Linácska, jó, hogy sikerült beszélned, azt az 1 hónapot valahogy kibírod...
Jjucuss, jó újra olvasni amiket írsz

És persze az is jó, hogy meggyógyúltál!
Érdekes, amiket írsz a szoptatásról, de tényleg vannak érdekességek, nekem is van ilyen barátnőm, ahol az első 1 évig szopott, a második talán 2 hónapig..Amúgy nekem is az egyik mellemben kb 2-szer annyi tej volt, mint a másikban, és ez látszott is végig (jóval nagyobb volt).
Amúgy én sem azért veszek új kocsit, meg babaholmit, mert a kék nem lenne jó

, hanem mert mindent eladtam vagy elajándékoztam eladtam

Ruhákat kapok vissza dögivel, de kocsit senki sem tud adni..és ha már venni kell, akkor miért ne legyen csajos?
Amúgy a szüleimnél is olyan 20 ezres ikeás ágy van, na pont ott vannak gondok, mert előszeretettel felmásznak és elkezdenek ökörködni
Szorítunk az uh-ra!!! Ti láttatok már kukit? Én úgy emlékszem, hogy még nem néztétek meg eddig?
Székrekedés: én is nagyon szenvedek egy ideje

Minden nap 100%-os narancslé, reggel 2 pohárral kezdem, aztán lassan megiszom a többit is. És kb 3 naponta aszalt szilvát eszem.. Szilvából 2-3, ahogyan ajánlják, sz.rt sem ér nálam, egy egész csomaggal meg kell egyek; éjjel kezdem érezni, hogy történik valami, és másnapra elkezd lassan hatni (persze mellette is kell a narancslé) . Így kb 3-4 naponta tudok produkálni valamit

Mondtam is férjemnek, hogy más ennyi aszalt szilvától az éjszakát a vécén töltötte volna...én meg így is alig tudok...