A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Köszi mindenkinek! A nehézlégzéssel kapcsolatban egy kicsit megnyugtattatok!
Képzeljétek, azt mondta tegnap a nőgyogyim, hogy ha véletlen tüdőgyulladás gyanús vagyok, feltétlen röngeneztessem meg magam. Furi nem?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Panndi,
de jó neked, hogy a férjed tud főzni! Én tényleg elégedett vagyok a pasimmal, de ebben az egyben lehetne picit ügyesebb... :oops: (Még jó, hogy az enyém nem olvas babanetet. Remélem. :lol:)

Leo,
Neked is szépen alakul a pocid! :) Mikortól "érdemes" aggódni, ha az ember lánya nem igazán érez magzatmozgásokat?

Brunhild,
Úgy látom, neked is érik egy pocakfotó akkor... :wink: Kicsit aggódom amiatt, amit Bendegúzról írsz, meg persze sajnálom is nagyon szegényt. Sokan mondják, hogy a középső gyereknek a legnehezebb, és három gyerektől már óhatatlanul mindig van középső. Érzelmileg nálunk is Lilla az érzékenyebb, és nem tudom, hogy fogja viselni, hogy ezentúl már nem ő lesz a kicsi. És persze nagyon várjuk a híreket!!!! :)

Pusa,
A te pocakfotódat is várjuk!!!! Imádom nézegetni, ki hol tart. :)

Addisz,
milyen volt az állatkert? :)

Gydavid,
röntgeneztesd meg magad?? Ez nekem nagyon furin hangzik.

Nekem meg a köhögésem kezd visszatérni. :( Nem is múlt el teljesen, mindig éreztem, hogy valami még nem oké, de most napról napra megint rosszabb. Annyira nem akarom, hogy megint antibiotikumot kelljen szednem. :(

anabique
Budapest

Netty,Gydavid, sajnálom a rossz ultrahangokat!

Mrsleo,csöppke szép pocik.

Brunhild várunk a hírekkel!

Gydavid én úgy tudom hogy ilyenkor nem szabad röntgeneztetni,úgyhogy most megleptél!A fulladás szerintem is a terhesség miatt van.

Nálunk is mind a kétszer apás szülés volt,pedig a párom nem birja a vért de azt mondta ezt semmi pénzért nem hagyná ki.most is arra készülünk.Nálunk sem kell tanfoyan,remélem nem is fog változni.

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Sziasztok!

Köszi a válaszokat az olvasás témával kapcsoltban. Szerintem a direkt tanításról megpróbálom lebeszélni, amit magától megtanul, azzal úgysem tudok mit kezdeni.

Csöppke! brutális a hasad! Milyen kis csúcsos.
Leo! A Te hasad is szemmel láthatóan nőtt!

Nekem tegnap óta kifejezetten rugdos a baba. Eddig csak mocorgott, most meg rúg, pláne ha félmázsás könyveket pakolok a hasamra, tanulás címszóval.
jjucuss
Eger

Gydavid! Az én kis "edzett" testem 5 méter tempós gyaloglás után kifullad.
:oops:
jjucuss
Eger

Még mindig lány! De most sem dobta szét a lábait, de a néni szerint kislány, semmi fütyire utaló jelet nem láttunk :D
Még mindig nem merem elhinni....

Most rohannom kell, be kell fejeznem az ebédet. majd ha tudok teszek fel képeket...
20140901114303

Brunhild!
SZUPER!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Brunhild! Mostmár lassan elkéne hinni!
Szupi!! :lol: :P

Kép
Kép
Kép
gydavid

Brunhild mostmár tuti lány.Hidd el.

Gratulálok!!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Brunhild: Puncis, Puncis, Puncis :P :P :P :P :wink: :wink: :wink: :wink: Ez az, tessék merni álmodni!!!!!!!!!!!!! És képet képet képet!!!!!!!

Leo, Csöppke, wau, micsoda pocakok, kerekedtek ám szépen! Csak így tovább.

Addisz: Gratula a rokon kiscsajnak :-) Mi lett a neve? :oops: :lol: :oops:

Ana :Inhalálás esetleg nem segítene? Hátha megcsíped az elején a betegséget.

Én most jöttem haza, irány vasalni, kb 15 ing vár minimum. . Fiúk mamáznak, majd este jönnek. Még szét akarom válogatni Zéti régi ruháit is, jön a tavasz, barátnők gyerekének körülnézek. Már tegnap elkezdtem, és a 80 as ruhákon totál el voltam csodálkozva, hogy volt ebben gyerek anno, nem is tudom mi lesz a kisebbeknél ?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Na,újra itt, csak kiszédültem a gép mellől. Kaja után 90/50-re leesett a vérnyomásom.

Brunhild! Bontsatok pezsgőt. Jeeeahhh!!!!
jjucuss
Eger

gyorsan bekukkantok..

Szóval az uh a Pólusban gyengébb minőségű volt, mint a MInimanóban a múltkor :( Nem volt annyira tiszta a kép, elég homályos az egész film, sokszor fel sem lehet ismerni, mi van rajta :(
Nem mondtuk, hogy már voltunk uh-n és van tippünk, csak azt mondtuk, szeretnénk tudni a nemét...Bárhogy nézte/néztük, kukit nem találtunk, de most sem sikerült alulnézetből elkapni, hol háttal volt, hol oldalról mutatkozott, legjobb esetből szemből oldalfekvésben, csak akkor lehetett odalátni..láttunk 3 vonalat, úgynevezett "hamburgert", de akkor is hihetetlen... Most nincs időm, de amint tudok mentek le képeket a filmből -bizonyítékokat-és felteszem :)

Kép

(Addisz: a smiley-kat ilyen-olyan fórumokról szoktam elmenteni magamnak)
20140901114303

Bunkó Ultrahangos téma! Véleményem szerint minden szülésorvosnak kellene szülnie, akkor is, ha férfi. :D Azután biztos nem hangozna el a:- Jajj Anyuka, nem fáj az annyira -mondat.

Amióta szültem, teljesen megváltozott a betegekhez való hozzáállásom.
Az elsőnél a szülész gyakorlatilag nem vett emberszámba, nem is köszönt amikor bejött, a kérdésimre nem válaszolt...konkrétan kb. 20 percig egyetlen k...va szót sem szólt hozzám. Én meg ott feküdtem gyakorlatilag csupaszon, széttett lábakkal, fájásokkal, rettegve.
Bármilyen közhely megtette volna: Nyugodjon meg Anyuka, gyerek még nem maradt benn. Na Anyuka eljött a nagy nap...vagy bánom is én, hogy mit mond, csak mondott volna valamit.
Épp ilyen bosszantó, amikor az ember lánya brutál fájásokkal görnyed valahol és mellette a kórházi dolgozók nevetgélnek, kávézgatnak. (Persze ugyanez vonatkozik bármelyik súlyos állapotú betegre- ha belegondolok, hányszor lehettem ilyen figyelmetlen, amikor még a belgyógyon. dolgoztam).

Azóta ha észreveszem egy betegen, hogy fél, meg van rémülve, akkor szánok időt a megnyugtatására, megfogom a kezét, vagy átkarolom...és nem félek kijelenteni, hogy biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Felvázolom, hogy nagy vonalakban mi fog vele történni, mi várható. A hozzátartozóknak elmondom, hogy mit tudnak segíteni, mit tegyenek.

Ezt annak a "bunkó" orvosnak köszönhetem. Mentségére legyen mondva, lehet, hogy nem ilyen ő csak éppen rosszkor voltam, rossz, helyen és neki sem lehet mindig jó napja. Lehet, hogy már éppen a 28. óráját taposta a kórházban.Kimerülten nehéz dolgozni, de sokszor muszáj.
jjucuss
Eger

Nálunk is apás volt mindkét szülés. A férjem azóta is hangoztatja, hogy ő már két szülésen túl van és egyik sem fájt neki.

Arra emlékszem, amikor megkértem, hogy hozzon vizes rongyot és törölje meg a számat. Hozta és elkezdte finoman a számhoz érintgetni. Erre én (már jócskán a "halálos " fájások közben) kitéptem a kezéből, átdörzsöltem vele a szám, utána meg eldobtam a pi...ba. Akkor már nem nagyon voltam magamnál. :shock:
jjucuss
Eger

Brunhild,
nagyon örülök, végre, mostmár biztosan lány, ha már "vonalakat" is láttál. :D :D :D

és egy 16 hetes poci:
Kép

KépKép
pusa

Brunhild párod mit szólt?Elhiszi már hogy lány vagy még mindig fütyit lát?

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Tuti a kis csaj lesz a férjed kedvence Brunhild.

Azért "kemény " lehet egy 3 fiús családba legkisebbként és lányként megszületni. :shock:

pusa! Nem vagy elhízva! Alakul a pocakod. :)
jjucuss
Eger

Kiszaladtam a kutyával egy körre, olyan szépen sütött a nap. gyönyörű helyen lakunk. Ez a kép pár száz méterre a házunktól készült. Kép Felsőtárkány
jjucuss
Eger

Megyek tanulni. Írjatok sokat, mert ez számomra a kikapcsolódás.

Brunhild! Izgatottan várjuk a hamburgeres képeket.
jjucuss
Eger

Mi csajos délutánt tartottunk Lilivel. Semmi extra, de már nem volt gatyája, ami jó rá, be kellett újítani. Meg átvettük a holnapi mozijegyünket. Ja és befigyelt egy hatalmas plüssállat is :oops:

Brunhild,
azért a csajos nap közben nem bírtam ki, és mobilról megnéztem a híreket :lol: Gratulálok!!! És jövő szombaton lesz UH??? :lol:

jjucuss,
így igaz, szüljenek a férfiak is :lol: Mondjuk én az elsőt nagyon jól viseltem, bár az volt a nehezebb. A másodiknál meg már tudtam, hogy miről van szó, és ezért jobban paráztam, nem tudtam annyira higgadt maradni, pedig elég könnyű volt az egész Levi 4,5 kilója ellenére. Szerintem az volt a legnagyobb baj, hogy ugye akkor is CH diétáztam, hajnal 4-kor jött rám, hogy lehet, hogy szülök, 5-kor már majdnem biztos volt, és fél 6 körül indultunk a kórházba. Enni meg nem mertem, mert féltem, hogy ha véletlen császár lesz valamiért, én meg ettem, akkor nem fognak elaltatni. Na a lényeg, hogy este 7-kor ettem utoljára, és már kezdtem rosszul lenni. 8 körül bekötöttek ugyan egy cukros infúziót, de az egészben volt 20g, és Levi már rég megszületett, mire az infúzió lefolyt. Amúgy tényleg, miért nem lehet pár falatot enni szülés közben??? Semmi bajom nem lett volna, ha ehetek egy kicsit.
Nagyon szép helyen laktok!!!

Netty,
most hogy írod a vasalást, most gondoltam bele, hogy 3 pasi lesz itthon, az mennyi ing....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Férjem sem tudja elhinni, hogy nem lát ott semmit...nem akarja beleélni magát, bogy nehogy csalódás érje..én is így vagyok vele, ezért nem tudok örülni neki úgy igazából, nem ugrálok örömömben, nem bontottunk pezsgőt :D Talán ha majd a 20. héten a bajcsyban is lányt mond a doki, talán akkor...
És nem, jövő héten nem lesz uh ...meg sem született és már rengeteg pénzbe került ez a kiscsaj 8) , mi lesz majd később :?: :lol: :lol: :lol:

Képet majd csak este fogok tudni, én is alig várom, hogy áttanulmányozzam részletesen :wink:
20140901114303

Brunhild
Gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jók a képek :wink:

:wink: Olyan szép idő volt ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Olyan jó idő volt ma, hogy reggel 8-kor elment a párom, hogy fát hoznak be traktorral, és azóta nem láttam! Elsüllyedtek, felborult a pótkocsi, meg el is görbült. Most fogalmam sincs hol vannak, felhívni sem merem, olyan ideges lehet. Az alkalmazottat is el kellett engednem. Reggel 6-óta itt vot, meg holnap is jön reggel.
Úgyhogy ittvagyok egyedül tök betegen,a két gyerekkel és persze én vagyok a kocsmában is. Nagy valószínüséggel legalább éjfélig nyitva kell lenni. Nem tudom mejikőnk fogja bírni?!
szép kis nap.

Kép
Kép
Kép
gydavid

sziasztok!

rég nem voltam, rengeteget írtatok! :)
Csöppke, Leo, Pusa: nagyon szépek a pocakok. többiek is tegyetek fel sok képet, mert beparáztatott a barátnőm! :) 1 hónapja nem látott, most találkoztunk, és közölte, ha ilyen ütemben nő a hasam, szerinte bekerülök a rekordok könyvébe.

Ismerősök kérdezték, hogy érzem-e a babát, mondtam, hogy igen. Erre elmagyarázta, hogy mikor érzem biztosan. :) mondtam, hogy tudom mikor érzem, mert én érzem. :)

ami nekem még nagyon furcsa, hogy nem túl közeli ismerősök is simogatják a hasamat. Alapállapotban (nem terhesen) soha nem simogatták :) Attól, mert terhes vagyok, nekem ez még furcsa :) nem tudom, mit szólnának, ha én is visszasimogatnék? :)

az elmúlt két nap vendégségben voltam, vagy vendégek jöttek, tehát degeszre tömtem magam, a mérlegre 1 hétig nem állok rá :)

vettem kismamanadrágot a HM-ben. :) imádom, már egész hozzászoktam, hogy a visszahajtott nadrágkorc egész nap nyom. Igaz, egy picit még nagy rám, de ez gyorsan fog változni.

Az egy hónapja vásárolt melltartóimat kinőttem, és úgy tűnik a sok próbálgatásból, hogy a szexi darabokat egy időre elfelejthetem, a praktikus, sokat takaró, tartó fazonok a legkényelmesebbek :)

bkrisztike: sikerült beszélned a kismamatornásszal?

holnap babazsúrra megyünk elvileg, valamilyen tortát össze kéne dobni a 4 éves keresztlányomnak. Valakinek valami ötlet? ;)

pihe

hopihe79
Budapest

gydavid: én biztos nem bírnám ki, és felhívnám. biztos megnyugodnál, ha tudnád, rendben van.

jjucuss: nagyon jó az a kép, kedvem lenni sétálni egyet! :)

hopihe79
Budapest

Pihe! Jobb ha hozzászoksz! Nekem anyósom a terhesség végén még puszilgatni is próbálta a hasamat. :shock:
jjucuss
Eger

hopihe,
hát én nem nagyon viselném, ha elkezdenék simogatni a hasam, max. a férjem, vagy talán még anyukám, de azért más ne már... Amúgy ők sem szokták.
Lili ma olyan aranyos volt, álltunk sorban a pénztárnál, odatette a fülét a hasamhoz, és felkiáltott, hogy "anya, megrúgott" :lol: Persze semmi nem történt éppen akkor.

gydavid,
kitartás!!!

brunhild,
várjuk a képeket!!!

Hasügyileg én még mindig úgy érzem, hogy a gyomrom nagyobb, mint a hasam...jó lenne már, ha igazi kismamás lenne, olyan félreérthetetlen. Levivel volt a legjobb, mert azt a terhességet vékonyan kezdtem, ami nőtt, az egyértelműen már babás volt.

Ja, és úgy néz ki, Levivel túl vagyunk a nehezén. Ebédre már evett krumplipürét, most meg egy egész nagy szelet vajaskenyeret, és ha jól látom már a tápi fele is elfogyott. Hőemelkedés/láz még megvan azért, és tegnap óta elég rendes hasmenés is. Hogy ennek van-e köze a bárányhimlőhöz azt nem tudom, de nagyon híg, ami jön.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: Nem tudom, Levi kapott antibiotikumot? Lehet attól van a fosi. A múltkor is beszéltünk róla, mikor beteg volt, de nem emlékszem, hogy az mitől volt neki? Mit néztek a moziban?

Brunhild: A hamburger az nem hot dog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: nyugi, és hozd már a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Türelmtlenül várjuk.

Jucus: De szép helyen laktok, igazi paradicsom. Van hely futtatni a gyerekeket :-)

Pusa: Szép kis pocak, szépen gömbölyödik.

Én utálom, ha megérintik a hasam. Zétit szeretem, meg apát is elviselném, ha az a tapogatózós fajta lenne, de ennyi. Persze vannak helyzetek, mikor nem lehet mit kezdeni, pl anyós stbbbb(bár ez engem most nem fog veszélyeztetni, de pl anyámat simán leállítom.

Gydavid: nem irigyellek. Kitartást, és reméljük nem lesznek ma sokan.

Ana, mi van a köhögéssel? Estére rosszabb lett?

Jelentem kivasaltam, de a végére már majd le szakadt a hátam. Kb másfél óra volt mire végeztem, a nyakam beállt közben, mert az egyik kollegámmal telefonáltam végig, figyelemelterelés gyanánt :-) (flottás) :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

netty,
nem kap antibiotikumot Levi. A múltkori a tejterheléstől volt.
Még arra gondoltam, hogy gyakorlatilag 5 napja alig evett, szinte csak ivott, végül is mitől is lenne sűrűbb???????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: hát igen, biztos csak átfut rajta a kaja, elszokott a kis szervezete. Viszont ami jó, hogy ivott jó sok folyadékot. Szégénykének meg volt a méregtelenítés.

Képzeljétek, 3 hónap után magamtól voltam wc-n. :-) Hihetetlen.

18 hetes kép, és egy kövér ellenőr!

Kép

Kép

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty! Helyesek vagytok!

Most jöttek meg! se fa, se traktor. Mindent ott kellett hagyni, holnap reggel kezdik előről még egy traktorral. négyszer rakták le-fel az 50mázsa fát, úgyhogy nem vagyok szegénykémmel kisegítve! Most melyikőnk pihenjen?Majd kibírom, csak holnap sikerüljön behozni!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Sziasztok!

Brunhild
De jó, de jó, persze nem lep meg a dolog, én már az elejétől biztos vagyok benne, hogy lány ;) Képeket azért kérünk szépen!

Pihe
Én már úgy vagyok a melltartókkal, hogy a legjobb nélkülük :) Este, mikor végre leveszem, az valami mennyei ;)
Én múlt héten ilyen tortát csináltam, nagyon egyszerű és tényleg finom volt, sikert aratott:
http://www.recept1x1.hu/component/k2/it ... pone-torta

Netty
Nagyon szépek vagytok mindketten!
A rokon csajszi kisfia Balázs lett, pechére szegény Balázs napon született, de biztos találnak majd még a naptárban más időpontot. Nagyon picuri, 2800 gramm, 49 cm.

Ana
Szuper volt az állatkert, nagyon örülök, hogy végül oda mentünk. Gyöngyörűen sütött a nap, sokszor még a sapkát is levettem Lucáról, bent nem volt tömeg (a jegyekért kb. 10 percet álltunk sorban), tényleg ingyen beengedték a plüssmackóval érkezőket és volt Dörmögő Dömötör játszóház is a Barlang teremben.

Teljesen kipurcantam! Fél 12-re értünk az állatkertbe, zárásig (4 óra) ott is voltunk, eközben egyszer ültünk le negyed órára, amíg elmajszoltuk a szendvicset és gyümölcsöt, ezt leszámítva végig gyalogotunk. Utána még átsétáltunk a Hősök terére, mert Luca látni akarta a szobrokat, majd keresztül az egész Városligeten a villamosmegállóig.
Most úgy érzem magam, mintha egy téglarakással a hátamon futottam volna három hetet... Pedig alapjáraton jól bírom az ilyen napokat, sokat szoktunk kirándulni, egész napos programokat szervezni. De még félidőnél sem járok, mi lesz később...

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Addisz: köszi a receptet, tényleg jól néz ki :)
igen, tényleg jobb melltartó nélkül, de zavar, ha nincs raktam. Múltkor a színházban elértem azt a szintet, hogy a 2. felvonás közben, feltűnésmentesen levettem, és elrejtettem a táskámban :)
a Ti hátatok is szokott fájni? ilyenkor este mér csak feküdni jó :)

hopihe79
Budapest

Egész hétvégén rokonok vannak nálunk, most írni nem tudok, de a lényeget láttam.

Brunhild gratulálok a kiscsajhoz!

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Brunhild,
:lol: :lol: :lol: Már csak azért is lánynak kell lennie, mert nem dobta szét a lábait. Egy szégyenlős kislány. :)

Jjucuss,
Nekem az orvos mért 90/60-as vérnyomást múltkor, amikor éhgyomorra mentem. Talán mert nem ittam előtte teát...? Tényleg gyönyörű helyen laktok!

Pusa,
Hát rajtad sem látszik, hogy a harmadikat várod! :) Szép vékony vagy, és csini a pocid!

Pihe,
Nem teszel fel te is képet? Én is rosszul vagyok tőle, amikor ismeretlenek (vagy akár ismerősök) simogatják a pocakomat. Nekem ott már intim szféra van, abba csak ne nyúlkáljon senki. (Kivételt képeznek lányok, férj, anyuka. :) ) Estére az én hátam is fáj. :(

Ma éreztem Pöttömkét, kedves tőle, hogy bejelentkezett, ha már agyon aggódom magam miatta. Persze továbbra sem viszi túlzásba, épp hogy 1-2 jelzés...

Netty,
Igen, estére rosszabb lett. Lassan úgy érzem, csak panaszáradattal jövök, de mostanában valahogy semmi nem jó nálunk. :( Rajtam nagyon hirtelen tört ki ismét, délután csak feküdni tudtam. Megint olyan érzésem van, mintha a tüdőm is kiszakadna a helyéről. Ha ez nem lenne elég, a férjem meg elkezdett hányni, így váltottuk egymást, este már ő agonizált az ágyban.

Hú, azért nem irigyellek, hogy 3 hónapon keresztül mindig kellett valami segítség a wc-zéshez! :shock: Hát akkor örüljünk a mai napnak! :) A te pocid is nagyon szépen alakul! :) Zéti meg milyen vidám kissrác! :)

Addisz,
De jó, hogy ilyen jól éreztétek magatokat! Sajnálom nagyon, hogy mi nem tudtunk menni, de majd legközelebb!

anabique
Budapest

Sziasztok!

gydavid: nekem nem fura, amit a dokid mondott, nekem is ezt mondta anno. Amikor Fruzsival terhes voltam, az elején is nagyon köhögtem és beteg voltam, és akkor azt mondta, hogy egy kezeletlen vagy rosszul kezelt tüdőgyulladás veszélyesebb, mint egy röntgen letakart hassal.

ana: bizony, tud főzni a férjem :) Örülök is neki :) Köhögésre Fruzsival a terhesség végén (akkor is köhögtem, hat hétig, nagyon durván Isla-moos cukrot javasolt egy fül-orr-gégész, nekem nagyon bejött! Jobbulást!

Jucus: éljen a rúgás :) Nálam a laptopozást nem szereti :oops: Tényleg szép helyen laktok :)

brunhild: éljen a kiscsaj! :lol:

netty: ezeken a régi ruhaméreteken ln is mindig kiakadok :) Most már a lányok majdnem egy méretet hordanak (Zsófi 104-est, Fruzsi 98-ast), így már Fruzsi ruhái nem furák. De az elején furcsa volt, hogy ezekbe a pici ruhákba anno Zsófi is belefért :)

pusa: szép pocak :)

addisz: jó lehetett az állatkert ,nagyon szép időtök volt :)

hópihe: hasfogdosást én is utálom... Ne engedd és kész :)

Nálunk ma vendégek voltak, jó volt, de rengeteget ettem, hajajjjj :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Addisz: Fél kilenckor tortás linket küldeni??????????? Ártottam én neked? :lol: Fel kellett bontsak egy Milkát, pedig egy hete nem eszem nasit. :P :P :P :P

Panndi: Zéti 110 essel kezdte a telet, most bokavillantós mindegyik gatyája. Hihetetlen mód nő. A háromnegyedes ujjú felsőkről meg nem is beszélve. 8)

Ana: hát jól felszerelkeztetek betegségből :-( Lehet a férjednek ez a fosós hányós nyavaja jött ki. Nálunk most ez tombol :-( Jobbulást nektek. Asszem a vöröshagyma héjából forrázott tea is jó köhögéscsillapító. Esetleg megpróbálhatnád, meg a hárs mézet "lefolyatni a torkodon lefekvés előtt is ajánlott.
A kevés jelzés a babától is több a semminél :-) Épp csak bejelentkezik, de ez elég a megnyugváshoz. Taktikus kis pasi lesz :-)
Zétényem egy Humor Herold, mindig jó kedvű mosolygyáros kiskrapek. A képen épp a jelmezének örült, amit ugye az idén sem vehet majd fel a nagyközönség előtt :-(

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

netty,
részemről pontosítanék....bármikor tortáról, csokiról, desszertekről meg nagy zabálásokról beszélni :lol: Én meg itt senyvedek a jó kis CH diétában :lol:
Egyébként már valahogy megtanultam úgy viszonyulni a kajához, hogy az egy szükséges dolog, lehetőleg legyen finom, de semmi különleges "kapcsolat". Majd júliustól lazulok egy kicsit :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Netty
Bocsánat :) Én azt a trükköt alkalmazom napok óta, hogy megpróbálok viszonylag korán vacsizni (6-fél 7 körül) és utána nem sokkal fogat mosok, nehogy kísértésbe essek. Persze megmoshatnám még egyszer, de ahhoz lusta vagyok ;)

Pihe
Nekem nem a hátam, sokkal inkább a derekam sajog estére, mint egy vénasszonynak :) Pedig még nem is nagy a hasam...mi lesz később :shock:
Kíváncsi vagyok a Guiness rekordos pocakodra, nem teszel fel képet?

Ana
Csak egész nyugodtan "panaszkodj", ezért vagyunk :) Sokszor én is azt érzem, hogy "na, megint jövök a paráimmal, gondjaimmal", de aztán olyan jól tud esni a sok kedves, bíztató szó :)
Egyébként figyeltem ma a két kislányos családokat, hátha felfedezlek Titeket, Pannát és Lillát talán felismertem volna a képekről.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Kép Kép

Ezek a legjobb képek...

Betegeknek jobbulást!
Nálunk Nimród van nagyon berekedve és elkezdett köhögni :(

És én is tortát sütöttem :) , holnap pedig még egyet, ugyanis holnap ünnepeljük Bendegúznak a szülinapját :D
20140901114303

SZiasztok!

Jó sokat írtatok megint, képtelenség mindenre reagálni! Nem tudtam jönni, ma is be kellett mennem dolgozni, és sajnos családi tragédia is történt, úgyhogy jó sokat bőgtem...

Lina
Remélem, javul Levi!!! Jobbulást!!!
Múltkor kérdezted a szívhangos kütyüt, csak még nem válaszoltam. Szuper!!!!!! Én szerencsére első baba ellenére rengeteget érzem a babát, egész nap. Apuka esténként meg odateszi a fülét, és ő is hallja. A kütyüvel a leendő nagyszülőknek is mutattuk már a szívhangot, nekik is nagy élmény volt. Meg múltkor alig érzetem egy nap a babát, és este meghallgattuk, csodás dolog, hogy van valami, ami megnyugtatja az embert.
Majd beszéljünk a taliról, mikor jársz erre!!!

Brunhild
Örülök, hogy még mindig láááááány!!!! Nálunk annyira egyértelmű volt a 16. heti UH-n, hogy ha nem láttak semmit, akkor lassan kezdd elhinni!

Netty
Igazán sajnálom az UH-t, megértelek. :( Gyorsan menj el 4D-re vigasztalódni!

Gydavid
Neked is jobbulást! Jó, hogy minden rendben a babával.

Csöppke
Ez igen, klassz így látni nőni a pocakot!

Pusa
Neked is gömbölyödik már!!!

Jucus
De gyönyörű helyen laktok!!!

Panndi
Akkor ez már a második kiló? :)

Leo
Szép, egyértelmű pocak már a tiéd is!!!! Köszi múltkor a válaszokat. Lassan úgy érzem, magánba kellene mennem a problémámmal, de nem a dokimhoz, mert ő elég laza. A legújabb, hogy az elképesztően gyakori pisilés mellett (van, hogy épp hogy kijöttem a mosdóból, és már fordulok is vissza), sokszor úgy érzem, nagyon kell, és nem tudok mégse. Nagyon rossz érzés. De nem fáj, éget, meg semmi ilyen.

Képzeljétek, a több mint 3 hete készült sürgősségi tenyésztés lelete ELTŰNT!!!!! A védőnő telefonálgatott, és nyoma sincs, hogy a kórházban jártam... nem hiszem el... most majd az ÁNTSZ-be kell mennem egyenesen. Örültem volna, ha végre kiderül, mi miatt nem jó soha a mintám... :(

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

gil,
nem tudom mennyire fogunk a jövő héten mászkálni, mert Levike még elég pöttyös. Szerintem jövő hétre már nem fog fertőzni, csak nem akarom, hogy esetleg ferde szemmel nézzenek ránk.
Holnap mondjuk megyek be egyedül, olyan dél körül fogorvoshoz. Anyuék meg vigyáznak Levire.
Aztán a 14-i héttől megy a családi napközibe, akkor kicsit szabadabban mozgok majd :lol:

Húúú, nem is tudom ki kérdezte tegnap, hogy mit nézünk a moziban (tudom, visszakereshetném :oops: ), na szóval az Aranyhaj és a nagy gubancot, másodjára. Csak ez most az ovistársékkal lesz közös program, ott a kisfiúnak ez lesz az első mozija.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Brubhild! Ne hülyéskedj már...ez egy PUNCI!!!

Gil! Sajnálom a családi gondokat.

A vizelet-lelet fontos. Ha nincs meg, inkább küldj még egyet, legfeljebb kettő lesz. Sajnos sok idő amíg megérkezik. Anélkül nehéz bármit is mondani, pláne kismamánál nem kezeli vakon az ember.

Az Uh-on nem mondták, hogy nagyon előrehajlik a méhed? Az is okozhatja szerintem.

Na megyek tanulni. Délután jönnek a srácok haza. Ilyenkor mindig órákig csodálom őket. Egy hét alatt is rengeteget változnak.
Nagy mákunk van, hogy egy hétig is tök jól elvannak a mamánál. Mi is így nőttünk fel, mindig dédinél lógott a 4 unoka, ezért nem volt kérdés, hogy a mi gyerekeinket is így fogjuk nevelni.Bejött.
jjucuss
Eger

Reggelire tejeskávét ittam + pirított szalonnát + pirított sonkát. Kenyér és zöldségek....most pedig egy róka. Mikor lesz vége???
jjucuss
Eger

Jó-jó...tudom, nem éppen kímélő reggeli kaja, de alig ettem belőle. :?
jjucuss
Eger

Jó reggelt!

Gil sajnálom...ha jól értem, meghalt valaki a családban :( Őszínte részvétem...

Jjucuss, az enyémek is imádnak a szüleimnél lenni, akár egész nyári szünetben :) (Nimródot kivéve, ő még nem volt ott egyedül)
Sajnálom a hányást..

Szóval ti is azt mondjátok, hogy punci? Kép
20140901114303

Csináltattam ma én is pocakfotót apával 17+5 napos.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

gil: :( sajnálom

Brunhild: AZT! :) ebből a képből nekem is lánynak tűnik. :) Bendegúznak boldog szülinapot!

bkrisztike: Voltatok UH-n?

linácska: szép nagy pocakod van! :) mondjuk Neked már a 3.
netty: Te pocid is szépen nő! :) Zéti jelmeze a fórumközönségnek nagyon tetszik :) Tényleg cuki, ahogy örül neki :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hopihe79 2011.02.07 20:31-kor.

hopihe79
Budapest

hópihe,
meg gondolom a pocakdologba az is közrejátszik, hogy alapesetben nem vagyok ám ilyen vékony, mint te :lol: Szerintem a gyomorrésze még nem a babától van, sajnos. Na de Botika után szupi vékony leszek újra:lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gil: Őszinte részvétem.

Brunhild: Nézd meg ezt a videót, és a 2.percnél figyelj nagyon. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=4KY7BkG8 ... re=related

vagy pl ez:
http://www.youtube.com/watch?v=BiybqqFx ... re=related

Lina: Ez ám a pocak, nem semmi.

Pihe: Húha, neked is megindult ám rendesen.

Jucus Ez a hányás már abba maradhatna. Sajnállak

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?