A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Lányok,állandóan szomjas vagyok,és megint kicsit fáj a fejem.Szerintem rengeteg vért vettek reggel és ettől kikészültem kicsit. Hazafele autóval jöttünk,hát simán elaludtam.

Kép
flóra 11

Márti, szörnyű baleset. :(

Kép
flóra 11

Szilzi, remélem benézel doki után.

Kép
flóra 11

Szörnyű még így a neten látni is mi meg ott jöttünk el.Meg se álltunk.Csak azt remélem,hogy már mi se tudtunk volna semmit tenni mert így elég lelkiismeret furdalásom van. :(

Igyál sok folyadékot.Engem is megvisel ha sok vért vesznek.Hiába marad elég lehet sűrű és azért vagy rosszul. :?

Kép
martik77

Megyek mosogatok,meg kivasalom L.fehér ruháját.De jövök vissza.

Kép
martik77

Valami nem működött jól a dokinőnek. Megszúrt, aztán állandóan újabb és újabb kémcsőt kért,végül kicserélte a csövecskét is,és állandóan mondta,hogy valami nem jó. Teleengedett vagy 8 kémcsövet, amiből 5-öt ki kellett dobni, csak 3-at vittem a laborba.

Kép
flóra 11

Lehet,hogy rossz volt a kémcső vákumja.Akkor szokott vacakolni,vagy a tű.Vagy túl sűrű volt a véred és azért. :?

Kép
martik77

Mondjuk ezzel az erővel megpróbálhatott volna inkább egy másik venát szúrni.

Kép
martik77

Azt mondta, hogy nem akar kétszer megszúrni.

Kép
flóra 11

Mindegy, de így fél órás volt a vérvétel. Először a nővér akart venni,de nem mert, mert alig látni az eremet és az is vékony.így aztán lefektettek és a kézfejemből vettek vért.

Kép
flóra 11

Tényleg!Így mennyivel jobban jártál! :?
Na megyek majd jövök nemsoká,közben.

Kép
martik77

Márti,mi az a kolposzkópia?

Kép
flóra 11

Szerintem sűrű volt a vérem Márti, mert rögtön erre gondoltam, meg annak is nézett ki. Mert ha a kémcső lett volna rossz, mint ahogy a dokinő is gondolta,akkor nem sorba mindegyik lett volna rossz,hanem csak egy. De ő rengeteget lecserélt.

Kép
flóra 11

Tükrözés???De milyen is???Cytológiai vizsgálat :shock:

Kép
martik77

#
Általános nőgyógyászati szűrés (bimanuális vizsgálat, kolposzkópia, citológia). A páciens itt találkozhat egy új diagnosztikai eljárással, a video-kolposzkóppal. Az a lényege, hogy a méhszájat vizsgáló mikroszkópban egy kamerát helyezünk el, amelyen keresztül a beteg az orvos által látott képet egy televízió képernyőjén, színesben, felnagyítva, a vizsgálat közben, a vizsgáló orvossal egy időben látja.
# A hüvelyen át elvégzett nőgyógyászati utlrahang vizsgálattal gyorsan és fájdalommentesen ítélhető meg a méh és a petefészkek állapota. A vizsgálatokhoz kívánságra, videó- dokumentációt is tudunk biztosítani.

Kép
martik77

http://www.arsmedica.hu/nogyogyaszat-hp ... ozasa.html
Ezen az oldalon találtam.Nézd meg hátha találsz valami okosat :wink:

Kép
martik77

Nagyon rendes vagy Márti, meg fogom nézni, de most megyek teregetni. Aztán jövök.

Kép
flóra 11

Sziasztok!Már megint le vagyok maradva,néha úgy érzem, sosem foglak utolérni Titeket, annyit írtok... :)

Képzeljétek, annak ellenére, hogy telefonáltak, ne menjek a 4D-re, mégis mehettem. A doktorbácsi megoldotta a helyettesítést, viszont képet nem tudtak most csinálni. Mondtam, hogy nem baj, majd legközelebb, de így is láttunk mindent. Szegény Pocimaci, nem tudom, mikor alszik, mert én eddig ha uh-n voltunk, mindig ébren láttam. Összevissza forgolódott, ma úgy tűnt, még mindig nagyobb, mint kellene 5 nappal, de ez nem gond egyáltalán. Azt mondta a doktornéni, (aki a bnőm), hogy szép formás fejecskéje van, és hát nagyon sajnáltuk, de a nemét még mindig nem láttuk. Aztán hirtelen elege lett, hátat fordított, és az arcocskáját nem is nagyon akarta mutatni a kis Drága... :) De működik a gyomra, a veséje, hallottuk a szívét, jó nagyokat csuklott, és már megint cumizott. :)
Miki teljesen oda volt... annyira édes volt, ahogy videózott. Nagyon tetszett neki, sztem nem is tudott volna aludni rendesen, ha ez ma kimarad. :)

Holnap igyexem visszaolvasni, remélem, sikerül.
Jó éjt és sok-sok puszi mindenkinek!

Heni

Kép
szheni

Rend van a konyhában. :oops:

Kép
muzsuzska

Biztos kislány lesz azért ilyen szégyenlős! :D
Örülök, hogy örültök!

Kép
muzsuzska

Megyek szundízni!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Na, vagyok. Kiteregettem és a családnak csináltam pudingos gyümipoharakat. Megérdemlik. A két fiam már 6 óta serényen matekozik, mert holnap dogát ír a Bálint.

Kép
flóra 11

Zsuzsi, kár, hogy pont mész! De jó éjt!

Kép
flóra 11

Én meg örülök,hogy mindenki örül :D

Rendet raktam én is a konyhába,kivasaltam,megágyaztam,letusoltam és L.nek csináltam vacsit mert nem rég jött haza.A b.nőmnél volt csapot szerelni,vagyis én is ott voltam csak hazajöttem hamarabb ezek meg Döme miatt.

Kép
martik77

Mindjárt te is Flóra,mert BK!!!!!

Csokis puding mert csak azt szeretem :D

Kép
martik77

Képzeld,csokis, mert csak ilyen volt itthon. Sok gyümivel, mandarinnal, kivivel és almával.

Kép
flóra 11

Én csak a gyümiket eszem,hogy ne hízzak....

Kép
flóra 11

Ja,11-én kell telefonálnom a dokinőnek, akkor lesznek eredmények.

Kép
flóra 11

Heni, örülök, hogy végül eljutottatok uh-ra. A nemét majd megtudjátok! A fő, hogy van baba és egészséges. :wink: De most már gyógyulj ezerrel! Nincs semmi más,csak a gyógyulás lebegjen a szemed előtt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.12.02 20:39-kor.

Kép
flóra 11

Oké akkor a csoki pudingot küld!!Tied lehet a gyümi,arról lemondok :D
Benó is 11-én megy dokihoz :D

Kép
martik77

Tényleg! :D Van egy pohár, abban csak puding van, mert én csak gyümit ettem így az én részem kimaradt. Azt küldöm,jó? :lol:

Kép
flóra 11

A tényleg a Benóhoz szólt! :lol: Vagyis ahhoz, hogy ő is akkor megy dokihoz. :lol:

Kép
flóra 11

Oké :lol: Nyitom az ablakot.Nem is az erkély ajtót :lol:

Kép
martik77

Oksa, akkor úgy irányítom. :lol: Zsupsz...... repül.... :lol:

Kép
flóra 11

MMMMMMMMMMMMMM.Finom!!!! :lol:

Kép
martik77

Gondolom,mert itt is elfogyott. A Te részed még megvan! :lol:

Kép
flóra 11

Benó hol van????
Biztos nem engedi fel a net. :(

Kép
martik77

Azt írta, hogy este nem jön, vagyis, hogy otthonról nem jön ma.

Kép
flóra 11

Tancsu sem tud jönni,ő is azt írta, hogy csak reggelente tud majd jönni.

Kép
flóra 11

Igen?Erre nem emlékeztem :shock: :roll:

Kép
martik77

Ma voltam a szomszédban picit, babáztam. Az a baba olyan édike! :wink: Le nem vette rólam a szemét! Hatalmas szemei vannak és hosszú haja,gyönyörű méz színű.

Kép
flóra 11

A F. megint fúr. Még egy polc.... :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Polc???Ez már mánia? :D

Kép
martik77

Remélem az utolsó. Hozott még egy rakás könyvet,most még ezeknek csinál helyet. :lol:

Kép
flóra 11

Megyek helyszínelőket nézni.Holnap jövök.
Puszi.Jó Éjt!!!!

Kép
martik77

Ma még Vészhelyzet is lesz,utána pedig Grace klinika.

Kép
flóra 11

Jó éjt! :wink:

Kép
flóra 11

Azokat már régóta nem nézem.Mióta helyszínelők vannak.Na de megyek
Puszi.

Kép
martik77

Helló, lányok! :D
Mindjárt gyorsan visszaolvasok.
Tegnap 7 után értem haza, mert bementem 3 gyógyszertárba, mire tudtam venni Femibiont, 2 boltba, mire nem tudtam venni alufóliát, közben eltüntettem a pénzem, de itthon meglett, tehát szerencsétlenkedés volt a köbön.
Aztán a Gy. talált egy új íjászos oldalt a neten. :evil: Úgyhogy nem engedett ide. Mire 9 órakor elkezdtünk volna Columbózni, addigra elaludtam. Na, majd, ha tudok, jövök, most olvasok, aztán húzok a suliba.

KépKép
benó

Flóra, tök jó, hogy neked is 11-én kell dokiznod. :D
Heni, nektek is örülök, hogy mégis el tudtatok menni, de kár, hogy nekünk nem tudod megmutatni. A neme szerintem még nem lenne tuti 13 hetesen, vagy igen? :wink:
Márti, ma meg az lesz, hogy mennünk kell megint a Gy. anyukájához, mert Borbála, a pasija meg Feri, és most van a névnapjuk. De valahonnan, valamikor jövök.
Szilzi, miért nem mondtad el nekünk, mi volt a dokinál? :cry:
Zsuzsi, rohadt pénz! A Gáborral minden oké, rendesen maradhat, ugye?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?