A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ma takarítanom kéne, szőrözni és valami kaját is csinálni és jó lenne elmenni sétálgatni... Na ez biztos nem fér mind bele ebbe a napba! :lol: Mindegy, megyek haladok valamerre, még lehet, hogy jövök, de az is lehet, hogy már csak holnap!

Puszi Nektek! :D

Kép
szilzi

Hogy pont a szőrözéssel kerülök a laptetőre! :oops: :oops: :lol: :lol: Bocsánat! :oops: :lol: :D

Kép
szilzi

Nekem is kéne szőrözni. :lol: Dzsungelkirálynő vagyok. :lol: És hétvégén talizok a lányokkal. :oops:
Mindenkinek köszi a köszöntést! Nagyon ügyi vagy, Szilzi, hogy ennyit sütsz! Miről beszéltél te, hogy nem tudsz sütni (tortalap, kifli stb.)? Profi vagy! :D :D :D :D
Megyek, puszi.
Befizettem a Gy. nyelvvizsgáját reggel.
Holnap reggel 7-re megyek a vérvételre (AFP és hepatitisz).
Este otthonról próbálok jönni.

KépKép
benó

Halihóóóóó!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Voltam Tancsunál :D
Séta közben bementünk egy turisba nem messze tőlük,mert L.nek akartam fehér pólókat nézni a munkába.Erre Tancsu is és én is vettünk egy csomó bébiholmit :D Persze pólót nem kaptam :?

Szilzi ha én ennyit sütnék tuti utána egy évig nekem se lenne kedvem sütni. :D

Heni merre van???Napok óta nem jött :(

Kép
martik77

Sziasztok! Itthon vagyok.

Kép
flóra 11

Szia Flóra:Én is itthon.Takarítom a fürdőt :?

Kép
martik77

Jé,itt vagy? Gyorsan visszaolovastam azt a "rengeteget", amit írtatok. :lol:

Kép
flóra 11

Ma nem volt pletyka nap :lol:

Kép
martik77

Most tűnt fel, hogy milyen vidám a vonalzóm. Pedig annyira kapkodva csináltam, meg kedvem sem volt....

Kép
flóra 11

Márti, a Te vonalzódon arrébb ment a baba! :D

Kép
flóra 11

Időben befejezte az igazgatónő a gyűlést,így időben megérkeztem. :D

Kép
flóra 11

Én is néztem a tiédet,hogy milyen jó színe van.Az enyémen fokozatosan megy arrébb a baba.Mindig figyelem mikor de sose látom csak egyszer feltűnik,hogy már arrébb ment :D

Kép
martik77

Bejártam egy rakás patikát meg gyógynövényes boltot, de végül kaptam Tribulus perrestrist, amit múltkor kikerestem, hogy állítólag jó ovulációra. Be is vettem egy kapszulát. Igazából már nem bízom semmiben, de így legalább valamit teszek érte.

Kép
flóra 11

Most majd egy hónap múlva nagyítódik fel a köv. baba. :wink:

Kép
flóra 11

Azért ez se volt egy rövid napod :?

Engem meg felhúzott az L.de csak egy kicsit.
Mondtam neki,hogy turiztam 2000 ft-ért de sok mindet a babának,meg vettem neki fürdőszivacsot erre azt mondja:" jó de azért ne nagyon költekezz!!!" :evil:
Hónapok óta most vettem először ennyi mindent.Ja és 3 szivacs volt100ft. :x

Kép
martik77

Nagyon köhögök és érzem, hogy szakad fel valami. De más bajom nincs, se lázam, se a torkom nem fáj....

Kép
flóra 11

Ugyan Márti,ezen ne húzd fel magad. A F.is ilyen. Meg sem mondom neki, mennyibe került a bigyó, amit vettem. :shock: 3000,-Ft volt.

Kép
flóra 11

Ma mit süt pékasszony? :D

Kép
martik77

Most megvehetem magamnak, kaptam jutalmat. A legtöbbet az összes kolléga közül. :D

Kép
flóra 11

Akkor te kicsit költöttél csak kevesebbet :D Már én is bánom,hogy megmondtam.De majd legközelebb okosabb leszek :D

Kép
martik77

Mindjárt megyek sütni.Még nem raktam be a kenyeret. :D

Kép
flóra 11

Na igen mikor én kaptam paraénzt és betettem a közösbe itthon azt sose mondta,hogy tegyem el az az enyém. :?
Mindegy örülök a baba ruháknak.

Kép
martik77

Én ettől többet költöttem, Márti, mert vettem még a Péternek a pattanásos arcára ezt-azt és magamnak teát köhögésre. Ezek 1600,- Ft-ba kerültek. :wink:

Kép
flóra 11

Engem már egyáltalán nem is érdekel a hülye pénz! Csak bajt okoz a világban, jobb lenne nélküle. :(

Kép
flóra 11

Ezzel én is így vagyok.Ha nem veszek semmit is idegeskedek,hogy nincs pénz akkor inkább veszek és amiatt e legyen :D

Kép
martik77

így van! :lol:

Kép
flóra 11

Szóval Pékné mi a mai menü?

Kép
martik77

Tegnap szörnyű dolog történt! A gimiből,ahová a fiúk járnak, egy 17 éves fiú fejbelőtte magát és meghalt. Egy hete volt a szalagavatója, tavasszal érettségizett volna. :cry:

Az apjával vadászatról jöttek haza és rakták el a fegyvereket, az meg elsült. Gondolom a csőben maradhatott egy töltény.... :wink:

Kép
flóra 11

Hát kenyér,mi más lenne! :lol: Holnapra kell kenyérke, mert elfogyott.

Kép
flóra 11

Atya úr Isten!!!
Ez tényleg borzasztó.A hideg is kirázott :(

Kép
martik77

Azt gondoltam,hogy kenyér de milyen??? :D

Kép
martik77

Eszek egy narancsot csak nem lesz a gyomrommal semmi :?

Kép
martik77

Én is ettem egy banánt. Ma nem volt gond a gyomroddal?

Kép
flóra 11

Sziasztok, csak gyorsan benéztem! :D

Flóra, szörnyű amit írtál! :cry: Képzeld, még nem is mondtam Neked, anyu megsütötte a tarka-barka sütidet és nagyon ízlett az egész családnak! :D Csak én nem ettem belőle ugyebár :( Jöhet még egy pár recept, már olyan régen írtál! :roll:

Márti, ügyesek voltatok a turiba! :D Ne törődj semmivel! :D Nekem a nagymamám mondta régebben, mert mindig szédült, hogy inni kéne egy pálinkát, legalább tudná mitől szédül! :lol: :lol: Te is így vagy a pénzzel, csak pepitában! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ma jó a gyomrom. :D
Remélem így is marad :D

Azt mondod Szilzi igyak egy felest? :lol:

Kép
martik77

Na megyek tovább "szőrözni", de nagyon unom! :evil: Minek nő a szőr ilyen gyorsan? :lol: :lol:

Kép
szilzi

Akár Márti! :D :lol: :lol: Örülök, hogy jobban vagy! :D

Holnap jövök!

Puszi :D

Kép
szilzi

De most komolyan Tancsu is olyan rucikat vett Gergőnek,hogy csak lesnétek.Tisza macsó csávót csinál belőle. :D

Kép
martik77

Jó szőrözést,Szilzi! Először sörözésnek olvastam. :lol:

Kép
flóra 11

Nem Tisza macsó hanem Tiszta macsó csávó a Gergő! :D

Kép
martik77

Én félre írok te félre olvasol Flóra :lol:
Nem baj a sörözés jobb mint a szőrözés :lol:
Remélem nem dél óta szőrözik Szilzi mert akkor ő e Jeti :lol: Bocsi :oops: :D

Kép
martik77

Szilzi, örülök, hogy ízlett a süti. :D Majd leírom a gyümikenyeret, mert Benó kérte.

Kép
flóra 11

Tiszta lassú ez az oldal már megint :?

Kép
martik77

Hahóó!!!Eltűntetek?? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Na akkor én is lelépek egy picit de nemsokára jövök :D

Kép
martik77

Visszatértem! :D

Még mindig senki?? :shock: :shock: :shock: :( :( :(

Kép
martik77

Nem néztétek a híreket?Azt mondták benne,hogy családok költöznek be önkényesen a Miskolc Lyukóvölgyi víkend házakba mert el szegényedtek.
1.Dolgozni kéne nem 6-8 gyereket szülni a semmire :evil:
2.A lyukóvölgyben annak idején bányász családok laktak mert ott volt a bánya.Azután teleknek használták a házaikat.Aki kint maradt az most csak szenved ezek miatt az élősködők miatt. :evil:
Amúgy tényleg egy völgy és gyönyörű volt régen,de ezek a senkik ezt is tönkre tették. :evil:
3.És megint ilyen hír megy ki Miskolcról.Na ez a szégyen :(

Kép
martik77

Sziasztok!
Márti én jöttem tegnap is egy pár percre, de sajna nem sok időm van. :( Ma kettőtől 6-ig tanítottam, előtte meg nagybevásárlás volt karácsonyra. Még mindig nem vagyok rendben, azt hittem, ma miután hazaértünk, hogy ha nem alhatok egy kicsit, meghalok. Persze ledőltem, de aludni nem tudtam, csak pörgött az agyam.
Még visszaolvasni sem volt időm... :(
Flóra, Te jó ég!! Engem is kirázott a hideg, nálunk a múlt héten vertek agyon egy férfit Dorogon, kb 1 km-re a házunktól. ( Merthogy mi közelebb vagyunk Doroghoz, mint Esztergomhoz, bár Esztergom-kertváros a nevünk... )
Szóval borzasztó világban élünk.
A 6-8 gyerek nekem is az első gondolatom volt, hogy minek annyi, ha a gyermekvédelmisek nevelik fel őket? Én Miskolcon egyszer voltam csak, Miskolctapolcára szerveztük a tantestületi kirándulásunkat, ami két napos volt, az első napon Lillafüreden jártunk, másnap pedig a miskolctapolcai barlangfürdőbe mentünk, de nekem begörcsölt a vesém, és kipottyant egy vesekövem, ami elég kellemetlen volt, így nem mentem fürdeni. Viszont hogy ne menjen kárba a nap, elmentünk néhány kollégával a belvárosba... Nem emléxem már, mit csináltunk, de nagyon jól éreztük magunkat, és így csupa jó élményeim maradtak onnan.

Heni

Kép
szheni

Benó, boldog hétfordulót!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?