Szia Flóra!
Holnap tesztelek megint, ma nem akartam, már így is rajtam gazdagodnak a gyógyszertárak Sajnos sokkal jobban nem vagyok, tiszta nátha vagyok, fejem fáj és minden este eddig még felment a lázam 38-ra. Egyik percről a másikra felmegy és alig megy le. Ez nagyon gáz szerinted? Mert már kezdek komolyan aggódni
Miki vett nekem homeopátiás gyógyszereket, mármint köhögésre szirupot, mert azt olvastam, hogy ilyenkor nem jó köhögni (de miért? Kiköhögöm a petét a helyéről? ) Meg homeopátiás immunerősítőket. Szóval ezt szedem csak. Meg ha lázam van 1 szem Algopirint.
Jaj, akkor vigyázok, végül is nem köhögök, csak tüsszögök, de akkor azt se kéne...
Amúgy ez tuti influenza, és nem csak a legyengült immunrendszer miatt vagyok szarul.
Márti, akkor ne engedjem, hogy megvizsgáljon? Remélem nem is akar majd.
Nekem amúgy már nem nagyon van mindjártmegjön érzésem, holnap lesz 1 hete, hogy meg kellet volna jönni. És a mellem se feszül, csak érzékenyebb. Más bajom nem nagyon van.
Jólvan, akkor megnyugodtam. Csak aki körülöttem terhes lett mindenki ezen jajgatott, hogy egyből minden bajuk volt Na ahhoz képest nekem épp hogy van valami. Vagy ők dramatizálták túl...
Ez a doki elvileg egy jó orvos, és már egyszer mentem hozzá így. Mármint úgy, hogy késett kicsit, és akkor ő azt mondta nem csinál semmit, menjek vissza 1 hét múlva, hátha terhes vagyok. Na akkor megjött magától. De most azért remélem legalább uh-n megnézi. Vagy most is elküld? Akkor régen nem volt + tesztem, most van. Remélem most azért megnéz uh-n.
Nekik most üzlet ez a dolog, mert meg akarnak minket sztem szorítani, hogy vagy fizetünk annyit, mint Ny-Európa és akkor van gáz, vagy nincs üzlet. Inkább kifizetik a büntit, hogy elálltak a szerződéstől. Vagy nem tudom, mit akarnak.
Na van amelyik doki vár még egy hetet,de + tesztnél azért szerintem valamit csak fog csinálni.
De lehet neked kéne várni és csak kb egy hét múlva menni.
Mert van,hogy még csak petezsákot látnak és az nem biztos meg ilyenek.
Nem tudom. Elvileg ha az előző menstruáció első napjától kell számolni, akkor az orvos napján lesz 5 hét és 1 nap. Akkor még kéne várni 1 hetet? Mert a doki csak minden héten hétfőn rendel.
Igen akkor kéne.Legelőször kb 7 hetesen szoktak menni akkor már jól látható,sőt már van szívhang is!!!
Szóval várni kéne.Tudom,.hogy vacak ,de utána annál boldogabb leszel.Én is mikor most terhes lettem minden nap ezen jár az agyam.7hetesen mentem dokihoz és akkor már minden oké volt.
Elmegyek, mert be vagyok jelentkezve, meg amúgy is legalább mondja meg, hogy mit szedhetek, ha szarabbúl leszek az influenza miatt, mert a körzeti nem ír fel semmit, parázik. De akkor abba nem élem bele magam, hogy belémnéz