Szép jó napot mindenkinek!
Ez a nap nálam az eső ellenére nagyon jól kezdődött. A topicot olvasva pedig nevetgéléssel folytatódott. A
hullám-mal először én sem tudtam mit kezdeni, harmadszori olvasással már képben voltam. De amikor -asszem Emi is erről írt- kitört belőlem a nevetés. Szóval jó kezdés után eddig jó a folytatás is. Bízom benne, hogy így is marad és nem csak nálam, hanem másoknál is.
Brigi! Neked is küldtem gyorspostán, olyan Mézga család-féle Köbükis gyorspostán jókedvet. Vigyázz, nehogy te is úgy járj, mint Aladár! Mindig későn nyitotta ki az ablakot.

(Lehet, hogy az üveges hozzájuk közelebb költözött.

)
Uxi! Emi édes kis csillag! Ezzel elmagyarázott mindent. Ne Benikével foglalkozz reggel! Vszínűleg ő szeretne reggel elsőként figyelmet kapni. Nálunk Ádikám a nyáron puszis ébresztőket rendelt. Addig ki sem kelt az ágyából, amíg meg nem kapta. Pedig ő már lassan 3x annyi idős, mint Emi.

Hova, melyik kh.-ba vagy rendelőbe küldött benneteket a doktor? Amúgy nálunk is nagyon meleget szoktak csinálni az egészséges tanácsadáson. Én olyankor pólóig vetkőzöm és a gyerekeket is rugiig, harisnyáig szoktam levetkőztetni. Párszor már én is megjártam.
M.Andi! Zsuzska még így sírósan is olyan kis tündi. És igen, a fogacskák magukért beszélnek. Viszont a hajacska később jó minőségű és sok lesz. Legalábbis én úgy tudom, hogy ilyen kezdetek után pont az ellenkező a folytatás.
Fotókat én is várom, a hétvégén én is teszek fel néhány fotót. Talán még újszülött mosolygós képet is találok Gáboromról.

Mert ő már a szülőszobán mosolygott, nem sokkal a születését követően.
Gurgi! Samu nagyon szépen mozgolódik. Ne is várjál hatalmas súlygyarapodást. Ilyenkor már lassul az üteme. Még így is szép ez a 60 dkg!
És
minden 16.-i kisbabának boldog hófordulót kívánok!
Egcsi! Már tegnap kérdezni szerettem volna, hogy jobban vagy? Nem fáj már a füled?
Zsuzsi! Gratula a házikóhoz!Mi is örülünk, hogy -még ha nem is olyan nagy és szép- saját házikóban lakunk. Ha lesz rá keret, kívülről is csinosítgatunk rajta. És mennyivel másabb a saját udvaron játszaniuk a gyerekeknek, a medencézésről nyáron nem is beszélve.
Pillangó! Ilyen történetet már én is hallottam. De ahova járok, a fodrász erre minden kismamának felhívja a figyelmét. (Már unokája van, nem most kezdte a szakmát.)