tavasziszel
Nekem pozitív vércsoportom van, tehát nemigen kapok anti D-t.
A nődoki valami olyasmit magyarázott, hogy az első vérvételnél kimuttatak valami ellenanyagot ami akkor lényeges, ha nekem kell majd valamiért vért adniuk, lehet most azt nézik meg, de nem akarok nagy marhaságot mondani. A toxo-t nálam nézik három havonta, mert negatív lett és veszélyes ha terhesen fertőződök meg.
Közben után a néztem: TORCH (Toxoplasma, Rubeola, Cytomegalovírus, Herpes vírus)
Dinuci
C a cervix mint méhszáj vagy méhnyak rövidíése. Értékei:
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi hosszú
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi hosszú
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi hosszú
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
ezt vadásztam a netről.
Edit,
Én is hasonlóan érzek kicsit mint te, pedig nálam első baba. Nagyon várom már hogy kijöjjön, de ha kijön ki fog bent dörömbölni és mozgolódni??