A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!
Elnézést a beszemtelenkedésért, de talán érdekelhet benneteket is:

BABYGARDROB BABARUHA WEBÁRUHÁZ
www.babygardrob.mindenkilapja.hu

Nálunk kiváló minőségű, kizárólag márkás, angol használt babaruhákat, csomagokat találsz, 0-6 éves korig.
A bolti ár töredékéért! Hozzánk megéri benézni!
Next, George, Adams, Early Days,
TU, GAP, Disney, Mothercare,
H&M, Benetton, S'Oliver...
TÖRZSVÁSÁRLÓINKNAK KEDVEZMÉNY!

És a lényeg:
Augusztus 1-én BABASZÉPSÉGVERSENY indul oldalunkon, rengeteg értékes nyereménnyel!

Élményparki belépő, társasjátékok, mesekönyvek, rengeteg szuper ajándék!
Különdíj: Családi hétvége (2 éjszaka 4 fő részére)
Nevezzetek ti is és adjátok tovább, hogy minél többen tudjanak róla!

www.babygardrob.mindenkilapja.hu

Szép napot mindenkinek!
csné

Jó reggelt, vagy inkább már délelőttöt!

Torkom még mindig fáj... kúrálom magam... :?

Ágica! Első hétben Szeli is összekeverte a bugyit a pelenkával, ezért inkább puci volt... :roll:

Most a kakilással szenvedünk továbbra is, ma 2 óra sírás-nyöszörgés, bilire, wc-re nem hajlandó ráülni, pelenka "nem kell"... Belekakált a nadrágjába (akkor csak az volt rajta), majd a maradék a bugyijába ment, utána fosott a kőre, majd miután sík ideg lettem, kiabáltam vele :oops:, akkor bezzeg rá tudott ülni a bilire, és abba ment a többi... :roll: Most mint ketten totál kikészültünk. (Nem tudom egyébként, hogy mitől ment a hasa, de mindegy, mert a normál kakánál is ugyanez a műsor... Kicsit besokalltam már ettől... :?)

Pedig ma port kellene törölnöm, meg kifertőtleníteni a fürdő-wc-t... :roll: Talán, ha alszik... :roll:

Holnap meg menni akarunk az élményfürdőbe!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Elhavazva....
Ezerrel rajta a bizniszen, de persze a gyerekek az elsők. Jobban vannak, kinézetre semmi, csak taknyosak.
Mi is beugrottunk a Millenárisra a talira, tényleg nem voltunk sokan.
De talán Móniéknál.

lmóni! Nekünk mindegy! :D

Kaqk! Sokan írják, hogy 1 hónapos kortól lehet használni a mei tai-t, de van, aki csak 3-4 hónapos kortól használja. A még nem ülő babáknak a hátán kell megkötni a pántot.

A képek szuperek! Jó volt látni a kicsi Bulcsút is! Dögönyözni való!!!!!! :D

Heni! Milyen jól viselte Áron a keresztelőt!!! :D
Én sem várnám el Zsozsitól, hogy egy helyben üljön egy ilyen (vagy másmilyen) helyen...
No mennem kell :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Ahol vetítik A félvér herceget:

* Cinema City Aréna (Budapest)
* 10:00
* 11:00
* 12:00
* 13:00
* 14:00
* 15:00
* 16:00
* 17:00
* 18:00
* 19:00
* 20:00
* 21:00
* 22:00

* Corvin Budapest Filmpalota (Budapest)
* 11:30
* 14:30
* 17:30
* 20:30
* 23:00

* Palace Campona (Budapest)
* 18:15
* 21:15

* Palace Mammut (Budapest)
* 10:45
* 11:30
* 12:15
* 13:45
* 15:15
* 16:45
* 18:15
* 19:30
* 19:45
* 21:15
* 22:30
* 22:45

* Palace Westend (Budapest)
* 10:45
* 11:15
* 13:45
* 14:15
* 15:45
* 16:15
* 17:15
* 18:45
* 19:15
* 19:45
* 20:15
* 22:45

* Palace Duna Plaza (Budapest)
* 12:30
* 15:30
* 18:30
* 21:30

* Palace Lurdy Ház (Budapest)

* Palace Pólus (Budapest)

* Sugár Cinemas (Budapest)
* 12:30

* Palace Óbuda (Budapest)
* 12:45

* Palace Kossuth (Budapest)

* Puskin (Budapest)

* Palace MOM Park (Budapest)
* 18:45
* 19:30
* 22:15

Nekem az Aréna, Örs vagy a Campona lenne a legideálisabb.
De alkalmazkodom, legfeljebb metro közelében leteszem a kocsit.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Mi is megvagyunk!

Visszaolvasni nem nagyon tudok :?

Zsófi halad a szobatisztasággal, bugyiban van már több mint egy hete, csak alváshoz kap bugyipelenkát, de tegnap éjjel felkeltett, és szólt, hogy pisilnie kell :) Balesetek persze vannak, de nem vészes :) Pisilt már bankban is, ügyet intéztünk, és az ügyféltér közepén megszólalt hangosan, hogy KAKI :lol: Rögtön beengedtek a személyzeti WC-be, kérnem sem kellett :wink: Továbbra is rengeteget beszél, nagyon kis édes :) És napok óta egyedül alszik el! Persze még van sírás is, de már ez is haladás!

Fruzsi továbbra is egy angyal, csak továbbra sem hízik... Nem tudom, az esti adag elég-e neki, de este totál kiszívja a mellemet, bár igaz, alszik utána reggelig. Továbbra is este 10-től reggel nyolcig alszik, szóval kipihent vagyok :lol:

Képeket megnéztem, babák, gyerekek nagyon szépek :)

Igyekszem visszaolvasni...
Vendég

Panndi! Ügyes! :)

Tényleg, én is mesélni akartam, Szeli éjjel 2x ébresztett, hogy pisilnie kell, kijöttünk és pisilt! :)
(Bár ennek az ébresztésnek annyira nem örülök, de annak igen, hogy szólt! :))

Szegény totál kivan ettől a hasmenéstől... Úgy sajnálom... :(
Az előbb evett pár szem háztartási kekszet. Persze a Smectát nem hajlandó meginni. Most lefeküdt, bár 2x kijött még fosni a bilibe, de talán el tud aludni. Anyu jön délután, hozatok vele banánt... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Mi is vagyunk :wink:

Áron dél óta alszik, Péter még mesét néz, nekem főznöm kellene.

Áron kissé elromlott, első ébredése 2 körül van :evil: 2 napja, :evil: szerintem nem igazán elég a tejci már estére :evil: próbálom kicsit teával pótolni, de hát az nem laktat, pedig akarok még hozzátáplálással kezdeni, csak ősszel :roll: 6 hósan. Péterke 4 hósan kezdett el enni almát, mert már nagyon sokat sirt szegényem az éhségtől :? vagy nem tudom mitől, de hozzátáplálás után jobb volt a helyzet.

Szerda du 5 felé indulunk nyaralni, nem akarunk egyszerre annyit utazni, igy barátnőmnél alszunk Érd mellett ( Velük megyünk) aztán reggel közösen mehetünk Balatonvilágosra!!!! Hurrá nyaralunk:-)
Nem is tudom mit pakoljak :roll: jaj...

Vindo Rugó továbbra is nagyon kis csábos :D

Nagyon ügyes a csajok a pisiléssel, Szeli és ZSófi :D Péterke ott tart, hogy tudja irányitani a dolgokat, de viszont nem szól, hogy pisi, de ráül egyedül a bilire, igy ez még nem jó.

Nyála ömlik, most is nyomja a dentinoxot befelé :shock: a két napban kijöhetne teljesen az a fránya fog, és akkor már csak 1 marad 8) már nagyon utálom a nyálzás miatt ezt a fogzást :evil:

Mesi Áron jól viselte, bár felsirt mikor leöntötték a fejét, nem tecett a macera neki, de fő hogy túlestünk rajta :D

Heni
KépKép
heni81

Nagyon ügyesek vagytok lányok a pelus leszokással!!! Ebből is látszik,hogy mi előbb érünk :wink:

Regi: vagy egy kis almát adnál neki? az is szokott segíteni..
varga tünde

Étcsoki? :roll: Jobbulást Szelinának. Szegény...

Jó utat, Heni :!: Jó csomagolást.

Mi megint ott vagyunk, ahol a part szakad. R. reggel hét óta van fenn, ha felajánlom az altatás lehetőségét vagy becipelem az ágyba, nevetve elmenekül vagy rázza a fejét....

Nem is ásít, a szemét sem dörgöli :?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Milénának utólag boldog szülinapot :)
Kingának és Annáknak,Anikóknak,Pankának boldog névnapot :)

Móni!
Camponát lőjjük ki :) nem tudom,h. lehet tömegközlekedéssel megközelíteni :oops:
Én a Kossuth mozit néztem ki,mert ott van 14:30kor kezdődő előadás :) arra tuti beérnék :) aza gáz,h. B. f1körül szokott elaludni,bejutni kb. hn 2re tudok Pestre :oops: ,bár Mammut sem rossz,ha már metro,akkor mindegy h. kék v. piros :)

Tali: nekünk elméletileg mindegy,bár 16án lesz Álmos keresztelője,azon illene itthon lennünk :) :)

Heni!
jók a képek :) Azért sikerült picit jobban a buli,mert már van
gyakorlatotok benne :) Péterkéé volt a próba :) :)

:arrow: nyihog egy kispaci mellettem :) rózsas
zín ruciban :)[/color]

KépKép
viranka

Sziasztok Lányok!

Újból itthon. Nagyjából visszaolvastam. Nagyon jók a talis képek. Kár, h nem lehettünk ott.

Fleur!
Nagyon szépek vagytok! A poci is csini!

Viranka!
Látom jó volt a nyaralás! :)

Regi!
Sajnálom, h Szeli nincs jól! Nehéz lehet ez most.

Móni!
Hát, nekünk inkább a hétvége lenne jó, és inkább aug végén. De ez nem 100%.
Aztán szeptembertől, ha már végre rendesen tudok vezetni, hétközben is lehet ilyet szervezni! :wink:

Heni!
Nagyon jók a keresztelős képek! Szépek vagytok rajta!
Szerintem is természetes, h Péterke nem egyhelyben ült a templomban.
De jó, nyaralás! Jó időt jósolnak! :)

Mesi!
Gyerekek jól vannak?

Vindo!
Rugó nagyon helyes kisfiú!
Nem is látszik, h vékonyka lenne.
És mikor szopizik még?

Irina!
Kontextus. :) Nagyon komoly! :)

Szobatisztaság felé haladó gyerkőcöknek nagy-nagy gratula!
Sajnos mi kicsit visszaléptünk. Gergő is elkapott vmi hasmenős vírust - gondolom a strandon szedett össze vmit - pár napja és szokatlan lehetett neki, mert nem szólt, h kaka van, hanem csodálkozott, h már a pelusban van a nagydolog. Kiváncsi vagyok, h ma mi lesz kakinál.

Tényleg lányok!
Kik mennek bölcsibe ősszel?

Most ennyi
Puszi
Gica

Kép
gica1

Na, csak elaludt 8) Mehetek vasalni :arrow:

Viranka, melyik gyermek van rózsaszínben? :D

Kép
vindolanda

Köszönöm a tippeket! Remélem, délutánra jobban lesz Szelikém...

Gica! Szeli megy bölcsibe, de szept. 19-én jár le a gyedem, onnantól van vagy másfél hónap szabim. Úgyhogy majd olyan októberben kezdjük a beszoktatást szerintem... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

irina: Ádi dumája :lol:

Szeli hasmenése :?

Zsófinak is ment tegnap a hasa, a templomból kétszer is ki kellett jönnünk "alkotni" :oops:

Mindkét gyerek egyedül elaludt a saját szobájában, éljeeeen 8) Zsófi már sokkal kevesebbet hisztizik ilyenkor, szerintem kezdi megérteni, hogy nincs vita, alvás van. Remélem egy héten belül ez a pici sírás is eltűnik...
Vendég

Gica, este van szoptatás még :wink:

Rugó megy bölcsibe Hajdúböszörményben, hetente háromszor olyan 4-5 órára.

Szegén Gergő ezzel a vírussal. Sok babának megy a hasa most :?

Kép
vindolanda

Helló, Drága lányok!

Szelinek és Gergőnek mielőbbi jobbulást!

Heni, a jó gyerek témához csak annyit, hogy anyukám hol azt mondja, hogy nem emlékszik, hogy ilyen kis hisztipalánta lettem volna, mint Ádi (mostanában egészen sokat hisztizik), hol meg arról mesél, hogy valami elképesztően csintalan gyerek voltam lány létemre (én is az utóbbira emlékszem). Szerintem a szüleink generációja fejében már sok dolog összefolyik, talán ez is okozza az irreálisnak tűnő elvárásokat egy 2 éves felé. Pedig ugye Petikéd még egy kimondottan nyugis kisfiú...

Vindo: gyönyörű szemei vannak Rugónak, mindig megcsodálom! :D

Mónikám, beelőztél a moziajánlásban. Nekem igazából mindegy, melyik mozi, de a Campona nekem is kiesik. Ahogy látom, az eddigi hsz-ek alapján a Sugár (az van az Örsön, ugye?) és a Kossuth játszik, bár Virankának talán a Westend is jó, az is közel van a Nyugatihoz. Még Ágica és Fleur véleményét várjuk meg, de holnap már le kéne foglalnunk, ha 3-nál többen megyünk (szerintem). Én szívesen telefonálok majd a kiválasztott mozinak. És persze időpontot is írjatok! (Nekem mindegy, de a film 150 perc körüli + reklám/ajánlók az elején, ezzel számolnunk kell!)
A meghívást előre is nagyon köszönöm Hozzátok, nekünk elvileg még az összes hétvége jó, a legutolsón egy napot állatkertezésre szánnánk (Ádi szülinapja előtt), de ennyi.

Gica: mi újság a vezetéssel? Élvezed azért? ;-)

Lányok, mindjárt jövök EGY NAGY KÉRÉSSEL![/b]

Kép
Kép
irina

Lányok, akkor a Nagy Kérésem a következő lenne: egy szeptemberi konferenciához (amire Vindo is jön ;-))készítettem egy kérdőívet, ezt szeretném, ha minél többen kitöltenétek, nagyon sokat segítenétek vele, mert minél több adatközlőm lesz, annál jobb. 10-15 percet vesz igénybe maximum a dolog.
Kérlek, ha kitöltöttétek, a fájlban szereplő e-mail címemre küldjétek vissza a tesztet. Terjeszteni a kérdőívet szabad, sőt örülnék, ha családtagok (férfiak is!) kitöltenék, gyerekesek - gyermektelenek véleménye egyaránt érdekelne.
Köszi előre is mindenkinek a segítséget!

Akkor a kérdőív: KÉRDŐÍV

Kép
Kép
irina

Irina, tényleg, a rutinod mikor lesz majd? Vagy már meg is volt? És az egészségügyi? :roll:

A szülők szerintem is kicsit össze-vissza emlékeznek... Az enyém legalább is biztosan:)

Akkor kérdőívezek majd, de egyelőre vasalni :arrow:

Kép
vindolanda

Jót fodrászkodtam Rugón, mikor elaludt 8) 8) 8)

:arrow:

Köszönjük a Rugó-dicsiket.

Kép
vindolanda

De az összhatáson lehet csodálkozni fogok, ha felemeli a fejét :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: rutinvizsga csütörtök délután lesz, előtte még egyszer vezetek (pótórák), az elsősegélyvizsgát már pár hete megcsináltam. Neked mikor lesz a forgalmid és az elsősegélyed?
Ez az alvó gyerek hajvágása olyan antik görög mesés... :wink:
Köszi előre is, ha kitöltöd a kérdőívet!
Mék én is dolgozni még, amíg Ádi alszik.

Kép
Kép
irina

Az elsősegély tizenhatodikán volt, most már azért kaparok majd a héten, hogy jelentsenek be vizsgázni...
Szóval igyekszem nem elrontani. Háromszor megyek a héten, ez olyan hajrá-szerű...

Hajvágással kapcsolatban más lehetőségem nincs, nem tűri ugyanis. A körmét is álmában vágom. Ordít, bőg, menekül :roll:

Kép
vindolanda

Ja, akkor ügyes legyél csütörtökön!

Kép
vindolanda

vindo :lol: Én ma le akartam vágni kb két centit Zsófi hajából, egy tincsből összesen, mert nagyon kilóg. De elkezdett ordítani, mint akit nyúznak, hogy "hajaaaa, hajaaaaaa" meg "lécci ne" :lol: Én meg inkább abbahagytam, mielőtt valaki riasztja a gyámügyet :lol:
Vendég

Na megyek készülődni, mert ha felébredtek, indulunk vásárolni :)
Vendég

Sziasztok, még alszanak 8) együtt ma :D igaz Péter csak 13.30kor álmosodott el, de előtte a nyuszikutyát nézte. Olyan érdekes, hogy szépen leül a foteljébe és nézi :shock: van, hogy mondja is amit lát :shock: napról napra okosabb :D Áron pedig napról napra nagyobb, 68 ruhákat hord, teljesen kinőlte a 62 :evil: szinte 3 hét alatt :shock:

Panndi ti rendszeresen jártok templomba?

Vindo, Irina minden rendben lesz a vizsgák körül:-) én nem is tudom, meg nem is értem hogy tudtam megcsinálni :oops: szinte nem is készültem rá semmit, parkolni, meg tolatni a mai napig nem tudok :oops: bár lehet nekem az a bajom, hogy túl nagy a kocsink, aztán sem az elejét, sem a végét nem látom :evil: bár tudom érezni kell...

Regi hogy van Szeli???

Heni
KépKép
heni81

Heni! Köszi a kérdést. Szelinek a közérzete most már jó, játszik, de még megy a hasa. Evett ropit, meg Anyu hozott neki valami kenyeret, amit ő sütött. A banánt nem kérte...

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönjük Panka nevében a köszöntéseket :D . Megkapta legújabb Petigergőt, hatalmas sikere volt, tegnap azzal ment aludni :lol: .

Úgy néz ki, nem bölcsibe megyünk, hanem csanába. A bölcsihez kérnek apától is munkáltatói igazolást, nem maradhat ott 5-ig a gyerek, mert kiútálnak stb. Még futok egy kört, de a neten megnéztem, és a 9 órás ellátás 4x-i kajával 26000, ami az általatok emlegetettekhez képest nagyon baráti, vidéki ár, és nagyon jókat hallottam róla :D . Igaz, a GyES rámegy, de talán megéri.

Később jövök :arrow: ...
dettyk

Csak kép mai kép a tesókról:
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, gyönyörűek a fiaid :D !! A mi papunk Miklós János volt :shock: . Akkor Miklós vagy János atya :oops: ? Na most nyomozok, unokatesóm ismerte jobban, majd megmutizom neki a képet. Egyébként ha jól tudom, cseréltek Laci atyával (Bence hívja így :wink: ), aki most itt van, és egy terebélyes, fiatal, vidám pap.
No megint mennem kell :? ...
dettyk

Dettyk Tóth József Miklós Atya

Heni
KépKép
heni81

Heni, igen, minden vasárnap megyünk templomba, meg már imádkozni is tanul Zsófi :) Mindkét babát vittük, amint lehetett, ha jól emlékszem, másfél hetesek voltak az első miséjükön :)
Vendég

Azt hiszem le kell mondanom a harry Potter mozit :cry:
aznapra van cirkuszjegyünk és öcsém nem megy Mírával :evil: :evil:
s potterről cirkuszba max. óravisszaállító szerkezettel érnék oda... olyan meg csak Hermionénak van :? bocs

enyhén vok csak ideg

KépKép
viranka

Heni: nagyon helyesek a fiuk!!!

Vindo: Rugó kép..:-)

Rólunk
A nyaralás: vasárnp reggel indultunk reggeli után..pestig nagyon édesen eljátszott eolvasgatott Emma a kocsiban..1x pisilni álltunk meg, aztán pisi+ebéd aztán kocsiba be és mondtuk neki hogy alvás..és már aludt is..:-) pont akkor mint otthon szokott..(direkt így terveztük :-) aztán a balcsiig aludt..még be is jelentkeztünk és csak utánna ébresztettük fel. NAgyon szupi bababarát szálloda..kimondottan családosoknak..az alkalmazottak is minden tényleg gyerek barát..ajánlom mindenkinek. Van játszó szoba ( felügyelettel, programokkal.) belső pancsi medence, szauna...wellness kezelések ...kint pancsi+ nagy medence, hatalmas homokozós játszótér....motorok a gyerekeknek...10 lépés a balaton a kaputól...szóval nagyon király....ami meglepett, mondjuk nagyon régen voltunk a balcsin ( 10 éve) hogy minden éteremnek van Játszósarka ( csúszdák, homokozók, vagy játszórész) ez nagyon tetszett..rengetek kis gyerekes család volt.

Szerencsére jó időnk volt..bár apa du-ánig dolgozott, mi játszottunk délelőtt, ebéd alvás majd hatalmas pancsi. a mély vízben is úszógumival..a hideg víz sem gond....nagyon élvezet Emma ...többnyire minden gyerek az ő korosztálya volt 1,5-2,5 évesek.
Esténként vacsizni mentünk egy klassz kis helyre..amit ha már messziről meglátott kiabált: bácsi gyere, szék Emma, bácsi gyere Emma enni...
Jókat evett, aludt emma ..hiszen nagyon elfáradt..a csúszdázás volt a nagy kedvenc!
A balcsiba 2x voltunk 10-10 percre..annyira az nem jött be neki..inkább a amedencében játszott a locsolóval, labdákkal...
Haza út is olyan jól ment mint az oda út...

Szobatisztaság: szuper..baleset nélkül ....:-)

Rengeteget beszél..be nem áll a szája..és olyan kis kedveskedő, bújós... ..

na azt hiszem elég hosszú lettem így is....

akkor pár kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk Emma nagyon helyes:-) olyan mint a filmekben a kislányok:-) Szuper lehetett a nyaralás, hol is voltatok pontosan? Milyen hotel?

Panndi lehet nekünk is igy kellett volna, de Péterke sokat sirt mindig , aztán nem is jártunk sehová, nem hogy templomba . :roll: Áronnal elmernék menni...

Heni
KépKép
heni81

Szeli nagyon vagány az úszógumijával :)

Viranka
Harry P. szerdát még nem tudom attól függ, h férjecskémnek mi a program este, meg kedden már ellógok.

Talis képek nagyon klasszak :) és Móni szuper a hajad.

Kispoc
Hát elhiszem, h jól esett kikapcsolni. Nagyon szépek a fiúk.

Heni
Szépek vagytok a keresztelős képeken. Mit jelent, h Áron nem tűrte jól. Örülök, h jól sikerült!

Panka, Anikó, Ancsi Boldog névnapot!
Levi Boldog szülinapot!

Azt hiszem a Rugó videóra még nem reagáltam :lol:

Irina
Kontextus :lol: hát látszik, h nyelvész a mama :)

Móni
Tali nekem hétköznap is jó.
A 7végét még meg kell néznem a naptárban, de amiket írtál azokra a 7végékre semmi nincs, viszont menni kell 1x Kecskemétre és 1x még Egerben aug.-ban, úhogy 7végéről nem merek most nyilatkozni.

Mozi szerda 14.30???? :shock: bocs csajszik de azt nem tudom megoldani.
A Kossuth mozi meg azt sem tudom hol van.

Hasmenős gyerekek :(

Irina
Kérdőívet kitöltöm holnap...ma már fáradt vagyok hozzá. Csak el ne felejtsem.

Kaqk
Hát az utolsó képen naaagyon csaj :)

Kerti party-ról és egyebekről is holnap, csak ezt már elküldöm :)

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Emma csodaszép :D
Rugó videó :lol:
Heni: ha sírt, kivittük, de azt szerettük volna, ha atemplom természetes közeg neki :)

Tegnap dugóban ültünk a Vácii úton, Zsófi szólt, hogy pisilnie kell, és tartotta, amíg megbírtunk állni, kis ügyes volt :)
Vendég

Jó reggelt!

Kaqk, Emma gyönyörű :D Biztos jó lehetett a nyaralás :wink:

Panndi, hogy áll Fruzsi súlya? Viszed mérni vagy mérlegeled otthon?

MOst hirtelen ennyi jutott eszembe :roll: Rugó alszik, megyek pakolok a lakásban, később nem biztos, hogy hagyja :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Móni: Sajna nem tudok menni,holnap megyek a dokihoz. :oops:

Kép

Kép
agica1126

Templom: Emmánka is nagyon természetes közeg..nagyon szeret ott lenni..azt mondja: "bimbam" a templomra..a harang miatt..:-) Olyan jól eljátszik, letérdepel, imádkozik, énekel: lá lá lá lá

Köszi a dicsiket :lol: :oops:

Balatonföldváron voltunk..Anna Mária Villa hotel..www.amv.hu...

Uh de jó h Fleur mondta ..ma kitöltöm a kérdőívet, meg apát is megkéem délben.

Augusztusi buli...de jó lenne..csak 2 lagzi is van...hát nem tudom tudunk e menni..anyagi kérdés lesz! :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló, Lányok!
Előre is köszi mindenkinek, aki kitölti (és mással is kitölteti) a kérdőívet, és annak is, aki már kitöltötte! :D

KAQK: Emma tündéri és nagyon jók a fotók, azonnal mehetnének újságba szerintem is!

HOLNAPI MOZI: Vera, Ágica: sajnálom :cry: Nekem meg erős hasmenésem van ma, alig tudok szabadulni a wc-ről, ezért nekem is lebeg a holnapi nap. Szerintem legyen az, ha ez Nektek, Móni és Fleur, jó, hogy megbeszéltek egy mozit-időpontot és én csatlakozom, ha tudok. Igazából csak reggel korán fogok rájönni, hogy el tudok-e menni a délelőtti vezetésemre, ha igen, akkor utána fogok tudni mozizni is ;-)

Kép
Kép
irina

Helló, Lányok!
Előre is köszi mindenkinek, aki kitölti (és mással is kitölteti) a kérdőívet, és annak is, aki már kitöltötte! :D

KAQK: Emma tündéri és nagyon jók a fotók, azonnal mehetnének újságba szerintem is!

HOLNAPI MOZI: Vera, Ágica: sajnálom :cry: Nekem meg erős hasmenésem van ma, alig tudok szabadulni a wc-ről, ezért nekem is lebeg a holnapi nap. Szerintem legyen az, ha ez Nektek, Móni és Fleur, jó, hogy megbeszéltek egy mozit-időpontot és én csatlakozom, ha tudok. Igazából csak reggel korán fogok rájönni, hogy el tudok-e menni a délelőtti vezetésemre, ha igen, akkor utána fogok tudni mozizni is ;-)

Kép
Kép
irina

Bocs a duplázásért, megszakadó net :twisted:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!!

Köszönjük a dicsiket :D , átadom a fiúknak!

Irina,Ádó meg a kontextus :lol: , jót nevettem!
hasmenés: :evil:

Regi,Szeli hogy van?

Kaqk!Emma annyira gyönyörű!Tudom, hogy már írtam, de olyannyira lányos, nőies kislány, hogy öröm ránézni! :wink:

Vindo,a Rugós fotókat is úgy imádom!Csillagszemű :D

jaj, mennem kell, Bulcsú megint sírós ma!Frontérzékeny szerintem nagyon :roll: :arrow:
kispocc

Jaj mennyi helyesírási hibát vétettem az előbb :oops:

vindo: háááát, lassan hízik... hízik, fogy, hízik, fogy, ráadásul szerintem a tej is kezd kevés lenni neki. Hétfőn megyünk dokihoz, meglátjuk mit mond. Most egy hét alatt 110 grammot hízott :?
Vendég

No, gyerkőcök alszanak.Én meg itt. :wink:

Kaqk!
Nagyon szép képek. Emmácska olyan szép kislány! :) Még lovaglást is kipróbáltátok?

Panndi!
Nagyon ügyes Zsófi, ha ilyen ügyesen tudja szabályozni a pisit.

Irina!
Neked is meg a hasad? Jobbulást!
Igyekszem én is kitölteni a kérdőívet!
Köszi a kérdést, a vezetés alakulgat. Péter tényleg nagyon türelmes. És, már forgalomba is kivitt. Egész jó volt.Sőt, már a saját járgányunkkal is megpróbáltam Agárdon kiállni a parkolóból - persze egy néptelen zsákutcában - és sikerült!
Csütörtökön szorítok! (Délelőtt én is vezetek negyed 10-től - lehet, h utánnam Te jössz?)

Vindo!
Kiváncsi vagyok Rugó új hajára! Ezek szerint nem ébred fel, h matatsz rajta. :wink:
Én a Zsuzsu haját szoktam vágni, bár én ébren. Mindig csak egy-egy tincset, nem egyszerű, de azért nála kivitelezhető.
Gergő az Apjával együtt nyiratkozik. Tegnap lettek mindketten kopaszok. Ő szépen áll és tűri, míg Apa berregtet a hajnyíróval.

Heni!
De jók a képek!
Áron is sokat nőtt már. De ezek szerint látod a ruháiból. :)

Panndi!
Gratula az egyedül alváshoz! Nagyon jól csinálod!

Kispocc!
Bulcsi csak kinövi ezt az erős frontérzékenységet. Kitartás!

Regi!
Szeli hogy van ma?

Köszönöm, Gergő már alakul, nem megy a hasa, de sajnos a szobatisztaságban elért szép eredmény - ő már néhány hónapja mindig jelzi a kakit és szépen bilibe kakil - odalett. :( Most nem jelzi, h kakál csak én érzem, h már büdi a pelus. Nem tudom, h most ilyenkor mi van. Kérdezgessem, h kell-e kakilnia és bilizne? De rá sem néz a bilire. Erőltetni sem akarom. Az sem izgatja, ha Zsuzska bilizik... Kicsit tanácstalan vagyok... :roll:

Kép
gica1

Sziasztok

Annyira rosszul indult a napon de Petra változtatott rajta és nagyon boldog lettem.
Ma reggel óta nem volt rajta pelus szabadon volt és minden pisi a bilibe landolt.Egyszer volt egy kis baleset elbambult mese nézés közben :oops:
Megebédelt és mondtam neki vegyünk fel pelust az alváshoz.Mire 5 perc után kiabált hogy aja aja aja és a bilire mutogatott gyorsan leszedtem róla ráült és belekakilt és pisilt is :D :D :D
Most már erősebb reménysugárt látok a bilire szokásra :D

Jobbulást a betegecskéknek!

Kaqk: Nagyon jóóóóóóóóók a képek!! :D

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Ismét itthon, igaz tegnap érkeztünk, de nem a legjobban alakulnak a dolgok. A Kedves orvosnál kezdett. Nagyon rossz a gyomra, étvágytalan, szédül, hidegrázása van. Az orvos szerint még hepatitisz is lehet. :roll: Most kezdik kivizsgálni. Nekem meg megint előjött a migrénem. :twisted: Úúúúúhy utálom.

Egyébként meg nagyon jó volt Nánáson pihizni. Jól ki voltam kímélve. Nem kellett szinte semmit sem csinálnom, esküszöm, ebben is el lehet fáradni. :lol:

Jobbulást kívánok minden gyengélkedő babának és mamának! Nagy pusszancsot küldök minden ünneplőnek!

Bölcsi: Bercót aug. 24-től szoktatom majd, 4-én megyünk szülőire. Már mondtam neki, hogy majd megy a babákhoz játszani. Nagyokat bólogatott hozzá, majd megkérdezte: Anya? Szerintem nem lesz egyszerű menet.
dmaggie

ÁÁÁ. Rugó úgy levette suttyomban a pelenkáját, hogy a bodyja becsatolva maradt. Egyszer felkaptam, és meglepődtem :shock:

Mostanában teljesen odavan a biciklikért. A G. példányát délelőtt másfél óráig ölelgette. Engem majd megevett az unalom :roll:
És persze olyan koszos lett, hogy fürdetni kellett.

Gica, szerintem ne aggódj emiatt, majd eljön a bilizés ideje megint :wink:

Panndi, értem. Majd írd meg, mit mondott a doki.

Emma tényleg nagyon profin üli meg a lovat.

Most mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Petra nagyon ügyes :!: :D
Engem Rugó ilyenekkel nem örvendeztet meg

Maggie, azért szerintem valószínű, hogy hepatitisz lesz :roll: :wink:
Migrén :x :(

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X