A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

sziasztok csajok

irigy a tali miatt várjuk a képeket............

wera:sajnálom apát :(

nem tudom tegnap ki irta hogy örül hogy anyukámnak jol evett léna NOS NEM AZ ANYÁMNAK HANEM A PÁROM ANYJÁNÁL VOLT A

AZ ÉN ANYÁMNÉK veszprém mellett laknak és miota férjhez mentem 2 szer volt itt 1':mikor az esküvönk volt
2:mikor a férjem meghalt a temetésen
a gyerekeim nem ismerik
ö nem keresi öket és velem a kapcsolatot és már én is tul vagyok rajta
ezt amit ö csinál én anyaként nem tudtnám megcsinálni a gyerekeimmel
magyarul mondva nekem nincs anyám

ma föznöm kéne DE NEM TUDOM MIT
ÖTLET????????
TI MIT FÖZTÖK??????????
MARCSI az ablakpucoláson tul vagyok a mult héten csináltam

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jó Reggelt!

Viki! Köszönjük az aggódást! Meg vagyunk csak tegnap már nem volt időm jönni mert nyertem ismét egy unokaöcsit így két gyerekem volt délután!

Széklet eredmény még nincs de tuti, hogy nem fertőzés mert akkor telefonáltak volna a dokinak!

Oltást megkaptuk kicsi picsogás volt!
Méreteink: 7400g és 65cm.

Andkata! Azt mondta a doki néni, hogy nem szabad szója tejet sem inni mert az is allergizálhat! Csak rizstejet vagy mandula tejet!

Babák tündériek! :D

Köszönjük a vonalzó dícséretet! :D

Wera! Kitartás! Apa biztos hamar rendbe jön!

Most lépek mert mindjárt hamma!

A héten már nem leszek szerintem mert Apa itthon lesz velünk és ezt a 4 napot kiakarjuk használni! Ha sikerül rávennem akkor megyünk a Brendonba mert le van árazva a játszószőnyeg! :D

Jó szórakozást a talihoz! :wink:
Vendég

Roni!
Ez durva!

Babucim!

Örülök h minden rendben van! Szabi édes csini bogár!
20150601134430

Jo reggelt!

Wera!
Sajnalom apat! Remeljuk nem lesz semmi es hamarabb kiengedik!

Kata!
Tok jo lehetett a kirandulas! Dori baba nem is latszik :(
Tetszett neki?

Andi!
Kepzeld megjott a csomim es tok jo:) Ezer hala erte!!!!
Ma 11tol nem leszel veletlen? :oops: Vagy valaki teszveszes?????
Igerem aztan nem zaklatlak vele titeket :oops:

Hat nekunk tegnap szornyu napunk volt! Csabat egy percre le nem lehetett tenni. Nagyon megertelek mostmar Ami :cry: Meg csak vizszintesbe se fordithattam mert abban a pillanatban orditott. 2x10percet aludt egesz nap,mire furodtunk kifaradt,de akkor meg direkt felebresztettem :D Cserebe csak negyed5kor kelt :shock: Ez nalunk nagy szam. Ha Bence nem kelt vna 3orankent ki is aludtam volna magam. :roll:

Ilyen betegsegekrol ne is beszeljunk en total hipochonder vagyok.
Most is epp a rakszures eredmenyemet varom es rettegek!!!!!!
Volt mar vkinek szar??? Akkor mi van? Azt mondjak terhesseg utan gyakoribb. :cry:
Vendég

jó reggelt lányok!!!

wera! apjukod hogy van??? jobban van már???? ugy aggódtam érte.

mivel én adós vagyok a tegnapi nappal is rendesen igy:

marcsi! emma nagyon cukorborsó. majd belejön a gyümievésbe. minden nap egy kicsit.esetleg változtasd a gyümiket és biztos meg fogja enni.

véda! csabi és lilla is nagyon aranyosak! jol elvannak együtt.

tita! nagyon hasonlít egymásra a két lurkó. nagyon szép képek!!!!

bencuri,szly! nagyon tüneményesek a lányok!!!! oda vagyok értük.

mav! nekem a rágókás kukucskás kép tetszik a legjobban. asszem a csabi talán... én nem tudom őket megkülönböztetni :oops:

v.kata! én is sétiznék ilyen szép helyen... nekünk marad a zajos belváros. annyiból van szerencsém hogy mig oda eljutunk bicikliuton sétálunk a fák között :D

és még asszem kimmától és krisztától is láttam képeket!

szóval minden babó tüneményes!!!! imádom őket

meg a taliról volt szó... irigy-irigy... habár most nekem is nagy szerencsém van :D mindenki velünk akar sétálni :D 2 nap alatt annyi kismamának kellett megadni a telefonszámot :D :D :D
menő csávóm lesz ;) 8) :lol:
(nah jó, inkább az anyja cserfes szájú)
de legalább nem unatkozok majd séta közben.
egybéként lányok, nálatok séta alatt alszik még a csöpp? mert mi inkább már nézelődünk. igényli hogy a sportrészt emeljem fel egy kicist hogy tudjon leskelődni. néha szunnyad el negyed órácskákra. nah jó a tegnapi kivétel volt... 2,5 óra séta után hajlandó volt elaludni és jó hosszut aludt. emiatt csuszott az ebédje és a délutáni séta is.

ronix!
sajnálom hogy ilyen a helyzet anyukáddal. én nem is tudom mit csinálnék... nekem ma is jön :) már ugy várom. olyan jókat dumálunk. meg hát azért csak ANYA! szóval tényleg nem tudom én a helyedben mit csinálnék... el sem tudom képzelni :( SAJNÁLOM!

babu!
"+++++ játszószőnyegvásárláshoz! apához meg jó szórakozást!!! (én a végén már vártam hogy végre menjen itthonról... igaz majdnem 3 hetet itthon volt:) )

kike!
még neked akartam irni, az elején elfelejtettem, még jó hogy közben mav üzijét olvastam!
nem kell parázni!!!!! ahogy a többiek is mondják, vagyis irják masszírozzad! szeritnem is csak tejcicsomó. nekem is voltak tejcicsomóim és nekem sose fájt. de mikor lefejtem akkor elmult a csomó!!!

Kép

Kép
timi1982

jah és még azt akartam mondani hogy a törpének megvan a barátnője... eddig a házban lakó kislány volt aki pár nappal bence előtt született... mindig vele sétáltunk és boronáltuk őket :D

de jobb ízlése lett a törpinek :D a fodrászomat szurta ki magának. tegnap olyan negyed órát beszélgettem vele. bence közben le se vette róla a szemét és nem is pislogott. tátott szájjal bámulta és mosolygott is rá, meg dumált neki. ha elmozdult a csaj, a szemével követte. esküszöm hogy még pislogni is elfelejtett!!! a szája meg mivel tátva volt a nyála is csurgott. igazi pasi!!! :D :D 8) 8) :lol: :lol:

Kép

Kép
timi1982

Timi! A 4 nap nem olyan sok! :D :wink:
Vendég

és itthon meséltem az apjának... tudjátok mi volt a reakciója??? :twisted: :twisted: :twisted:
jaj kisifiam de örülök!!! látom nagyon-nagyon jó izlésed van!!!!!

nah adok én nyusziapunak jó izlést!!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép

Kép
timi1982

patr!
látom licitáltál a kisautóra :D én már 2 napja megfigyelem :D :D

Kép

Kép
timi1982

láttad onnan a fisher price kutyát? én azt is kinéztem, de vártam ere a licitesre... mert egyet nem éri meg elhozni a postaktg miatt.

Kép

Kép
timi1982

kata:ez jó! :D
Apa maszírozta vagy fél órát,aztán Domi abból szopizott,de még mindig ott van :roll:
Megyek,sír.

Kép
Kép
Kép
kike

Hahó!

Talisok, húzzatok már el :D nem elég, hogy napközben is együtt lesztek, de még most is itt csicseregtek :lol: amúgy irigy-irigy... várjuk a képeket!
Patr, amikor Apa említette, h a következő továbblépésünk autóban a Zafira legy (kb. 10 év múlva....), akkor mondtam neki, hogy felejtős, Ford Galaxy és kész :D

Wera, kitartást nektek, és nagyon remélem, h semmi komoly Apával!

Ronix - sajnálom a kapcsolatot Anyukáddal. Nekünk az idő múlásával egyre jobb, főleg azóta, h nem lakunk együtt.

Sajnálom a nemalvósokat - nálunk hosszú idő után - most mormota üzemmód van. Nati este 6-tól 8-ig 3x evett, aztán kinyúlt, tankolt 4-kor, és még mindig szundikál. De most már föl kell keltenem, mennem kell újságot olvasni.

Muffin, igazad van, az összebújós sorokat is mindenki kibogarássza, viszont ha apróbetűs, akkor legalább a magamfajta felületes görgető is biztosan fennakad rajtuk :D

Véda, összebújás terén nálunk is ugyanez a kétgyerekes dilemma áll fenn :wink: néha úgy érzem, Apa időzített bomba, és egyszer rám robban....
Na ugye, hogy figyelemfelkeltőbb?

Titi, rettentő jóképű a családod!

Babuli, sajnálom Szabit, de örülök, h nem fertőzés!

Vkata csini mami vagy, és gyönyörűek a képek!

És persze minden babás kép!

Kike, sztem is tejcsomó...
Hű, a papagájos sütid valami álom!!! Ez lesz a karácsonyi sütink!
Most kuglófnak sütöttem meg - [size=9és szinte egyedül faltam fel :oops: size] -, de az ünnepekre őzgerincben fogom, úgy több kisebb szelet lesz, jobban tudják kóstolgatni majd :)

Nagydumás kiscsajom végre felébredt, megyek.
Szép napot!!!

Kép
Kép
bondi

összebujás... engem is nyaggat már nyusziapu napok óta!
este beadtam a derekem, nehogy ugy járjak hogy az enyém is megrándul ;)

Kép

Kép
timi1982

Bondi:örülök hogy ízlett a süti :D

Kép
Kép
Kép
kike

Na mi elindultunk!
Apa is jönni akar! :lol: :lol:
Kata! SOS, hívj fel, nem találom a számodat!!!

Kép
Kép
patr

Szép napot :P
Ennyit írni... :shock:

Talisok :P
Érezzétek jól magatokat!!! Képeket - minél többet - tegyetek fel majd!!! Egyszer én is elmegyek a kicsi királyfival, csak valami közelebbi színhelyet kellene találni... Ja, és ez az önképzőkör nagyon jó ötlet. Az éneklésesbe benne vagyok, meg a kézművesbe is!

Csabika és Lilu is köszöni a dícséretet! Aranyosak vagytok, tényleg :D

Wera :P
Sajnálom Apával történteket. Enyém Apus tavaly decemberben ment tüdőszanatóriumba egy krónikus éds súlyos tüdőgyuszi miatt. Én ugye friss kismamai voltam. Nagyon aggódtam, ám! De dec. 6-án épp, mikor Mukulás ünnepséget tartottam a kisöregjeinknek a klubban, megjelent 8) Én meg örömömben :cry: Már annyira hiányzott, és úgy aggódtam érte. De szerencsére egy nagyon erős antibiotikum segített :wink: Ja, és nem hozott haza bacit :wink:

Hozzátáplálás: én tudjátok, nyugisabban állok hozzá. Lehet, azért, mert Liluval is 6 hóig csak anyatej volt. Nem félek, hogy elapad a tej, és nem lesz, mit egyen, de persze tiszteletben tartom, hogy itt sokan azért kezditek a hozzátápit hamarabb, mert ettől féltek. Igaz, az sajnos a kutatásokból kiderül, hogy a 6 hó előtt kezdett hozzátápi 70%-ban korai elválasztódáshoz vezet. Sajnos, csak 30% az aki utána még sokáig tud szoptatni. Remélem, ti abban a 30%-ban lesztek :wink: (Tápanyagok szempontjából pedig úgy tudom, elenyésző, ami 6 hó előtt felszívódik a bélrendszerükből. Kb. 6 hóra fejlődik ki rendesen a bélrendszer úgy, hogy anyatejen kívül a gyümit, zöldséget is szépen megemészti.)
Nem akartam okoskodni, de hátha ez segít az eligazodásban...

Kike :P
L a kalappal előtted, meg a sztorid előtt :D
Anyjuk :P
Dettó :wink:

Vkata :P
Csodásak az őszi képek!!! Csini vagy, na!

Kimma :P
Emci bébi tetszik ám, nekem!!!

Minden babakép nagyon jó!!!

Csabika alszik. Én meg megyek, próbálok feltölteni a teszveszre képeket. Rengeteg ruha gyűlt össze a 2 gyerekről, pedig sokat már el is ajándékoztam. De így legalább nem csak kiadásom lesz a teszveszen, hanem bevételem is 8) Árult már köztetek valaki a teszveszen, v. vaterán?
(Wera menyasszonyiruhájára jól emlékszem, sajnos :? )

Véda
Vendég

jó reggelt!

9-kor keltünk :oops: , de én még bírtam volna! igaz mostanában éjjel egyszer eszik az én kincsem! :D

Talisoknak nagyon jó szórakozást! Sajna mi nem tudunk menni, be kell mennem a munkahelyemre igazolásokért! :?
majd legközelebb!

Timi, köszi!
Az jó ha nem vagy egyedül séta közben, legalább nem unatkozol! :D

Kike, drukkolok hogy csak tejcsitől legyen a csomó!

Wera, apának mielőbbi gyógyulást, Neked pedig kitartás! :D

Babu, jó apázást és szép hétvégét nektek! :D

Titi, nagyon jók a képek, azaz szép rajta a családod! :D

Muffin, úgy vettem észre, hogy Bence segített gépelni..... :oops: :D
bencuri

ja és majdnem elfelejtettem VKata nagyon szupik az erdős képek, csini vagy! :D
bencuri

Véda, jó tesz-veszezést! :D
bencuri

Most volt itt a védőnő,mondtam neki a csomót,meg is tapogatta,azt mondta bármi is az,tejcsomó nem az biztos-olyan két centis.És hogy holnap mindenképp menjek el nőgyógyászhoz vele,ne várjak.

Kép
Kép
Kép
kike

Nem mondom hogy nem aggódok,csak hogy próbálok nem aggódni,amíg nem tudom hogy mi az :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Veda!
Te kellesz nekem!!!!
Meg nincs meg a teszvesz aktivalasom es nem tudok licitalni.
Segitenel licitalni ezekre? 20perc mulva jar le mind2.

http://www.teszvesz.hu/item466274463_20 ... alkod.html

http://www.teszvesz.hu/item466275984_li ... ot_er.html
Vendég

Mav :P
Megpróbálom! sak Csabi ne ébredjen addig!
Mindjárt megnézem4

Véda
Vendég

Mav! Írd meg meddig mehetek el!!!

Véda
Vendég

hat az utolsó percben dobj rá vmennyit az addigira aztán ha nyerunk nyerunk ha nem akkor se nagy gaz.

Koszonom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

mondjuk 200at darabonkent
Vendég

Kike!
Lehet akár zsírmirigy is, olyan anyumnak is volt. Ne aggódj előre!
20150601134430

Viki:igen, arra én is gondoltam,próbálok is nem aggódni,nagyon próbálok,de azért kicsit aggódok.Holnap kiderül.

Kép
Kép
Kép
kike

Mav licitáltam mind2-re a több pontotérőnél mi vezetünk Csabi már itt sír az ölemben rohanok, bocs, hogy csak így tudtam kivitelezni...

Véda
Vendég

koszi neked!
semmi gaz,es bocs hogy az idodet raboltam!!!!!
majd ird meg mi lett a vege es az elerhetoseget ha nyertunk
ezer hala erte!!!!!
Vendég

sziasztok!

TAlisok gondolom már szépen sétiznek! várom én is a képeket! Nekünk ez jutott! :lol:

Kike! tényleg menj el a nőgyógyászhoz, biztos semmi komoly, de jobb, ha látja.

Várom a védőnőt............ Remélem megjelenik. na nem mintha nagyon hiányozna, csak most rend van!

Kisasszony továbbra sem kéri a tápit, így írattam másikat. Most sima Humanat írt a doki. Kíváncsi vagyok megeszi-e.

Timi! Az tök jó, ha tudtok sokan sétálni. Rolival nekem is volt pár kismama, akivel feljártunk sétálni. Jázminnal sajna sétálós nincs, csak olyan, akikkel néha összejárunk egymáshoz.

Tuti hogy éhes, tiszta nyűgi Jázmin. Most végre elaludt. Remélem alszik egy darabig.

Kép
szly27

Mav :P
A 36 PONTOSAT MEGNYERTÜK!!!
Majd még jövök...

Véda
Vendég

Szly!
A BEBA édeskés, azt írasd fel. :wink:
20150601134430

koszi neked!
semmi gaz,es bocs hogy az idodet raboltam!!!!!
majd ird meg mi lett a vege es az elerhetoseget ha nyertunk
ezer hala erte!!!!!
Vendég

hát asszem én soha nem veszek nestlés kajákat... bébiételt és italt sem... a táp meg aztán...
mi olyan betegek voltunk a táptól!!!!

ha netán kapunk olyan bébiételt ajándékba szivesen elküldöm valakinek ha kéri!

épp a multkor volt erről eszmefuttatásom anyóspajtival... hogy attól hogy a táptól beteg nem biztos hogy a bébiételtől is az lesz... nah jó persze ezer százalékig igaza van, csak én ilyen beállítottságú vagyok.
akkor nestlé bébitermékeket nem eszünk! és kész!!!

gondolom ő lesz az első aki olyat fog hozni :roll: 8) :shock:

Kép

Kép
timi1982

Viki! Most szóltam a dokinak, hogy írjon egy másikat és a sima Humanat javasolta. Nem akartam akadékoskodni. Majd meglátjuk.

Kép
szly27

A Beba az Nestlé, ugye?

Kép
szly27

Timi!
Mi a baj a Nestlével?

Szly!

Rolkó manó jól van?
20150601134430

Viki! Jól szerencsére, köszi! Itt rongyalkodik, egy labdát dobál fel magasra és mindig keresi.

Kép
szly27

Az én kölköm meg éppen méltatlankodik és reklamál a játszószőnyegen. :lol:
20150601134430

huh viki!
mi olyan betegek voltunk tőle!!!! először nem volt semmi baj, aztán a 3. zacsi után kaki téren sehol semmi, hasgörcs, tekerge, sírás rívás, nem akarta megenni.
aztán jött egy rotyi. malter szine volt és állaga is. a szaga meg... a lakást ki kellett szellőztetni.
aztán voltunk vele orvosnál is. a doki is csak pislogott. gyorsan irt fel másik tápot, de mondta hogy lehet elkéne küldeni tenyésztésre a kakit... de másik tápot megette, és kitisztult, igy nem küldte el.

Kép

Kép
timi1982

jaj megjöttek a kockáim :D
a 6 db-os készlet is meg a nagy kocka is, a készségfejlesztő :D
majd dobok képet. ugyis adós vagyok az etetőszékkel is :D kipróbáltuk :D
miközben raktuk össze a szemét le se vette róla. beleültettük és annyira jól elvolt benne :D ;)

Kép

Kép
timi1982

Viki! Jázmin megunta a játszószőnyeges játékait. Olyan jól elvolt alatta, most meg már nem szereti. Azt szereti, ha Roli ott ugrál körülötte és nézegetheti. Engem meg a frász kerülget, hogy mikor ugrik rá.

Kép
szly27

MArcsi, Bencuri! Ancsa rakott képeket! Szerintetek?

Kép
szly27

Nálunk Lacit 15 percnél tovább sosem kötötte le a játszószőnyeg, azt szereti ha én dumálok, énekelek neki.

Holnap korán megyünk ki anyósékhoz, aztán délután anyukámékhoz, ott is alszunk. + napközben még bevisszük Lacim cégéhez vizitre. :D
20150601134430

Timi!
Nem semmi h Bencus így reagált a tápra. Nálunk kevés tápos kiegészítést kap, de a pukija elég büdi lett tőle. :roll:

De sztem az üveges kajcsiktól nem lesz ilyen.
20150601134430

Viki! Akkor nem fogtok unatkozni! Nem jön a védőnő! :twisted: Meddig várjam! Tuti ha elkezdem kisütni a lángost, rögtön itt lesz! Ráadásul Jázmin is felébredt!

Kép
szly27

Kezd el csinálni ;)

Szerencsére nálunk nem jár házhoz mostanság. De múltkor elkapott sétálás közben.
20150601134430

Timi!
Nálunk Bubu igen csak alszik sétaközben. A világrekord az volt h bealudt, míg leértünk a 3ról a földszintre lifttel. De legtovább kb. 100 méterig bírta ébred.

Én mondjuka délelőtti sétáját ahhoz igazítom ahogy aludni szokott, mert én ilyenkor járok bevásárolni, gyógyszertárba, stb.
20150601134430

Most ment el a védőnő. Jázmin megetetve(még evett volna szegénykém). Úgyhogy ha a kisasszony is úgy akarja, elkezdem sütni a lángost. Roli alszik.

Tesóm kiváltotta az új tápszert, felkészítettem, hogy vigyen vagy 3000 ftot, erre 700 valamennyibe került. Remélem szeretni fogja, az ára is jó!

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?