A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni, hát, eddig az ablakon mászkáltunk be, és most azt már meguntuk úgy három hét után :D :wink:
G. most csinálja, hogy szép vonalai legyenek a boltívnek, elég hepehupás lett a felület az ablak kivágása után.

Mi is gondolkoztunk valami harmonika-ajtón... De most erre az egy-két hétre már nem biztos, hogy megéri.
Ha már festve lesz és a padló is kész, akkor már nem lesz kosz ott sem.

Panndi, sajnálom
:(

Viranka, Míra nagyon cseles :lol: :wink:

Lányok, szerintetek dió színű padlóhoz milyen szőnyeg és függöny illik?

Vörös, okker sárga, világos barna.... :roll:

Kép
vindolanda

Szegény Rugó fél órája ordít és a száját fogdossa :shock: Belekukkantottam a szájába, az alsók jönnek leghátul.

Bekentem Dentinoxszal, de ugyan úgy ordít.
Fáradt is. Remélem, nyolckor elalszik :roll:

Jaj.

Kép
vindolanda

Na, kiment az új részbe, porszívózni kezdett egy partvissal. A szálakat rángatja a végén, úgy indítja be. Most csendben van :roll:

Kép
vindolanda

MOst meg nem tudjuk visszarángatni a lakásba :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nem tudtam jönni,mert össze sűrűsödtek a dolgok. Nem is olvastam vissza :oops: .

Rólunk röviden annyit,hogy Domi megtanult csipazkodva hintázni a gyűrűn. Alig éri fel,de nagyon tetszik neki. Beni meg mászni fel mindenhova,ezzel kicsit ki idegel,mert Domi is utánozná. Cica is itt van már szokja a helyzetet. Domitól már nem fél,de Benitől tart.Várjuk már az ovit nagyon. Rakok fel képeket,bár eléggé mérges vagyok,mert némelyiken felén csík van meg hasonlók,és nem értem mitől,pedig annyi képet csináltam a hetekben.Kicsiben tökéletesek mikor beadja a képnézegető,de nagyban már nem :x
Én meg ha van egy kis időm,akkor a nagynénémhez járok pránanadi kezelésre,és eléggé jól érzem magam.Muszáj kicsit felfrissülnöm,mert már fáradt vagyok..

Rakok fel képeket,mert nem hagynak írni.....

Kép Bence a mesélt terep biciklizésen... mögötte a kiliti reptér...

Kép Domcsi a terepen,ő volt a hajcsárom.. :)

Kép uncsi hugival... jobbról én,balról ő.. :)

Kép Ma sárkányoztunk a reptéren..Nagyon bejött nekik...

Kép No meg az ejtősök is..:)

Kép Repcsi ami felviszi őket...

Nem sikerült elkapnom rendesen a rep.gépet,de majd holnap megpróbálok egy jobb képet róla. Annyira közel szál fel,nagyon jó és a fiúk imádják a repteret.. :)
varga tünde

Sziasztok,

Vera, kösziiiiiiiiii!!De küldök nagyon szívesen cd-t!Mondd, hová?

DRÁGA ZSOZSIT ISTEN ÉLTESSE!!!!

Panndi,annyira sajnálom :cry:

Képek gyönyörűek!!!

Hű, Csajok, jön a bölcsességfogam...majd a bőgést kezdem, úgy fáj :twisted: Mi a fenének jön az ki????? :twisted:
Boti ma totál kerge volt :roll: ...összeveszett velem mindenen, de most alszik. Úgyhogy irány a konyha, csinálok valami rendfélét... :arrow:
puszi[/b]
kispocc

Sziasztok!

Zsozsinak boldog szülinapot! :)

Képtelen vagyok ideáig eljutni. :oops: :(
2x voltunk strandon a héten, tegnap meg egész nap pakolásztam, mostam, főztem... :roll:
Anyu velünk volt még egy hétig, így aztán a gép is foglalt volt sokszor... :roll:

Szeli még több szót mond, mondatot még nem. De ilyeneket mond, hogy "néni, beszél"! :) És néha olyan szót mond, amit nem is tudom, hogy honnan szedett! :lol: Pl. múltkor megkérdeztem, mit mond a kutya, és már nem úgy ugat, ahogy eddig (mint a kiskutya), hanem közölte, hogy vau-vau... :shock: Pedig én sose mondtam neki ilyet! :lol:

Viszont az elmúlt néhány napban 2x belekakilt a bilibe, a többi pelenkába ment. De talán ráérez! :)

Ja, és táskamániás, egyszerre képes 3-at is magára aggatni! :) Közben meg telefonál! :lol:

Na, megyek takarítani, mert holnap meglátogat egy régi barátnőm a 2 kisgyerekével! :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Most csak pár képet rakok.
Később jövök még képekkel.
Kép
Kép
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok, itt vagyok én is.

Tünde, milyen jó kis képek!!
Aranyosak a gyerekek, meg Te is csinos vagy az unokatesóddal :D
A gyerekek szeretik a repülőket?

Rugónak most esett le, hogy vannak ilyenek, a múltkor mutattam neki egy chartert, ami épp itt ment el a fejünk felett. Azóta lesi az eget, hátha elmegy egy másik is :D

Hörcsög, hogy álltok a házzal?
Hú, Ildikó ügyes a szívószállal. R.nek egyszer sikerült használni, de elfelejtette a technikát, azóta rágja :roll:

Regina, már épp hiányoltalak.

Kispocc, a fogad :?

Vettünk Rugónak gyurmát, nagyon bejön neki. Eddig valahogy kimaradt az életünkből. Lila színű, az elején azt hitte a golyókra, amit abból gyúrtunk, hogy szilva :shock:

MInden jót Nektek.

Du. Forma 1, aztán vezetek. G. betonozik. Holnap után megyek tömbösítek.

De azért igyekszek majd jönni :wink:

Kép
vindolanda

úristen, nem tudok ide jutni

Próbálok visszaolvasni, némi sikerrel:)

A legfontosabb dolgok.

Panndi, részvétem

Mónikám, nagyon szuper volt tali, bár a képek alapján amit végig futottam olyan mintha, ott se lettünk volna :shock:
Nagyon szuper vendéglátók voltatok és minden nagyon fini volt

Zéti, Zsozsi, nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok

Hát nekünk is jó sűrűek a napjaink, a tali másnapján állatkerteztünk, a négy nap alatt, meg voltunk balcsin, sokat játsztótereztünk, és voltam Madonna koncerten tegnap :D
Ami mondjuk durva volt, hogy 10 után kezdte, azért megéreztem a sok állást, de megérte, legalábbis nekem nagyon tetszett.

Robesz jól van, most már egyáltalán nincs pisi balesett, nagyon ügyes, és eljutottunk a 4 szavas mondatokhoz, a kedvencem az Anyám figyelj rám, és az Anya olyaan csinos
de amikor a wc-n ül, az is jó, hogy Anya kimegy

Most ennyire futotta, hulla fáradt vagyok, és meg du. van egy pár dolgom.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Nektarin van rólatok is pár kép csak te kérted, hogy rólad ne tegyünk fel fotót. Robesz meg szinte végig veled volt 8)
Nagyon ügyes már Robesz :lol:
Ti is pörögtök ám :D

Tündi na végre jelentkeztél :D
Szuperek a képek :D
Cicus is élvezné, ha kimennék vele sokszor a reptérre.
Az udvaron is állandóan a repülőket nézi, integet nekik és elköszön tőlük.
Mondja pá-pá, utat :lol:

Kispocc :(
menj el fogorvoshoz, felvágja az ínyt és máris könnyebb lesz :roll:

Hörcsög végre képek :lol:
édesek ahogy egy pohárból isznak :lol:

Vindo szerintem a narancssárga árnyalatai nagyon jól mutatnak a sötét dió mellett. Vagy egy világos vajszín.

:arrow: mert üvőlt

KépKép
Kép Kép
l.móni

Helló!

olyan mérges vagyok,vettünk tescoba gesztenyetortát,2 nap még jó a papír szerint.kibontottam és savanyúnak éreztem a habot rajta.párom szerint semmi baja,na ettek jócskán belőle,mire tényleg savanyú a hab rajta.annyira aggódok,hogy remélem nem lesz bajuk tőle.szerintetek?

köszi a dicsit Móni..
varga tünde

Nem lesz gond ne aggódj. Szépen kitisztul ma a szervezetük. Többször fognak kakilni és kész :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj de vártam,hogy valaki megnyugtatót írjon Móni!KÖSZI! El se hiszed.. Annyira kikészültem pillanatok alatt,így nem voltam mostanában,lehet a sok napi stressz miatt is...
varga tünde

Tünde, szerintem sem lesz semmi bajuk :wink:

Móni, kösz a narancsot, elgondolkodom rajta :D

Juba?

Tettem képeket :arrow:

Kép
vindolanda

Szép napot :)

Panndi!
részvétem :cry:
nyíregyházi állatkert hogy tetszett?

Nektarin!
én meg itt röhögtem magamban ,h a csajok betartották amit ígértettél velük :) pedig olyan kedvesen néztél a képeken :) :)
Madonna :shock: :lol: :lol: bizti jó volt :)

Tünde!
no ezta képsort meg sem mutatom B-nek,mert aztán lenne nagy hiszti :)
képek csík összefüggést ha beállít uram akor megkérdem :)

Vindo!
barnához én mindegyiket el tudom képzelni :) a vörössel kicsit buja kisugárzása lehet a szobának,de szerintem tök jól illenek+a világosbarna is :) én a sárgától kicsit irtozom,mert anno itt minden szoba ahol hug lakott sárgában pompázott 8)

Pocc!
bölcsességfog :evil: cd hagyad már van egy csomó(ovifotó után maradt)

Pénteken minitaliztunk és csajos du-t tartottunk Mónival és Fleur-rel :) megnéztünk vmi Görög akármicsoda (címét nem tudom) filmet,röhögtünk sokat,majd mini sprintet levágtunk Melivela wc-ig :) :) aztán fagyiztunk,röhögtünk :)
Tegnap du-este meg folytattuk :) Móniéknál sütögettünk :) Lilla csudahelyes kiscsajszi,göndör fürtjeivel :) Meli nagyon csini kismama
Gréta is imádnivaló,Móniék meg nagyon jó házigazdák :)
hajnal f2-2ig meddő vitát folytattunk Mónivala pasikkal mia fontossági sorrend :) mosogatógép vagy teleobjektív :) de nem jutottunk dűlőre :)
szerintem (Móni majd mond Z-nek) ha van mosogatógép sokkal többet lehet használni a teleobit :)
Gréti (szokásával ellentétben anyája nagy örömére) hn8ig aludt,persze gyermekeim elsősorban törpém hajnal 6 körül már fent volt :evil: hazafele elaludt,most meg teljesen fel van pörögva :) hiába nondtam neki Gréta és Titi kuya is alszik :) :)

s már megint itt áll mellettem és apja fülhallgatóját rágja :)

KépKép
viranka

Sziasztok !

Először minden ünneplőnek sok bolgoságot.
Persze a szülinapokról még egy képet sem láttam majd tessék csatolni párat.

Velünk minden rendben.
Véga a nyaralásoknak és most meg betegeskedik az én kék szeműm.
Pénteken délután jöttünk haza és azóta lázas.
Mai nap sikerül levinni 38 alá.
Holnap délre megyünk a doki nénihez.
Lázon kívül fosi van még és semmi más tünet.
Még az a szerencse, hogy sok vizet iszik és azért eszik is csak nem rendes adagot.

Nyaralás :
Vidék nagyon szuper volt ott volt az egész családom plussz még egy baráti házaspár.
Ádi nagyon élvezte a kertes ház érzést így nagyon gondolkozunk lakás cserén.
Voltunk ott fürdőbe is Ádi először nem akart bemenni mert hüvi volt a víz aztán meg nem tudtuk kiszedni már lila volt a szája de ő még maradni akart.
Sajna megcsípte Ádit egy darázs így mentünk a helyi doki nénihez aki rögtön Calcium-ot adott neki és vizes borogatást javasolt rá.
Hála nem allergiás a darázs csípésre.
Pár kép:
Kép sógorom autóját vezette még a kertben is de egésznap benne játszott
Kép kettecskén
Kép vigyori
Kép ugrált a vízbe a medence széléről

Izraeli nyaralás nagyon szuper volt. Ádi nagyon élvezte mert kint 3 fiú unokatesója van.
Igaz 38 fokok voltak kint és sajna jó párás így azt elég nehezen viselte mindenki.
Voltunk tenger parton is hát meg látta Ádi a vizet és futott befel.

Mennem kell folyt köv.
20200310173350

Folytatás

A napirend néha borúlt de azért sikerül tartani.
Néha haza fele jövet a tengerről már aludt Ádi és észre sem vette , hogy haza értünk.
Tenger partozás után átlagba kb 3,5 órákat aludt.
Voltunk kirándulni sokat azokat is jól viselt.
Repülő uttal sem volt semmi gond.
Összességében nagyon szuper volt az egész.

Sajna amikor haza értünk már Ádi nem volt jól az egész repülő utat végig aludta. Azóta sajna lázas.

Pár kép :
Kép kis csibész
Kép időrendi sorrendbe
Kép végig aludta az egyik kirándulást
Kép a két legkisebb
Kép tengarparton az első jégkrémmel
Kép uzsi
Kép csokis croissannal
Kép a laza uszó
Kép talán ez a méret jó lesz nekem

Bocsi kicsit sok lett.
20200310173350

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból,csak gyorsan jöttem bejelentkezni,végigfutottam a képeken,nagyon szuperek,ÁDI
hisztijén jót mulattam :lol: Bertus is tud,bár nem fekszik ki(le)
inkább csak hangos zokogásban tör ki,nagyon tehetséges,igazi színésznő a lelkem.:D
Később jövök és olvasok de most rengeteg mosnivalóm van...
Képeket is teszek fel amint idekerülök a gép elé!

ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG A SZÜLINAPOS MANÓKAT!!

juba0

Halihó

Csak egy gyors bejelentkezés..holnap jövök, reagálok

Megjötünk a lagziból....jó volt..Emma nagyon jól érezte magát itthon...

Holnap állásinterjúra megyek, csak nem árulták el milyen cég, milyen munka, hol találták az önéletrajzomat.. :shock: :shock: :shock: Mondjuk nem lérdeztem mert mondta h részleteket elküldi e-mailben.....abban meg semmi ilyen jellegű info nem volt....) aug 20-án hívtk előszür este 8 kor :shock: :shock: , aztán pénteken..én szombato hívtam vissza mert azt mondta hv-n is dolgozik...... :shock: nagyon kíváncsi vagyok...
utánna megyünk zenebölcsibe....és mikor emma alszik akkor fogok tudni jönni..... :lol:

Már alig várjuk h aludni mehessünk...holt fáradtak vagyunk....délre már haza is jöttünk ( 300km )..szóval nem sokat aludtunk..de Emma már nagyon hiányzott és én akartam letenni aludni...mi is aludtunk míg Ő , de ez kevésnek bizonyult..jön... :arrow: folyt köv

KépKép
kaqk
Debrecen

Ildikének boldog 2. szülinapot kívánunk :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Móniéknál aludt a sok gyerek? De jó lehetett! Kicsit irigy vagyok. :oops: De talán mi is eljutunk majd a partedlinkért. :lol:

Lányok! :arrow: Fontos! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi bármikor jöhettek érte :wink: :lol:
még egy kanál is itt van :roll:

A hétvége nagyon szuper volt :lol: A film címe Görögbe fogadva (gyorsan kikerestem a neten moziműsort)
A szalonnasütés meg................ :lol: :lol: :lol:
A képek minden elárulnak :lol:
R. megint hozta a formáját. Szuper fotókat csinált (kivéve rólam, na de én nem is vagyok fotogén alkat)

Viranka :lol: :lol:
Cica se akart aludni, kereste Bálintot és Mírát :lol:

K.Timi jobbulást Ádinak
Szuperek a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat :lol:

Ma már voltunk vásárolni, motorozni, nyűglődik itt bent de nem szeretne kimenni :roll: Ilyen se volt még mióta kiköltöztünk 8)
Szerintem fáradt. A 4 napos hétvégét végigpörögtük 8) :lol:
Na megtalálta a "játékszerét" elkezdte kipakolni a konyhaszekrényt :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok a csöves kukoricát mennyi ideig kell főzni?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kispocc
Azért még nem mindjárt :) de rohamosan rohan az idő. Most még nem nagyon tudok Dani érkezésére koncentrálni, mert nemsokára kezdi Lilla a bölcsit, meg annyi minden más van.
Hát nem semmi lehet ez az autós színi előadás :) nekünk is van ilyen pulykaméreg hülyeségeken. Ma az apját sikeresen kiborított Lilla. Bulcsi édes lehet. Megnézte a képet odaát :) nagyon édesek.

Viranka
Deeee :) ilyenkor nem szabad kiszállni :) de a múltkori szakadás nem az én hibám volt amúgy sem :)
És remélem akkor lefényképezed a rucit és megmutatod.
További tali képek nagyon jók :) és Heniről az a kép tényleg szuper.

Sense
Konyhával nagyon ügyes vagy.

Irina
Kaja témával teljesen egyet értek. A gyereknek normális ennivalót kell ennie elsősorban. Amúgy az utazgatások miatt ez nálunk is probléma volt, kissé el lett kapatva. Nálunk főleg üdítő szempontjából. Mármint sok rostosat ivott és abban azért cukor is van rendesen.
Amúgy a kajával úgy tudod megfogni, h egyszerűen nem adsz neki mást és előbb utóbb éhes lesz és megeszi a normális kaját. Csak nem kell azon megijedni, h 1-2 étkezést kihagy a gyerek.
A hiszti meg nem semmi :)

Vindo
Kép az új részről????? A sárga árnyalati szerintem jó, meg a vörös is. A világos barna is, de azt azért nem választanám, mert hamar piszkolódik gyerkőc mellett.

Zsozsi Boldog szülinapot! Kicsit megint elkéstem, de szerintem nem veszitek zokon.

Bölcsi mi is 7.-én kezdünk és én is az ott alvástól parázok a legjobban. Azt csak velem most. Persze mással is elalszik, de az küzdelmes és sok sírás van vele.
Persze bízom a csajsziban, h hamar alkalmazkodik a helyzethez és a dadusok biztos nagyon ügyesen kezelik majd a helyzetet.

Móni
Szóban már mondtam :) de inkább 2x mint egyszer sem :) nagyon jók a Balcsis képek.

Kaqk
Gyere mesélj mi volt, mert nagyon kíváncsi vagyok. Biztos minden rendben volt, ti meg jól éreztétek magatokat. :)

Csajok a Meryke programját be tudjátok nekem linkelni még 1x. Csak, h ne kelljen visszatúrnom.

Maggie
Jajj Bercó olyan gyönyörű :) már ha lehet egy pasira ilyet mondani.

Panndi
:( részvétem

Tünde
Klasszak a képek és mi nem látunk csíkot rajta.

Hörcsög
Te gyerkőceid is nagyon édesek.

Nektarin
Madonna koncert miatt írigy :) de mit mondjak bátor vagy, h bevállaltad :)
Robesz is nagyon ügyes.

Tali Mónival és Verával isteni volt már rég röhögtem ennyit :) és a csajszim egyáltalán nem hiányolt remekül elvolt apával :)
A szalonnázás is nagyon tuti volt és az idővel meg hatalmas szerencsénk volt :) nem csajok??!! :wink:
Amúgy vissza kellett volna kocsikáznom lehet, mert 4ig nem tudtam elaludni.

Timi
Nagyon jók a képek és Ádi is milyen nagy fiú már :)

Szia Juba jó, h te is jöttél

Ildike Boldog szülinapot!

Viranka
Nagyon jók a képek :) :) köszönjük szépen :) a tüzesek milyenek lettek?

Móni sztem rólad is nagyon jó az a kép amit Vera feltett :)
Csöves kukoricára hallottam olyan verziót, h forrástól 10 percig. A múltkor ettem is olyat és nagyon jó puha volt.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

most nézem nekem is avatart kellene váltanom :?

KépKép
KépKép
fleur

Köszi Fleur, mindjárt fel is teszem főni aztán majd beszámolok, hogy sikerült :)
Az idővel tényleg nagy szerencsénk volt, megvárta, hogy mindenki megsüsse a szalonnáját :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na ja, tényleg visszajöhettél volna :lol: sokáig beszélgettünk 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

hali
Itt vagyik.

Reggel túl egy állás interjún..de nem az igazi..inkább passzolom..és várom h az ingatlanos munka összejöjjön!

Voltunk Emmával piacon tejcsiért, zenebölcsiben, postán....ebéd és már 1 órája alszik....

Megkapta a takarító kocsit....gondoltam jól fog neki esni ha már itthon hagytuk akkor kap valami ajándékot...nagyon örült neki..azóta takarít..:-)

Maggie: sikerült a vaterán nyerned??? mit??? :lol:
Bercó..olyna sokat nőtt..édes a fejpántban...látom nektek is van segítségetek...
Szupi az új avatarod, Móni neked is jó lett!!!

Vindo: shoppingolás... :lol: , japán sör ??? :shock: Rugó hamar felfedezte az átjárás lehetőségét!! :lol:

Panndi: részvétem! :cry:

Kispocc: fog ... :(

Tündi: jók a képek! :lol:

Hörcsög..De édesek a kicsik!!!!

Nektarin: Madonna biztos jó volt..Mi is akartunk menni..csa kzeb jött a 3 napos lagzi... :(

KTimi: láz :( A képek szuperek..a kis kékszemű nagyon édes!!!

Ildikének Boldog 2. születésnapot!!!

Uh úgy látom nagy a szerelem Bálint és Lilla között!
A kis fürtöske annyira édes!!!!! csoda szép!!!

Gréti a kis huncutka ..a levegőben, vödörrel a fején... :lol: :lol:

együtt alvás.... :lol: :lol: :lol:

Fleur: jól ment köszi....a megoldás az volt hogy együtt aludt nagyival a nagyágyban.Mese, meg összebújás.....ügyesek voltak..
1-2x beszéltünk vele is..( Ő úgy tudja h dolgozni voltun, mert azt tudja h akkor jövünk haza.....) jól jött biztosítottuk h dolgozunk, de megynk haza hozzá...."anya, apa dolgoz, Emma vár"... :lol:

hajrá avatar váltás!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Isten éltesse a kicsi nagylány, Ildikét!

Hú, nem is olyan régen voltam, de annyit írtatok. No, csak így továbbra is. Viszont nem tudom, hogy mire fogok emlékezni. :oops:
Bercó még alszik, de hogy meddig? Már nagyon mocorog.
Voltunk a bölcsiben. Ma egy órát töltöttünk ott, holnap is így lesz, csak holnap már el is kell tünnöm egy kicsi időre.
Mennem kell. :oops:
dmaggie

Kaqk
Akkor szorítok az ingatlanos álláshoz.

Maggie
Húú akkor már ti is elkezdtétek. Nekünk még 2 hét.

Dani baby ma nagyon aktív. Én meg nagyon ráérek :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Na, mire ideértem, addigra Szeli felébredt... :?
Most őszibarack befőttet teszek el éppen... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Fáj a vesém???
nem tudom ez a vesém e..bal oldalt a lapockám és a derekam között..... :( na majd anyós megmonja a tutit...ő nagyon tudja..megyünk nemsoká hozzá...remélem vmi gyógymódot is mond

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi, nyami :D .

Fleur, akartam írni, Lilla milyen csodaszép fürtös hajú kiscsaj, a képeken olyan szépen lebarnultnak tűnik :D . És a múltkori kálváriádra is akartam reagálni: óriási szerencséd van P-vel :wink: , amikor olvastam a soraidat, milyen klasszul kezelte a helyzetet, rögtön eszembe jutott, hogy az én P-m még úgy is leszedte volna a fejemet, hogy gőze sincs a vezetésről, és mindenféle hülyének lehordott volna :evil: . Egyszer terhesen bevezényelt egy zsebkendőnyi helyre, ahonnan kitolatni sem tudtam, megfordulni is alig, és ahelyett, hogy türelmesen kinavigált volna, otthagyott a sz@rban :evil: ...Még most is ideges vagyok, ahogy leírom, nagyon bunkó tud lenni :evil: . Szóval ritka az ilyen pasi 8) !!!!

Csajok, amióta leírtam, hogy nem tudok netezni, és írtam a srácnak is, aki rendbe szokta hozni a gépet, azóta semmi baj :wink: . Mit csinált a boszitopik :wink: :lol: ...

Panka 3 órája alszik :shock: !

Heni ? Vagy csak én nem láttalak?

Timi26, mi van Veletek?????? Ezer éve nem jelentkeztél!!!!
dettyk

Boldog születésnapot Ildikének!

Az én életem szétcsúszott. Készülök a holnapi tömbösítésre, vezetni járok esténként, nagymamámat tegnap elvitte a mentő otthon, mert rosszul lett.

Visszaolvasni most nem tudok, de a képeket megnéztem, nagyon jók
:D

Fleur, a másikba tettem képeket tegnap, azokon ott a ház is.

Megyek dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie, biztosan könnyen megy majd :D .

Nálunk még semmi hír :evil: ...Pénteken telefonálok újra, lesz-e munkám, P. holnap megy állásinterjúra. És jövő héten elseje :? ...
dettyk

Sziasztok

Ildikének Boldog Szülinapot!

Lmóni: Köszi a segítséget :wink: Egyedül elvesztem volna :oops:

Fleur: Iszonyat mennyi haja lett Lillának :D Nagyon szép :D

Maggie: És hogy tetszett Bercónak a bölcsi?

Vindo: Jobbulást a nagyidnak!!

Kaqk: De jó hogy ilyen jól elvolt Emma míg "dolgoztatok" :lol: Nekem 25 hetes terhesen volt vesegyulladásom meg egy kis kövem és az a fájdalom elviselhetetlen volt.Vegyél be "nospát" meg algopyrint.Remélem igy kell írni :oops: Jobbulást!

Dettyk: Szorítok hogy minden sikerüljön!!++++++++

Én is a héten várom hogy hívjanak egy helyről de annyira negatívumot érzek hogy nem lesz belőle semmi :oops: :(

Kép

Kép
agica1126

uhh nem akartam kiemelni a mondatomat :oops: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Boldog szülinapot Ildike!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog születésnapot Ildikének

KépKép
Kép Kép
l.móni

Isten éltesse Ildikét!

Rakok pár nyaralós képet,egyenlőre ennyire futja... :roll:

Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép
KépKép
KépKép

Sok lettem,bocsiiii :oops:

juba0

Sziasztok :D !

Annyi mindenre akartam reagálni, de tök szita vgyok... :oops: :roll:

Minitali de szuper lehetett!!!Gyönyörűek vagytok mindnnyian!

Fleur,Milyen gyönyörű loknis kiscsajod van! :wink: S nagyon nagyon hasonlít Rád szerintem... :D

Vera,kösziii :D !Jaj, nagyon édes az ordító Bálint a két Csajszi mellett :D Nyughatatln férfiemberke :D :D

Móni,Boti is ma meg volt kavrodva délután, s nem akart se kimenni, se bejönni :? :D , mondtam is, hogy táborozzon le a küszöbre :D
Cica annyira csodálatos szempárral rendelkezik :D , olyan édes, meleg tekintete van :D !

Kaqk,...remélem nem vese...++++++++++

Dettyk, autós sztori :shock: :twisted: jaj...
Állás miatt nagyon nagyon megy drukk+++++

Ágica,Neked is nagyon szorítok, hogy csaljon a megérzésed, és sikerüljön!++++++

Juba,szia! :D Szépek vagytok!!!

Ildike, Isten éltessen!!!!!
kispocc

Vindo,Háááát, akkor kitartást!!!Mamád?

Irina :D Múltkor elfeledtem megdícsérni a kis Őszibarackot :D !Annyira nevettem a kiterülős képen :D :D !
Egyébként én 2 hete elkezdtem szedni MagneB6-ot, s bíztam nagyon a nyugtató erejében :D :D Bulcsú hasfájóssága, nyűgössége mellé társult Botond fiam egetverő cirkuszaival :shock: , muszáj volt valamit kitalálnom, mert már kezdtem kikészülni :? .

Ennek kapcsán jut eszembe: Bulcsi hasfájása elmúlt :lol: :lol: HURRÁ!!!Jaj, ezt annyira vártam már. Na jó, van pici nyüszi olykor, de többnyire nyugis, szemlélődő, mosolygó baba :lol: .

Köszi, Lányok, bölcsességfogam kijött :D . Még most is fáj, de már az is múlóban.
:D
kispocc

Halihó!

Na megint elkezdem, aztán meg majd... :lol:
Szóval a bölcsiben összesen egy órát töltöttünk. Bercó nagyon jól elvolt, Erika (a g.nő) kérte, hogy inkább ő mehessen oda Bercóhoz, ha egy kicsit eltávolodott tőlem. De persze, az "anya deje!" vezényszóra én is megérkeztem mindig. Több játékot is kipróbált az udvaron, a gyerekek közé ült, ilyenek. Mondjuk a buszozást is nagyon élvezte, ő jelzett, amikor le kellett szállnunk. A kocsim még mindig a szerelőnél van, tehát tömegközlekedünk. Holnap is egy órát töltünk majd ott, de nekem el kell majd tünnöm egy kis időre. :wink:

Már megint mennem kell. Jön a kisfőnök a kádból. :lol:
dmaggie

Lányok, minden álláskeresőnek sok szerencsét kívánok! Tudom, milyen sz..., én hónapokig ezen rágódtam...
De holnap kezdek :wink:

Ágica, telefonáltam este haza, állítólag már jobban van, de megfigyelik, tele van tapasszal. Holnap talán kihozzák egy normál kórterembe, és meglátjuk. 82 éves :roll:
MOndjuk az igazi probléma az nagyapám, aki otthon maradt egyedül, ő 87 éves. Parkinsonos, de gyógyszerekkel szinten tartható. Viszont nem lehet elmozdítani otthonról.

Maggie, akkor holnap :wink:

Kispocc, akkor a nehéz időszakon már túl vagy :D Innen már csupa boldogság az élet :wink:

Juba, hogy Bertus milyen kis tündér :lol:

Lassan fürdünk Rugóval, G. járólapokat rak (a kályha alatti részt). Ő holnap megy Bp-re hajnalban :roll:
Szép holnapot, V.

Kép
vindolanda

Helló, drága lányok!

Panndi: őszinte részvétem, sok erőt kívánok Nektek!

[size=18]ILDIKE, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ÉS SOK PUSZI SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL!!![/siz
e]

Verus, Heni, képeket megkaptátok?

Viranka: köszi, az Ádi fekve hisztizik képet muszájból csináltam, hogy egy ilyen is meg legyen örökítve, de a nagy kapkodásban Sanyi feje lemaradt a képről... ;-)
Robi képei élményszámba mennek, hosszan elnézegetjük őket...:-)

Móni: csodásak a nyaralós és a Viranka--Fleur-nálatokbulis képek is (az avatarod külön is dicséretet érdemel), ez a Gréti lyány tiszta anyája! Igazi szépség! :-)

Maggie: új avatar? Nagyon klassz! Hát én ezt a gyönyörű Gergő fiadat mindig többnek nézem a koránál (ha nem tudnám, mennyi idős, biztos nem kétévesnek saccolnám). Erős, ügyes, tüneményes kisfiú! ;-) És nagyon ügyes a bölcsivel! .-)

Vindo: remélem, Rugó szegény már nem szenved a fogával... én teljesen tehetetlennek érzem magam, mert Ádinak áll a fogzása, de sokszor van enyhe hőemelkedése meg vizesebb kakija, hogy ez most a fogától van-e? Nagy néha fogdossa őket, akkor valószínűbb a dolog, de úgy vagyok ezzel is, mint az újszülöttkori sírásával: tudja a csuda, mitől sírt éppen, az én gyerekem nem a tankönyvet (= Suttogó) követte a sírásfajtákban sem.

Tündi: szépek a srácok, Te nemkülönben. Nagyon hasonlítototok az unokatesóddal :-)
Ugye jól vannak a srácok?

Kispocc, Örülök, hogy kinn az a fránya fog!
Drága vagy, köszi a dicséretet!
És annyira örülök, hogy vége a pocifájós időszaknak nálatok (ahogy a nagykönyvben meg van írva, 3 hónapig tartott tényleg -- csak ahogy a tickerre néztem, látom, Bulcsi is már mekkora! :-)). Nekem életem legnehezebb időszaka volt Ádi hasfájós korszaka...

Regi: Szeli fantasztikus, ezek nagy dolgok, amikor olyat mond, amit nem tőlünk tud :-) A néni beszél egyértelműen mondatnak tűnik már nekem :-)

Hörcsög: a Te képeiden mindig két boldog kis koboldot látok, nagy a testvéri szeretet, az biztos ;-)

Nektarin: "anyám figyelj rám" - ez óriási :lol: választékos a fiad, az biztos ;-) Most láttam a híradóban, milyen botrányos volt a Madonna-koncert szervezőinek viselkedése, el nem bontott kordonok... hú, kismamiként hogy bírtad?

K. Timi: annyira jó hangulatúak a képek, és megzabálom a fiadat! Az a pohárkoccintás! ;-) Jobbulást neki, remélem, már rendbejött a pocakja és a láza is lement!

Kaqk: ++++++++++++++ Neked tiszta erőből (munka)!!!
Remélem, semmi baja a vesédnek, csak egy kis izomgörcs.

Fleur: valami gyönyörű lányod van! Emlékszem, milyen kis apró haja volt, most meg egy göndör hajkorona büszke tulajdonosa -- nem semmi! :-)
Férjed szerintem is nagyon rendes pasi ;-)

Dettyk: én borzasztóan drukkolok Nektek munkafronton: ezermillió +++!!!

Ágica: Neked is rettentően szorítok! És pozitív gondolkodás!!!

Lányok, anyukám most talált munkát 57 (!) évesen (felvették ma egy bt-hez), munkanélküliként. Vannak még csodák!

Juba:
Bertus fantasztikus, elbűvölő gyönyörű kis csajszi!

Evés: sokat javult, édesség letilva (a dudi is 8) )-

Beszoktatás: olvasgatom, kinél hogy megy. A mi bölcsinkben egész sajátosan, semmi romantika, gyerek bead, pápá (vagy az sem), búcsúzkodni előtte kéretik. Elég furának tűnt nekem elsőre, de egyelőre működik, sosem sírt még beadáskor Ádi. Holnap próbáljuk meg az ottalvást, szorítsatok neki, lányok!

Kép
Kép
irina

Ui: Vindo, nagyon sajnálom a mamikádat (és a papádat is), remélem, mielőbb hazakerül! Holnap pedig gondolok Rád, mindent bele!!!

Kép
Kép
irina

Ismét itt. :lol:

Hol is folytassam???

Képek: Úgy szeretem mindet. :oops: Nagyon tudok örülni minden egyes darabjának.
Tündi, nagyon helyes pasijaid vannak. Te meg hogy lehetsz ilyen fiatal? :lol: Volt kitől örökölniük a legényeknek.
Reptér nálunk is menő volt. Most ugye kétszer is átlátogattunk a szoboszlói reptérre. Bercó teljesen extázisban volt. Azóta imádja a repülőket, minden könyveben azokat keressük. Ma vettem neki egyet, amit már el is tört. Mondta is, hogy repülő eltört. Kérdeztük, hogy ki törte el. A válasz: Bercó. :lol:
Erről jut még eszembe, hogy végre tudtak ejtőernyőzni a fiúk. Nagy unszolásra Gergő is kapható volt a dologra. Nagyon élvezte.

Ildike és Karcsika nyerő páros. :lol:

Rugó hozza a formáját. Egyébként, Vindo ugye Ti sem gondoltátok komolyan, hogy a kis felfedező előtt titokban tudjátok tartani. Egy ilyen okos kisfiút nem lehet ám ilyen olcsó trükkökkel átverni.
Nagyon sajnálom. :cry:
Tudsz már valamit a ny.vizsgáról?

Talis képek: nincs is rá szó. Bálint lassan háremet tart majd. De ahogyan öleli és puszilja Lillát, az mindent elárul. Mennyi érzelem van ebben a kispasiban. Lilla meg olyan szépséges, ó azok a bongyorkák!Fleur, a közös képetek meg szenzációs. Olyan átszellemült, szinte sugárzik. Gratulálok, a harmadik trimeszterbe léptél. :lol: :lol: Én is csak kapkodom a fejem. Vigyázz magadra, nem lesz egy sétálós menet a következő időszak. Autós történetek: :cry: Remélem már nem lesz több.

Móni, Te meg lökött vagy!!!! Szerintem nagyon is jó az a kép Rólad.
Együtt alvó gyerekek :lol: :lol: :lol:
Rippel Cicus meg az apukája :shock: :lol: :lol: :lol:

K.Timi, édes kis pofa a vigyorid. És hogy vezet... :lol: :lol: :lol:

Juba, annyira édes, tündér, kis zsivány, gyönyörű. Nagyon hasonlít ám Rád! Köszi a közös képet.

Kispocc, éljen, éljen! Fog is rendben, hasfájás is kikipálva. Most már gondolom egyszerűbb lesz minden.

Kaqk, csak parfümöt. :oops: :oops: De azokat szerintem nagyon jó árban. Nagymamihoz csak gratulálni tudok.
No, lassan be is fejezem, ennyi jutott hirtelenjében az eszembe. :oops:
dmaggie

Panndi, Drága! Részvétem!
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?