A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

És még laptető is! :lol:

Kép
flóra 11

Halihó!!!Van valaki?????

Kép
martik77

Szióka!

Kép
flóra 11

Jobban vagy ma?

Kép
flóra 11

Szia Flóra. :D :D :D :D
Most voltunk az L.-el sütizni,meg sétáltunk egy rövidet a városba.

Kép
martik77

Jobban mindig egy kicsivel.Voltam lent Tancsunál,de volt az anyósa így csak pár mondatot váltottunk.Meg hangja szinte semmi nincs.De azért írhatna.Ahhoz nem kell hang. :D

Sokat dolgoztál ma?

Kép
martik77

De jó, akkor kicsit már levegőztél! Az jó! :D

Kép
flóra 11

Akkor kicsit tényleg jobban érzed magad. Ma van a szülinap,ugye. Látod, ügyesen megoldottátok. Ajándék meg úgyis mindig annyi van!Majd valamikor pótlod. :wink:

Kép
flóra 11

Jó volt.Szeretek a városba sétálni,csak újabban leszoktunk róla és tisztára begyepesedtünk a panel közé.

Kép
martik77

A lényeg,hogy felköszöntötted, hogy nem feledkeztél meg róla és hogy szereted őt. :wink:

Hát eleget dolgoztam. Most még kimutattást csinálok a gyerekek felmérőiről, szlovákból és matekból. Holnapra kell, holnap lesz metodikai ülésünk. Le kell adni.

Kép
flóra 11

Nem is fontos azt mondta az ajándék.Annyi,hogy Döme itthon maradt csak kettesben mentünk neki meg hoztunk sütit.
Ja igen a pezsgőt nem szereti,így majd este megiszik egy sört. :D

Kép
martik77

Te milyen szakon tanítasz?

Kép
martik77

De most majd kihasználhatod még a jó időcskét. :wink:

Kép
flóra 11

Én alsósokat tanítok. Most harmadikosaim vannak.

Kép
flóra 11

Nálunk azt mondták,hogy pénteken már jön a hideg :(
Benó most van a dokinál :idea: :idea: :idea:

Kép
martik77

Nagyon aranyos tőle, hogy ezt mondja. Te, vagyis ti vagytok neki az ajándék. :D

Kép
flóra 11

Akkor minden tantárgyat.Értem.Azt hittem gimibe tanítasz. :?

Kép
martik77

Hú, tényleg! Szorítsunk neki, hogy minden rendben legyen. De biztos rendben is van. :wink:

Kép
flóra 11

Megvan az ajándék!!!!!!Flexibilis cső a fürdőszobai csaphoz mert elromlott. :evil: :lol:

Kép
martik77

Hát ez praktikus. Főleg, ha ő is fogja beszerelni! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Muszáj lesz mert nem fogunk munkást fizetni.Ismerős meg nincs.

Kép
martik77

Akkor két legyet egy csapásra! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Most mondják az időjárást.Holnap estétől lehülés. :( Pedig ma reggel is hideg volt reggel, mikor mentem munkába. Csak 5 fok volt.

Kép
flóra 11

A Flórián ma rendkívül rosszkedvű. Vagyis inkább dühös. Az a vállalkozó, akinél a múltkor dolgozott, aki aztán már nem tudott nekik munkát adni, így átment máshová, annak most kellett volna kifizetnie az előző hónapot. Ma ment a fizetéséért és őrülten keveset fizetett. Szörnyen dühös. Most a bérelszámolótól vette át a pénzt, de készül a vállalkozóhoz beszélni vele, mi akar ez lenni.

Kép
flóra 11

Igaza is van.Megdolgozott azért a pénzért.Nektek se adnak semmit ingyen.

Kép
martik77

Most megyek,de még jövök.Pusz

Kép
martik77

Pussz!
Gyere majd este megnézni mi van a Benóval. Biztos bekukkant. :wink:

Kép
flóra 11

Vajon Benó mikor jön??????Nagyon várom!

Szerencsére semmim se fáj, picit gyöngébb vagy kótyagos vagyok.

Kép
muzsuzska

Végül is papíron még kórházban vagyok! :D Holnap megyek a zárójelentésemért.

Kép
muzsuzska

Márti, mi is így vagyunk lassan beépülünk a panel falai közé! :evil:
De nincs is kedvünk sehová menni.....

Kép
muzsuzska

Flóra,akkor holnap piri! Én ebben a ciklusban nem szedem a dufastont. Végre egy kis pihi. Múltkor tüszőrepedés után rögtön fájt a cicim, most még semmi.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,ebben a hónapban nekem sem fájtak a cicijeim,nem volt hasszurka,semmi. Minden elmaradt. Csak ezek a hőhullámok, amiktől már hulla fáradt vagyok. És híztam. :cry: Szóval csupa negatív.

Kép
flóra 11

Én is várom a Benót. Remélem jön majd. A múltkor is elég későn jött meg uh-ról. Megálltak az anyukájánál is.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, csak pihenj és gyógyulj! Neked most ez a dolgod. :wink:

Kép
flóra 11

Ja,még mindig kékvérű vagy? :lol:

Kép
flóra 11

Nem minden szín elállt!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Viszont nyúlós lett a hüvelyváladékom!!! :D

Kép
muzsuzska

Narancssárga a fertőtlenítő volt, kék a kontraszt, piros majd barna a vér ahogy megsérthette a méhszájat amikor befecskendezte a kontrasztot.

Kép
muzsuzska

Helló, csajok, megjöttünk, most nem mentünk be senkihez, mert kicsit akar fájni a fejem.

Minden oké! :D :D :D :D :D :D
Össze-vissza kalimpáltak a babák, alig lehetett őket megvizsgálni, és azt mondta a doki (egyébként tök rendes volt, tudjátok, a Bácsi spanja), hogy az uh-vizsgálat 75%-os (ezt én is olvastam), és eszerint minden ok, minden teljesen normális érték. A vérvétellel (ami 25 ezer forint és valahol messze van ilyen) lehet 95%-osra menni, de szóval... a lényeg az volt, hogy szerinte ne menjünk vérvételre még pluszba.

A babák 5,13 és 5,45 cm-esek, és nagyon rúgkapálnak. :D :D :D :D :D :D :D DVD-t kaptunk, de fényképet nem. A Gy. azt mondta, majd csinál ő a DVD-ről képet, hogy fel tudjam nektek rakni.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kösz, hogy aggódtatok értem. Veletek minden ok? :D :D :D :D

KépKép
benó

Besz......s, hogy 5 cm-esek és rúgdosnak, nem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szia Benó!!!!!
Örülök,hogy minden rendbe. :D
Igaz ilyen vérvételről még nem hallottam.Az miért jó fejlődési rendellenesség miatt vagy ilyesmi?

Kép
martik77

Jaj de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Hamar megjöttetek!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Az AFP van a fejődési rendellenességre vagy ikreknél néznek valami mást is?

Kép
martik77

Szia Márti! :D :D

Kép
muzsuzska

Na, visszaolvastam.

Timi, nagyon köszönjük a szüléstörténetet :D , azért egy kicsit ez is horror :? , jobbulást kívánunk neked és jó Törpézést! :D :D

Szilzi, örülök, hogy megjöttél, kicsit pihenj is azért! :D :D Magadról megint nem sokat írtál. :cry: A kocsit sajnálom, hogy ilyen sokba kerül. :cry:

Márti, klassz, hogy végül sikerült jól megünnepelni a Laci szülinapját, egyébként boldog szülinapot neki! :D :D :D :D Örülök, hogy jól vagy! :D :D

Flóra, ez is a suli borzalom, nektek annyi baromságot kell folyton leadni. :wink: Flóriánnal gondolom, most nem nagyon lehet kommunikálni akkor, bár nem is csodálom. :wink:

Tancsu, jobbulást kívánok! :idea: :idea:

Zsuzsi, nagyon örülök a jó hüvelyváladékodnak, :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: és örülök, hogy jobban vagy! :D :D

Edina, Clostit már elkezdted? Remélem, neked nem lesznek panaszaid vele. :roll:

KépKép
benó

Szia Zsuzsi!!!
Nem jó begyepesedni a panelba.Ma jöttem rá igazán,hogy sehova nem mentem már mióta.És ez nem jó.

Kép
martik77

Nyaggasd Gy. kát hogy csináljon képet nekünk !!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló Csajok! :D
Látom, itt vagytok. :D
Most a 12. hetes Down-kór szűrés volt, amikor a nyakiredőt vizsgálják, hogy annak a mérete megfelelő-e (a fene tudja annyira részletesen). Tehát ezek az értékek mindkét bébikénél jók az uh szerint és ezt megerősítendő van ez a fent említett vérvétel, ami a mostani 75%-os eredményt 95%-sá tenné, ha elmennénk rá. :wink: De ha te még csak nem is hallottál róla, akkor azt hiszem, én is kihagyhatom. :lol: :lol: Nem igaz? Szerintem a Tancsu se volt ilyenen meg a Timi se. :wink:

Az AFP a 16. héten van, az csak vérvétel (ahogy én értettem), és utána, a 18. héten kell menni újra uh-ra (neked is akkor kellett?).
Nincs az ikreknél semmilyen külön vizsgálat, legalábbis nem tudok róla, a doki még az elején azt mondta, hogy nekünk majd a 28. héttől (asszem) kéthetente kell járnunk uh-ra, de ennyiről tudok.

KépKép
benó

Köszi Benó átadom. :D
Szerintem nem volt horrorisztikus a Timi szülése.Még nem hallotad az enyémet :lol: :lol: De nem ijeszgetlek

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?