Helló, drága lányok!
Panndi: őszinte részvétem, sok erőt kívánok Nektek!
[size=18]ILDIKE, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ÉS SOK PUSZI SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!![/size]
Verus, Heni, képeket megkaptátok?
Viranka: köszi, az Ádi fekve hisztizik képet muszájból csináltam, hogy egy ilyen is meg legyen örökítve, de a nagy kapkodásban Sanyi feje lemaradt a képről...
Robi képei élményszámba mennek, hosszan elnézegetjük őket...
Móni: csodásak a nyaralós és a Viranka--Fleur-nálatokbulis képek is (az avatarod külön is dicséretet érdemel), ez a Gréti lyány tiszta anyája! Igazi szépség!
Maggie: új avatar? Nagyon klassz! Hát én ezt a gyönyörű Gergő fiadat mindig többnek nézem a koránál (ha nem tudnám, mennyi idős, biztos nem kétévesnek saccolnám). Erős, ügyes, tüneményes kisfiú!

És nagyon ügyes a bölcsivel! .-)
Vindo: remélem, Rugó szegény már nem szenved a fogával... én teljesen tehetetlennek érzem magam, mert Ádinak áll a fogzása, de sokszor van enyhe hőemelkedése meg vizesebb kakija, hogy ez most a fogától van-e? Nagy néha fogdossa őket, akkor valószínűbb a dolog, de úgy vagyok ezzel is, mint az újszülöttkori sírásával: tudja a csuda, mitől sírt éppen, az én gyerekem nem a tankönyvet (= Suttogó) követte a sírásfajtákban sem.
Tündi: szépek a srácok, Te nemkülönben. Nagyon hasonlítototok az unokatesóddal
Ugye jól vannak a srácok?
Kispocc, Örülök, hogy kinn az a fránya fog!
Drága vagy, köszi a dicséretet!
És annyira örülök, hogy vége a pocifájós időszaknak nálatok (ahogy a nagykönyvben meg van írva, 3 hónapig tartott tényleg -- csak ahogy a tickerre néztem, látom, Bulcsi is már mekkora!

). Nekem életem legnehezebb időszaka volt Ádi hasfájós korszaka...
Regi: Szeli fantasztikus, ezek nagy dolgok, amikor olyat mond, amit nem tőlünk tud

A néni beszél egyértelműen mondatnak tűnik már nekem
Hörcsög: a Te képeiden mindig két boldog kis koboldot látok, nagy a testvéri szeretet, az biztos
Nektarin: "anyám figyelj rám" - ez óriási

választékos a fiad, az biztos

Most láttam a híradóban, milyen botrányos volt a Madonna-koncert szervezőinek viselkedése, el nem bontott kordonok... hú, kismamiként hogy bírtad?
K. Timi: annyira jó hangulatúak a képek, és megzabálom a fiadat! Az a pohárkoccintás!

Jobbulást neki, remélem, már rendbejött a pocakja és a láza is lement!
Kaqk: ++++++++++++++ Neked tiszta erőből (munka)!!!
Remélem, semmi baja a vesédnek, csak egy kis izomgörcs.
Fleur: valami gyönyörű lányod van! Emlékszem, milyen kis apró haja volt, most meg egy göndör hajkorona büszke tulajdonosa -- nem semmi!
Férjed szerintem is nagyon rendes pasi
Dettyk: én borzasztóan drukkolok Nektek munkafronton: ezermillió +++!!!
Ágica: Neked is rettentően szorítok! És pozitív gondolkodás!!!
Lányok, anyukám most talált munkát 57 (!) évesen (felvették ma egy bt-hez), munkanélküliként. Vannak még csodák!
Juba: Bertus fantasztikus, elbűvölő gyönyörű kis csajszi!
Evés: sokat javult, édesség letilva (a dudi is

)-
Beszoktatás: olvasgatom, kinél hogy megy. A mi bölcsinkben egész sajátosan, semmi romantika, gyerek bead, pápá (vagy az sem), búcsúzkodni előtte kéretik. Elég furának tűnt nekem elsőre, de egyelőre működik, sosem sírt még beadáskor Ádi. Holnap próbáljuk meg az ottalvást, szorítsatok neki, lányok!