sziasztok csajok!
arte!
jobbulást a térdedhez, nekem a derekam csípődött be egy időben, de mostmár ezt átadtam norbinak. köszi kérdésed, már jobban van.
most jön egy kisregény, mert van egy kis szösszenyetni időm. hát ma kezdődik a tánc, megjött, hajszál pontosan, pedig vártam,hogy késsen egy kicsit. szóval kb 17 nap múlva beülti. de ez függ a méh nyh-tól is. elkezdtem szedni a gysz-t, ami erre hat. hát megmondom őszintén fél órát szemeztem a dobozzal, hogy bevegyem-e vagy sem. bevettem, nagyon félek, ez nem változott. mindenki azt mondja,hogy az első gyereknél van nagyobb para, hát nekem most van. meg lelkiismeret furdalásom is, hogy nem adok bele apait-anyait. vitamint csak elvétve szedek, diétát tartom, jelentem egy kurva dkg nem ment le 120 g mellett sem, orvossal konzultálva terhesen 160 g lesz, állítólag gysz mellett kb fél év mire ennek hatása van. köszi, addig éhen halok. de sokkal jobban érzem magam a bőrömben, rengeteg + energiám van, ami nem az emésztésre megy el. húsvéti nagytakarítás rendben van, minent elintéztem előre is, 9 hónapig már csak csip-csup dolgom lesz. jaj, beszarás,de izgulok! kérek bíztatást!!!!
hát lányok vasárnap majden a madarász kórházban kötöttünk ki botival. olyan gond volt ,amit még nem nagyon hallottam senkitől. boti 20 órán keresztül egy csepp nem sok, annyit sem pisilt. szerintem visszatartotta vagy nem tudom mi volt ez. ha kinyitottam a vizet, akkor sírt, hogy zárjam el, beleraktam vízbe, akkor is sírt, de nem pisilt! hívtam a kórházat, mondták, hogy tuti nem pisilt, mondom, hogy pelusos, észrevenném ha pisilt volna. csont száraz pelenka éjszaka, napközben, du alvás után, mondták,hogy vigyem be sos-ban a sebészetre. addig tartottam magam, amíg el nem köszönt anyuéktól, hogy szia papa, szia mama, na akkor elsírtam magam, de úgy,hogy ne lássa. édes szívem, mintha játszóra ment volna. na a kórházhoz odaérve az ölembe vettem és mondtam , botikám a kórházba megyünk, mert nem pisiltél este óta, nagyon szeretném, ha nem kellene bentmaradnunk, mert csúnya vizsgálatok lesznek, légyszíves pisiljél. bólintott és mire kiszálltunk a kocsiból a lábán folyt a pisi úgy átázott a pelusa. 1 óra alatt 3 pelenkát pisilt tele. így a kórházba nem is foglalkoztak már tovább velünk, közölték,hogy biztos erőltetem a bilit neki azért van. ezt honnan vették, én aztán tényleg nem csinálok nagy ügyet belőle, felajánlom és ha akar ráül, van hogy pelusban, ha nem akar akkor nem.
pedig isteni napunk volt, kisvasút, fogaskerekű, libegő. tényleg jó kis kirándulás volt, mind a 3-man jól éreztük magunkat. aztán kórházból hazafele fagyiztunk, most evett boti először igazi fagyit, az eper a kedvence, végigette a kínálatot

a játszótéren már egy 4. pelus is átázott, én ennyire ennek még soha nem örültem. nem tudom mi lehetett ennek az oka, egy uh-ot azért csinálhattak volna.

az ideg azóta is bennem van, éjjel is tapogatom a pelusát, hogy pisis-e. mondjuk mostanában száraz pelussal ébred, kibírja az éjszakát pisilés nélkül. én már arra is gondoltam ,hogy lehet, hogy csípett neki a pisi? remélem több ilyen nem lesz, mert a frászt kaptam.
sajnálom,hogy nem lesz tali, jó lett volna egy kis dumcsizás veltek. na majd ha úgy alakul. megyek ablakdíszeket rakni, várjuk a húsvéti nyuszit isteni az idő. botit a papa levitte, szabin vagyok
csók mindenkinek!