Sziasztok!Már megint le vagyok maradva,néha úgy érzem, sosem foglak utolérni Titeket, annyit írtok...
Képzeljétek, annak ellenére, hogy telefonáltak, ne menjek a 4D-re, mégis mehettem. A doktorbácsi megoldotta a helyettesítést, viszont képet nem tudtak most csinálni. Mondtam, hogy nem baj, majd legközelebb, de így is láttunk mindent. Szegény Pocimaci, nem tudom, mikor alszik, mert én eddig ha uh-n voltunk, mindig ébren láttam. Összevissza forgolódott, ma úgy tűnt, még mindig nagyobb, mint kellene 5 nappal, de ez nem gond egyáltalán. Azt mondta a doktornéni, (aki a bnőm), hogy szép formás fejecskéje van, és hát nagyon sajnáltuk, de a nemét még mindig nem láttuk. Aztán hirtelen elege lett, hátat fordított, és az arcocskáját nem is nagyon akarta mutatni a kis Drága...

De működik a gyomra, a veséje, hallottuk a szívét, jó nagyokat csuklott, és már megint cumizott.
Miki teljesen oda volt... annyira édes volt, ahogy videózott. Nagyon tetszett neki, sztem nem is tudott volna aludni rendesen, ha ez ma kimarad.
Holnap igyexem visszaolvasni, remélem, sikerül.
Jó éjt és sok-sok puszi mindenkinek!