A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na Flóra hova lett közben?

Kép

Kép[/
tancsu

Meddig csavizik R.??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Na jó kis laptetü....
Mint a BK-ban mikor mindenki Nórát kereste.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

LAPTETŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ[

Kép
martik77

Nem tom....
Kocsival munkából mentek a dechatlanba,meg a kolléga haza is hozza majd...
Valami bakit akar venni talán...mármint a kolléga nem R.

Kép

Kép[/
tancsu

Most állt meg egy nagy kocsi a ház előtt,ezek asszem ők...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Akkor már nem fogsz uncsizni!! :)

Kép
martik77

Na lépek,mert közben inas is mozgolódik,lassan rájön hogy éhes...

Cuppp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Szijjjjjjjjjjja :D :D :D

Kép
martik77

Na most én kezdtem el unatkozni. :?
L.elaludt,mosás már a második megy.

Vajon Henit hová vihette a párja meglepinek???Olyan kíváncsi vagyok. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Már elalszom itt. Visszanéztem amit akkor írtam, persze mindent leírtam, de hogy melyik oldalon van,azt nem. Pedig valamelyik oldalon biztos írtam.

Kép
flóra 11

Közben meg Tancsu is benézett!! :D

Kép
martik77

Én is lepihenek,majd még jövök. :wink:

Kép
martik77

Igen, látom volt itt Tancsu. Most meg a Hallmarkon van egy filmés olyan a csaj benne,mint Tancsu. :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok!

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, helló! Csakhogy téged is látni! Nos, mi újság? Jobban vagy? Teszteltél ma reggel?

Kép
flóra 11

Szia Flóra!
Holnap tesztelek megint, ma nem akartam, már így is rajtam gazdagodnak a gyógyszertárak :D
Sajnos sokkal jobban nem vagyok, tiszta nátha vagyok, fejem fáj és minden este eddig még felment a lázam 38-ra. Egyik percről a másikra felmegy és alig megy le. Ez nagyon gáz szerinted? Mert már kezdek komolyan aggódni :(

KépKép

KépKép
nadina01

Miki vett nekem homeopátiás gyógyszereket, mármint köhögésre szirupot, mert azt olvastam, hogy ilyenkor nem jó köhögni (de miért? Kiköhögöm a petét a helyéről? :shock: ) Meg homeopátiás immunerősítőket. Szóval ezt szedem csak. Meg ha lázam van 1 szem Algopirint.

KépKép

KépKép
nadina01

De már nagyon várom a hétfő délutánt, hogy végre az orvos belémnézzen, hogy mi van...

KépKép

KépKép
nadina01

Én nem engedném,csak az UH-t Edina.Kicsi terhességnél még egy vizsgálattól is elmehet.... :( Én már hallottam ilyet!!!

De mitől vagy lázas??

Nekem az elején mindig ilyen megjön érzésem volt aztán aznaptól,hogy kimaradt még kb egy hétig éreztem ezt utána meg mellfeszülés émelygés.

Kép
martik77

Hát vigyázz a köhögéssel tényleg. Anyum egyszer egy terhességet úgy veszített el, hogy nagyot tüsszentett...

Kép
flóra 11

Jaj, akkor vigyázok, végül is nem köhögök, csak tüsszögök, de akkor azt se kéne...
Amúgy ez tuti influenza, és nem csak a legyengült immunrendszer miatt vagyok szarul.
Márti, akkor ne engedjem, hogy megvizsgáljon? Remélem nem is akar majd.

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Márti! :D

Kép
flóra 11

Edina van mellfeszülésed? Vagy valamit érzel?

Kép
flóra 11

Nekem amúgy már nem nagyon van mindjártmegjön érzésem, holnap lesz 1 hete, hogy meg kellet volna jönni. És a mellem se feszül, csak érzékenyebb. Más bajom nem nagyon van.

KépKép

KépKép
nadina01

Olyan a mellem, mintha izomláz lenne benne :D
Ja meg székrekedésem van :? Ez tünet? Mert amúgy nekem nem szokott lenni.

KépKép

KépKép
nadina01

Halihó!!!

Nekem nagy cicim van mégse feszült,vagyis feszült egy hétig azután,hogy nem jött meg aztán elmúlt. :)

Kép
martik77

Én nem engedném.Valahogy kikéne buliznod,hogy ha lehet csak UH-t csináljon. :roll:

Kép
martik77

Jólvan, akkor megnyugodtam. Csak aki körülöttem terhes lett mindenki ezen jajgatott, hogy egyből minden bajuk volt :? Na ahhoz képest nekem épp hogy van valami. Vagy ők dramatizálták túl...

KépKép

KépKép
nadina01

Megyek zuhanyozni nemsokára jövök!!! :)

Kép
martik77

Ez a doki elvileg egy jó orvos, és már egyszer mentem hozzá így. Mármint úgy, hogy késett kicsit, és akkor ő azt mondta nem csinál semmit, menjek vissza 1 hét múlva, hátha terhes vagyok. Na akkor megjött magától. De most azért remélem legalább uh-n megnézi. Vagy most is elküld? Akkor régen nem volt + tesztem, most van. Remélem most azért megnéz uh-n.

KépKép

KépKép
nadina01

Én itt leszek, el se mozdulok innen :D

KépKép

KépKép
nadina01

Én még vagyok, csak hoztam kaját. :wink:

Kép
flóra 11

Jóétvágyat!

KépKép

KépKép
nadina01

Köszönöm. :D Közben híreket nézek, látom, gáz még mindig nem jön.

Kép
flóra 11

Annyira szemetek, pont most januárban, a legnagyobb hidegben kellet ezt a gázproblémát kirobbantani.... :evil:

KépKép

KépKép
nadina01

Na, ki tudja mi lesz nálunk.Most este 7-kor fog nálunk összeülni a kormányés megtárgyalja a további lépéseket.

Kép
flóra 11

Nekik most üzlet ez a dolog, mert meg akarnak minket sztem szorítani, hogy vagy fizetünk annyit, mint Ny-Európa és akkor van gáz, vagy nincs üzlet. Inkább kifizetik a büntit, hogy elálltak a szerződéstől. Vagy nem tudom, mit akarnak.

Kép
flóra 11

Megyek kitakarítom a fürdőt.

Kép
flóra 11

Itt vagyok, csak az új hőmérőt próbálgatom. Szerintem ossz. Minden mérésnél mást mutat :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

[vagyis rossz

KépKép

KépKép
nadina01

Helló!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Helló Márti! :D

KépKép

KépKép
nadina01

Na van amelyik doki vár még egy hetet,de + tesztnél azért szerintem valamit csak fog csinálni.
De lehet neked kéne várni és csak kb egy hét múlva menni.
Mert van,hogy még csak petezsákot látnak és az nem biztos meg ilyenek.

Kép
martik77

Tudom ilyenkor az idő olyan lassan megy,de türelem. :wink:

Kép
martik77

Nem tudom. Elvileg ha az előző menstruáció első napjától kell számolni, akkor az orvos napján lesz 5 hét és 1 nap. Akkor még kéne várni 1 hetet? Mert a doki csak minden héten hétfőn rendel.

KépKép

KépKép
nadina01

Igen akkor kéne.Legelőször kb 7 hetesen szoktak menni akkor már jól látható,sőt már van szívhang is!!!

Szóval várni kéne.Tudom,.hogy vacak ,de utána annál boldogabb leszel.Én is mikor most terhes lettem minden nap ezen jár az agyam.7hetesen mentem dokihoz és akkor már minden oké volt. :)

Kép
martik77

Jaj, én nem biztos, hogy kibírom még 1 hétig :(

KépKép

KépKép
nadina01

Tudom én is így voltam!!!
szégyen de ettem a cigit olyan ideges voltam. :oops: :oops: :oops:

Kép
martik77

Elmegyek, mert be vagyok jelentkezve, meg amúgy is legalább mondja meg, hogy mit szedhetek, ha szarabbúl leszek az influenza miatt, mert a körzeti nem ír fel semmit, parázik. De akkor abba nem élem bele magam, hogy belémnéz :?

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?