A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Magneziuomot 36ik heten MUSZALY abbahagyni. NEkem mara van utljara, es mar nem irtak fel tegnap ujra.
Bar lehet azert meg ezen a heten a sima mgb6ot beveszem foleg a labamban levo izomgorcsok miatt.

Ceyla: de ugyik vagytok a gatmasszazsal, en 2 eve is rakeszultem vegul nem tudtam csinalni, most is elokeszitettem mar az oljaat hogy jovo hettol hajra, de hat nem tudom lesz e hozza kello lelki erom.
sex....lassan azt se tudom mi az:(

En eddig kintre teregettem, ost majd bentre kell, de az okosak ma bekapcsoltak a futest igy nem lesz gond a szaradassal....

KépKép
tavasziszel

Sziasztok!

Ismét itt vagyok én is !

Dinuci: köszi a gratulációt , nagyon élvezte a szülinapot!
A te fiad is gyönyörű és igazi szoknyapecér lesz , ez már most látszik!!

Iceberg: A B6 ivófolyadék, igy tudod megvenni, nem pezsgőtabletta.A dokim szerint mint az injekció, egy kis ampullában van le kell törni a két végét és egy pohár vizben meginni.Elvileg karamella ízű , de szerintem szörnyű íze van, igy én inkább csak pár korty vízben oldom fel és gyorsan megiszom.Viszont hogy nincs igazán zsibbadás, lábgörcs már ezért is kibirható az íze.
A gerincemmel sokat nem tudok kezdeni, mert éjszaka dolgozik a párom és term. ott fáj ahol én sem érem el, nappal azért gyengén megmasszírozza, de ez csak átmenet. Mindegy most már kézenállva is kibírom.

Férjelutazás: Mi van itt ? Sztrájkolnak a férfiak? Ugyanis aíz én párom is elutazik a jóvő hétre munka miatt, de mondtam utána jó lenne ha már nem nagyon menne Bp.-tól messzire.Igaz nálunk megbeszéltük a szomszédasszonyommal(nagyon jó fej). hogyha éjszaka lenne gond és a párom nincs a közelben akkor átjön a fiamhoz, amíg a párom haza nem ér vagy anyumék ide nem érnek.Tehát edbből a szempontból egy kicsit nyugodt vagyok!

Alina ruháit én szept. közepe körül szeretném összerendezni venni ami kell , mivel most a fiamnak úgymond a teljes ruhatárát ki kell cserélnem, mert annyit nőtt a nyáron hogy semmiu nem jó rá!Mondtam is neki több ruha kell mint a babának!

Nukada:Kitartás a baba érdekében mindent kibírunk!

Tegnap voltam én is dokinál! Minden rendben, zárt a méhszáj, vérnyomás 99/61 áll. jó, és 74 kg vagyok ez összesen 10kg plusz.
Alina 2014g , nagy haja van minden oké vele!Még egyszer kell a magánrendelőbe mennem 27-én , de 23-án már ctg-re kaptam időpontot. Októberben azt mondta lesz még egy vérvétel.
Holnap apasági, pénteken védőnő.

Tünde
btunde

Szép napot mindenkinek!

Hogy vagytok? Itt már megint esik. Nem olvasok most nagyon vissza,megint összejöttek a dolgok, aput visszük korházba le kell vágni a lábujját :-( (sajnos évek ota cukorbeteg valószinű azért)
Ma már összeraktam a babaágyat még a baldahint kell kivasalnom de egyenlőre nem tudom mivel :oops: Délután meg lesz Attika bölcsis bucsuztatója. De nem találom a fényképezőt, nem tudom hova lett a nagy pakolászásba :-(
Nektek mi a program?Mit csináltok ma?

Sissy:kapni mindenféle baby harisnyát meg szoknyácskát. Főleg ezekben a Hm-üzletekben!A nevek nagyon jok! Azért még mi is válogatunk amig van rá idő.

Nukada:nagyon sajnálom, ezekszerint elég alapos a doki nálad. Mindegy fő hogy minden rendben történjen és sajnos ehhez eéengedhetetlen az együttműködésed ... Azért kitartást neked!!!

Kata: gratula a jo eredményekhez. Az is lehet hogy te fogod a legzökkenőmentesebben kihordani a babut? :-)

Ceyla:jo volt a torta na de azért köszi :twisted: hogy a bubánatba lehet ennyit elkérni??? :twisted: Ezek nem normálisak.Amugy köszi a dicséretet :-) Igen igen Attikárol nem venni le hogy néha kis ördögfioka, mert aztán tud olyan édike lenni hogy nem lehet rá haragudni :-D

Megyek, mert lassan indulnom kell. Jajj holnap meg ovoda :-( Eddig alig vártam mostmeg nagyon fog Attika hiányozni! De nagyon! :-(
Még jövök ma remélhetőleg
Szép napot mindenkinek

dinuci01

Lina: nálunk 4:40kor ébresztő, párom megy dolgozni. Ritkán tudok vissza aludni. De ebéd után mindig szunyálok egyet :)

Sissy: nincs ővterelőm. Nálunk senki nem használta, venni meg nem érdemes. Nagyon drága. Szerintem autó tartozéknak kéne lennie, mint az elsősegély láda...

Tavasziszél: mért kell abbahagyni a magnéziumot a 36. héten? akkor én utána meghalok, vagy megszülök. Ha elfelejtem bevenni, már görcsölök.

Kriszta
Kép
cherryke

Tavasziszél,
Ügyik akkor leszünk a gátmasszázzsal, ha végig is csináljuk. :)
Próbáld meg apát bevonni a gátmasszázsba, hátha kedvet kap máshoz is. Nálunk is hasonló volt a helyzet mint nálatok "A sex vajon miiii?", de most teljesen a férjem ötlete volt. :D
Fűtést mi még remélem egy ideig nem kapcsolunk. A ház úgy viselkedik mint valami termosz. Jó sokáig tartja a meleget.

Btunde,
Nekem gerincferdülés miatt szokot időnként fájni a hátam, olyankor van, hogy valamit lefekvéskor a hátam alá rakok, pl egy golyósdeo-t vagy egy kisebb palack üdítőt, vagy valamit ami nyomja azon a ponton és nekem akkor jobb. Néha nagyon rámjön és akkor szenvedek tőle egy darabig, de szerencsére mostanában nem volt rá példa.
Ha az én férjem is elutazik szétrúgom a ..... :D
Akkor ezek szerint a férjed nem lesz bent a szülésnél?

Szilvi
KépKép
ceyla

Cherryke: orvosliag nem tudom leirni a de a lenyege pont az ami miatt eddig szedni kellett az most "jotekony". Vagyis meglazito hatasa miatt kelett eddig hogy az osszehuzodasok nehogy bajt okozzanak. Viszont a 36ik hettol ezek az osszehuzodaso/joslok mar a szulet keszitik elo, vagyis kellenek, "jok".
VAn ahol csak a 37ik hettol mondjak, biztos ami biztos alapon de a legelterjedtebb a 36ik heten valo leallas de min csokkentese az adagnak.
Amugy javaslom ha nagyon sok a kemenyedesed akkor mindekepp fokozatosan allj le:)
En is 2 hete mar nem veszek be kettonel tobbet. Igy trenirozom magam hogy ne azonnal tunjon el minden "blokkolo"

Malnalevel: en ittam de szerintem ost nem fogok nem hasznalt semmit.

nekem brutal mod faj a hatam, mindig terhesseg nelkul is, van valami gerincprobelmam , gyogytornara is jartam....igazabol csak tornaval lehet kordaban tartani, ugyhogy majd szules utan ha mar nagyobb lesz a baba ujra jarni fogok, nah meg uszni kene.
En szinte minden este kerek masszazst a fejemtol mert legalabb kiropog itt ott:)

Dinuci: szep delutant! MEg a vacak ido ellenere is. Nehez lehet megelni egy egy ilyen eletszakasz lezarodast...Ovihoz sok sikert!

KépKép
tavasziszel

Sziasztok :)

ceyla:Nálunk meg én aggodalmaskodom a csomagolás végett,én már össze pakolnék,hogy nyugiban csak várakozzak a nagy napra! :)
Nem lesz furi,hogy nem dolizol majd? :)
Úúú az tök jó,hogy saját marha van!!Én nagyon szeretem a marha húst,most marha pörit főztem :roll: Bár azt mondják vigyázni kell vele,mert emeli a vérnyomást!Jó,hogy írod a kalciumot!

Most viszont nem aludtam jól az éjjel,arra ébredtem egyszer,hogy a párom belerúg a hasamba,de nem dúrván,de éreztem!!Szörnyű vele aludni van ,hogy nagyon hangosan beszél álmában!Ráadásul azt tervezi,hogy úgy fog aludni,hogy Balázst a mellkasára rakja!Na ettől félek én!!!Mert ő pillanatok alatt elalszik és lehet,hogy észre sem veszi amikor lelöki mondjuk magáról Balázst!áááá nem is forszírozom!!

cherryke:a pelenkatáskám még nem érkezett meg,nem tudom mi lehet a gond!!Pedig egy időben vettem és utaltam át a pénzt!!!ma délutánig várok utána írok egy emailt neki sztem!!!

Málnalé??????????Ez mire jó?Nem hallottam még lányok!

:roll: :roll: :?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Magnézium: én is úgy hallottam, hogy a 35. hétig kell vagy a 36.ig, utána meg már nem.... de csak hallomás... ma megyek dokihoz majd rákérdezek :)

Már mennyien tartotok ott hogy ctg... :) húúúú, lassan szépen érkeznek a babók!

Apjuk utaznak: nekem uram is megy jövő héten k-sz-cs pest, két éjjel alszik fent, én meg persze para, mert még igaz hogy van 6 het3 napom a finish-ig de az ember ilyenkor sztem izgul :)

Ceyla: bakker, saját marha, az igen,nekünk csak tyúk meg pulyka van a mamáknál, disznó már nem igen, mert nem esszük így nem tartjuk, régen volt tehénke, még emlékszem rá milyen a frissen fejt tejcsi :) na azt az egyet megittam, tejet azóta sem :)

Kórházi motyó: úgy volt hogy a hétvégén most összepakolom, de esett, vasárnap meg mentünk még kicsit "napozni" páromék nyaralójába... így talán majd most

Kata: uram kislánya 12 lesz, van már kis öcsikéje otthon, ő 34 éves lesz ha jól tudom

Hideg van, komolyna, pedig nem ehhez vagyok szokva a lakásban!...

Sissy: fogdokika remélem kíméletes lesz veled!!!

Dinuci: sajnálom a történteket!!!

Sex vajon mi... :( -> a megszokott módját régen csináltam... mert 2 perc alatt pisilnem kell... de hiányzik... :( gondolom apinak is, de ő ahogy mondja, blokkolja a gondolatokat, én meg parázokk, nehogy leszokjon rólam vagy más után nézzen.... buta gondolatok, mikor éppen Gergőt várjuk....

Nukuda: kitartás, és remélem minden rendben lesz veletek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ceyla: Csak egy hétre utazik haza mert bajram van, ez olyan muzlmán karácsony ha valaki nem tudná, utána jön vissza.De mivel itt ő magánsofőrködik igy minden este megy mert ugyebár a pénz kell, de persze a szülés alatt bennt lesz, még nem tudni milyen gyorsan jön a kiscsaj ki, mert ha anyuék nem érek fel és éjszaka indul be a szülés akkor vkinek a fiammal is lenni kell.De én abba reménykedem a baba nagyon nem siet ki , legalább addig amíg a gyerekkel tud vki lenni és apa is lehet velem benn!!

Tünde
btunde

iceberg: malnalevel tea:http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=malnalevel_tea-1220

KépKép
tavasziszel

Nah megjöttem mégis időbe! Azt mondták nem érdemes várni mert kitufja mikor kerül sorra apu. Ugyhogy kinkább hazajöttünk párom is ment vissza sok a melo.
Főztem fincsi tököt isteni lett meg hamar megvan, bele pedig krinolint :P Nagyon rákaptam, pedig azthiszem már emlitettem utálom a tököt :-D
Sajnálom akinek elutazik a párja, ugy volt az enyém is megy balatonra egy hétre. De mivel én akármikor sajna szülhetek igy nem engedtem.

Tünde: hát ez sokaknál kérdés sztem ahol van már egy gyerkőc. Ezen még nagyon énsem gondolkodtam. Szeritnem nyugi,minden megy majd magátol. :-)

Kfmares: magnézium szedését énis igy tudom. Milyen igazad van a sexel kapcsolatban. Énis pont ilyenektől rettegek néha, és egyátalán nem buta gondolatok. Főleg mikor rossz kedve van az ember urának.... :roll: De aztn rájövök csak én kergetek rémeket :-) Nem baj mares, 6hét után ujra a régiek leszünk :-D Ha a pici baba hagyja :wink:

Iceberg:ilyeneken ne idegeskedj :-) Az apukákaban is megvan a reflex meg az ösztön. Nem fogja leejteni :-) De azért aranyos gondolat. Mondtad már neki? Szerintem beszéljétek meg az ilyeneket. Az enyém meg horkol,gondolhatod... Énssem aludtam jol. Attika állandoan átjön befekszik az ágyba és rugdos. Pisiléssel meg azzal telik az éjjel hogy egyik szobábol a másikba tuszkolom :-(Muszáj rászoktatni... Te hogy vagy ezzel?

Tavasziszél: ez pont ugy van ahogy leirtad. Nem mindjárt abbahagyni hanem csökkenteni az adagját a mg.-nek. A gerincedet pedig ne hanyagold el a szülés után nézesd meg megint magad. Tudom nem lesz egyszerű de szánj rá időt. Neked is szép napot amugy :-)

Ceyla:vannak ötleteid :-D A párom tuti nem masszirozgatná ott :-) Ő nem olyan...Ő inkább más...Na mindegy nem ide tartozik :oops:
Sokáig dolgozol még? Már sajnállak,jo lenne pihenned...

Megyek készitek elő rucit a fiamnak, mert megyünk a bulijára. Remélem apa is hamar hazaér.

dinuci01

Sziasztok!

Tök szita az agyam. Miközben olvastam, egy csomó minden eszembe jutott, most meg itt ülök, hogy mit is akartam...

A magnéziumról én is úgy tudom, hogy csak a 36. hétig lehet szedni, mert utána már kell, hogy "dolgozzon" a méh.

Engem most a lábfájás izgat. Van valaki akinek még fáj a lába a combtőnél, mert most meg ez van ( a medence mellett). Talán nyom a baba? Na péneteken megyek dokihoz és megkérdezem.

Hát igen, jókor utazgatnak a férjeink :) Ráadásul az enyémnek még októberben is lesz egy 5 napos konferenciája. "Csak" itt Németországban, szóval haza tud jönni estére, de így meg hajnalban kell indulnia és csak késő este ér haza. De ez meg tényleg az ő területe, szóval értem, hogy nem hagyhatta ki. Reméljük nem is kell kihagynia, mert az már a 38. hét lesz.

Sissy, nagyon cuki rucik vannak. A harisnya meg szerintem nagyon hasznos találmány. A sétákhoz én sokszor csak azt adtam a bundazsákba (mármint a alúlra :)

Ceyla, ügyesek vagytok, hogy csináljátok a gátmasszást. Tényleg megéri, az biztos. Én meg csak szégyenlem magam, hogy ezt sem csinálom.

Ma beszéltem egy csajjal, aki Kanadában szült, és azt mondta, hogy ő egyszer sem volt CTG-n, mert hogy ott nem kell. És azt mondta, hogy szerinte itt sem csinálják ... Nekem ez olyan egyértelmű volt, hogy meg sem kérdeztem adokit, de akkor most azért rákérdezek.

Szerintem is jó listát írni a kérdésekről, ha az ember dokihoz megy. Én is mindig írok, és az enyém örül neki,

Namegyek, mert sajnos süt a nap, és elhatároztam pár napja, hogy ha megint jön a jobb idő, nekilátok ablakot mostni :(
EDit

Kép
Kép
etus79

Kint hideg van. A lakásba 20-21 fok. Még kényelmes. Csak pár darab ruha nem száradt meg, a plüssösök. Meg a plédek. Még nem tudom mikor vasalom ki őket, mert párom ellenőriz ám, hogy mennyit csinálok itthon. Ha többet, mint szabadna... akkor hallgathatok ám.

Tőlünk 3 buszmegállónyira nyílt egy Lipóti pékség. Nagyon örülök neki, mert én nem szeretem ezeket a közérti felfújt kenyereket. Ma kimentem vettem egy 3kg-osnak a felét, meg kalácsot. A kenyér felét beraktam a mirelitbe.
Holnap kimegyek husit venni, és töltött paprikát főzök. Hétvégére meg marhagulyást és palacsintát.

Kriszta
Kép
cherryke

dinuci:Máté már 3-4 éves kora óta külön szobában alszik!Akkor aludt mellettem amikor beteg volt vagy éppen éjszakás volt a párom,de ilyen már nincs,h éjszaka dolizzon amióta itt lakunk!
Az éjszakai pisilés szörnyű viszont!Tényleg sokszor tök kómásan megyek ki én is,de muszáj mert nem tudok vissza aludni míg ki nem megyek!Amúgy Mátéval jó aludni,mert ő nyugodtan alszik és kisebb helyet foglal :D

btünde:Akkor ismerem azt a fajta magnéziumot,mert van ilyen kalcimuskba is!végül is ami most van az pont elég addig amíg szedni kell,mert én is tudom 36. hétig kell csak szedni!

most olyan nyugiba van babucim:),nem rugdos alul inkább fent érzem!hátha befordult!úgy szeretném!!jövő héten megyek nődokihoz ott majd kiderül!tegnap nekem is be volt indulva Balázs!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Áááááááááááááááááááááááááá :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Írtam egy hosszút... elnyomtam valamit... és elszállta az egész mielőtt ctrl+c-t használtam volna :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok,

gyors leszek, mert lassan megyünk fürödni, mert Brigi nagyon korán kelt (1/2 7 :evil: :evil: ) és alig aludt du-n mert dokinál voltunk meg vásárolgatni.

A doki szerint a baba rendben van. A mostani méretek alapján okt. 7-re lennék kiírva. De nem változtat rajta, marad a 2-a. Kb 2500 gramm már a kicsike. :lol: Én meg már 12 kg-nál tartok. :oops: :oops:

Mók,
nevekkel még hadilábon állunk, majd a szülőszobában döntünk mint Briginél. :lol: :lol:

Dinuci,
a házat elvileg megvehettük volna, de a férjem elbizonytalanodott.

A magnéziumra én is rákérdeztem a dokinál, azt mondta szedjem a 38. hétig, mert vasárnap éjszaka már voltak jósló fájásaim, meg is ijedtem, hogy szülök, de szerencsére elmúltak. A dokim szerint többedszer szülők szedhetik a 38. hétig. Jó lenne kihúzni a 37. hétig, Briginél nem voltak jósló fájásaim, így nem tudom mire számíthatok. Másnál jósló fájások már vannak? Mert nekem keményedik is mellette a hasam, de ezek most görcsök voltak.

Tavasziszél,
én is szeretném majd egyformába is öltöztetni a csajokat. Nekünk is voltak egyforma ruciaink a húgommal.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sziasztok!

Voltunk átvenni a kulcsokat, aztán holnap takarítunk este, utána költözés folyamatosan, fokozatosan.....

Lányok!

Nekem hetek óta fájnak a mellbimbóim, sokszor olyan mintha szúrnának. :cry:
Van valakinek hasonló?????

Kri!
Örülök hogy minden rendbe a kicsivel.

Kép
mók

Sziasztok!

Csak gyors életjel! Még nem sikerült vissza olvasnom! :( Tulvagyunk a nagy napon minden ugy sikerült ahogy terveztük csak az idő lehetett volna jobb is! De igy is jó volt! Kép

Lilypie Pregnancy tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
tüncü1010

Ceyla. Most olvastam, hogy fogászati rtgn lehet, ha a pocakodra ólommellényt raknak.

Mók: nekem csak a bal mellbimbóm fáj. De nagyon. kb félidőtől. Talán már előtte is. És tűzforró is mellette. A másiknak semmi baja.

Pénteken megyek dokihoz. Kiváncsi vagyok nagyon, hogy mennyit nőtt.

Kriszta
Kép
cherryke

Jóreggelt mindenkinek!

Hogy vagytok? Itt erre még mindig szörnyű az időjárás :-( Attikát elvittük oviba. Ugy hiányzik...Énse vagyok ám normális. A bölsis buli jol sikerült,el is sirtam magam mert adtak egy képet attikárol egy éves volt amikor odakerült. Olyan érzékeny vagyok,biztos a terhesség mert egyébként nem. Szerencsére van mivel elfoglalnom magam,ugyhogytalán átvészelem....Aztán ugyis jön a pici baba.
Nem akarom hosszura fogni a dologot de képzeljétek Attika már megint vagy6 szor átjött az éjjel.. Vajon leszokik erről?? Jo lenne mire meglesz a teso. Azt mondta senki nem bujik őmelléje. Én ezt nem értem, sose velünk aludt... :roll:

Mit főztök ma? Nekem gyorsan kell cselekednem mert apunak vinnem kell be kaját a korházba, tegnap ugye megműtötték. Remélem el tud vinni a párom mert sok kedvem nin cs pakkokal buszra ülni..

Cherryke:a plüssök valamiért nehezen száradnak :-( De amugy is.Azért a melleidet nézesd meg mert sajnos előforul hogy be van gyulladva pláne ha forró is :-(A kajci jol hangzik. :P

Tüncü:gratulálok nektek!!!Sok boldogságot. Örülök hogy jol sikerült minden.Arik vagytok és igy előlről nem is nagyon láccik hogy babát vársz.tényleg: Babóka?

Mók:kitartást a költözéshez, részvétem előre! Nem lesz egyszerű most neked de majd pár nap pihenést iktass be utána szükség lesz rá. Biztos szépek lesztek,reméljük te előbb megszokod mint én. :-)

kri:sajnálom a házat :-( de annak örülök hogy babucival minden rendben. :-) Brigi nem is kelt korán :-) Nálunk most fél 6 a menő :-D
Na jo csak vicc azért azis korai. Jóslófájás alatt mit értesz? Én nem tudom megitélni mert nekem is van görcs de lefele nyilall a lábabmba mintha mesi lenne. Azthiszem etus mondta hogy az ilyen is lehet. :roll:

Iceberg:szerencséd van mátéval, aranyos gyerek lehet ha igy betartja a dolgokat. Nekem mindig külön aludt és látod most mégis ez van :-( Félek ki se alussza magát :-( Lehet hogy befordult a babyd mert akkor fennt nyomja a bordád alatt, és hamarosan lejebb megy. Nem csuklik?Ha igen hol? Mert onnan is lehet tudni.

Etus:ne aggodj szeritem többeknek is szita agya van ilyenkor. Érdekes ez a CTG dolog. :roll: Bár itt magyarországon mindenből elefántot csinálnak és rentgeteg a felesleges dolog. Ablakpucolással csak vigyázva.Ne állj magasra.

Megyek mert még nagyon sok a dolgom. Majd teszek fel bucsuztatos képet attiról. Tündériek lettek. :-D

További szép napot!

dinuci01

Mióta várandós vagyok, a 3. pozitív élmény ért ma. OTP, sor áll, megjegyeztem az utolsó kis hölgyet. Elmentem és leültem. A kishölgy következett, és maga elé engedett. Nagyon rendes volt. Pedig elücsörgök én, csak állni ne kelljen.

Na megyek, mert töltött paprika lesz :) de ha itt ülök, nem lesz :D

Kriszta
Kép
cherryke

Sziasztok!
Sajnos nem volt időm visszaolvasni a miket írtatok, nagyon lemaradtam, remélem majd behozom magam. Pénteken voltunk 4D uh-n és a kisfiam az égvilágon semmit nem mutizott magából. Az arcát eltakarta a kezével, és a lábit sem láttuk. Minden egybe volt, nem is akart mocorogni, pedig elötte ettem édességet. Hát úgy látszik tudta mire készülünk. A lényeg, hogy az ultrahangos nő azt mondta minden oké van vele. Mindene rendben van 1241 gramm, hát kicsit aggódtam, hogy nem túl kevés az a súly, de hát ez nem a tényleges súlya, hiszen a méretekből kalkulálnak. Vettünk gardrobszekrényt, hát nagy meló volt, mert a férjem egyedül nem tudta összeszerelni, én meg ugye nem nagyon tudtam segíteni, ezért jött a felmentősereg, így össze is szerelték. Szóval az is meg van:). Még van mit venni, de talán látom az alagút végét:) Hát én minden nap beszélek Bogyival, hogy még jó lenne ha bent maradna, mert még vannak cuccok amiket meg kellene vennem. Én még a kórházi cuccokat sem raktam össze, szóval még jó helye van bent. Amúgy mióta nem melózom, sokkal jobban el vagyok foglalva, annyi mindent kell még csinálni, szóval szerencsémre nincsen időm agyalni. Na megyek. Megpróbálok gyakrabban jönni.
gira06

Sziasztok!

Dinuci! Szerintem a fiad érzi hogy már itt a terhesség vége és nemsokára testvérke is itt lesz, nálunk ugyanez van.Igaz mindig is velem aludt, mert apa éjjel dolgozik, de mióta megtudta hogy jön a hugi mindig azt modta ő apával fog aludni, mert lány a lánnyal, fiú a fiúőval, ez kb. 3 hete átfordult és még jobban ragaszkodik hozzám eddig ha elaludt éjszaka már átjöttem a másik szobába és volt úgy hogy csak reggel 6 körül keresett, mostanába kb. 2 óra elteltével kiuabál anyu hol vagy gyere vissza téged akarlkak.Remélem ez is lassan elmúlik ha meglesz a baba és látja hogy ő sem lett elfelejtve.Reménykedjünk!!!!
Apukádnak jobbulást kívánok!

Az én dokim nem modta hogy abba hagyjam a magneB6-ot, igaz a 37. héten megyek legközelebb és talán akkor már nem kell szednem, de rákérdezel én is mindig.

Tüncü: Gratulálok, sok boldogságot kívánok nektek!! Nagyon szépek vagytok!

Jajj csajok, eddig azt vártuk hogy ez a nagy forróság csökkenjen, de azért ez a hideg sem kellene még. Annyi dolgom lenne még, amihez csak egy picit jobb és esőmentes idő kellene, legalább még min. 2 hét.

Tünde
btunde

Sziasztok! :)

mók:nekem nincs gondom a bimbómmal!nem hallottam még ilyet!hívd fel a védőnődet vagy a dokit,h megtudd mi lehet vele.

cherryke:sztem is valami gyulladás lehet nálad!!

Sztem ha nem muszáj nem röntgeneznek fogdokik,ha van mellény,ha nincs,biztos ami biztos jobb elkerülni!

dinuci:de szokott csuklani és lent érzem,meg a hüvelyemnél is szokott,olyan furi ott!!akkor lehet tényleg be fordult!!!! :D :D
tényleg nagyon jó gyerek Máté!!igazából semmi panaszom rá!!!!!!!!!
nagyon sokat beszélgetünk!!néha úgy érzem túl sokat várok tőle,pedig látom,hogy igyekszik csak még gyerek és nem tart mindent a kis fejében egyszerre!
Elgondolkodtam Attikádon!több oka lehet sztem amiért mindig át megy hozzátok!gondolom a szobája nincs messze tőletek!?lehet egyedül érzi magát ott a szobában!Van alvós kabalája?vagy nem jó helyen van az ágya,sötét van,fél esetleg.egyedül megy alukálni vagy be megy valaki és megvárja míg elalszik Attika?vagy nem elég fáradt,hogy végig aludja az éjszakát?nappal alszik ugye?azt hiszem én ilyenkor már nem ragaszkodtam a nappali alváshoz ,hogy este időben elaludjon.végül is nem gondolom,h fél a sötétben ugye,mert akkor sírna és nem merne átmenni hozzátok.valami oka tuti van!nem egyszerű rájönni!nem tudom segítség lenne e ha pár éjszakát ott aludna valaki vele a szobájában és egyszer csak amikor elaludt már visszaköltözni!?

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Iceberg,
Valóban fura lesz nem dolgozni, bár első két nap biztos olyan lesz mint egy hosszú hétvége, de utána már érdekesebb. Én attól tartok, hogy majd ellustulok és nem haladok majd semmivel, lehet írok magamnak valami napi tervet. :)
A férjedtől tényleg fura ötlet, hogy majd úgy alszik a baba. Én még magamra sem merném tenni… Remélhetőleg, ha majd látja mennyire törékeny változik az álláspontja.
Málnalevél

Kfmares,
A saját marha csak egy dolog, de tehenek is vannak, én ugyan ritkán iszok friss tejet, de anyu csinál túrót belőle, na annál jobb nincs! A sütikben is az a tuti!
Amit apjukkal kapcsolatban írtál tényleg buta gondolat, normális férfinak nem jelent gondot ez az időszak és ha nem lenne "normális" akkor miért választottad volna őt. ;) Érdekes amit a pisilésről mondtál, mert nekem néha egyébként is kell közben, de most furamód nem kellett. :D

Btunde,
A fiad milyen "gyorsan" született?

Dinuci,
Ne sajnálj azért, annyira nem szörnyű ez a meló.
Írtad a párod nem maszírozgatná ott… hát valahol a közelben mégis csak maszírozhatta valamivel különben most nem lennél babás ;) :D

Etus,
Nekem inkább a forgóm fáj, de csak éjszaka néha és csak bal oldalon, vagy legalábbis arra sugárzik ki.

Cherryke,
Jó lesz a hétvégi menü nálatok. :)
Mi vendégségbe megyünk egyik nap, másik nap pedig a szüleim jönnek, de lehet inkább meghívom őket valami jó helyre, mert sem ötletem, sem humorom nincs főzni.
A pékség tényleg jó lehet.

Kata,
Az tényleg bosszantó ha elszáll a beírás. Én mindig inkább megírom máshol és bemásolom, mert idegbajt tudok tőle kapni ha eltűnik.
Pont jó súlyban van a babuci! :)
Nekem nincsenek jóslóim. Lehet nem is lesznek? Nem hiányozna. :D

Szilvi
KépKép
ceyla

Ma voltam vérvételen. Végre levették. Holnapra lesz meg egy része az eredménynek, utána 7 napra a vércsoport ellenanyag, madj 10 napra a TORCH. Mit csinálnak ha közben megszülök??? Gondolom biztos ami biztos egy halom antibiotikumot bevágnak a gyereknek, vagy esetleg vesznek előbb tőle vért?
Katasztrófa volt a város, már azt hittem soha nem érek be dolgozni, de már csak 2 nap.

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Kata: na igen, ilyenkor én is a falra tudnék mászni, pedig mennyiszer ovlt már, és mindig megfogadom, hogy na most majd átmentem vagy másolom küldés előtt.... azért remélem jól vagytok!

Ceyla: házi túró... hmmmm fini lehet :)

Dinuci: Attika, nem lehet, hgoy csak azt érzi, hogy most kevesebb rá a figyelem, vagy mivel babóca lassan érkezik, ő a téma néha? mondjuk én így gyerek nélkül csak tippelek, talán még baba előtt le akar szívni titeket szeretetből... de lehet csak butaság...

Tünci: gratula!!! Cépek voltatok!!!

Gira: a lényeg, hogy jól van!!! Nekem szerintem nagy csoda volt hogy a 32. heten a 4D-n egyáltalán mutatott valamit !

btunde: én is ezen filóztam, hogy eddig a lehülést vártam most meg azt hogy végre egy icirit legalább ne legyen iklyen hideg, de itt Pécsen már nem esik, csak nagyon fúj a szél :)

Cherryke: én mára terveztem hogy babaruhákat mosok, de fene tudja hogy szárad.. bár ahogy mondtam most nem esik... hmmmm töltött paprika :)

Tegnapi menü marad mára: bableves-mákos guba és kenyeret sütöttem, sütőben... jó sok óra volt a kelesztések miatt meg persze jó sok piszokkal járt :)

Más: dokimnál tegnap az volt hogy mondja nekem hogy a külső méhszáj kinyílt picit, a kiskönyvembe most C1 van a C0 helyett, nagyon nem riogatott, csak annyit mondott hogy nem emel nem cipel... de ez még nem gáz annyira nem???? :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ceyla:biztos vagyok benne,hogy kitalálsz magadnak tenni valót otthon!nem csak azért ,mert nő vagy hanem azért mert a terhesek hajlamosak erre és főleg a vége felé :wink:
Jaaaj most eszembe juttattad amikor megszültem Mátét és kihozták nekem!! :D először csak néztem néztem ,simogattam és nem mertem fölvenni,mert olyan volt mint egy madárka és nem tudtam hogyan nyúljak hozzá,de össze szedtem magamat és annyira jó érzés volt a kezemben tartani!!!!!!!! :D :D :D

mares:nem semmi vagy!! :D hogy volt erőd kenyér tésztát gyúrni?én pogi tésztára nem tudom rá venni magamat!hány dkg vagy kg lett a kenyér?hogy sikerült? :)

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Ice: ez ilyen kész liszt, sok magvas, SPAR-os, kell hozzá 3 dl langyi víz, ezt a gépi dagsztó keverővel elkevertem, majd ment meleg helyre kelllllni kb 1 órát, majd jó nagy lett meg lágy, aztán tettem hozzá sima lisztet, cipót formáltam belőle, ismét kelesztettem vagy 45 pervet, madj légkeveréses sütőben 10 perc kb 220fokon majd kb egy óra 200 fokon, kicsit teteje megégett, de nem gázosan, szerintem szép nagy lett belőle, de le nem mértem.. uramnak és nekem bejön :) Most madj a LIDL-ben nézek nagyon barna kenyérhez port, azt is szeretem... eddig azért nem lett tutti mert nem hagytam ilyen sokat keleszteni... ( sütőt kicsit bemelegítettem, lefóliáztam, konyharuha rá és úgy ment a sütőbe kelllllllni :) ha nem is egy kilós de méretre mint egy kerek vekni simán lett :)csak hát tiszt a kosz lett a konyha :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ceyla: ez milyen vérvétel volt?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kfmares,
Fú nekem még C2000-et írt be a doki… De már hallottam olyat, hogy valaki már a közepétől "nyitva" volt.
A sütés már csak ilyen! Kupival jár. Én anyámmal szeretek sütni-főzni. Ez akkor fordul elő amikor együtt tartjuk a névnapunkat náluk. Én csinálom a sütit, ő meg pakol és mosogat utánam. [:D] Nagyon kényelmes és milyen jól lehet haladni!

Iceberg,
Varázslatos lehetett! Remélem hamarosan én is megtudom!

Szilvi
KépKép
ceyla

Kfmares,

Ez a 36. heti vérvétel néven fut nekem a kiskönyvbe betűzött lapon amit a védőnő adott. A doki viszont azt írta a leletre, hogy vetessem le a 35-36 héten.
Egyébként Teljes vérkép, máj, vesefunkciók, alvadási faktorok, vércsoport ellenanyag, TORCH (amibe ha jól tudom benne van a toxo és a rubeola is). Már több vért nem vesznek ha minden igaz.

Szilvi
KépKép
ceyla

Kfmares: nekem a 15ik het ota az van akiskonyvembe:) Szoval ez semmit nem jelent. Sot lassan ha a tobbi se nulla se nagy baj.
Jujj gubaaaaaaaaaaaaaaa! Annyira de annyira szeretem!

En is ma voltma verveteln nekem nem mondtak hogy ilyen hosszu ido lenne mire meglesz az ellenanyag dolog, masikat meg nem nezik nekem.
Az ellenanyag vegtere is mindegy hisz ugyis kapunk szules utan anti D-t ha a kicsi mas vercsportu, antibiotikumot meg ugy tudom mindenkepp kap ha valamelyik lelet nincs meg( legalbbis az uzsokiban ezt mondtak multkor egy anyukanak, hogy hozassa be a kello vizsgalatok eredmenyeit kulonben kap a kicsi).

HAt en hiaba fogtam mar az ici pici Annat a kezemben 2 eve, most ugyan ez a gondolat van a fejemben hogy hogy fogom merni Florat kezbe venni.....

FErj hasan valo alvas: nalunk nagyon bevalt. Amikor en mar hot ideg voltam mert a gyerek sehogy nem akart elaludni csak rafektettuk ferjem hasara es 5 percen belul aludt:)
Imadtak mindketten, aztan persze attettuk mozesba, de altatasi modnak szuper volt.
Amugy meg tenyleg ugy van ahogy olvashato, ha ott alszik koztetek a kicsi, teljesen mashogy alszunk mint amugy, es veletlen se fordulunk oda , rajuk....
Ez a mai napig igy van ha Anna ot kot ki koztunk mi alszunk a falban a ket szelen es kb az egesz agy a gyereke:))

Dinuci: valamit tuti ereznek ezek a gyerekek, ugyanis Anna meg egyre tobb ejjszaka kel fel es mondja menjek oda hozza. Ilyet soha de soha nem csinalt, most meg szinte minden napos. MOst ejjel ketszer is kerte.
Es uj dolog semmi nem jott be az eletebe.
Ja es nappal is ezerszer anyasabb.

KépKép
tavasziszel

Halihó!

Picit visszanéztem kisütöttem a fasirtot csináltam krumplit meg parilevest :-) Hamarosan indulok a korházba már csak férjemuram várom hogy elvigyen de nem jön még :-(
Ugy izgulok eszembe jutott pénteken megyek dokihoz, remélem nem tágultam jobban mert akár bennt is foghat.....

Kfmares: a kenyérsütés jo dolog de nekem nem izlenek ezek a csinált kenyerek.... :-( Apu csinált már ilyen kenyérsütőveé de nem jött be.Egyszer mama sütött de azt az igazit,hogymondjam rendes liszt meg mittudomén már mi van benne :-D Énis probálkoztam de kőkemény lett :oops: Te biztos ügyibb vagy ha irtad h finom :-)C1?C0?ezt igy nem tudom értelmezni :oops: De ha nem mondott durvát akkor tuti nem gáz. Fiam: nem témázunk rajt sokat a teson.Este ad neki puszit azt ennyi, meg majd hogy segit.

Iceberg:irok ám majd :wink: Amugy azt mondják a vége felé rájön az emberre ez a fészekrakás :-) Hát nem tudom...Embere válogatja sztem. Attikával amugy sose aludt el senki ezért is nem akarom. Tényleg csak akkor ha dörög meg villámlik, meg akkor oda is veszük magunk mellé. Tuti nem fél sötétben meg van ilyen éjjelivillanya. Mindegy ne filozzunk ezen már nem tudom ugyse kitaláni mi lehet. Sok oka van tuti...

Tünde:köszi,remélem jobban lesz. Hacsak nem a házi koszttol :-) Jah lehet érzi a fiam a hugi közeledtét. Mindegy meg kell szoknia és persze nekünk is hogy kettő lesz :-D Ugyanannyi törödés meg minden. Nem lesz egyszerű. Én nem bánom h nincs az a forooság, csak ilyenkor nem jön rám semmi már. Te is igy vagy gondolom:-)

Ceyla : :-D :-D :-D :-D Hát ez jo!! :-) Maszirozta jah, de jol mondod nem pont ott :-) Nem is a sajnálat csak már nagy pocakkal ott üldögeli. Elég nekem egy kevés itt a gépnél... Furi lesz otthon tuti. De majd megszokod :-) A jot könnyen meglehet. Sokan vannak arra is a suli miatt igaz? Ittis nagy a jövés menés.

Cherryke: jo főzést! :-) Bár lehet megvagy már vele :-)Jah vannak rendes emberek bár abbol van kevés :-( Szerencséd volt.

dinuci01

Itt járt nálam a védőnőm,sajnos nincs a védőbe nst gép :? :?
nem volt sokáig max 15 perc,de most nem is bánom nem vagyok jó passzban ,nyomi vagyok meg fáj a hasam is!feltakarítottam,főztem és ennyitől talán?mátém is haza ért hála istennek,becsomagoltuk a könyveket,most pedig pihizni fogok!!
jaa tényleg fészekrakás....de ez a férfiaknál is kijön állítólag!

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Sziasztok!

Mares, a kicsit nyitott méhszáj sokaknak van a vége felé, szerintem nem kell nagyon aggódni, csak tényleg ne emelgess nehezeket..

Fészekrakás, most rám is rámjött a takaríthatnék. Ablak, meg függönymosás, úgyhogy gondolom ez már az lehet :)

Julcsi is anyásabb mostanában, de inkább csak bújósabb lett. Az éjszakák szerencsére nálunk most jók. Meg pár hete egyedül is alszik el. Már hónapok óta próbáljuk szoktatani. Mi sosem aludtunk vele, de baba korában mindig bealudt szopin, aztán utána mindig simizni kellett, aztán most egy jó pár hónapja már az is elég volt, hogy csak bent ücsörögtünk a szobájában, és csak akkor jöttünk ki, amiukor elaludt. Már korábban is megpróbáltam otthagyni, de eddig mindig sírt, úgyhogy visszamentem, és most kb másfél hete mikor kijöttem, nem reklamált. És azóta is tök jól megy. Ha kéri, hogy még kicsit maradjak, maradok, és aztán kijövök. Na jó hosszú lett, de a lényeg, hogy szerintem, minden nehezebb időszak elmúlik, ha türelmes az ember.

Itt volt délelőtt az egyik barátnőm a kisfiával, és persze a szülésre meg a trehességre terelődött aszó. És én rájöttem, hogy azért sem sietős nekem még szülni, mert Juli ugye már a második gyerek, és mi van , ha mégsem akarunk majd harmadikat, vagy úgy alakul, hogy nem lehet. Akkor most vagyok utoljára terhes. És ez azért olyan jó dolog, meg a pici baba is, és az is olyan hamar elmúlik... Hülyeség, de bennem a várakozáson túl, van egy ilyen érzés is. Persze mikor JUlit vártam én is marha türelmetlen voltam, úgyhogy megértem azt is :)

Na megyek mert tegnap csak a fele ablakot mostam le végül, mert elfáradtam, úgyhogy most jön a másik fele. Itt már elég jó idő van, de 2 napja még irtó hideg volt, és mivel általában pár nap alatt hazaér az itteni idő, csak jobbat ígérehetek a mostaninál. Szóval készülhettek a mosásra :)
EDit

Kép
Kép
etus79

Na kész! Már csak Juli szobája maradt, de ő most ugye ott alszik.
Még valami eszembe jutott:
Tüncü, gratulálok, és nagyon sok boldogságot!!!! Örülök, hogy úgy sikerült a nagy nap, ahogy terveztétek! (Én sokszor csak felületesen olvasok, úgyhogy nem is tudtam, hogy készülőben van nálatok is a nagy esemény.)
EDit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok,

éjjel megint voltak jóslóim. Kb 10 percenként menszesz-szerű görcsök, elég hosszan, de szerencsére ritkultak és 1,5 óra alatt teljesen leállt. Olyan érzés volt mint amikor megindul a szülés. Briginél először elfolyt a víz, majd pár órára rá kezdtek beindulni a fájások. Remélem csak a méhem gyakorol. Tegnap mondta a doki, hogy kicsit fel van puhulva a méhnyakam, de szerinte mivel már szültem soha nem lesz olyan mint az első terhesség alatt. Most már C2000-es értéket írt. Nyitva elvileg nem vagyok.

Tüncü,
sok boldogságot. Csinik voltatok! Az idei nyáron nagy mázli kellett a jó időhöz.

Ceyla,
a kórházi cuccot kérdezted, nekem már félig megvan. A baba cuccait már összeraktam, Brigiét is mondogatom a férjemnek - még elmondom szerintem párszor :roll: - mert semmit nem fog megtalálni.

Tavasziszél,
én is ittam a málnalevél teát, nem mondhatnám, hogy nekem is használt volna. Így most én is kihagyom.

Mók,
azért óvatosan a költözéssel. Ne erőltesd túl magad.

Dinuci,
jobbulást Apukádnak.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

tavasziszel
Nekem pozitív vércsoportom van, tehát nemigen kapok anti D-t.
A nődoki valami olyasmit magyarázott, hogy az első vérvételnél kimuttatak valami ellenanyagot ami akkor lényeges, ha nekem kell majd valamiért vért adniuk, lehet most azt nézik meg, de nem akarok nagy marhaságot mondani. A toxo-t nálam nézik három havonta, mert negatív lett és veszélyes ha terhesen fertőződök meg.
Közben után a néztem: TORCH (Toxoplasma, Rubeola, Cytomegalovírus, Herpes vírus)

Dinuci
C a cervix mint méhszáj vagy méhnyak rövidíése. Értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi hosszú
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi hosszú
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi hosszú
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
ezt vadásztam a netről.

Edit,
Én is hasonlóan érzek kicsit mint te, pedig nálam első baba. Nagyon várom már hogy kijöjjön, de ha kijön ki fog bent dörömbölni és mozgolódni?? :)

Szilvi
KépKép
ceyla

Most kaptam emailt a libero-tól és elég jó áron vannak pelenkák a webáruházban.

www.liberofutar.hu

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Csajok!!!!
Ma rájöttem... rohamosan telik az idő!!!! Már szeptember van! Hamarosan beindul itt a babaáradat :lol: :lol: :lol: :lol:

csak lenne egy kicsivel jobb idő!!!!!

Tüncü
Nagyon sok boldogságot kívánok!

Dinuci
Eddig egy szobátok volt, ugye? Egy szobában aludtatok Attikával?

Mók
Te csak irányíts a költözésnél!!!!!

Cherryke
Akadnak még rendes emberek :lol:
Töltött paprika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ceyla
Friss tej, házi túró, tejföl, sajtok...friss hús :lol: :lol: :lol: :lol:
(párom egy szarvasmarha-telep társtulajdonosa :wink: )
Én is már csak 2 napot dolgozom... már adom át a dolgokat a kolléganőnek.
Azért még biztosan be fogok járni... hiányozni fognak a gyerekek :oops:
Vendég

Kata,
Akkor egyszerre fejezzük be a munkát.
Én nem valószínű hogy be fogok jönni szülésig már.... :)
Az igen! Egy marhatelep! Nem semmi. Hány állat van ott?

Szilvi
KépKép
ceyla

Sziasztok!

Tüncü!Gratula és sok boldogságot,szépek vagytok!

Dinuci!Jobbulást Apudnak!

Tegnap voltam fogászaton.Minden ok,a terhesség miatt semmi gond,csak ez a nyamvadt gyökérkezelt fog...Azt mondt,ki kéne húzni,de nem szeretném,így kedden megnézi.Megkérdeztem védőnőt,hogy szabad-e egy fog,röntgen,de azt mondta,ha a fogász azt mondta,van ruha,meg nem gáz,akkor lehet,és az az elején lenne gond inkább.Szóval nem tudom,mit tudunk majd vele csinálni,remélem,megmenthető....

Tegnap szarul is voltam,iszonyúan égett a gyomrom,fájt a fejem,nyomkodott a baba fönt.De imádom,ahogy mocorog.Ez az idő viszont tényleg nagyon gáz!!!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Szép estét4

Picit benézek aztán Attikáé a főszerep :-) Nagyon tetszik neki az Ovi :-D Fél 4 ig ott volt!!Azt mondták mintha eddigis oda járt volna semmi érdekes nem volt vele. :-D Meg mintha nem lenne olyan hisztis... :roll: Igaz még hátra az éjszaka.
Na most hagyjuk a fiam mert már unalmas lehetek nektek :oops:
Mi jot csináltatok ma? Valami érdekes valakivel? :-D

Látom már többen tágulgatunk :-) Nem baj azért van ennek jo oldala is, mert általában gyorsabb a szülés és könnyebb mintha tök zártan menne be az ember.

Sissy:köszi :-) Szerintem csináltasd meg a fogad mert utána meg a baba miatt nem lesz időd.

Kata: nemsokára rajt van mindenkinek!! :-) Marhatelep...nem semmi.Akkor nem gáz marhahust beszerezni :-D
Amugy Ati velünk aludt de sose egy ágyban. Na de pont az ő kényelme miatt jöttünk ide. Meg persze a baba miatt is!! Én ezt a lakást a hátam közepére nem kivántam :-(

Ceyla:köszi a tájékoztatást :-) Akkor egy és ugyanazamire én gondoltam. Tényleg ne menj melozni ha már nem kell!

Kri:köszi neked is.Fájások miatt ne aggodj ilyenkor már előfordul. Gondolj a lehető legjobbra :-) Vagyis arra hogy csak készül a szervezeted.

Etus: akkor nem unatkozol te sem,feltqalálod magad :-) Julcsinál akkor változoak az alvásis szokások :-)

Iceberg:sajnizom a pocidat,pihenj le tényleg és remélem nyugisabb ájszakád lesz. Páromnál is kijött a fészekrakás tényleg ám :-)

Na megyek a fiamhoz, jáccom vele picit aztán ugyis vacsi. Csak ne fájna igy a hátam. megőrülök. Ez már durva :roll:
Jóéjt mindenkinek.

dinuci01

Dinuci
Akkor Attikának hirtelen volt az éjszakai elválás tőletek. Hosszú távon biztos, hogy jó lesz, de most... Gondolkodj egy kicsit egy 4 éves eszével! Képzeld bele magad az ő helyzetébe... Az a helyzet, amiben ő eddig biztonságban volt, hirtelen felborult... Új lakás, óvoda-egy új közeg, és az érkező kistestvér... Kistesó ágya hol lesz?
Próbáljatok meg beszélgetni vele, együtt játszani... sokat szeretgetni!!!!!
Éjszakai költözés: legyen kitüntetés, hogy saját szobája van...(nagyfiús :wink: )... beszéljétek meg, hogy nyitva az ajtó, ha baja van, szól...meghalljátok...
Lehet, hogy néhány éjszaka még jövés-menés lesz... de majd alakul...
Vendég

Kistesó születése
Bartos Erikának vannak nagyon aranyos könyvei... Ana, Peti, Gergő-sorozat...
Vendég

Sziasztok!

Hát én nem hiszem hogy magától tágulni fog a méhszájam... :(
Nekem csak valami k/2 szokott a leletemen lenni, meg hogy zárt méhszáj, és nyakcsatorna.
Me vettünk tisztítószereket a költözés elötti takarításhoz, meg babó szobájába éjszakai fényt, és szőnyeget.
Nálunk rugdosás már nemigen van, inkább itt ott kinyom valamilyét.
De hát ez is mozgás! :P
Hétvégén már szeretnék az új helyünkön aludni. Ehhez számomra szükséges lenne a függöny, meg a tv. Ma elmentünk hogy bemegyünk a digi tv-hez,de csak 14h-ig voltak nyitva. :shock:

Tüncü!
Gratulálok nektek, és további sok boldogságot kívánok!!!! :D

Dinuci!
Attikának örülök, végre valami kicsit könnyebben megy.

Nálunk holnap cukros vérvétel megint. Be vagyok ám sza...a! Remélem még jók vagyunk. Most már ezt a 7 hetet kibírhatnánk inzulin nélkül.
Hú csajok, olyan jó lenne egy nagyot kajálni, meg egy tábla fehér csokit is le tudnék tolni együltő helyemben!!!!

Én hétfő jelenkezek be mindenhova, ahova beutalt a nőgyógyász.
Nem lesz egyszerű az utolsó 4 hét, meg nekem még ott van a cukros dokibácsi is. Az endokrinológust leszereltem szülés utánig, a védőnővel lesz még egy találkozónk szeptember 28.-án.

Kép
mók

Sziasztok,jó reggelt!

mók:Ne aggódj!!Nekem semmi értéket nem ír a dokim méhszájra,csak mindig annyit mond,hogy zárt a méhszáj.Legutóbb még annyit is mondott,akkor voltam 32 hetes.hogy most vigyázni kell(gondolom a sexre gondolt!!),de 36 héttől megint lehet......
Sőt onnantól a sex még segít is :wink: .ha valaki akar persze,mert van aki nem mer!
Telcsin is el lehet intézni a digit!Nekünk is az van csak kell az azonosító ami a szerződésen van alul!De segítenek is telcsin,hogy hol találjátok meg.

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Kép

Évi
iceberg
Budapest

Kép

Kép