A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsuzsi: gratula a házikóhoz! Érezzétek magatokat nagyon jól benne!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Mingyó itt a Kép :D
Vendég

Gurgi! Nincs is jobb az anyatejcsinél! Sajna nálam már egy csepp sincs. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jó reggelit,
itt megint esik a hó, már vagy 5 cm és minden hófehér. Nagyon szép, nekem tetszik... sajnálom az esőt, kitartás csajok majd küldök havazást, inkább, mint az eső. Olyan szép! (Manó hozzád nem megy! ) :wink:

Zsú: nálunk még van éjszakai felriadás olyan éjfél körül, f3 körül, aztán f4-kor átjött hozzám aludni, és f8-ig aludtunk! Már úgy vagyok vele, hogy majd visszaáll.

M. Andi nagyon boldog születésnapok kívánok így utólag is.
Nagyon szép a kislányod!

Zsuzsikám: nagyon gratulálok az új házhoz, éljetek benne ugyanilyen boldogságban, szeretetben és teljen benne sok örömötök. (a hóesés óta van nálunk is ez a nyügősség és éjszakai kelés...)

Minden 4 hós babának, boldog hófordulót!

Brigi nálam a depi tegnapig tartott, most felváltottál... hajaj sok jó kedvet küldök neked!

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Emma: asszem Emi után én nékem is fel kéne ébredni. Azt olvastam soraidban, hogy hülye SZAVAZÁS.
Picikét már dühöngtem is.
Na, de ha hülye vagyok, ismerjem be, ugyi?

Kép
kissmanó

oké, oké Andi.
majd határőrök leállítják, zöld határon jogtalan átkelés miatt.
nem is vagyok olyan hülye :wink:
mintha csak 2x ennyire lennék

Kép
kissmanó

...és ma elmegyek a csajokkal szülinapot ünnepelni, előtte megetetem, ellátom a kis lurkót, és irány horány! Asszem kicsit táncolok is, hátha mennek lefele a fránya kilók! Sőt még egy koktélt is benyomok! JIPIJÁJÉ

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Andrea: Ez a madár annyira édi!:) Mindig nevetek ha látom. :lol:
Jó bulizást!:)
Vendég

Ja, és kellemes táncit!:D Kép
Vendég

Tegnap voltam fodrásznál,a hajam szőkébb lett és frufrus./ hasonló a Barátok közt Zsófihoz/Hazamentem és agyerekem nem ismert meg.Amikor meglátott előbb halvány mosolyt kaptam majd keservesen elkezdett sírni.Felvettem ,ölelgetni próbáltam akkor megint elkezdett sírni.Odavittem a tükörhöz mert nagyon szereti nézegetni magát és engem tükörből és megint éktelen sírás lett a vége.Kb.1O perc múlva barátkozott meg velem.Nagyon-nagyon rossz érzés volt majdnem bőgtem,hogy a saját gyerekem idegennek lát.
pillangó7

hát gondolom nem lehetett valami kánaáni érzés, saját gyereked megijedjen tőled

Kép
kissmanó

Mindenhol havazik csak Pesten nem?!? :(

Zsuzsi, de jó, hogy költöztök, gratulálok!!!! és egyben irigykedem :oops: Talán pár év múlva mi is tudunk. :roll:

Andi, de jó mész buláj!!!! Jó tánci-táncit! Én nem merem itt hagyni Marcit. Pedig ő átalussza az éjszakát, de mindig az van bennem, mi van ha akkor nem. :roll:

Fogyás: két hét alatt sikerült három kilótólmegszabadulnom és 3-4 centi hájtól. :lol:

Brigi nem vagy egyedül depis. Csalatkozom hozzád.

Kinéztem most nem esik, de ha lemennénk tuti elkezdene szakadni. :x

kispiskóta

húúú Pillangó jó kis változáson eshettél át, nem lehetett valami felemelő érzés.

Marci a nagyiját szemlélgette perceken keresztül, mert levágatta a haját. Mondjuk sírni nem sírt, de látszott nem tudja, hova tenni.

kispiskóta

Pillangó: Igy jártam tegnap én is! Mivel növesztem a hajam és elöl már tök hosszú idegesitett és tegnap hátragumiztam. Olyan voltam mint akinek boci nyalta a fejét. :lol: :lol: Andris meg megijedt tőlem. Ordított mint akit nyúznak. :shock:
Mondjuk én meg tudtam oldani a problémát azzal hogy kiszedtem a hajgumit.
Vendég

nagytesók kedden lettek megfosztva a loboncuktól. Grétu meg sem pirulázta, ugyanúgy örül nekik mint eddig

Kép
kissmanó

Kinderke!
Jó bulizást! Mojito rulez, sex on the beach :lol: bár én a long island-et is szeressem. Ecce jó benyomtam tőle..huuhu..autó+neylonzacsi :wink:

Pillangó!
Egyem meg a kis lurkót.

Hóóóóó hahó
torolve_20131003125716

Nyomok egy linket, hátha van akit érdekel:

[url]http://www.kismamablog.hu/babazas/fogzas/fogzas-ketfele-nyugos-tipus#more-107[/url]
torolve_20131003125716

Köszi lányok, aranyosak vagytok, már jobban is érzem magam :wink:

Én is hülye vagyok s nem tudok olvasni. Annee, azt olvastam, hogy növeszted a hájadat :roll:

Zsú: gratula a fogyáshoz! Hogy csinálod? Nekem nem megy, oedig naonta vagy 100szor megyek fel az emeletre :shock:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

http://www.kismamablog.hu/babazas/fogzas/fogzas-ketfele-nyugos-tipus#more-107

ja, a barátnőm kisfiának a borostyánlánc jött be a fogzásra de nagyon.
viccen kívűl!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Na írni sem tudok :oops:

Andi: jó bulizást! Havat ide is küldhetnél az eső helyett!

Gurgi: milyen bébkocsit is vettetek? Tudom már írtad, de nem emléxem, és most én is vennék valamilyet, de nem tudom mit? Rohadjon le a keze annak aki elvitte a jó kis kocsimat :twisted:

brigi73

Szép jó napot mindenkinek! :D

Ez a nap nálam az eső ellenére nagyon jól kezdődött. A topicot olvasva pedig nevetgéléssel folytatódott. A hullám-mal először én sem tudtam mit kezdeni, harmadszori olvasással már képben voltam. De amikor -asszem Emi is erről írt- kitört belőlem a nevetés. Szóval jó kezdés után eddig jó a folytatás is. Bízom benne, hogy így is marad és nem csak nálam, hanem másoknál is.

Brigi! Neked is küldtem gyorspostán, olyan Mézga család-féle Köbükis gyorspostán jókedvet. Vigyázz, nehogy te is úgy járj, mint Aladár! Mindig későn nyitotta ki az ablakot. :lol: (Lehet, hogy az üveges hozzájuk közelebb költözött. :D )

Uxi! Emi édes kis csillag! Ezzel elmagyarázott mindent. Ne Benikével foglalkozz reggel! Vszínűleg ő szeretne reggel elsőként figyelmet kapni. Nálunk Ádikám a nyáron puszis ébresztőket rendelt. Addig ki sem kelt az ágyából, amíg meg nem kapta. Pedig ő már lassan 3x annyi idős, mint Emi. :lol: Hova, melyik kh.-ba vagy rendelőbe küldött benneteket a doktor? Amúgy nálunk is nagyon meleget szoktak csinálni az egészséges tanácsadáson. Én olyankor pólóig vetkőzöm és a gyerekeket is rugiig, harisnyáig szoktam levetkőztetni. Párszor már én is megjártam. :?

M.Andi! Zsuzska még így sírósan is olyan kis tündi. És igen, a fogacskák magukért beszélnek. Viszont a hajacska később jó minőségű és sok lesz. Legalábbis én úgy tudom, hogy ilyen kezdetek után pont az ellenkező a folytatás. :wink:

Fotókat én is várom, a hétvégén én is teszek fel néhány fotót. Talán még újszülött mosolygós képet is találok Gáboromról. :D Mert ő már a szülőszobán mosolygott, nem sokkal a születését követően.

Gurgi! Samu nagyon szépen mozgolódik. Ne is várjál hatalmas súlygyarapodást. Ilyenkor már lassul az üteme. Még így is szép ez a 60 dkg!

És minden 16.-i kisbabának boldog hófordulót kívánok!

Egcsi! Már tegnap kérdezni szerettem volna, hogy jobban vagy? Nem fáj már a füled?

Zsuzsi! Gratula a házikóhoz!Mi is örülünk, hogy -még ha nem is olyan nagy és szép- saját házikóban lakunk. Ha lesz rá keret, kívülről is csinosítgatunk rajta. És mennyivel másabb a saját udvaron játszaniuk a gyerekeknek, a medencézésről nyáron nem is beszélve. :wink:

Pillangó! Ilyen történetet már én is hallottam. De ahova járok, a fodrász erre minden kismamának felhívja a figyelmét. (Már unokája van, nem most kezdte a szakmát.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Chicco Enjoy-t vettünk. Nagyon szeretem, szeretjük.7.5 kg, könnyen irányítható, 4 fokozatban dönthető..

Brigi!
A 17-ik kerület melyik részén laktok??
Most ott is nézelődünk, sorházakat..
torolve_20131003125716

Tücsi!
Nektek is gratula a 4 hó-hoz!
Igen, Samu sokat ficánkol. Éjszaka állandóan az oldalára fordul. :D
torolve_20131003125716

Brigi: Végül is... Azt is. :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Néhány Tömzsi fotó: Kép Kép Kép

Az utsó Grétunak egy helyzetjelentős...:)
Vendég

Tegnap olvastam a BabaPatikában a betegséget okozó fényről. A lényege, hogy a fényszennyezés mára már civilizációs ártalommá nőtte ki magát. A cikkben az éjszakai, hálószobába beáramló fényről, a mesterséges megvilágításról írnak. Lényeg, hogy a sötétben termelődő melatonint nem tudja a tobozmirigy az éjszakai fényben is megfelelő mennyiségben termelni és ez a hormonális egyensúly felborulásához vezet. (Nem kis éjszakai fényről van szó, hanem utcai megvilágításról.)

Gurgi! És Újpest nagyon drága?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Anneee!
Az első képen, nagyon nagyfiús Tömzsi :lol: Nagyon aranyos.
torolve_20131003125716

Újpestet nem néztük még.
Most megint nézelődünk Érden is, év elején néztünk ott egy házat, most kicsi bánjuk.
torolve_20131003125716

Gurgi: Köszi!:) Azon a képen tényleg nagyon pasis.:D
Vendég

Ráadásra nagyon bele kell húznuk, mert úgy kötöttük a szerződést az ingatlanirodával, amennyiben eladják a lakásomat, február végén ki kell költöznünk.
torolve_20131003125716

Húh, Rita drukkolunk, hogy akkor ne havazzon! :wink:

Minden Manónak Boldog 4. hóforulót!!!!!! :lol:

kispiskóta

OFF
Köszi mindenkinek a jókívánságokat a házzal kapcsolatban.
Mi is még idejében léptünk házügyben, mert jövőre baromira megugranak az árak... az építőanyag már most az egekben van...

A hajam szörnyű és egyre kevesebb. Megmostam és kihullott vagy két marékkal... :cry: :?

ON
Manó: A majom kiakadt, elfordult, Panna ezen behisztizett, betrottyolt. Kajált, most meg alszik, de szerintem nem sokáig. :roll:

Kép
zsuzsi**

Zsu!
Az durva lenne albérletbe menni..azt nem vállalom be, az tuti.
Nyolvanötezerhatszáz doboz+ egy samu :lol:

Köszi a köszöntést. 4 hónap, nem semmi..rohan az idő, nyakunkon a karácsony..hjajj..imádom a karit nagyon de a vásárlási mizériától rosszul vagyok..mit vegyek? megvegyem-ne vegyem? ezt vegyem-azt vegyem? jajj nem, mégsem, de ez jó lesz, ááá nem, nem lesz jó..stbstbstb
torolve_20131003125716

Gurgi: köszi! Mi a 18.ker-ben lakunk pestimrén :wink: gyertek ide, még jó sok házat építenek :wink:

brigi73

Brigi: :lol: :wink: jó sok házat...
Zsú: irigykedem a leadott kilókra!
Annee: köszi, remélem meglesz a jó bulizás! Tömzsi nagyon szép, a kis hamis tekintet!
Gurgika: asszem a szexis koktélnál maradok és este ráugrom apára! :wink: Ha még lesz ereje a gyerekfelügyelet után!
Pillangó: a szőke frufrus frizura nagyon szuper! Kár, hogy nem tudsz képet dobni!

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

Annee: Tömzsi cuki! Már le kellett vágni a haját? Olyan mintha fodrászkodtatok volna. (vagy lemaradtam valamiről? :roll: :oops: )
ckat

Albérletbe menni? Én ilyet nem írtam. :roll:

kispiskóta

Hát napi másfél óra torna eredménye, szal nem magától. :wink:

kispiskóta

egy gyors mosoly spéci Gáborkának.
ugyi milyen jó már 4 hónaposnak lenni?
na jó, majd mosolygok később egyet a többi 4 hós gyerkőcnek is (és nemcsak), Kép
Pusszanat
Grétu

Kép
kissmanó

Kép

Ezért nem voltam két napig. Megvettük a járókát. ..igen 2 napba telt..... off-ként írom a miértjét.

OFF
Szerdán összepakoltam a gyereket és idulás. Jó messze van a bolt, de mindegy, ha közelebb nincs ami tetszik, ...így jártunk, megyünk. Délután hazaértünk, összeakarom rakni, aztán látom, hogy a ugyebár 2xA és 2xB oldalnak kéne lenni, ehelyett van 4xA oldal... Telefonálás, anyázás. Csütörtökön vissza :evil: . Kibont egy másikat a pasi, azt látja, hogy ott meg 4xB oldal van. Még meg is mosolyogta, hogy hogy pakolták őket össze. Mondom, ez k...ra nem vicces, mert nekem ez benzin költség, meghát kicsi is a gyerek ahhoz, hogy minden nap túráztassam, tehát jó lenne, ha adna kedvezményt vagy valami ajándékot cserébe. Javasoltam neki egy szőnyeget a járókához. Bemegy a csajhoz, merthát egyedül nem adhat semmit, kijön 2 játékkal, majd közli, hogy vagy a szőnyeg féláron, vagy egy játék. Erre megfogtam mindkét játékot és közöltem, hogy a fiam életéből pont két napot vett el ez a szar járóka, megérdemli mindkettőt. Erre a pasi: "dehát megöl a főnök!" "azt kit érdekel! Majd kifizetteti azzal, aki rosszul csomagolta össze a járókát". Köszöntem, aztán beültem a kocsiba és elmentünk csavarogni. ...tudom, hogy sok mindenkinek nem jön be az ikeás cucc, de érdekes, hogy azokkal még soha nem volt gond... kár hogy nincs járókájuk.

ON
ckat

Sziasztok!
Ma délelőtt Ringató foglalkozáson voltunk Zalánnal. Nagyon jó volt, imádta :lol: Ajánlom Nektek is :wink:

A hajam nekem is nagyon hullik, a csajokkal nem volt ennyire durva :cry: Nemtom mit csináljak vele... így is 6 sorba 9 szál hajam van, ha még ez is kihullik bakker... :shock: :cry:

Zsuzsi: Gratula a házhoz :wink:

Zsú: Gratu a fogyáshoz, ügyi vagy és kitartó!

Annee: Tömzsi édes, télleg nagyfiús...

Itt borult az ég, az előbb szitált egy kis dara szerűség, de már abbahagyta. Havat erre is lehet ám küldeni, megköszönnénk :wink:

Most csak ennyire futotta :oops: , lépek, Zalánozok, aztán megyünk Bogiért...
Pusssssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ckat, köszi. Mi Ikeás cuccot kétszer vittünk vissza, mert ugyanúgy jártunk, mint te. Bár ettől függetlenül szeretem.
Nagyon jó a kép!!!

Ceniko, tegnap esett arrafelé hó, nem?

kispiskóta

Ckat: s Brendonos a termék?
Csak mert qrvára ki vok bukva rájuk, alapból hülyének néznek, csak bumerángként visszacsaptam nekik a hülyeségüket, oszt azóta nem bírnak rá lépni se, pedig honlapjukon az áll, hogy 2 munkanap alatt rendezik a kérdést. Ezt felhánytorgatva már nem müx nekik semmi.

Kép
kissmanó

Most nézem, Bors klaviatúráját.
Meg a délceg mackót a sarokban.

Kép
kissmanó

Andi: azaz :lol: Mondjuk tök furcsa építkezésen lakni, de már megszoktam és ha készlesz végre akkor szép lesz! Már csak a mesterembereket kéne valahogy meggyőzni, hogy jobban járnak, ha kijavítják a hibákat :twisted:

Gurgi: és mennyi volt az annyi? Én ezzel szemezgetek nagyon :P
http://elefanibababolt.echt.hu/babakocs ... ?cid=29537

Zsú: hát nekem tornára sajnos már nincs kapacitásom:cry:

Ckat: szupi a járóka. Ügyes voltál a két játékkal :wink:

Gréti nagyon édesen mosolyog! Még sok ilyet kérünk!

Andris is nagyon édi, olyan nagyfiús!

brigi73

Hali!

Manó: Boldog születésnapot! :D . Nem brendonos, egy nagykerben vettem, ahonnan a bababútorunk is van (helimexbaby.com). Jó cuccok vannak végülis, de az összeszerelés a bútornál (nem a járókánál:lol:) mérnökdipit igényelt, olyan gagyiul van leírva.

Kispiskóta: :lol: .... nekünk majdnem minden cuccunk onnan van, idáig egyszer kellett visszavinni egy cd állványt (4et vettünk). Nekünk itt van a közelben, ezért nem tűnik fel, ha mégis vissza kell vinni valamit. Ha messzebb lenne, biztos berágtam volna én is :D
ckat

Manó: klaviatúra :lol: igen, haladni kell a korral :lol:

http://igy.uw.hu/bors9/IMG_3279kicsi.jpg
ckat

Köszi a Tömzsi dícséreteket!:)

Ckat: Nem volt vágva a haja! Az első kép koszmómentesítés után készült, ezért punk-ositva lett Tömzsi! :lol: :lol:
Vendég

Manó: Csupavigyor Gréta naggyon édes!:D
Vendég

Bors meg honlapot szerkeszt. :lol: :lol: Tündéri!:D

Azonnal hozok egy kiegészült babatablót. Még mindig hiányoznak képek... :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?