Sziasztok!
Márti én jöttem tegnap is egy pár percre, de sajna nem sok időm van.

Ma kettőtől 6-ig tanítottam, előtte meg nagybevásárlás volt karácsonyra. Még mindig nem vagyok rendben, azt hittem, ma miután hazaértünk, hogy ha nem alhatok egy kicsit, meghalok. Persze ledőltem, de aludni nem tudtam, csak pörgött az agyam.
Még visszaolvasni sem volt időm...
Flóra, Te jó ég!! Engem is kirázott a hideg, nálunk a múlt héten vertek agyon egy férfit Dorogon, kb 1 km-re a házunktól. ( Merthogy mi közelebb vagyunk Doroghoz, mint Esztergomhoz, bár Esztergom-kertváros a nevünk... )
Szóval borzasztó világban élünk.
A 6-8 gyerek nekem is az első gondolatom volt, hogy minek annyi, ha a gyermekvédelmisek nevelik fel őket? Én Miskolcon egyszer voltam csak, Miskolctapolcára szerveztük a tantestületi kirándulásunkat, ami két napos volt, az első napon Lillafüreden jártunk, másnap pedig a miskolctapolcai barlangfürdőbe mentünk, de nekem begörcsölt a vesém, és kipottyant egy vesekövem, ami elég kellemetlen volt, így nem mentem fürdeni. Viszont hogy ne menjen kárba a nap, elmentünk néhány kollégával a belvárosba... Nem emléxem már, mit csináltunk, de nagyon jól éreztük magunkat, és így csupa jó élményeim maradtak onnan.