A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Kisbabát szeretnénk

laar, megint neked elfelejtettem írni, dietetikus ajánlotta cukorra ne térj vissza, de ez még csak rákot sem okoz. egyébként több kg édesíőt kéne megenned ahhoz, hogy káros legyen, de ezt nézd meg!

http://stevia.shop.hu/hu/termekek/Stavi ... -Nova.html

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Nem, nem fogok fürdeni, sem szaunázni, ezeket most kihagyom így kismamaként, ennél én jóval aggódósabb vagyok. Majd pihenek meg olvasgatok, amíg Lexi és apa pancsolnak.

Kép

Kép
daniellla

Nekem is jó a vasárnap!

Kép
Kép
arte

Dejódejódejó!!!

Éljen Május 1-je!!!!!
Többiek is jelezzenek hogy jó-e a május 1 és ha valaki tudja Nofi telefonszámát értesíteni kellene az új dátumról. Persze ha mindenkinek ok

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Voltam a dokinál, háát a mai kis kiruccanás csak 30 rugómba került, két uh egy hasi-kismedencei, egy nyaki és az endokrinológus.Azért ez egy kicsit meredek.

Semmi újat nem tudtam meg,csak annyit, h hátrahajló méhem van,ezt is jó tudni de ez most lényegtelen..
Viszont holnap 8kor biopszia, azt mondták, h a bal oldali nyirokcsomómmal ne várjunk mert elég nagy, eléggé be vagyok tojva tőle.Biztos fájni fog
Utána megpróbál nekem időt szerezni a doki a hematológiára, és ott megnézik az autoimmun dolgaimat is talán, de az is jó egy hónap mire lesz eredmény.A biopszia is két hét.

Még nem tom a május 1jét...majd még megbeszéljük.

puszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Remélem azt senki nem felejtette el, hogy május elseje anyák napja...vmennyit így spórolunk, mert nem valószínű, h bki is ott alszik, mert ezért nem vesz ki senki hétfőre szabit, mert hétfőn meló...aki közel lakik nem is gond este hazakocsikázni, és aki messze?
Aki más szemmel nézi, az pedig azt mondja, h nem éri meg pár órácskáért lemenni a Balcsira, aztán haza, mert azért elég húzós az üzemanyag is...

Nem akarok senkit lebeszélni, de gondoljátok végig.

pusza

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

lányok, nofi már lelevelezett mindent, marad a 30-i dátum, kicsit későn kapcsoltunk, de anyáknapja és majális miatt a május 1 ezért nem is jött szóba. sajnálom tényleg lucám,de majd mi házhoz megyünk, nyáron tervben van győr és az élménypark, akkor nem hagylak ki titeket, az tuti.

tehát marad az eredeti dátum!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Akkor marad a 30-a. Sajnálom Lucát meg magamat is hogy nem láthatom Lucáékat. :cry:
De van egy örömhírem, végre megtaláltam a védőnőt. Ne tudjátok meg milyen tömeg volt nála. Nem csodálom ha ilyen ritkán lehet rátalálni... De aztán meg kiderült tényleg nem jók a labor eredményeim amit a Budaiból kaptam mert szerintem nem jót adtak ide. 2008-as eredményeket kaptam, azok már nem jók semmire sem. Most meg kell ismételnem mindet, pedig tavaly is csináltak, nem tudom miért nem azt adták ide. 16 hetesen voltam a dokinál, azelőtt hívtam őket hogy majd a laboromat ne felejtsék el, de elfelejtették, ezért még külön azért bementem a budaiba és most megint kéne menjek... menjen a franc. Én biztos nem megyek, inkább megcsináltatom még egyszer. Voltam is beutalókért és holnap megyek is. Jövő héten megint mennem kell védőnőhöz hogy nézze meg a terheléses cukromat. Én is jó bonyolult vagyok ám mint Etnánk. Sosem sikerül semmi úgy ahogy kéne, de nem baj, megéri.

Laar, az ár engem is ledöbbentett, de nincs mit tenni. A magyar egészségügy ezt kívánja meg tőlünk. És milyen sokan vannak a magánrendeléseken is, mégsincs időpont az állami rendeléseken. Durva. Továbbra is szorítok, minél hamarabb kiderüljön mi okozza nálad ezeket a panaszokat.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok kislányok...
Remélem mindenki jól van persze olvasom a történéseket és hát zajlik az élet úgy látom...
Nem voltam most pár napot mert nálunk is zajlik minden.. :D
Voltunk szombaton a nyíregyházi vadasparkban tök jó volt meg szép csak hát kifogtuk a szeles időt a nap végére rendesen átfáztunk de azért megint egy élmény volt..
Na igen nem a semmiért bújtam úgy az uramhoz :D :D meg persze azért szeretem is....

A meló jó néha fárasztó és kimerítő de van és ennek nagyon örülök mert ha nem lenne jaj jaj inkább bele sem gondolok..
De szeretem is nagyon szóval így dupla az öröm.
Hát a 41.hely maradni fog egy darabig.Sikerült beszélnem az üi.-kel és megtudtam hogy újévi "lomtalanítást" tartottak és akiknek lejárt a határozatuk és nem újították meg vagy nem jeleztek hogy öf.szándékuk még megvan azokat törölték a rendszerből.Ezért haladtunk ennyit 3 hónap alatt de mostanság nem kell rá számítani hogy lépünk előre mert mindenki olyan korú gyereket szeretne mint mi is és a nagyobbakat szeretnék családhoz juttatni...Szóval azt hiszem most egy darabig pangás lesz...

Ó igen a régi jó hüvelyi uh...hogy én azt mennyire utáltam...Pedig nekem nem mondhatták hogy vastag vagyok viszont nekem is hátrahajló a méhem és emiatt Laló elég jól és sokáig megbújt ami nekem járt kis kellemetlenséggel..De a lényeg Zsuzsám hogy minden rendben van a többit meg el lehet viselni.
És már félidőnél tartunk..Piszkosul telik az idő én mondom.
Apropó épp ma beszéltem a nődokimmal eltelt 1 év megyek rákszűrésre.Jövő hét kedden 18:30.-ra.remélem minden rendben lesz...Na azt sem csipázom túlzottan pedig!!!!!

Hát Etnám teljes mértékben meg tudom érteni a félelmedet és aggodalmaidat gondolom az előzmények miatt amit te is átéltél és most már itt van Boti is...Elég nehéz lesz összehozni a dolgokat mert ugye ő igényli és kell is neki a mozgás a fejlődés meg minden nem mondhatod neki hogy 9 hónapig üljön reggeltől-estig.Nem semmi lesz majd ezt megoldani de remélem erre is találtok megoldást.Az bizti bátor csaj vagy le a kalappal előtted hogy annyi viszontagság után bevállalod de igazad van legyen Botinak kistesója az a jó.fogyótúra hogy áll?????

Laar remélem minden rendben lesz...Drukkolok nagyon a holnap miatt.Nem jó dolog az autoimmun betegség én is szenvedek vele...kitartás.

És csajok megvan végre az új sportcipőm :D :D :D Jó tudom nem nagy dolog mit vagyok úgy oda de azért vagyok oda mert már 1 hónapja keresem amit én szeretnék és főleg mert ez életem első márkás cipője..És nekem ez nagy dolog.Adidas és tök jól néz ki és tök kényelmes és tudom hogy ez is kínai mert ma már mi nem az de akkor is...Első márkás cipőm!!!!
ADIDAS

Na jól van megyek is tudom kikészítő vagyok :D :D :D :D :D
Mindenkit puszilok és majd még jövök.
cupák
bibócska

Sziasztok Lánykák!!!

Bibócska!!!

Olyan örömmel írsz az új cipődről, hogy én is nagyon örülök neki :)!!!
Hogy cínai???? Na és???? Ma már minden az!!!
Attól még nagyon szép, és nagyon szupi :) Használd egészséggel!!!!
És úgy általában azt kívánom, hogy alakuljon Minden úgy, ahogy szeretnéd... :) :) :)!

puszi Mindenkinek!!!!!

bocs, hogy nem szólok Mindenkihez!!! De tudok Mindenkiről, és mindenről :) :) :)

Pusziiiiiii!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

lányok eddig ennyit tudok:

danielláék 3+ eliza :D fő nem alszanak ott
etnáék 2 fő nem alszanak ott
vasi 2 fő + közös :D nem alszanak ott
kiruék 3 fő (+ autó ami jó lesz :D ) nem alszanak ott
laarék 3 fő és nem tudom,hogy ottalszanak-ek
arte 1 fő nem alszik ott
grácus 1 fő nem alszik ott ?
marcsi?
nofiék 4 fő és ottalszanak

lányok, két hét van, jó lenne összeszedni a létszámot!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

NIKI??????

Bibócska, lécci rakjál már fel egy fotót arról a cipőről mert a blogodban is annyit olvastam róla hogy már kíváncsivá tettél. Egyébként gratula és ne röstelld mert nem vagy egyedül. Nekem azért van márkás sport cipőm mert a gyárnál ahol dolgozom volt egy fantasztikusan jó kis tűzoltó csapat. Minden évben mentünk versenyezni és minden évben kaptunk új szerkót. Na, ez ment 3 évig oszt nekem jött a válás és Vasinak a balesete így nem mehettem tovább. Most meg már babás vagyok. Na így van Vasinak is egy jó kis cipője és nekem egy már agyonhasznált és egy ami majdnem új. Én sem tudnák venni ilyen árak mellett.
Igen, piszkosul telik az idő és borzasztóan nő a súlyom. Ma 106-ot mértem. Megőrülök mert nem fogom elbírni azt a nagy súlyt amit magamra szedek. Nem érdekel ha dagadt leszek csak bírjam el mert nem szeretnék feküdni. A hüvelyi uh nem volt olyan kellemetlen mint a hasi. A hasit annyira odanyomja hogy utána még egy ideig fáj a hasam rendesen. Van jó néhány centi háj amit át kell világítania. De ahogy mondtad, bármit elviselek mert most már tudom minden rendben és már felén túl vagyunk, már csak még egyszer ennyit kell várni és a karomban tarthatom Közöskét.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etnám!

Betudnád szúrni a szálló linkjét ahová menni fogunk,h megnézhessem, meg az árakat is, mert már nem emlékszem rá, köszi!!

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

laar!
sajna mi ide nem tudunk menni, mert 44 ezer lenne éjszakánként /2 fő botinak ingyenes. ebben a szállás és a fürdőbelépő van benne+300 ft a parkolás egy napra vagy 1500 a parkolóházban. + még 300 ifa /fő. de elküldöm szívesen mert nagyon nyálcsurgatós hely, én elájulnék, ha valaha eljuthatnék egy ilyen helyre. de a fürdőjébe elvileg mentünk volna, ha norbi nem hajol le cipőt kötni. lsd lent :cry:
http://www.salirisresort.hu/hu/somagia

mondjuk én aug 22-26ig kértem az időpontot. kérj te is árajánlatot, olyan korrektek, még aznap visszaírtak, most várják,hogy én is válaszoljak, úgyhogy meg is teszem. árajánlat kérés nem minősül foglalásnak, de gondolom ezt tudod. beszarás milyen gyönyörű a szálloda.

na csajok annyi a romantikázásnak. norbihoz tegnap ügyelet jött ki, lehajolt cipőt kötni és úgy is maradt. porckorongsérv, isiász és még nem tudom mi van vele. 3 napig szigorú fekvés, de ma már ment dolgozni, mert nálunk nincs betegállomány. szegény, még nem terhelem meg a romantikázással is, mert akkor összeesik.

vasi!
ha megtaláltad a védőnőt végre próbálj meg segítséget kérni diéta ügyben, nem azért írom, mert nem tetszenél így is :D csak magamról tudom, hogy utána borzalmas nagy szenvedés árán is alig ment le. az első félidőben :D max 1-2 kg hízás lehet, ha valaki nem 45 kg-ról kezdte a terhességet persze. a vége még hátra van, amikor meg már jön a víz is. de gondolom nem mondtam ezzel ujjat, mintha már szültél volna nem :wink: kívánós vagy?vagy lehet,hogy olyat eszem,aminek nincs elég laktató hatása vagy rosttartalma. gyümivel óvatosan és a vitaminokkal is. v doki engem leállított félidő után az elevitről, csak heti 1-2 szem volt engedélyezve, hogy ne legyek éhes. gyüminél inkább olyat egyél aminek kevés a cukortartalma (alma, eper cukor nélkül, körte. a piros gyümik antioxidánsban gazdagabbak, de ne cseri legyen, mert az puffaszt is és hízlal!!! akár a banán, szőlő, dinnye, én ezeket nem gondoltam volna, persze abból is azokat szeretem, amik hízlalnak. kb 160-180 g ch legyen a napi adagod, hidd el, az nem kevés (pl 1 szelet toast kenyérben van 8 g) közöskének is jobb, ha kevesebb édességet eszel, mert nagyon hamar öregedik a lepény az édestől. nekem pl 28. héttől már kettes volt én sajnos szinte végig zabáltam az édeset. de most a 2. gyereknél kurvára oda fogok figyelni. ezt mégegyszer nem akarom átélni, hogy nem tudok lefogyni. majd küldök mailben egy nagyon jó ch táblázatot. az édesítőszernek a linkjét elküldtem fentebb laarnak, azt lehet terhesen is használni, sütni, főzni vele, kevés kell belőle és sokáig elég. nem dobja meg az inzulinod és nem leszel éhes tőle. egyél sok halat (jó olcsó, aranyárban van sajnos, pedig én idmádom, terhesen is a jó csípős halászlét - sem előtte, sem most nem szeretem a csípőset, de boti igen, már most eszi :roll: -csirkét vagy pulykát, durumtésztát, fehér kenyér helyett teljes kiörlésűt vagy rozsosat attól még a széklet is jó lesz, stb. még most kapd el a hízást, a saját érdekedben szerintem. drukkolok!!! amúgy mennyit híztál eddig? 6 kg-ot?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!!!

Etna!! Mi 3 fő, és ott alvás!!!! :)

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Etnám szívem!!

Nem ezt, hanem a balatonit, ahol a tali lesz és a szállás...de ezt is meglesem...

pusza

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok csajok !

Majus 15 diken jonn a koltozteto auto es 16dikan hajnalban indulunk , ugyohgy 21 oras ut fog elottunk allni.
Amiket elkuldtem apartmanokat na , valtozott oda nem megyunk mert az utolso perceben talat az uram egy hazat ami olcsobb mint az apartman viszont nagyon jol nezz ki, es kozel van a muhelyhez is, szoval hazba megyunk .
Jaj csajok van 4 hetem ossze dobozolni az egesz lakast. hat , azt sem tudom hol kezdjem, mit fogunk hasznalani es mi az ami mehet a dobozba.
Fajo szivvel de eladtam a babakocsit a bebi hordozot a csuszdat es hintat, a jarokat es a jatszoszonyeget kolcsonadtam ,mert azert en meg nem tettem le a masodik gyerekrol.
szerettem volna meg varni 2 evet hogy eladjam a dolgokat de Tibi nem hajlando koltztettni a sok szart ahogy o mondja , persze fog sirni mikor ujjat kell venni , csajok nektek is ilyen nehez megvallni a csecsemo kori cuccoktol vgay en vagyok tul szentimentalis?
minden egyes cuccott amit odaadtam mar megsirattam, jo nagy marha vagyok mi?
Alexnek kibujt azegyik hatso rago foga ugyhogy mar csak 3 van hatra.
Na mennem kell mert jottek a babakocsiert ,puszi nektek
swidi05

laar drágám, szőke vagyok, de mondjuk én a talis helyet nem is tudom, mert annak a linkjét nofi és petra tudják, de majd előhalászom azt hiszem fbon is fent van

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

közvélemény kutatás, melyikek a jók?
ne engem nézzetek, mert azok egyik sem, csak botit

http://etc.minimano.hu/2011.04.9-10_hus ... 6/016.html

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Köszi Etna!:)

Csajszik!
Pesten tud vki olyan játékboltot ahol olcsóbban meg lehet venni 40e alatt a Smoby Natur házat, és szlát is adnak.

köszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Etnám! Nagyon jó tanácsokat adtál Zsuzsának! Szerintem nagyon hasznosak ezek a dolgok. Én is diétáztam a Flórával, most már nem tudok, mert ugye akkor tétje volt a dolognak, most viszont csak annyi a tét, hogy jól érzem-e magam a bőrömben, avagy sem... És ez már mellékes... Pedig jó lenne megszabadulni néhány kg-tól. Múltkor ráálltam anyukámnál a mérlegre, majdnem elájultam... 86 kg vagyok!! Ez valami katasztrófa! Lesem a vaterán a leg magicet, de csak a szívemet fájdítom utána. Apának a múltkor mutattam az Auchanben az utánzatát, 8000.- lett volna, de mintha a falnak beszéltem volna.... :S Na mindegy. Valami mozgást kell még keresnem a napi sétám mellé, ami nem kevés, mert napi 2 km... de hát nem ér semmit... A múltkor előkaptam a bicót, jól megszívattam magam. Én marha elmentem a nagy szélben, egy száll pulcsiban az oviba, és haza felé, mikor tekertem, éreztem, hogy fázik a mellkasom. Ma meg ugye az esőben már az utca elején tiszta víz volt a talpam. (a francos cipőm beázott, csak úgy szívta fel a vizet... eltört a talpa) Szóval, ha most nem leszek beteg akkor már soha az életben... a másik dolog meg az volt a bicóval, hogy majd megpusztultam, mire feltekertem a dombon... :S na mindegy... majd csak lesz valahogy...

Laar! Itt találod meg a tali helyet: http://www.vilagospanzio.hu/ . mindent megtalálsz, amire szükséged van. A házikót érdemes több internetes oldalon megnézni... Szerintem írd be a keresőbe és nézd meg az oldalakat. Hová szeretnéd, hogy számla is kell hozzá?! Nekem is nagyon tetszenek ezek, de szerintem nagyon drágák... A praktikerben láttam ilyet és a kikában is. Nézd meg ott is... De talán még az intersparban is lehet.... vagy a tescoban.

Vadászok nektek videót a Flóráról, ahogyan altatja a babáját, de valahogy amikor a telefon a kezemben van nem akarózik énekelni neki. Most is csinálja... de nincs nálam a telefon... :S Rengeteget beszél már. Szinte mindent meg tud mondani, persze néha kell neki a kezét is használni, hogy elmagyarázza mit is akar. Hétfőn reggel arra ébredtem hajnali 6 óra 2 perckor, hogy kiabálta: Anya gyere, kakaót kérek! Hát azt hittem beszarok neki.
Ma apás barkácsoló nap volt az oviban. Készítettek anyák napjára valamit.

Na megyek, adok neki valami vacsit. Puszi nektek!! :)
wpetra
Pusztavám

Petra!

Köszi a címet, már meg is néztem.

A házikót már sok helyen megnéztem sajna olcsóbban nem találok...a másik fajtából van olcsóbb de az nem ilyen szép, néztem már mindenhol.Van sok házikó, de az is fontos, h magas legyen de kis helyen elférjen, h télen be tudjuk hozni a lakásba.
Na de majd még eldöntöm melyik legyen..azért köszi

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!!

Zsuzsa
Örülök, h. minden rendben!!!
Laar
drukkolok, h. minden rendben legyen!!

??????????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elfelejtetem, h. még mit akartam írni!! :?
Hát én sikeresen megfáztam :( folyik az orrom tüszögök meg köhögök!! :( lázam még nincs de a hőemelkedés megvan már. hülye idő. :( legyen már meleg!!!!!!!!!!!!!
Eladtam a kiságyat tegnap!! kicsit rossz érzés hisz az én babámnak vettem és most más babája fog benne lenni!! de már nem volt erőm nézni, h. ott áll 2 hete szét szedtem és elraktam!! már csak a babakocsin kell túladni!!!
Remélem mindenki jól van!
Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Sziasztok!!

Gyors egy hír! Suzi éjjel 3-kor ezt írta a fb-ra: Lanyok itt az idö ....folyik a magzatviz...indulunk apaval a korhazba ! szertlek benneteket Pszi:)

Remélhetőleg, már túl vannak a nehezén... Nagyon várom az sms-t, ha megkapom írok nektek!! :) Jaj, de izgulok...

Éjjel belázasodott a Kornélka. Eddig bírta az immunrendszere, az én kis vasemberemnek. De szerintem, most is az volt a baj, hogy szerdán abban a nagy szélben megfázhatott, mert rollerral ment az oviba... Délután viszem orvoshoz. Jól megnyújtjuk a tavaszi szünetet... :D

Most megyek, felhívom az óvónőt, hogy ne várják! Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Találtam egy tök szuper kis házacskát, már csak a szla a kérdés.

Kornélkának jobbulást!

Etnám!
Mi is ott aludnánk!!

pusza mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Helló lányok...
Kicsit irigykedem mert olyan jó hallani a készülődéseteket a talira..De nagyon örülök is neki hogy talizhattok...

Tudom kicsit gyerekes vagyok ezzel a cipővel de tényleg olyan fontos volt ez nekem mert már régóta vágyom rá..És nem egy nagy szám mert egyszerű mint én magam :oops: :oops: de hát én már csak ilyen vagyok :D :D :D :D (nincs nagy arcom mi??)

Zsuzsám remélem semmi gondod nem lesz a súlyoddal és probléma mentesen tudod kihordani Közöskét..De ha mégis úgy alakul hogy a vége felé pihi hát Istenem a te és az ő egészsége mindennél fontosabb!!

Suzinak megy a drukk hogy minden rendben legyen és ne szenvedjen sokat...

Nagykismami köszike...most vigyorgok itt mint egy kis óvodás hi-hi

Etna annyira sajnálom az urad...Remélem hamarosan rendbe jön...Fájhat/ott neki rendesen...

Petrám remélem Kornélka hamarosan meggyógyul...Jobbulást neki.

Grácus neked is pihi tea méz meg pihi és jobbulást...utálatos takonykór fffúúújjj....kitartás.

Szóval most 3 napja hogy itthon vagyok és kezdem unni magam..De holnaptól megint meló koránkelés úgyhogy már vasárnap nyavajogni fogok az alvás miatt :D :D és jövőhéten nem unom meg az itthon létet mert hétfőn leszek csak utána majd vasárnap húsvét első napján lesz pihi..
Szóval lesz melóka megint...
Most megyek legyetek jók és cupp mindenkinek.
ÉS közkívánatra a fotók az én kis kincsemről :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép cipőm
Kép
Kép
bibócska

Sziasztok!

Bibócska, nagyon klassz a cipellőd. Nekem nagyon de nagyon tetszik. Én is az ilyen fajtákat szeretem. Ezek tutira kényelmesek és szépek is. Nincsenek agyoncicomázva. Remélem nagyon sok évig fogsz neki örülni. Én nem untam meg az enyémét pedig már jön szét. Lehet kérek majd egy kis segítséget apámtól hogy javítgassa meg nekem mert itt ott elengedte a ragasztó is meg a varrás is, de aránylag jól néz ki. Nem látszik rajta a sok-sok év.
Meg ígérem hogy vigyázni fogok magamra és diétázásba kezdek hogy ne kelljen feküdnöm.

Laar, gratula a házacskához.

Etna, köszönöm a tippeket, kb ezeket mondta el nekem is a védőnő. És tudom milyen szar lenne már 20-30 kg-t hízni, de ha egyszer nem bírom megállni hogy ne egyek..... Nem tudok magamnak parancsolni. Van amikor tudok és van amikor nem. Éhezni nem fogok az már biztos. Tegnap óta kicsit vissza fogtam magam és ma reggel már nem mutatott 106-ot a mérleg csak 105,7-t. Jót nevettem. :lol: Elég ha nem eszem vacsorát és már nem is megy felfelé a súlyom. Na, majd ügyesebb leszek mert beültetés óta 11 kg-t szedtem fel.
Sajnálom Norbit, de hogy én is kioktassalak mert lehet hogy te diétában vagy jó, de én meg a szeretkezésben.... :lol: Tudod a rutin és az évek.... :wink: Szóval, neki nem kell megmozdulni csak neked és úgy is jó lehet. Persze mindent be kell vetni, esetleg egy kis szerepjátékot is lehet .... nem árt. És mindketten jól jártok. Na, én ezt sokáig kellett csináljam mert Vasi balesete miatt sokáig vigyázni kellett a műtött gerincére, térdére és a csuklójára. De, megoldottuk ügyesen. :wink: Hajrá csajszi, nincs lazsálás és nincs kifogás....

Petra, köszönjük szépen a híreket. Nagyon izgulok most megint. Este cseteltem vele egy kicsit és majd szét vetett az ideg mintha éreztem volna hogy nemsokára kezdődik a nagy esemény. És tessék, jók a megérzéseim.
Sajnálom szegény Kornélkát. Reméljük gyors és enyhe lefolyású lesz. Gyógyító pusszancsokat küldöm neki.

Grácus, nagyon vicces voltál tegnap. Elfelejtetted mit akartál írni???? Sebaj, ma megteheted ha eszedbe jutott. Egyébként jöhetsz velünk a talira, mi csak ketten megyünk és az autó 5 személyes. Csak Fehérvárig kell eljönnöd. Nagyon sajnálom hogy te is megfáztál, de tudod április van, ez a hónap erről szól. Mihamarabbi gyógyulást kívánok. Nem is tudtam hogy te így bevásároltál babás cuccokból. Nem tudtam hogy volt kiságyad, azt én is keresek olcsót, használtat. Még nem, de hamarosan majd neki kell állnom. Babakocsit már ígértek, csak még nem tudom hogy fektetős-e. Pedig már voltunk ott ahonnan kapjuk... de annyira el voltam foglalva a gyerekekkel hogy nem állt nekem komolyabb dolgokon az eszem. Ja, Abán.... természetesen.

Swidi, négy hét az rengeteg idő dobozolásra. Két órát tölthetsz azzal hogy kigondolod mi az amihez nem fogsz hozzányúlni és természetesen így szépen lassan pakolhatsz. Aztán persze ezek alulra kerülnek, de nem hiányzik majd semmi sem belőle. Amit később pakoltál azokat még előveheted. De nem fogod, mert tök ügyesen fogod csinálni.
Húúúú, de izgi, a költözést azért nem irigylem csak azt hogy új embereket fogsz megismerni és új barátaitok lesznek és ..... egy csomó új élménnyel gazdagodsz. Majd fogsz mesélni nekünk is, remélem.

Marcsi?????, nem mondod hogy Lilike már megint beteg? Szegénykém, nem irigyellek egyikőtöket sem. Jobbulást neki és most már ne vidd oviba, mert nem tudtok eljönni a talira.

Na, lépek mert főznöm is kéne valamit.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna, majdnem elfelejtettem válaszolni a képes kérésedre..... pedig már tegnap megnéztem. Nekem mindegyik tetszik. Tudod, én most nem tudok választani. Mindegyiken olyan szépek vagytok. Te is meg Boti is. Boti majd mindegyiken nevet. Imádom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!
Izgulok Suziért, valami hír róla? Már biztosan megszületett a kis Carlos!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Csak gyorsan a taliról: 3-an megyünk és nem alszunk ott!!!

Most ezer a dolgom ha lesz időm irok!

Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Na helló Lányok...

Megcsinálták a gépem kábeljét ismét itt vagyok... :-)

Jó sokat írtatok, halkan felsikoltottam, amikor láttam, mennyit kell olvasnom. :-)

Drukkolok, hogy Carlos baba minél hamarabb és könnyebben megszülessen...

Tehát hányan megyünk Etnám? :-) Én eddig 25 főt számoltam, de nincsenek még benne Szilviék....

Most megyek, mert még a többi oldalt is végig kell néznem, emilek, egyebek... :-) Jövök majd még ma az árakkal és a tudnivalókkal...

Puszi addig is: Nofi :-)

nofertiri

Na, itt is vagyok...

Bemásolom a levelet, amit küldtek vissza nekem, ennek fényében beszéljük át a dolgokat...

Kedves Orsolya !
Köszönöm, hogy az összejövetel helyszínéül ismét a Vilá-
gos Panziót választották !
Az időpont (04.30.) túl korai ugyanis a nyitásunk május 18.
Kérem ezt figyelembe véve 05.21. vagy 05.28. szombatok,
vagy bármely nap lehetőségét választani !

A szállás előszezoni, kereskedelmi áron:
Világos Panzió** apartmanjaiban (2db kétágyas szoba tusolós fürdőszoba) Szállás büféreggelivel: 5.800,-Ft/fő/nap
a Reneszánsz Panzióban*** kétágyas (Standard I. tip.) szo-
bában Szállás büféreggelivel: 7.650,-Ft/fő/nap

Étkezés: A háromfogásos főétel : 1.800,-Ft/fő/alkalom áll:
előétel (leves) főétel, salátabár, desszert. A menü választás
előre lehetséges.

Kérem a fentiek figyelembe vételével, a szállás igényt és az
étkezési igényt a módosított időponttal, írásban (email)
közölni ! Várom a válaszát !
Üdvözlettel:
Czakler István

Javaslatokat szeretnék kérni, mit tegyünk?

nofertiri

Nofikám ehhez a levélhez én csak azt tudom hozzáfűzni: lehet mégis ott tudunk lenni? :) Bár tudom, hogy a többségnek ez a hónap lett volna jó, tekintettel Etnára és kismamikra - akiknek ugye a pocak egyre nő -, ha mégis később lenne tali, mondjuk nyáron, vagy nyár végén, akkor akkor ha "üres" hétvégére esik, akkor ott tudunk lenni mi is. Egyébként érthető, hogy miattunk egy napra nem fognak kinyitni, tavaly is májusban voltunk. Az árak abszolút jók, örülnék, ha később összejönne ez a tali :) Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

még valami: Nofi! Mindig elfelejtem kérdezni, mi lett a múltkori 40 akárhány napos ciklusoddal? Nem írtál róla azóta.. csak hogy egyet teszteltél, azóta semmi hír. VAgy csak én maradtam le róla? Pussz

Kép

Kép
luca81

nofikám!

ennek tükrében a létszám lényegtelen, mivel erre a helyre nem jó a dátum :oops: szerintem kezdjetek el egy új közvélemény kutatást, hogy ezek a dátumok kinek jók. én már most tudom, hogy nekünk egyik sem :oops: nem rizikózom az elején, sajnálom csajok.

lucám!
carlos babáról még nincs hír, petra és vasi is várják az smst.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Májusról sajnos még én sem tok nyilatkozni!!:(

Suzykám!
Írjál, Írjál...Remélem minden rendben...

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Csak gyorsan:

Híreket hoztam! Ne haragudjatok, hogy csak most, de eddig nem voltam gép közelben!! 10 órakor kaptam egy sms-t Suzitól! :) "Szia Drága! Hát túl vagyok rajta 19 órát szenvedtünk, este 9 óra 15-re lett meg a drágám, de megérte 3010 gramm 50 cm és nagyon édes! Szopival még bajlodunk, de majd belejövünk! Majd küldök képet, de még nem csináltam, csak apa! De ígérem mihamarabb küldök! Puszi mindenkinek és köszönöm, hogy izgultatok értünk!"

Ezt írta! Végre! Végre! Már nagyon aggódtam!

Suzikám! Nagyon de nagyon gratulálok! Puszi!!
wpetra
Pusztavám

Jajj mennyire vártam már ezt a hírt! Nagyon izgultam Suziért, bevallom délelőtt melóban belestem ide, akkor már láttam minden okés, csak írni nem tudtam.

Suzi!
Hatalmas nagy gratuláció Nektek, azért a 19 óra nem semmi. Nagyon ügyesek voltatok, és gondolom most nem tudsz betelni a kis Carlossal! Várjuk a fotókat és nagyon sok boldogságot, rengeteg tejcit kívánok Nektek! Millió puszi

Etnám ezért írtam tegnap, hogy talán nyáron ideálisabb lenne a tali, mert arra már nem az elején leszel és el tudnál jönni Te is. Majd a többiek írnak rá valamit, igazából még senki nem nyilatkozott Laar-on kívül.

Petra!
Hogy van a kis beteg? Remélem már javul szegény Kornélka. Sok gyógypuszi neki!

Laar!
Mi volt a biopszián, kibírtad?

Puszi mindenkinek, ezer a dolgom... muszáj menni.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Nekünk sem jó a két megadott május lehetőség... 21-én csajos estém lesz (bepótolom a rosszul sikerült kimozdulásom)... 28-án pedig házassági évfordulónk... Szóval én is a inkább nyári időpontra szavaznék... Úgy hogy még Danielláék, Vasiék és Szilviék is tudjanak jönni... Jah és szerintem nyáron Angyalék is jönnének... :)
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Én is megkaptam az sms-t Suzinktól, csak nem tudtam nektek megírni hiszen megint nem voltunk itthon reggeltől estig, csak 23h után értünk haza, még ilyen sem volt. A drágaságom puskát szerelt és nagyon belelendült én meg majdnem elaludtam már.
A talival kapcsolatban én sem tudok nyilatkozni mert én Vasitól függök ahogy ezt már írtam és ő csak hónap végén kapja meg a jövő havi beosztást, nem tudni mikor kell esetleg túlórázni. Ha a többségnek jó, akkor legyen nyáron, csak akkor nehezebb helyet találni. Ámbár most ilyen jövedelmek és árak mellett talán lesz bőven hely. Főleg ha jó időben lefoglalnánk. Engem legfeljebb odáig gurít a Vasi. Engem nem zavar a nagy has. Majd megoldom valahogy. Hiszen augusztusra még kempinget is szervezünk, legalábbis egy hétvégére. Na most az egyszer nem sátorba, hanem inkább lakókocsiba, de menni akarok. Pedig akkorra vagyok kiírva.... lehet onnan megyek majd szülni???? :D
Puszi csajok és kellemes vasárnapot kívánok nektek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hellóka, nekem bármikor jó a tali. De akkor most már 100% h nem lesz április 30-án ugye?

Képzeljétek azUram beadta Szombathelyre a Lukba a jelentkezését és behívták állásinterjúra cnc esztergályosnak, csütörtökön meg hívták h 27-én mehet szerződést aláírni. Egyedi gyártásról van szó 3-6 hónapos Németországi betanulással. Erre a mostani cégnél felajánlották neki a határozatlan idejű munkaszerződést (eddig havonta hosszabbítottak neki) ami jóval több kajajeggyel is jár. Felhívta a Lukot h mondják meg mennyit tudnak neki ajánlani, ők kedden jeleznek vissza. Kiváncsi leszek, jó lenne már ha kicsivel több pénz jönne be így a picit is nyugodtabban tudnánk vállalni.

Petra: remélem nem vagy beteg, a nagyfiad meg meggyógyult!

Etna: Norbi h van?

Vasi: mekkora királyság lenne ha onnan mennél szülni!!!!
8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Suzi: Neked megy a gratuláció! Várjuk a fótokat! Olyan édes vagy h még mielőtt bementél a kórházba is eszedbe jutottunk és írtál nekünk!

Puszka mindenkinek!

Kép
Kép
arte

sziasztok!
Gyors bekukk, a biopsziám eredménye negatív, most intézem az időt az immunológiára, remélem hamar bekerülök, holnap faxolom a papírjaimat..

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vasi: kellene a segítséged, hétfőn megint kiugrott a térdkalácsom, azt mondják Székesfehérváron van egy nagyon jó ortopéd szakorvos, aki a focistákkal is foglalkozik valamelyik bp-i fociklubnak is volt az orvosa. Nem tudom a nevét, ha ez alapján tudod ki ő, légyszi írd meg a Nevét elérhetőségét, meg h hogyan lehet hozzá bejutni, ha tudsz infót szerezni róla, akkor meglátogatlak amikor bekerülök hozzá!!! :D Pusz

Kép
Kép
arte

sziasztok csajok!

arte!
jobbulást a térdedhez, nekem a derekam csípődött be egy időben, de mostmár ezt átadtam norbinak. köszi kérdésed, már jobban van.

most jön egy kisregény, mert van egy kis szösszenyetni időm. hát ma kezdődik a tánc, megjött, hajszál pontosan, pedig vártam,hogy késsen egy kicsit. szóval kb 17 nap múlva beülti. de ez függ a méh nyh-tól is. elkezdtem szedni a gysz-t, ami erre hat. hát megmondom őszintén fél órát szemeztem a dobozzal, hogy bevegyem-e vagy sem. bevettem, nagyon félek, ez nem változott. mindenki azt mondja,hogy az első gyereknél van nagyobb para, hát nekem most van. meg lelkiismeret furdalásom is, hogy nem adok bele apait-anyait. vitamint csak elvétve szedek, diétát tartom, jelentem egy kurva dkg nem ment le 120 g mellett sem, orvossal konzultálva terhesen 160 g lesz, állítólag gysz mellett kb fél év mire ennek hatása van. köszi, addig éhen halok. de sokkal jobban érzem magam a bőrömben, rengeteg + energiám van, ami nem az emésztésre megy el. húsvéti nagytakarítás rendben van, minent elintéztem előre is, 9 hónapig már csak csip-csup dolgom lesz. jaj, beszarás,de izgulok! kérek bíztatást!!!!

hát lányok vasárnap majden a madarász kórházban kötöttünk ki botival. olyan gond volt ,amit még nem nagyon hallottam senkitől. boti 20 órán keresztül egy csepp nem sok, annyit sem pisilt. szerintem visszatartotta vagy nem tudom mi volt ez. ha kinyitottam a vizet, akkor sírt, hogy zárjam el, beleraktam vízbe, akkor is sírt, de nem pisilt! hívtam a kórházat, mondták, hogy tuti nem pisilt, mondom, hogy pelusos, észrevenném ha pisilt volna. csont száraz pelenka éjszaka, napközben, du alvás után, mondták,hogy vigyem be sos-ban a sebészetre. addig tartottam magam, amíg el nem köszönt anyuéktól, hogy szia papa, szia mama, na akkor elsírtam magam, de úgy,hogy ne lássa. édes szívem, mintha játszóra ment volna. na a kórházhoz odaérve az ölembe vettem és mondtam , botikám a kórházba megyünk, mert nem pisiltél este óta, nagyon szeretném, ha nem kellene bentmaradnunk, mert csúnya vizsgálatok lesznek, légyszíves pisiljél. bólintott és mire kiszálltunk a kocsiból a lábán folyt a pisi úgy átázott a pelusa. 1 óra alatt 3 pelenkát pisilt tele. így a kórházba nem is foglalkoztak már tovább velünk, közölték,hogy biztos erőltetem a bilit neki azért van. ezt honnan vették, én aztán tényleg nem csinálok nagy ügyet belőle, felajánlom és ha akar ráül, van hogy pelusban, ha nem akar akkor nem.
pedig isteni napunk volt, kisvasút, fogaskerekű, libegő. tényleg jó kis kirándulás volt, mind a 3-man jól éreztük magunkat. aztán kórházból hazafele fagyiztunk, most evett boti először igazi fagyit, az eper a kedvence, végigette a kínálatot :D a játszótéren már egy 4. pelus is átázott, én ennyire ennek még soha nem örültem. nem tudom mi lehetett ennek az oka, egy uh-ot azért csinálhattak volna. :roll: az ideg azóta is bennem van, éjjel is tapogatom a pelusát, hogy pisis-e. mondjuk mostanában száraz pelussal ébred, kibírja az éjszakát pisilés nélkül. én már arra is gondoltam ,hogy lehet, hogy csípett neki a pisi? remélem több ilyen nem lesz, mert a frászt kaptam.

sajnálom,hogy nem lesz tali, jó lett volna egy kis dumcsizás veltek. na majd ha úgy alakul. megyek ablakdíszeket rakni, várjuk a húsvéti nyuszit isteni az idő. botit a papa levitte, szabin vagyok :D

csók mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etnám, nem semmi amin átmentetek. Van egy nagyon kedves barátnőm, náluk meg az a gond hogy abba hagyta végre a gyermek az éjjeli ágybavizelést és most megint rákezdett. Este viszont veszekedni kell vele hogy menjen pisilni, nem akar. Egyik sem jó, lehet hogy tényleg valami felfázás van a dologban és valóban csíphet.
Elhiszem hogy parázol, de nem kell. Most ha elkezdted szedni az estrofem-et akkor el is állítja a vérzésedet. Nekem azt mondta a doki hogy az nem engedi hogy megjöjjön. Képzeld, nem tudom meséltem-e, nekem szombaton volt a beülti és vasárnap meg kellett volna jönnie. És nem jött meg és meg is tapadt, pedig villamossal mentem az állomásig és az állomáson még futottam is a vonatra nehogy lekéssem. És hazavonatoztam. Nagy táska kisszatyor.... szóval fel is voltam pakolva. Vasi dolgozott és én nem akartam ott várni délutánig hiszen egy után már elzavartak záróval a kezemben. Úgyhogy no para, minden rendben lesz meglátod. Mindenki ezerrel szorít neked, ránk számíthatsz. Jön a kisboti vagy egy gyönyörű kiscsaj.

Arte, drágám. Megvan minden. A doki nevét le tudom írni, de a telefonszámát inkább majd priviben írom meg kicsit később. Nálam nincs csak Vasinak van meg. Abkarovics Gézának hívják, és nagyon jól ismerjük mert ő rakta össze Vasi térdét a baleset után. Az összes szalag el volt szakadva, el képzelheted min mentünk keresztül. Most meg motorozik, és airsoft-ozik. Az utóbbin csodálkozom mert marha sokat mennek és árkon bokron hegyen át. Kicsit elfárad neki a térde és zsibbad amikor haza ér, de egy-két nap és elmúlik. Majd ha megküldi sms-ben a tel. számot azonnal küldöm priviben. És talizni fogunk?????? Jaj, de jó!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Nos, csajok kezdődik a diéta. Ma voltam terheléses cukormérésen................... 7,4 lett. Azt mondta a védőnő hogy még nem küld el diabetológiára hanem próbáljak meg szigorúan diétázni és két hét múlva nézzük meg megint. Meg ígértem neki is és magamnak is hogy szigorú leszek magamhoz. :cry: :cry: :cry: Na, most aztán nem lesz süti.............. fagyi................. fincsi friss kifli............stb. Jaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most fogom várni nagyon a szülést. Eddig is vártam, de most még jobban.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasi!
köszike a bíztatást, az estrofem nem állítja el a vérzést, ez nyh növelő. ugyanúgy megvan tőle. jövő pénteken uh, nézik, hogy hogy áll a vastagságilag, beszélnem kell biológus katival, hogy melyik embriókat szeretném visszarakatni (a nyírőset vagy a cirisest) még jó, hogy van választék. én a cirises embriókra szavazok, mert azok boti igazi ikertesói. :shock: aztán kb 6-án beülti. botitól 6 nap eltérés lesz, mert őt 12-én rakták vissza. így még belefér az ovis beiratkozás is.
a terheléses cukrom nekem 7,7 volt és a kutya nem foglalkozott vele. nézd a jó oldalát, nekem senki nem szólt semmit, ugyanúgy ettem tovább, mint előtte és valszeg ennek is tudható be, hogy 28. héten már II-es volt a méhlepény öregsége. na ezzel sem foglalkozott senki, ezért szülés után boti nem is tudta tartani a cukrát. valószínűleg az enyém az egekben volt már ekkor. szegény csöpp kezén mind a 10 pici ujjacskája be volt kötve, mert szurták kaja előtt és után is. na ezért tessék betartani, de ha ajánlhatok neked valamit, nem kell megvonni mindent magadtól, mert az úgysem fogod tudni tartani. számold a ch-ot. annyi jó dologgal ki lehet váltani, és nem fog hiányozni. norbis cuccok nagyon jók, ha van a közeletekben norbi pékség nyugodtan vegyél többet belőle, lefagyasztod és mikrózva olyan,mint új korában. mindennek van ch értéke, a pékségben elmondják. terhesen is eheted!!!! kakaóscsiga, pizza, minden isteni, mint a fornettis. én eddig nagyon norbi ellenes voltam, de tényleg tud valamit a faszi.

ch táblázat, a leghatásosabb ez:
http://www.hazipatika.com/tools/tt
itt megtalálod mindennek a ch tartalmát. eleinte kicsit macerás, de megéri. ha nem tömöd magad cukorral, akkor nem lesz magas az inzulinod, és nem leszel éhes. hidd el, ördögi kör, de el kell vágni ezt a kört közös érdekében. én is szenvedni fogok, de eszembe jut boti kis kötözött kezet és rögtön nem fogok enni. max napi 180 g ch mellett simán ehetsz friss kiflit. este egyél abonettet, abban 3 g ch van, megehetsz belőle simán 6 db. kis kőrözöttel, pari, paprika. reggelire a kifli, simán belefér. egyél napi 5x, tízóraira nagyon jó a műzli szelet (egy idő után annyira kívánni fogod az édeset, hogy az is jó lesz, de csak az agyad miatt) van cukor nélküli változat. ha elosztod két részletre a müllernek van tejberizse diétás, ha teszel bele epret is, anyám, az nagyon finom. én ma azt reggeliztem :)

na most jönnek a jó hírek, az inzulin értékem a felére csökkent! 15-ről az éhgyomri 6,1 lett!!! királyság!tehát mondhatjuk, h nem is olyan rossz a szisztémám diéta

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Köszönöm szépen a tanácsokat. Jól jönnek. Nekem nehezemre esne számolgatni a CH-t, de azért néha bele-bele fogok nézni. Én is így gondoltam hogy reggel egy fél zsemle vagy kifli belefér és esetleg egy kis durum tészta ebédre. Azt olvastam a másik fórumon hogy azt lehet enni mértékkel. Tegnap már olyan spaghettit főztem és tök ugyanolyan mint a másik ízre. Én itt nem láttam norbis pékséget, de ha veszek durum lisztet és édesítőt tudok én sütni finomakat szerintem. Majd meglátom. Fagyi helyett olvastam a natur joghurtot gyümölccsel keverve esetleg édesítővel és lefagyasztva. Na, az menni fog, szerintem minden nap eszek ilyet.
Hatalmas gratula a 6,1-es értékhez. Látod, nincs semmi baj csak nem lehet rövid idő alatt lefogyni. Menne az is, majd menni is fog, nem biztos hogy mos hízni fogsz terhesség alatt. Vigyi magadra és nagyon szorítok, tudod. Uram Isten, annyira várom már hogy dicsekedj a pozitív teszttel. :D

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna, erről tudsz valamit? Tegnap óta téma lett egy fórumon és érdekelne.

http://cukor-nelkul.hu/cukorbetegseg-csicsoka

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Kár,h. elmarad a tali de majd a nyáron!!!

Suzi
Gratula! Sok tejcsit és ó egészéget! Várjuk a képeket!!

Etna
Jaj de izgi! Drukk++++++++ és nyugi!!

Zsuzsa
Sajnálom a rossz cukor eredményt. kitartást a diétához!! kolléganőmnek 7,8 lett és ő neki nem kell diétáznia a dokija azt mondta, h. ne is törödjön vele!! érdekes!!! :shock:

Én már jobban vagyok. 5 napig lázas voltam a hétfő volt a legrosszabb kukoricát vetettük (lázasán hát!!) olyan rosszul voltam szédültem meg még hánytam is! Este meg mentem dolgozni. Mosz már jobb kicsit fáj a hátam meg köhögök de már megmaradok. Hétfőn megjött a Piroska!! Már vártam késett de PCOS-nál nem meglepő még jó, h. volt itthon duphaston így 7 napig szedtem 3x1-et és 38 napos lett a ciklusom csak nem akartam, h. nagyon hosszú legyen!!
Nem akkarok menni dolgozni még 3 éjszaka!! :(

Remélem mindenki jól van!!
Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Vasi: köszke! Fb küldöm a telszámom, légyszi küldd majd át sms-be a számot, mert nem tudom mikor jövök legközelebb. Egy kis diéta, az neked semmi! Kitartó és ügyes csajszi vagy te!

Etna: megy a drukk ezerrel, amikor olvastam olyan volt mintha én is csinálnám Veled, nem csak lelkiekben ha nem gyakorlatilag is!

Puszka

Kép
Kép
arte

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?