A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindolanda!
Gratula a sikeres vizsgához!
Az viszont nem jó, h még mindig nem gyógyultatok meg rendesen. Hess-hess vírusok!
Aranyos Rugó a talicskával! :)

Anitja!
Hű, micsoda hírek. Biztosan jó lesz ott a nyáron!

Heni!
Ezek az utolsó napok a legizgalmasabbak. Hogy érzed magad? Nem pihensz azt látom, állandóan sütöl-főzöl. :)

Mesi!
Szépek vagytok!

Timi!
Ádám fürtjei nagyon cukik!

Viranka!
örülök, h rendben vagytok!
A fülbevalóra akkor rászánjuk magunkat. :wink:
Nem is figyeltem, Mirának most van, vagy végül nem barátkozott meg vele?

Silka!
Ha tudsz egy jó fülbelövőst tudast velem!

Kaqk!
Mi a szösz, már megvan az első háztűznéző legény? :)

Hétvégén dédiztünk, kinn voltunk végig a kertben. Ment a hintázás, homokozás, locsolás. Tök jó volt! :)

No, hirtelen ennyi. Puszi mindenkinek!

Gica

Kép
gica1

Fleur!
Hogy vagytok? Jobban vagy már, rosszullétek távozóban?

Gica

Kép
gica1

Vindolanda! Ügyes vagyol!!!!!!!!!!!!!! :)
Jobbulást!!!!!! +++++++++++

Viranka! Überhülye! :lol: :lol: :lol:
Már bejelentkeztem, holnap délután fodrász! 8)

Most, hogy itt a tavasz, rengeteget megyünk. Zsozsi állandóan: mennyünk, mennyünk bótba! :lol:

Délelőtt két gyerök felpakol, irány ügyet intézni, boltba, stb..., utána Zsozsival még a teraszon kint vagyunk, majd délután irány a játszótér.
Szerencsére az éjszakáink nagyon jók, két napja (remélem nem kiabálom el :D ), mindkét gyerek 9-től 7-f8-ig alszik. 8)

Így lehet ám bírni. A lakás szalad, mert ki a fenének van kedve bent mosogatni, meg porszívózni. :oops: :lol:

A ruhákat is lusta vagyok elpakolni, a ruhakosárban két adag száraz ruha, a szárítón a harmadik, és most megy még egy mosás. :lol:

Zsozsinak tavaszi cipellőt kell néznem, asszem Nagyival felpakolom őket, és irány a Deichmann.
Ja, és AXA banknál igényeltem bankkártyát (oda is bemegyünk elintézni), ugyanis ingyenes az utalás. Nem mindegy, mert én 90%-ban teszveszelem a piciknek a ruhákat, és így sokat tudok spórolni. Na meg amit eladok, az is oda fog jönni, így majd megpróbálom ingyenbőőőől kihozni a ruhatárat.
Persze a kiadás oldalon azért több van kicsivel. :oops:

Amíg nekünk "csak" 3 napos lázunk volt, addig Máténak kókuszai vannak, de antibigyó-kúrával helyrehozható. :)

Na mégis csak megyek mosogatni. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Akkor gyorsan:

Panndi - akkor pelenkázásnál lesz segítséged :wink: Azért vigyázz azzal a palacsinta-sütéssel, ne erőltesd meg magad :!:
Pocak- 8)

Maggie - milyen cipőt vetettek?
Nekem már az is eszembe jutott, hogy ha marad a jó idő, lassan egy szandálba is be kell ruházni :roll:

Fleur - hogy vagy?

Viranka - hú, de jó, hogy Míra meggyógyult.

Silka - napi 4-5 óra hinta :shock:
Hiába, bizonyos dolgokat nem tudnak megunni. Rugót ki sem tudjuk szedni a kocsiból, kormányoz, sebességet vált, stb. Órákon keresztül bírná - mi nem.
A kinti motorozás nekünk sem jött be, Rugó csak a szobában szeret mocizni.

Heni - nekem is ez az első honlap reggel, a gmail is csak ezután jön 8)
De azért ez miattad is van mostanában :wink:

Móni - esetleg egy fotó a nappaliról? MIt alakítottatok benne? DE jó, hogy Gréta javulgat!

Kaqk - Egyedüllét :?
Azért nagypapi kertjéről jöhet fotó :wink: Rajta Emmával:)
Én is nagyon utálom, ha egészen lefekvésig nincs itt Gábor. Az esték nagyon fárasztóak tudnak lenni.

Tünde - mekkora homokozó :shock:
MI is gondolkodunk egy homokozó kiépítésén, de még vacillálunk, hogy vegyünk-e vagy Gábor csinál. Zárható kell a kutya miatt.
Csigákkal hogy álltok?

Anikó - gratulálunk Dávidka méreteihez. Rugó eltörpül mellette :wink:
HOgy sikerült a tiramisu?
Én is le vagyok maradva a házimunkával, de most behozom a héten.

Ktimi - micsoda póló.
Nekem is van egy Superman-es, de már elég rongyi. Még a Gáboré volt anno, mikor punkénekes volt a lelkem. Aztán megörököltem ezt is - mint sok más kapucnis pulcsiját.

Anitja - 27 hét :shock:
Jó költözést, de vigyázz magadra közben!
Milyen a nyaraló, ahová költöztök?
Megkérdezhetem, hogy mi indokolta a költözést?

Emese - szerintem aranyos vagy a képen. A lestrapáltság nem itt kezdődik :wink: Ezt Te csak úgy érzed :wink:
A színes fotókon nekem a szemem alatti karikák jóformán az arcom közepéig érnek. ÉLőben nem annyira durva, de a fotókon nagyon előjön.
Gegi milyen kis aranyosan alszik.

Irina, merre vagy?????

Kép
vindolanda

Halihó!

Gyorsan bejelentkezem, mert Bercó ilyenkor már nem szokott sokáig hagyni. Most alszik, már több mint két órája. Na, ilyen is ritkán van. Tegnap is jót aludt, mondjuk akkor szinte egész nap kint voltunk. Kezd szép színe lenni. Végre eszik!!!! :lol:

Végre mindenki meggyógyult, csak az én zúgásom tartja magát. :twisted:

Képek nagyon szupik. Emesém én is hasonlót gondoltam, mint Viranka. :wink: :lol:

Vindo, valamilyen macis márka, nem tudom igazán. De le volt értékelve. Szandit is néztem, de még korainak tartottam. Báááár... :roll: Gratulálok, nagyon ügyi vagy. (Én mindenből egyből átmentem :oops: :oops: )A forgalmi vizsga után apának a kövi üzenetet küldtem: Nem sikerült megbukni. :lol: Ezen röhögtek a kollégáival. :oops: :lol:

Kaqk, rendben. Ma még el kellene mennem a mh-emre, leadni a kérelmet, hogy ismét munkába állhassak. Aztán meg majd a gyes-t akarom intézni, de a délutánokról beszélhetünk.

Na, felébredt.
dmaggie

halihó,

Mi is megvagyunk..orszívás reggel este..ordítás közepette....hogy mennyire útálja..nem csodálom. :cry: Jó lenne már túl lenni ezen a nyavaján..egyébtünet nincs.

Vindolanda!
Gratula a sikeres vizsgához!
Gyógyuljatok már meg rendesen!!!! :evil: vírusok!
Aranyos Rugó a talicskával!

Anitja!
Hű, micsoda hírek! Mi okból költöztök..már ha publikus! :oops:

Heni!
A finish-ben!!!!izgalmas!!! Hogy érzed magad? Pihenj kicsit amíg tudsz!!

Mesi!
Szépek vagytok! Nagyon édes Gegi és te is jól nézel ki kis lüke!! :wink:

Timi!
Ádám fürtjei nagyon cukik! Bírom a rucijait! Jó utat neked és találj sok sok szupi szerkót Ádinak!

Tegnap a déli nagy alvás után nagyiztunk..udvaron voltunk persze..közben az utca gyerekei félóránként jöttek hogy Emma haza jött e már!! :D :D :D Annyira édesek!!! na majd ma délután!

Este f9 kor volt fürdés...átálltunk nyári időszámításra..és reggel 8 kor ébredtünk!!! :D
Biciklivel voltunk 3-asban a városban vonatjegyet venni, újságot venni, galambokat hajkurászni..és motorostnézni...IMÁDJA a MOTOROKAT!
aztán egy ksi hintázás az udvaron..majd Emma kisbiciklivel át a tescoba ( 5 percre van ) és vettünk az üzletsoron egy ari vászon kiscipőt gumis talp és orr..lehet motorozni.1300 ft-volt! Játszós cipő..amíg a szandiszezon el nem kezdődik!

Jaj olyan jó kint lenni egész nap!

Maggie: jó a délután..!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk - ezzel a vászoncipővel mondtál valamit :idea: Kösz!

Hú, Ti már bicikliztek akkor :wink:

Kép
vindolanda

Ja, Maggie, akkor Te egy autós talentum vagy, csak úgy csinálsz, mintha nehéz lenne visszarázódni a vezetésbe 8)

Szerintem nekem a gyakorlat fog majd nehezebben menni.

A tanulásról jutott eszembe, hogy nekem tizenévesen nehezebben ment. Most sokkal több mindent tudok jobban megtanulni, mint akkor :roll:

Rugó még nagyon sápadka, a szeme tiszta karika, a takony meg kimarta a bőrét. Nincs csúcsformában :(

Kép
vindolanda

Az előzőben a "ja" az nem negatív jelző akart lenni, hanem ez a gondolat az előző hsz-hoz tartozott volna, ha nem felejtettem volna ki. Azért írtam :oops:

Nehogy félreértsd, Maggie :oops:

MOst már mi is lépünk az udvarra, meg talán babakocsizunk is :arrow:

Kép
vindolanda

Na megjártuk a védőnőt. Olyan jó, hogy Zsófi már így motorozik, megkönnyíti a dolgom :) Odafele motor, visszafele motor, kb 100 m erejéig sétált, aztán visszakérte a motort 8)

Minden oké, meghallgattuk Fruzsi szívhangját, elhoztam a recepteket, szülésig már nem megyek :) Jaa, és 11,5 kg-t híztam, Zsófinál 9-et híztam a végéig :oops: Na de tök mindegy, meg akkor többről indultam, szóval azért nem rázott meg ez a hír :lol:

Ja, forgalomban is megbuktam egyszer, mert az oktatómnak kellett elrántania a kormányt, hogy ne vágjak ki egy kamion elé :?
Vendég

Gyors életjel:

Megvagyunk. Most végeztem vagy kb. 4 adag ruha vasalásával. Én nem értem annyi össze gyűlik belőle,Úúútálom....... Brrr.... Mivel állandóan kint vagyunk halasztom a benti dolgokat,hasonló képp mint Emese,meg szerintem ti is így vagytok ezzel. :)

Vido:ügyi vagy. :) csigák megvannak,de nem láttam szaporodni őket,biztos sutyiban csinálják. :D homokozót apa gyártotta hazai cucból. :)

Lassan ébredés és Beniért indulás. :)
varga tünde

Sziasztok, hát ma jót pihentünk, aludtunk Péterkével 2 órát, pedig lett volna mit csinálni, de győzött a pihenés, majd a többi megvár.

Heni
KépKép
heni81

Hú, lányok, vásárolni voltunk, hazafelé fagyiztunk 8) 8) 8)
Megyünk az udvarra, bár ettől nem vagyok túl lelkes :wink:

Kép
vindolanda

Lányok, merre vagytok? :shock:
Megyek, lefekszem. Maratoni alvásra készülök, nem tudom, mi lesz belőle 8)

Dettyk, azért remélem, reggel lesz mit olvasnod :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Vindo, :lol: :lol: , hát nem nagyon volt mit olvasnom :wink: . Úgy látszik, mindenki tavaszol ezerrel :D .

Heni, minden nap jelentkezz ám be, mert nagyon izgulunk érted :D ! Bár ha még most is ilyen aktív vagy :shock: :lol: ...

Miléna, csináltatok képeket? Mi is készülünk Jászberénybe, azt hallottam, nagyon szép :D .

Vindo, olyan szép a kertetek, mintha park lenne :shock: :D . Írni akartam a múltkor: elhiszem, hogy szeretsz a falu végén lakni, én is mindig szívesen bicajozok a legszélső utcákban, és irígylem az ott lakókat, csak a szél...sőt, én (ha nem lennék ilyen sokat egyedül a gyerekekkel, és nem lennék ilyen besz*ri) erdő mellé költöznék tanyára 8) .
Panka most a kavicsokért rajong, nálatok ellenne egy hétig egy hang nélkül 8) :lol: . Bár nem tudom, miért, állandóan a kutyával és a macskával akarja megetetni :oops: ...
Hát ezt az ananászbort ki kell próbálnom :twisted: .

Gratula a kreszhez :D . Én is forgalomban buktam egyszer :oops: . Kb. 200 méterrel a vége előtt :evil: .

K.Timi, nagyon jó képek :D ! De jó, hogy taliztatok :D !

Mesi, hát szerintem is tiszta dili vagy :lol: . Annyira jól nézel ki a képen, ragyogsz :D !! A nagyfiú pedig gyönyörű!!!!!!!!!!!!!! Igazi dögönyöznivalókisvasgyúró :lol: .
Nálam nincs itthon két 2 év alatti gyerkőc, mégis szalad a ház :oops: , mert reggeltől estig kint vagyunk, és semmi kedvem bent elpazarolni ezt a gyönyörű időt :D . Sz*rd le, és segítsen apa is kicsit porszívózni vagy ruhákat pakolni :twisted: :lol: .

Gica, látom, már rászántátok magatokat a fülbevalóra :D . Panka 5 hónapos volt, amikor lövettünk neki, nagyon sírt pár mp-ig, de már a kocsiban nem is emlékezett rá :D . Nekem 13 évesen lőttek, inkább ijesztő, mint fájdalmas egy kisbabának-szerintem :roll: .

Homokozó, apa itthon volt vasárnap, és ezt is megoldotta :shock: , marha nagy traktorgumi :oops: , bele marosi homok, ami az építkezésből kimaradt :twisted: . Marhára örültem, de a gyerekek imádják, Pankának néha csak a feje búbját látom, ahogy dolgozik a gumiban :lol: .
Lesz majd fahomokozónk az OSB kuckó alatt, de mikor :roll: ?

Maggie, de jó, hogy jól vagytok :D !! Neked sokat kellene pihenned, nem rohangálni :roll: !
Sanyit meglátván anno én is megijedtem, hogy nekem nem kell ekkora autó, de nem nagy, megszoktam, viszont jó mély a csomagtartója, amit nagyon szeretek :D .

Panndi, tök jó, hogy minden oké :D !

Vindo, ugye Te írtad, hogy most jobban tudsz tanulni :oops: ? Elgondolkodtam rajta, hogy én fordítva vagyok bekötve, mint a nappal (tegnap-tegnapelőtt felvettem a fürdőruhámat, és úgy kertészkedtem :D ).
Én régen nem szerettem a napot, most igen, és régen sokkal jobban vágott az agyam, most olyan, mint a szita :cry: . Sokszor kétségbe esem attól, hogy elfelejtem, mit hová tettem, totál szenilisnek érzem magam :oops: . És a tanulással is így vagyok, semmi nem marad meg a fejemben :cry: , pedig szerettem volna még tanulni :roll: ...Mikor Bencével voltam otthon, akkor is úgy éreztem, hogy leépültem szellemileg :oops: :cry: . Valahogy tornáztatnom kellene az agyamat 8) .

Tavaszi szünet van Bencének, így nem kell korán kelni :D . Csúszott is a napirend, amit nem bánok, de jövő szerdától vissza kell szoknunk a korai fekvés-kelésre :? .
dettyk

Kimaradt:
Hörcsög, nem tudom, megyünk e, lehet, hogy csak hétvégén viszem a fiúkat, és menekülök is haza, a húsvét elől :wink: 8) , de ha mennénk, felhívlak, és benne vagyunk egy játszóterezésben :D . És elcsaljuk Timit is :wink: :D !

Timi26, meggyógyultál már??
dettyk

Látom, sehol senki :cry: .

Panka még alszik :shock: . Nem tudom, hogy lesz ebből delelés :roll: .
dettyk

Szia Dettyk! Sziasztok Lányok! :lol:

Hát, akkor írok egy kicsit, amíg Rugó alszik :wink:

Éjszaka nyolc órát aludtam egyhuzamban, ami már nagyon jól esett, nem is emlékszem, mikor volt ilyen utoljára 8) Hétkor kelt Rugó szopni, aztán visszaaludt, de nagyon küzd a slejmmel meg a taknyossággal szegény :? Fel-felhorkan, felsír.

Dettyk, kösz a dicséretet 8) Majd akkor lesz az igazi, ha nyílnak a meggyfák, az gyönyörű 8) Nyáron viszont kiég minden, hiába locsolunk, bár most Gábor állítólag megtalálta az ideális locsoló-eszközt, ami egy kb. 6 méteres sugarú félkörben belocsol, és kettővel le tudjuk fedni a hátsó részt, elől meg kézzel végzünk egy 45 perc alatt :? Persze Rugóval ez elég macerás...

Tavaly kipróbáltunk mindenféle szerkezetet, de szinte egy sem terítette be azt a felületet, ami a dobozára rá volt írva. Vissza is vittük őket a boltba, át is vették. De egy szocreál típusú mindenes boltba talán rátaláltunk az igazira.

Szegénynek adtam orrcseppet, de annyira kikészül tőle, hogy szerintem rosszabb, mint ha nem adnám. A köptetőt viszont szereti 8)

Tegnap elmentünk a kínaiba is, vettem neki vászoncipőt (Kaqk :wink: ) meg egy kantáros bársony nadrágot. 1300 ft-ra volt leértékelve, bár bordó :roll:

Dettyk, szerintem nem vagy Te berozsdásodva, ha megint elkezdesz foglalkozni valamivel, pikk-pakk belejössz :wink: Esetleg valami neten keresztül végezhető tanfolyam??

Kavics - igen, nyerő a dolog :lol:
Úgy került az udvarra, hogy a garázsunk nagyon hátul van, és térkővel kirakva egy félmillió lett volna :? Így vettünk egy nagy adag kavicsot, és leterítettük...
Kellett neki egy év kb. mire elkezdett összeállni, az elején a kocsi alig bírt rajta kimenni :shock:
Annyi hibája van, hogy a növények nőnek közte, és olyan havonta ki kell szedni őket. Kellene, mert már ki is nőttek :shock:
És igen, minden gyerek imádja. Aki idejön, megy az udvarra kavicsokat pakolni :shock:
Rugó tavaly élte ezt a korszakot, de néha még idén is pakol egy kicsit :D

Heni - hol vagy???

Na, akkor netezgetek tovább :arrow:

Kép
vindolanda

boltba = boltban

Szóval lehetne gyomirtóval kezelni a kavicsok által fedett részt, de Gábor eléggé bio-párti. Bár a fákat azért kénytelen egy gyengébb szerrel permetezni, mióta tavaly levitte a monília a lombok 2/3-át.

Kép
vindolanda

Felébredt, és még a homloka közepén is száradt takony volt. Ki kellett mosdatni szegényt :?

Kép
vindolanda

Úgy látom, végképp nincs itt senki :cry:
Abba is hagyom az írogatást :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Még egyben:-)

Látom tegnap délután mindenki piknikezett :wink: meg ma reggel is 8) na lett itt a csend, pedig azért legalább mindenki 1x bejelentkezhetne naponta, hogy tudjuk, minden OK.

Dettyk a a traktor kerekes homokozó is tök jó, én majd kocsi kerekből akarok ugrálós, mászókás dolgot Péterkének a kertebe.

Vindo tök jó, hogy olcsón bevásároltál, jó, hogy van ilyesmire is lehetőség nálatok. Nálunk itt a faluban semmi nincs :evil: én gondolkodom rajta, hogy nyitok egy vegyeskereskedést. Anyósék, hogy most elmennek, felszabadul az egész alagsor.

Péterkével aludtunk tegnap ugye 2 órácskát délután, na 1ig nem birtam aludni :evil: én inkább nem alszom már vele, nem szeretem ha nem birok elaludni, Lali meg ott hortyog mellettem.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Nagyon nehezen aludtam el este, tiszta kóma vagyok, ráadásul korán kellett kelni, mert ma voltam vérvételen. Holnap is korán kelünk, mert Apa elutazik reggel, csütörtökön is, mert fél nyolcra megyek Pestre CTG-re. Aludni akarooooooooooooook :shock:
Vendég

Panndi szegény te:-( jó korán lesz a CTG :shock: én mostanság mindig délután járok, annó Péterkével meg 11 körül kellett az Uzsokiban. De a mostani jobb, privát járok.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Gyorsban vagyok megyünk oltásra
elvileg ma meg kapja a prevenárt.

Képek nagyon jók :D

Még betegeknek továbbra is jobbulást.

Detty!
Oké.
Én mindenben benne vagyok. :D

Velünk minden oké,csak állandóan kinn akarnak lenni.
Este is fél8 körül jöttünk be.
Majd du írok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök!
A hétvége szuper volt, de sajnos Szelike vasárnap estére betaknyosodott, azóta egyfolytában hőemelkedése van, állandóan szívni kell az orrát. Délután megyünk dokihoz, hátha ad valamit...

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok mindenkinél kikötötték a netet???? vagy mindenki csavarog???

Heni
KépKép
heni81

Heni, én itt vagyok ám, csak kicsit sokat beszélgettem a napokban magamban :wink: :D

Azt akartam megkérdezni Tőled, hogy hányan laknak a ti falutokban? Vannak-e kisebb falvak a környékén, ahonnan hozzátok járnak?
Kicsit nagyobb helyeken a százasbolt meg kínai is be szokott jönni :roll:

Regina - remélem meggyógyul Szeli hamar.
Rugónak kilencedik napja szívjuk az orrát.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Én is itt :)

Cicus alszik, ebéd mindjárt kész. Már csak a vasalásra kéne rábeszélni magam :wink: :lol:

Vindo szép nagy udvarotok van.
fotót majd teszek csak fel kell töltenem az akumlátort.

Regi Szelikének jobbulást.

Kaqk Emma hogy van?
Mennek még a pasik érte :wink: :lol:

Hörcsög na megkapta Ildike a szurit?
Építkezéssel hogy álltok?

Panndi pihizz du Zsófival :roll:

Heni anyósék mikor költöznek?
vegyeskereskedés jó ötlet :)
én boltvezető voltam, ha megnyitod és kérdésed van keress meg nyugodtan

:arrow: virágot átültetni

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi Szelinek jobbulást!

Vindo kb. 1000 lakos, két város között ( 10 -10 km) fő útvonalon, jobbra és ballra is vannak falvak, egy kettő. Mindenki úgy gondolkodik, hogy be lehet ugrani a városba ha kell valami, de könyörgöm már mindenért? Itt 2 élelmiszer üzi van, de az is nagyon gyér. Semmi kinálat, csak kenyér van, meg felvágott 3 féle, meg tej. Nekem Lali mindent hoz, itt egyáltalán nem járunk vásárolni.

Ma Péterke egyedül aludt el :shock: mire bementem hozzá, már aludt, bár az utolsó negyedórát végignyügizte a fáradságtól, de ez is haladás.

Heni
KépKép
heni81

Móni - én már rá is szántam magamat, vasalok épp :roll:
Megkérdezhetem, milyen boltot vezettél?

Nem olyan nagy amúgy, 1000 m2. Olyan átlagos - bár néha soknak tűnik. Máskor meg, leginkább Gábornak, kevésnek.

Kép
vindolanda

Heni, akkor tényleg marad a vegyesbolt egy szélesebb kínálattal meg jó pr-munkával :wink:

Kép
vindolanda

Halihó,

M is megvagyuk!

Heni: még egyben.:-) azért pihenj..... Jóötlet a vegyesbolt!!!

Hörcsög: szuri hogy ment?

Dettyk: klassz homokozó!!:-)

Regi: Szelinek jobbulást!

Vindo: na jól bevásároltál...mi is vettünk még egy olyan tavaszi cipőt..mert nagyon bejött Emmának, így van játszós..meg szép cipő..:-)
Rugó: :cry: szegénykém..jobbulást!!!

Mi jól vagyunk..tegnap du-án utcázás. A szembe szomszéd 12 év körüli srácc hazajött...mikor autóval áltak be már vigyorogva integetett neki..aztán ment Ő is befele utánnuk.. a srácc kijött egy letépett virággal :oops: upsz!!! olyna édes..pedig nagy fiu már de az anyukája azt mondja hogy nagyon szeretik a tesóájával a kicsiket..szeretnének kistesót is. :-) aztán meg játszott emmával, előkereste a kis motorját..emmának adta...( ez a 2. de ez kisebb ezzel biztonsággal kavar emma...) ja és egy sapit is kapott..mert a Lilk barátnője is hazért jött játszani..és elpanaszolta hogy neki nincs simléderes sapija..na a srácc be....hoz neki egy sapit..és persze emmának is nehogy már Ő kimaradjon.....nagyon szeretünk ebben az utcában lakni..ide kéne költözni vhova..annyira jó utca..a szülők is jóban vannak..a gyerekek imádják egymást..minden délután valamelyik szomszéd udvarában kötki az összes utca gyerek.....a szülők meg körtelefonálnak hogy hol vannak a gyerekek....

huha ez jó hosszú lett!

De-t apát kivittük az állomásra...Pesten még van egy állásinterjú aztán zötyög vonattal.....külföldre...:-(

Emmával kicsit csavarogtunk ( posta, bolt.) ebéd és alszik...én meg teregetek, ruhákat hajtogatok, főzök....jó lenne leülni picit..mert ha felébred akkor mehetünk ki és akkor nincs megállás...:-) csak a derekam nem bírja!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Mi is megvagyunk, csak jól besűrűsödtünk. Tegnap apa elment a két kicsivel, meg a nagyikával a temetőbe, addig én vasaltam. Meg egy kicsit rendbe is szedtem a dolgokat, mert ahogyan kinéz... :oops: :oops:
Utána meg megint a kertben voltunk. Apáék visszakötötték a szivattyút, locsoltunk, megint ástam kicsit, mert a szomszédék kivettek egy tuját, a helye viszont tiszta gazos maradt :twisted: .
Bercóval meg hinnázni kellett sokat. Édesen kertészkedett ő is, meg dobálta a földet, nagy generál kellett este. :lol:

Ma meg a munkahelyemen kezdtünk, beadtam a kérelmemet, hogy vissza tudjak menni dolgozni. Már május elsejétől indul a szabim. Aztán meg elmentünk vásárolni, ugyanis du-n megyünk megköszönteni Johannát és tortát akartam sütni neki. Éppen most sül. Már ki is vettem, csak a csokimáz hiányzik már róla. Bár miközben csináltam, rájöttem, hogy nagyon bolond vagyok. Csokoládés répatortát készítettem és kell bele egy kicsike fahéj, amire meg Johanna kissé allergiás. Remélem nem ütöm ki majd.

No, nem tudom folytatni, felébredt a kisfőnök.
Pusszancs:
dmaggie

Tök jó, hogy azért előkerült pár ember 8)

Olyan hihetetlen, hogy már lassan mindenki megy vissza dolgozni, nagyon gyorsan eltelt ez a 2 év, annyira röpül az idő :shock:
Nálunk ha nem jönne tesó is maradnék itthon 3 éves koráig, szükösebben, de megéltünk volna valahogyan. Bár kitudja meddig tart a bőség ideje, ugyanis ez az új GORDONKA majd jól elhúzza a nótánkat :evil: szegény Gyurcsányt kiüldözték, jött helyette egy diktátor!
Én el sem tudom képzelni, hogy egy 1 éves gyerek bölcsibe menjen :shock: pláne, hogy nincs is bölcsi.

Nem bánom én, hogy elveszi a gázártámogatást, vagy a szocpolt, de a Gyedet lecsökkenteni, lehet nincs gyereke, aztán nem tudja, hogy ez mivel jár!

Köszi Móni a segitség felajánlását, nagyon tartok tőle, hogy nem lesz itt normális munkám, mármint képességeimnek megfelelő, sőt tuti, azért is gondolkodom egy saját vállalkozásban, bár hallgatok is eleget miatta anyuéktól hogy azért tanittattak, hogy üzletes legyek :? nem üzletes leszek, de vállalkozó :roll: legalább rugalmas munkarendem lenne, tudnám kezelni mellette a két krapekot is.

Kaqk tök jó , hogy minden irányba nyitottak vagytok, hol anglia, hol Bp., ez tök jó! legalább próbálkoztok. Én nagyon sokszor visszamennék pestre, de hát azuram nem akar :evil: meg hát jó munkája van itt, nekem meg itt van közel a családom és az fontos.

Heni
KépKép
heni81

Vindo évekig egy élelmiszer boltot mint alkalmazott majd évekig egy saját használt ruha boltot.
Azt azért hagytam abba mert feljöttem a párom után Pestre.

Heni elhiszem, hogy anyudékat bántaná ha lenne egy saját boltod és diplomásként, több nyelvvizsgával ezzel foglalkoznál de manapság örül az ember ha van munkája. Nem igazán válogathat, hogy mit.
Ez nem GORDONKA programja hanem Gyurcsányé. Csak Ő már nem bírta lenyomni a torkunkon. Kellett egy balek. Na Ő a Bajnai Gordon.
Akkor lenne az Övé a program, ha újra választások lennének. Őt pedig megválasztanák.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hali!

Én is vagyok, csak legtöbbször háztartást vezetek, Lillázom vagy a fennmaradó időben alszom :oops:
de elvileg már csak 4 hét javul a helyzet.
Amúgy mi is állandóan csavargunk a jó levegőn. Most épp nem dőltem le vele, nem is tudom, hogy történhetett :)

Mesi még gyorsan neked, h mi lehet majd csatlakoznánk hozzátok vérhalom téri játszóterezésre, de csak jövő héten, mert most épp nincs autónk.

Puszi nektek. Azért igyekszem hébe-hóba erre is járni.

KépKép
KépKép
fleur

Hali,

hát itt tényleg nincs az a nagy mozgalmas élet..na de ilyen szép időben!!!:-)

Emma f1 óta alszik..:-)

Már mindent megcsináltam amit akartam..menni kéne dm-be vásárolni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Na felébredt..persze ..kinyitottam a szoba ajtót résnyire.....de édes volt!!!
na :arrow: vásárolni

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lanyok!

Hat sajnos a korhazbol jelentkezem, baba jol van a pocakomban, de verezgetek, a mehlepeny meg mindig a mehszajon tapad. :(

Mar szerda ota itt vagyok, es nagyon-nagyon hianyzik Rania, nem is tudom, hogy fogom ezt kibirni... :cry:
Nagyon ugy nez ki, hogy nem is fognak hazaengedni, hacsak a verezgetes nem mulik el teljesen, de most volt uh, es meg mindig rendesen betakarja a mehszajat, nem ugy nez ki, hogy javult volna a helyzet.

A 26. hetben vagyok csak, nagyon ki kene meg huzni jo par hetet...de hogy hogyan fogom itt meg kibirni hetekig itt Rania nelkul, azt nem tudom...Raadasul most beteg is...nagyon rossz, hogy nem lehetek mellette... :cry: :cry: :cry:

Kerek szepen vudu-t...

Puszi
Niki
Vendég

NIKI ++++++++++++++++++++++++++++
Ebbe minden erőmet beleadtam :!:

Kép
vindolanda

Niki: innen is megy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki: kitartás, drukkolok! +++++++++
Vendég

Sziasztok ismét.

Köszönjük a kérdést a oltást elég jól viselte
nem is az miatt sírt a dokinéni látványa teszi :wink:
Eddig még semmi jele láznak remélem így is marad.

Niki!
Mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++.

L.Móni!
Amit írtál nagyon is igaz.
Az a röhej, hogy azt ígérték idén szeptemberben lesz
a gyes,gyed,csp emelve helyette nemhogy emelni de
még elvenni v.csökkenteni akarják. :evil:

Az építkezés még sajna sehogy sem áll még kellenek papírok.
És igen csak bele kell húznunk ha meg szeretnénk kapni a szocpolt,
ha még bele esünk.

Most vacsi
:arrow:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Niki: +++++++++++++++++++++++++++
nagyon szurkolunk!!!!

Dettyk: meggyógyultam, csak életünk nagy részét kint töltjük! Múlt héten a kényszerszabi alatt (VikDan beteg volt) nekiestem a kertnek, alakul, de még nagyon sokmindent meg kell csinálni.
Amúgy meg egész nap meló, aztán kert, háztartás, aztán beesek az ágyba...éjszaka 1x2x kelés, kora reggel meg kezdődik előlről...
+ az ideg, + a gyerekekkel nem szabad éreztetnem.
Kicsit sok, de én döntöttem így, végig kell csinálnom.

Azért olvaslak titeket, csak sokszor energiám nincs reagálni.
Csodaszépek a "babák"! És olyan ügyesek!!!!!

VikDan nem igazán beszél, de mindent megért.
A bölcsiben odavannak érte a gondozónők. Azt mondják hihetelen alkalmazkodó, bújós kisgyerek. Nem hisztizik, szót fogad, szépen játszik, eszik, alszik amikor kell.
Büszke vagyok rá nagyon!!! (Bár a szívem szakad meg, hogy ilyen korán be kellett adnom...)

Heni: én ápr. 10-re tippelek. Az olyan szép, kerek dátum!

Most ennyi. A héten csinálok friss képeket is rosszcsontjaimról.

Puszi

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Ma voltam Ctgn, meg viszgálat is volt, 2 ujjnyira nyitott méhszáj és egy fájást is látott a gép, de én nem is éreztem semmit :shock:
Aztán itthon vettem észre, hogy olyan trutymó volt a bugyimon, most vagy a nyákdugesz megy el, vagy a doki ahogyan megvizsgált váltott ki valamit. Olyan vicces volt, mert azt mondta, hogy már nekem csak egy jó dugás hiányzik :roll: és már szülhetek is 8) 8) na csúcs. Ma nem próbálkozunk, holnap még nem akaok szülni, de csütörtökön jöhet Áron baba, anyu már szabin lesz, meg Lali is.

Mára ennyi, majd holnap jelentkezem!

Heni
KépKép
heni81

Helló, lányok,
ELŐSZÖR IS MINDEN BETEG BABÁNAK ÉS MAMÁNAK MIELŐBBI JOBBULÁST!
fú, nagyon le vagyok maradva, úgy globálisan (tehát nem csak itt). Bocs (Vindo, köszi, hogy kerestél!), hogy nem jövök, de vagy a net vacakol és percenként elmegy, a router meg nem talál vissza, vagy a munka borít el. És ez csak egyre jobban így lesz. És hát persze állandóan kint kell lennünk, még enni sem enged ez a gyerök. Csak szórja a homokot, számolja a kamionokat és gyűjti a kavicsokat!

Ezért bocs, ha nem reagálok mindenre (mindenkinek szeretnék írni pedig!). Heni és Panndi miatt azért belestem párszor az elmúlt napokban. És látom, van is mind izgulni, HENIKÉM, CSÜTÖRTÖKIG MEGADRUKK, ÉS JELENTKEZZ BE, AHÁNYSZOR CSAK TUDSZ!!!

Niki: nagyon sajnálom és nagyon szorítok Nektek! Hidd el, Rania tudja, hogy vele vagy lélekben, és olyan kis cukorvirág, nagyon jól elvan az apjával. Te most pihenj, gyűjtsd az erőt és vigyázz magatokra!

JÁTSZÓTÉR: na, ez nekünk kimaradt egyelőre. Messze van csak tőlünk, kert meg úgyis van. Emiatt csak képzeteim vannak a dologról, de őszintén szólva nincs kedvem megvitatni vadidegen anyukákkal, hogy még miért szoptatok még mindig, hány szót mond a gyerek, járunk-e 50-féle különprogramra és mikor jön majd a második. Veletek beszélem meg inkább. ;-) Egyébként meg -- lehet, hogy röhejes, de -- nagyon koszosnak tartom a játszótéri játékokat, soha senki nem törli le, kismillió baba és szülő megfogja (főleg a nagy játszótereken). Mint egy bevásárlókocsit. Lehet, hogy ez jó gyakorlás az immunrendszernek, de az előzményeink fényében inkább nem tesztelném ennyire élesben.

Vindo: Gratu a vizsgához!!!
Azért drukkolok majd egy görög útnak! Horvátországot mi is szeretjük, oda bármikor mennénk, ha lehet.
Nagyon szép a kertetek, de azért Rugó benne a legszebb. :-)

l. móni: És már teljesen rendben vagytok?

Panndi: aki Zsófit fiúnak nézi, az engem is annak nézne, hidd el! ;-)) Gyönyörű a pocakod, rengeteget nőtt, bár nekem minden formájában tetszett eddig. Tök jó lenne, ha majd a legközelebbi terhességemnél a 6. hónapban nem kérdeznék meg, hogy "na, melyik héten születnek meg az ikrek?", mert a hatalmas has sem frankó annyira. Viszont minden pocak szép! :-)
Tündéri a lányod, hogy miket mond!

Regi: ah, 70 kiló, tuti ügyes vagy. Ennyiért én eladnám a lelkemet! ;-)

Dettyk: nekem is nagy élmény volt a babatali és hogy beszélgettünk! Folytköv, és ezt veheted fenyegetésnek is! ;-)) Úgy látom, Panka drága mindig mosolyog, kis tünemény. A csizmás kép nagyon kúl.

Maggie-m: Jaj de jó, hogy jobban vagytok! Most már remélem, Te is száz százalékos leszel izibe'. Hogy van még Neked időd-erőd tanulni??!!
Hát ha Debrecenben bunkók az autósok, Bp-en übergázok. Nagy néha ér valami kellemes élmény (gyalogosként). Nem kívánom a mindenkori közhangulatot rávetíteni az autóstársadalomra, de tény, hogy a párjukat ritkítja a legtöbbjük egész Európában. Ausztriában olyan volt gyalogosnak lenni, mint egy mesében. Két méterre voltam a zebrától, a kocsi meg vagy 50-re, de már fékezett. Becsukott szemmel is sétálgathattam volna.

Viranka: ha vállaltok babafotózást, én igényelném, de komolyan, ezek a Míra-képek gyönyörűek.

Silka: Lizike olyan cukker. És remek kis triciklije van. Nálunk dettó úgy reagált a fiú, mint nálatok Lizi, le sem tojja a triciklit, max. ül rajta egy percet, és közli "leszállsz". Ez az univerzális kifejezése a "na, lépjünk!"-re. :-) Nem tudom, Panndiéknak mi a titkuk, Zsófi triciklizik ezerrel...

Tündi: nagyon cukik a srácok! És milyen szépen esznek! Látnád, mi van nálunk... És szuper a homokozójuk-csúszdájuk!

K. Timi: köszi a szuper fotókat a minitaliról, egyszerűen csúcs a három tünemény!
Gremese, ezúton is gratulálok és kérném a "nyugodt kisfiú" receptjét legközelebbre! ;-) Szerintem is sugárzó anyuka vagy, de csak szerénykedj tovább nyugodtan! És bírom, ahogy vonulsz a kicsikkel, motherpower!!! :-)

Anitja: de örülök, hogy rendben vagytok!

Hörcsög: képet kérek szépen a pici lányról! A szocpolhoz szorítok!

Timi26: ugye tudod, hogy lélekben Veled vagyunk! Erős csajszi vagy, Vikdan meg fantasztikus!

Ma elsétáltam a Schöpf-Mérei Kórház mellett, és tavaly nyár óta be van zárva. Nem is tudtam. Ezért megérte átalakítani az egészségügyet, ott egy gyönyörűen felújított szecessziós épület tök üresen plusz egy biztonsági őrrel. :-(
Lányok, képzeljétek el, megjelent a könyvem (a disszertációmból lett átdolgozva). Tök nehéz elhinni. Azt kérdezte vki tőlem: "Ez az első könyved?". Na ja, majd a huszadik. :-))))))))))))))))))))))

Hozok még képet, csak áttöltöm a gépre.

Kép
Kép
irina

autóstársadalom = magyar autóstársadalom

Akkor képek: Spongyabob-imádság és vallási áhítat, illetve apja spongyabobos zoknijában tartózkodás :-)

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
irina

Nagyon Édes Ádi!!!!!!

Akár ki akármit mond a szopival kapcsolatban,én irigyellek benneteket akik még tudnak szoptatni. Mindenki csak okoskodik ebben,ezt nem sz.tem.

Nagyon ügyi vagy. :) Készülhet a második könyved.. :)

Tegnap mi is küszködtünk a lefekvéssel,és rájöttünk,hogy teli-hold van. :?

Niki:+++++++++++++++++++++++++++++

Heni:azta,ma hogy vagy? :lol: :lol: :lol: sikerüljön úgy ahogy te szeretnéd.. :)

Tök mérges vagyok. Elraktam a cukorborsót és jönnek a sok galambok adjatok tippet az elijesztésükre. Egyszerűen nem félnek tőlünk és annyian vannak. A másik ellenségem a szomszéd vagy 4 macskája+ a kölykeik. Azok meg kaparnak és előszeretettel használják a mi udvarunkat kertünket wcnek. :evil: Kikaparnak mindent :evil:

Megyek,mert már turbóznak. Be van sózva Benci,mert ma jön a nyuszi az oviba. :)
varga tünde

Heni:akkor küldöd a címed?
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?