Klári:
KÉrdezted milyen hozzászólások: egyszer bevágtál néhány idézetet, már nem emlészem, melyik oldalon találtam

, mindegy..
Majd hallgathatja a klarinétos a babavokált, még éjszaka is

.
Brigi:
Szerintem is említsd meg, amit érzel, legfejlebb az mondja, hogy nem probléma.
SZCSM:
Én sem tudom megkülönböztetni a problémáimat, hogy mi fáj és van-e köze a babázoz, pont ma jártam így

. Majd csak belejövünk!
Nálunk is volt vihar, először csak az ablakokat csuktuk be, aztán virágokat hoztunk be, aztán a maradék ablakot is..szóval sűrű volt az éjszaka

és korán volt a reggel.
Szerintem az AFP eredmény intézetfüggő, nekem másnap megvolt, be lehetett telefonálni. (MÁs dolog, hogy jól megijesztettek a telefonban, mert ahelyett, hogy értelmesen elmondták volna az eredményt, zagyváltak össze-vissza és megkértek, hogy mindenképpen hívjam fel a doktornőt.)
Szilardinho:
Jó lesz nektek Horvátországban

, még előtte mész AFP eredményért?
Kriszti:
Gratula az eredményekhez!!
Nilszi:
Nekem is azt mondta a védőnő, hogy ha elkezdődik a mozgás, naponta kell érezni, vagy ha nem érzem, egyek csokit és várjak fekve - de ezt csak a 20. héttől vegyem szigorúan

. (múltkor azt is mondta, hogy ne egyek csokit a cukor miatt). Nekem egy dudor szokott előjönni, de még csak itthon fedeztem fel, pl.: munkában sosem éreztem.
Én is hülyülök: ma reggel a kakaóport tettem be a mikróba a tej helyett...szerencsére még indítás előtt sikerült észrevennem, hogy valami nem stimmel a dologgal.