyen lassan 5 honapja hogy itt laknak......rosszabbak ezek mindennel

Csak itt aztan tenyleg papirbol vannak a hazak........Az a legtisztito biztosan szuper lehet!Anitjaeknak is van......egeszen mas a levego.En parasitot hasznalok minden alvashoz....Jobbulast!
Katy:Hangi sem szopizik mar 5-10 percnel tobbet,de 1 kivetel az van....a reggeli szopi

ami 7-8 korul kezdodik,magam melle veszem,es sokszor en is beszunnyadok,Hangi pedig cicivel a szajaban alszik,es neha rasziv....de a vakumot azt tartja szigoruan....Ez hetente 4-5x elofordul,de azert van mar hogy nem alszik tovabb igy.....tegnap is igyekeztem ebresztgetni,de nem sikerult....Szerintem mar nem tart ez sem sokaig,mert alaposan valtoztat alvasi es szopizasi szokasain,de a kibujt 1 szem fogacska miatt mar muszaj lenne rovidebre fognom ezt is....
(csak mar rohamosan fogy a tejem,igy olyan jol esik ez a kis osszebujas meg.......)
Orulok azert hogy kezdei elfogadni Petra a tapszert....nekunk is hosszadalmas vol,mig rakaott,de az ejszakak miatt muszaj volt,es most mar issza rendesen.A mi mennyisegunk sem sok,vacsira 100ml+cici aztan hajnalban 6 fele meg egyszer ennyi.......
Tike:nem tudok infot a zuzarol,de szerintem mehet,mert csirkebol van,szin hus/izom....gondolom jol megmosva ,tisztitva fozod,tehat add neki!Inkabb mint a pacal
Hajra alvas
Ikoka:Orulok hogy jobban mennek a napok...irigy vagyok a kirandulasotokra,biztosan szuper volt!Hangi is mindent megkostol

kell az a kis kosz az immunrendszernek

a multkor szedtunk tobozt neki,hat hiaba vigyaztam,neki muszaj volt nyalogatnia...igy jartunk a fuvel is,es egyeb dolgokkal...hat istenem...meg kell ismerni a vilagot!!!
Bar a csuszda meg nem bejovos
Timi:most ugrott be reggel,hogy irtad azt az alagutat,amit vettetek Taminak.....biztosan elvezi mar nagyon...en is nezegettem azt is,majd lassan beszerzek neki......sot jo lenne egy kis satorfeleseg is,amibe majd bekuckozhat
Dodi:Akkor Botond sem az a fajta,aki hamar feladja....hat Hangi sem,de mit is vartam egy oroszlantol
Gesztenyet tenyleg probald ki,nagyon fini lesz az etel tole!!!Es enyhen edeskes szerintem....
Hogy lehet hogy Z.P.ben nottel fel es nem ismered a P.U.F.ot??Te a matinera jartal???
Tegnap kapott Hanga eloszor majat,mert itt nem lehet kapni olyan egyszeruen megbizhatot,csak husokat....na debutalt a kacsa-maj!!!Oriasi sikerrel

es fergetegesen jo ize volt,ugy megettem volna en is!Edeskrumpli+repak+voroshagyma+maj
Persze eddig mindent szeret,kiveve a cekla...hiaba mixben adom mas zoldsegekkel,valahogy nem bejovos.....
Na sebaj,van meg eleg lehetoseg...........
Bond:Dali
Hu en Akostol falnak megyek........talan meg a kezdeteknel szerettem.........De Cipot azt szeretem!Hugom nagy rajongojuk,minden koncerten ott van....neha en is mentem veluk....
A P.U.F. is bejovos,de sosem volt albumom toluk,de fesztivalokon rendszeresen lattam oket!De igazan tenyleg most ertelmezhetoek a fiatalkori dalok........
Majd meghallgatom a dalt amit belinkeltel.....csak most nem akarok pityeregni