Helló, lányok,
ELŐSZÖR IS MINDEN BETEG BABÁNAK ÉS MAMÁNAK MIELŐBBI JOBBULÁST!
fú, nagyon le vagyok maradva, úgy globálisan (tehát nem csak itt). Bocs (
Vindo, köszi, hogy kerestél!), hogy nem jövök, de vagy a net vacakol és percenként elmegy, a router meg nem talál vissza, vagy a munka borít el. És ez csak egyre jobban így lesz. És hát persze állandóan kint kell lennünk, még enni sem enged ez a gyerök. Csak szórja a homokot, számolja a kamionokat és gyűjti a kavicsokat!
Ezért bocs, ha nem reagálok mindenre (mindenkinek szeretnék írni pedig!).
Heni és
Panndi miatt azért belestem párszor az elmúlt napokban. És látom, van is mind izgulni, HENIKÉM, CSÜTÖRTÖKIG MEGADRUKK, ÉS JELENTKEZZ BE, AHÁNYSZOR CSAK TUDSZ!!!
Niki: nagyon sajnálom és nagyon szorítok Nektek! Hidd el, Rania tudja, hogy vele vagy lélekben, és olyan kis cukorvirág, nagyon jól elvan az apjával. Te most pihenj, gyűjtsd az erőt és vigyázz magatokra!
JÁTSZÓTÉR: na, ez nekünk kimaradt egyelőre. Messze van csak tőlünk, kert meg úgyis van. Emiatt csak képzeteim vannak a dologról, de őszintén szólva nincs kedvem megvitatni vadidegen anyukákkal, hogy még miért szoptatok még mindig, hány szót mond a gyerek, járunk-e 50-féle különprogramra és mikor jön majd a második. Veletek beszélem meg inkább.

Egyébként meg -- lehet, hogy röhejes, de -- nagyon koszosnak tartom a játszótéri játékokat, soha senki nem törli le, kismillió baba és szülő megfogja (főleg a nagy játszótereken). Mint egy bevásárlókocsit. Lehet, hogy ez jó gyakorlás az immunrendszernek, de az előzményeink fényében inkább nem tesztelném ennyire élesben.
Vindo: Gratu a vizsgához!!!
Azért drukkolok majd egy görög útnak! Horvátországot mi is szeretjük, oda bármikor mennénk, ha lehet.
Nagyon szép a kertetek, de azért Rugó benne a legszebb.
l. móni: És már teljesen rendben vagytok?
Panndi: aki Zsófit fiúnak nézi, az engem is annak nézne, hidd el!

) Gyönyörű a pocakod, rengeteget nőtt, bár nekem minden formájában tetszett eddig. Tök jó lenne, ha majd a legközelebbi terhességemnél a 6. hónapban nem kérdeznék meg, hogy "na, melyik héten születnek meg az ikrek?", mert a hatalmas has sem frankó annyira. Viszont minden pocak szép!
Tündéri a lányod, hogy miket mond!
Regi: ah, 70 kiló, tuti ügyes vagy. Ennyiért én eladnám a lelkemet!
Dettyk: nekem is nagy élmény volt a babatali és hogy beszélgettünk! Folytköv, és ezt veheted fenyegetésnek is!

) Úgy látom, Panka drága mindig mosolyog, kis tünemény. A csizmás kép nagyon kúl.
Maggie-m: Jaj de jó, hogy jobban vagytok! Most már remélem, Te is száz százalékos leszel izibe'. Hogy van még Neked időd-erőd tanulni??!!
Hát ha Debrecenben bunkók az autósok, Bp-en übergázok. Nagy néha ér valami kellemes élmény (gyalogosként). Nem kívánom a mindenkori közhangulatot rávetíteni az autóstársadalomra, de tény, hogy a párjukat ritkítja a legtöbbjük egész Európában. Ausztriában olyan volt gyalogosnak lenni, mint egy mesében. Két méterre voltam a zebrától, a kocsi meg vagy 50-re, de már fékezett. Becsukott szemmel is sétálgathattam volna.
Viranka: ha vállaltok babafotózást, én igényelném, de komolyan, ezek a Míra-képek gyönyörűek.
Silka: Lizike olyan cukker. És remek kis triciklije van. Nálunk dettó úgy reagált a fiú, mint nálatok Lizi, le sem tojja a triciklit, max. ül rajta egy percet, és közli "leszállsz". Ez az univerzális kifejezése a "na, lépjünk!"-re.

Nem tudom, Panndiéknak mi a titkuk, Zsófi triciklizik ezerrel...
Tündi: nagyon cukik a srácok! És milyen szépen esznek! Látnád, mi van nálunk... És szuper a homokozójuk-csúszdájuk!
K. Timi: köszi a szuper fotókat a minitaliról, egyszerűen csúcs a három tünemény!
Gremese, ezúton is gratulálok és kérném a "nyugodt kisfiú" receptjét legközelebbre!

Szerintem is sugárzó anyuka vagy, de csak szerénykedj tovább nyugodtan! És bírom, ahogy vonulsz a kicsikkel, motherpower!!!
Anitja: de örülök, hogy rendben vagytok!
Hörcsög: képet kérek szépen a pici lányról! A szocpolhoz szorítok!
Timi26: ugye tudod, hogy lélekben Veled vagyunk! Erős csajszi vagy, Vikdan meg fantasztikus!
Ma elsétáltam a Schöpf-Mérei Kórház mellett, és tavaly nyár óta be van zárva. Nem is tudtam. Ezért megérte átalakítani az egészségügyet, ott egy gyönyörűen felújított szecessziós épület tök üresen plusz egy biztonsági őrrel.
Lányok, képzeljétek el, megjelent a könyvem (a disszertációmból lett átdolgozva). Tök nehéz elhinni. Azt kérdezte vki tőlem: "Ez az első könyved?". Na ja, majd a huszadik.

)))))))))))))))))))))
Hozok még képet, csak áttöltöm a gépre.