Szép napot
Ennyit írni...
Talisok
Érezzétek jól magatokat!!! Képeket - minél többet - tegyetek fel majd!!! Egyszer én is elmegyek a kicsi királyfival, csak valami közelebbi színhelyet kellene találni... Ja, és ez az önképzőkör nagyon jó ötlet. Az éneklésesbe benne vagyok, meg a kézművesbe is!
Csabika és Lilu is köszöni a dícséretet! Aranyosak vagytok, tényleg
Wera
Sajnálom Apával történteket. Enyém Apus tavaly decemberben ment tüdőszanatóriumba egy krónikus éds súlyos tüdőgyuszi miatt. Én ugye friss kismamai voltam. Nagyon aggódtam, ám! De dec. 6-án épp, mikor Mukulás ünnepséget tartottam a kisöregjeinknek a klubban, megjelent

Én meg örömömben

Már annyira hiányzott, és úgy aggódtam érte. De szerencsére egy nagyon erős antibiotikum segített

Ja, és nem hozott haza bacit
Hozzátáplálás: én tudjátok, nyugisabban állok hozzá. Lehet, azért, mert Liluval is 6 hóig csak anyatej volt. Nem félek, hogy elapad a tej, és nem lesz, mit egyen, de persze tiszteletben tartom, hogy itt sokan azért kezditek a hozzátápit hamarabb, mert ettől féltek. Igaz, az sajnos a kutatásokból kiderül, hogy a 6 hó előtt kezdett hozzátápi 70%-ban korai elválasztódáshoz vezet. Sajnos, csak 30% az aki utána még sokáig tud szoptatni. Remélem, ti abban a 30%-ban lesztek

(Tápanyagok szempontjából pedig úgy tudom, elenyésző, ami 6 hó előtt felszívódik a bélrendszerükből. Kb. 6 hóra fejlődik ki rendesen a bélrendszer úgy, hogy anyatejen kívül a gyümit, zöldséget is szépen megemészti.)
Nem akartam okoskodni, de hátha ez segít az eligazodásban...
Kike
L a kalappal előtted, meg a sztorid előtt
Anyjuk
Dettó
Vkata
Csodásak az őszi képek!!! Csini vagy, na!
Kimma
Emci bébi tetszik ám, nekem!!!
Minden babakép nagyon jó!!!
Csabika alszik. Én meg megyek, próbálok feltölteni a teszveszre képeket. Rengeteg ruha gyűlt össze a 2 gyerekről, pedig sokat már el is ajándékoztam. De így legalább nem csak kiadásom lesz a teszveszen, hanem bevételem is

Árult már köztetek valaki a teszveszen, v. vaterán?
(Wera menyasszonyiruhájára jól emlékszem, sajnos

)
Véda