SZiasztok!
Jó sokat írtatok megint, képtelenség mindenre reagálni! Nem tudtam jönni, ma is be kellett mennem dolgozni, és sajnos családi tragédia is történt, úgyhogy jó sokat bőgtem...
Lina
Remélem, javul Levi!!! Jobbulást!!!
Múltkor kérdezted a szívhangos kütyüt, csak még nem válaszoltam. Szuper!!!!!! Én szerencsére első baba ellenére rengeteget érzem a babát, egész nap. Apuka esténként meg odateszi a fülét, és ő is hallja. A kütyüvel a leendő nagyszülőknek is mutattuk már a szívhangot, nekik is nagy élmény volt. Meg múltkor alig érzetem egy nap a babát, és este meghallgattuk, csodás dolog, hogy van valami, ami megnyugtatja az embert.
Majd beszéljünk a taliról, mikor jársz erre!!!
Brunhild
Örülök, hogy még mindig láááááány!!!! Nálunk annyira egyértelmű volt a 16. heti UH-n, hogy ha nem láttak semmit, akkor lassan kezdd elhinni!
Netty
Igazán sajnálom az UH-t, megértelek.

Gyorsan menj el 4D-re vigasztalódni!
Gydavid
Neked is jobbulást! Jó, hogy minden rendben a babával.
Csöppke
Ez igen, klassz így látni nőni a pocakot!
Pusa
Neked is gömbölyödik már!!!
Jucus
De gyönyörű helyen laktok!!!
Panndi
Akkor ez már a második kiló?
Leo
Szép, egyértelmű pocak már a tiéd is!!!! Köszi múltkor a válaszokat. Lassan úgy érzem, magánba kellene mennem a problémámmal, de nem a dokimhoz, mert ő elég laza. A legújabb, hogy az elképesztően gyakori pisilés mellett (van, hogy épp hogy kijöttem a mosdóból, és már fordulok is vissza), sokszor úgy érzem, nagyon kell, és nem tudok mégse. Nagyon rossz érzés. De nem fáj, éget, meg semmi ilyen.
Képzeljétek, a több mint 3 hete készült sürgősségi tenyésztés lelete ELTŰNT!!!!! A védőnő telefonálgatott, és nyoma sincs, hogy a kórházban jártam... nem hiszem el... most majd az ÁNTSZ-be kell mennem egyenesen. Örültem volna, ha végre kiderül, mi miatt nem jó soha a mintám...