A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Kikocska!

Gyógyulj meg!
Nincs valami segítséged ilyenkor?
Vendég

köszi :) igyekszem. segítség nincs. most még az ovi sem jöhet szóba, mert a gyerekek is betegek... a férjem meg tegnap ment először, egész múlt héten itthon volt, most már muszáj melóznia. majd átvészeljük valahogy. sok mesét nézünk legfeljebb, meg hagyom elúszni a háztartást... :) :) :) volt már ilyen máskor is, sokkal sokkal rosszabb is lehetne.

meg egyébként is, mindenkinek nagoyn köszönjük a jókívánságokat, jól esik ám nagyon, csak mindig lemaradt valahogy , hogy le is írjam.

kikocska

Jó reggelt mindenkinek... remélem ma aludtatok is... én ki voltam ütve úgyhogy már 9 körül lefeküdtem... de kipihenni nem sikerült magam! :(

kikocska: MÁV-os listám nincs de én azt hallottám hogy nem fiyglenek rá ha viszel be ruhát a picinek hoyg kié.. és arra adják aki épp ott van... szóval em nagyon érdemes dréga szép dolgokat bevionnni... de a felkészítőn majd biztos ezt is elmondják.

Ha már felkészítő valaki tervezi magát a MÁV-os februári felkészítőre?

Gabka nagyon szépek a ruhácskák és a kiságyatok is nagyon csini ezzel a mart mintával... :) Nagyon szépek lesznek a szobák! :)

Gsztenye mi a helyzet a cukoreredményeddel? Remélem rendben! :)

Kocska jól értem hoyg te nem hagyod abba igazána körmözést?
Mondjuk nekem helyem sincs rá mert eddig ott dolgoztam ahol a leendő babaszoba van. De én a pici miatt közeéi helységben sem nagyon merem mert azért az a finom körömpor.... nem tudom.
Én agyalok hoyg majd hoyg lehetne... de....
A töltési időd téynleg csuda jó.... sietsz hoyg ne kelljen annyit egyhelyben ülnöd mi? :lol: :lol:

Cat köszi a 4D infot azthiszem maradunka sima moziélménynél, ilyenkor már jobb is ha nem merülnek fel kételyek! :)

demetnik: mi is voltunk itt páran 4D mozizáson az expon :)
És a párom osztja néhányotok véleményét hoyg fölösleges pénzkidobás hyog el akarok menni ost is... de akkor még olyan pici volt és nem mutogatta magát én meg úgy szerteném ha lenne róla legalább 1 képünk míg benn van... ha már a technika adott... még ha drága is! :( :roll: :oops:

Lányok ahogy így nézem a babák méreteit... más a 30. hétben kap akkora eredméyneket a babára mint én most a 28. ban... kicsit félek... azért remélem nem nő túl nagyra sem! :roll:

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Megjártuk a dokit tegnap, minden ok, bébike 27 hetes méretű. Viszont megfordult, most medencevégű. Sebaj, van még ideje megfordulni!
Mi még nem voltunk 4D-n, 2 hét múlva megyünk Hajdú Kriszinához a 30 hetesre!
Az én haskörfogatom 94-95 cm!!!! 6,5 kilónál járok, ami nálam már egész sok, de még feljöhetne vagy 5! 8)

Cat, szegény csajszi nem irigylem! Remélem nála is minden ok lesz!

Ettike, a Jánosban 8ezer az ilyen szoba, de nem ennyire tip-top!

Gesztenye, neked ki is a dokid? Még jó, h most törte el a kezét, és mire szükség lesz rá, meggyógyul!
Milyen lett az eredmény?

Gabka, ügyes vagy, jó cuccokat szereztél! Helyettem anyum szokott néha, neki jobban megy az ilyesmi.
Pestieknek tudom ajánlani a Keletinél a Hungária szállodával szemben levő turit, igen jó mindőségű, márkás, angol rucik vannak.

Kikocska, köszi a bíztatást, remélem igazad van. Olyan rossz, h vigyáznom kell magamra Barnus miatt, közben meg Emmával nem tudok úgy fogalkozni, ahogy szeretné (pl. emelgetni vagy este cumiztatásnál nagyon nyomja a pocimat). Fáradtságról annyit, h ma arra ébredtem, h a férjem megetette Emát fél6-kor és bújik vissza mellém. :oops: :roll:
Hogy vagy, hogy telt az éjszakád?
Minimanóban van 4D, nem is tudtam?!

Fülhőmérő ügyben még meg sem köszöntem a korábbi hsz-eket. Igazából én csak azért szeretnék egyet, h nagyjából tudjam ellenőrizni a hőjüket. Emma már nagyon nehezen viseli a popsiban való mérést, gondoltam ezzel meg tudom nézni gyorsan, és ha valami olyat mutat, akkor jöhet a popsi! Majd körülnézek, h milyenek vannak.

Megyek etetni, majd még benézek!

Zsu
svs

Sziasztok!

Kikocs!
Jobbulást. Én mikor nagyon carul vagyok mi is mesét nézünk és nem csinálok semmit... Koli is így van el. Próbáld meg....

Ja a szüleim nagyon rendsek és nem ők kérték hogy sporoljunk a kocsin. csak kaptunk már Tőlük egy fix összeget amiből azt vettünk amit szerettünk volna, de mondták, hogy valamiben még segítenének és akkor kérdezték, hogy mi lenne jó. Én mondta ogy babakocsi. Mondták jó, de a peregora az árát csak április elejére tudnák oda adni én meg szeretném ha elöbb meglenne..
Viszont most már annyira kikölteeztünk + a szülésre is félre kellett már rakni, hogy nem tudom kipotolni ...... :-( Ezért gondoltam, hogy nézek valamit. de lehet akkor megvárom aztán nem varriálok többet...... na mindegy még meglátjuk.....

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

Bogi!
Én szeretnék menni a Párommal a februári felkészítőre. Vmi fogalmunk legyen azért erről az egészről. :lol:
Bár a dokim azt mondta, hogy majd megbeszélünk egy időpontot és körbevezet minket. Holnap úgyis megyek hozzá és majd megkérdezem, hogy mi lesz a 'kórházlátogatással'???

3D-s UH: mi a Kleopátra házban voltunk (többször is). Nagyon jó fejek, a szonográfus néni is érti a dolgát. Most utoljára iszonyú jó képeket készített Lénáról ( a Kisasszony hagyta magát :lol: ), de azokat fel is tettem nemolyan rég.
Az árról meg annyit, hogyha eü.pénztár tag vagy és szerződésben állnak vele, akkor kérsz egy számlát és az eü.pénztárod pár napon belül visszatéríti neked. Így végképp megéri.

Mi eü. számlára vettük a légzésfigyelőnket is (AngelCare 401-es) és az orrszívónkat is.
Szóval az ilyen nagy eü-s/gyermekápolási dolgoknál igazán jól jön ez az eü.pénztár. :D

Kép
Kép
tisa

Kikocska!
Jobbulást Neked! Nemsokára vége ennek a göthös időjárásnak, jön a tavasz, talán Ti is fel tudtok végre töltődni energiával!

Cat!
Jól belehúztál a levélírásba, nem szoktál Te ilyen hosszúakat írni! :lol: :lol: De jó volt olvasni!

Sziszike!
Én, mint leendő elsőgyerekes anyuka, én is a PP-re szavazok! Mint már irtam én is ilyet vettem, csak nem Pliko-t, hanem Switch-et. (De ugye ez nem volt használtan, és másik gyereke(ke)t is tervezünk, tehát mi újba gondolkodtunk)
Nem bántam meg, nagyon jó kis darabnak tűnik. Még így pocakosan is baromi könnyű kezelni. Mert párszor azért kinyitom/összecsukom, átszerelem egyiket-másikat, tologatom. :lol: Hisz itthon vagyok, ráérek! :lol: :lol:
Valaki épp kérdezte, hogy az otthonlévők mivel töltik az idejüket.... Hát ha nem netezéssel, akkor ilyen hülyeségekkel. :lol: :lol:

Tünemény! Hol vagy??? Az irodában is megszünt a net? Előkerülnek a rég elveszettnek hitt báránykák, most meg Te borzolod a kedélyeket a távolmaradásoddal?? Tessék visszajönni! :lol:

Kép
Kép
tisa

Sziasztok!

Megvan a terheléses cukoreredményem: mindkettő negatív!!! :D
Úgy örülök neki, hogy nem kell diétáznom.

Zsu!
Baltschik Miklós főorvos a dokim.

Képzeljétek!
Tegnap mikor hazaértem a munkából, látom, hogy az egész ház kivilágítva, szerszámok, kartondobozok mindenhol. A gyerekszobából nagy kalapácsolás hallatszik. Bemegyek, hát a drága férjem totál leizzadva és kimerülten küzd a bútorokkal. :shock: Szegénykém, egész délután ezt csinálta, és még így is csak a kiságy és a 3részes szekrény jött össze. Azt mondta, hogy soha többet nem enged be lapra szerelt szekrényt a házba. :)
Remélhetőleg, ma estére már befejezi, mert én nagyon szeretném már rendezgetni, hogy mit hova tegyünk a szobában. :P

Kép
gesztenye74

tisa, elfelejted, hogy tavasszal háromgyerekes leszek :D:D:D három éjszaka kelő gyerekkel... előtte meg kismama, aki éjszakánként 6-8szor jár pisilni, és retteg a császártól. szóval ez a tavasz nekem nem hoz majd felüdülést. most a nyarat várom, addigra könnyebb lesz tényleg, meg akkor a gyerekek is egész nap a kertben játszanak, és idén már teraszom is van :)
lőttek az egésznapos semmittevésnek, eszembe jutott, hogy kiolvasztottam a húst tegnap, így muszáj most megcsinálni a rántotthusit. és még kéne egy hagymalevest is, a köhögésemre. a szalagos fánkért meg meghalok lassan, kicsit bízom benne, hogy hátha süt a szomszéd néni, most nem hiszem, hogy neki kéne állnom, de már két hete csak a fánkra tudok gondolni. a bolti nem jó,m ert telerakják lekvárral meg mindenféle töltelékkel, én meg simán, vaníliás porcukorral szeretem.
milyen sok időm lett, hogy elhatároztam, hogy semmit nem csinálok...

zsu, a minimanóban most lett babamozi. éjszakák meg eltelnek mindig, hát, betegek, én meg terhes, sokat kelünk,de majd lesz jobb még :) . nem az a szint, hogy nézem az órát, hogy mikor lesz már reggel, annyira kikészített az éppen elalszom már kelhetek is.
emmával meg lelkiismeretfurdalásod csak rosszabb lesz, már ha magamból meg a barátaimból indulok ki, nagyon nehéz eleinte, hogy megossza magát az ember, vajon a másiknak nem lenne-e nagyobb szüksége rám, később meg ugye az, hogy nem sikerül a kisebbnek megadni azt, ami a nagyobbnak jutott, az állandó figyelmet, de jut helyette más, a tesó, aminél nagyobb ajándék nem hiszem, hogy van.
de fizikailag meg sokkal könnyebb lesz ám! meg egyébiránt lelkileg is.

Tasin, én olvasok, ha pihizek, mikor meg gyerektelen voltam, én neteztem meg játszottam. Age of empirest. :lol: mondjuk nekem feküdni kellett sokat.

jé, tényleg a dokim a 30 hetes uh-ra sem adott beutalót, meg sem említette... grr. tényleg találnom kell valakit sürgősen.

na,azért most meg már két órája írom :) megy közben a mese,m eg sütöm a husikat is....

kikocska

Sziasztok Lányok!

Tegnap jó sokat bekönyveltem, egyhavi elmaradást behoztam, olvasgatni tudtam, de irni nem nagyon. Igy mára marad a tegnap lekönyveltek lefűzögetése :roll: ezt útálom pont!

Tegnap rendes volt a főnök, állandóan a pocakomat nézte mig én beszéltem neki az intéznivalókról, gondoltam tuti mond valamit, ha befejezem a mondatot...erre megszólal hogy mekkora a hasam, biztos akarok én márciusban is dolgozni??? odaférek majd az asztalhoz?? és ha később akarok jönni reggel vagy előbb elmenni akkor oké rendben van, csak annyit csináljak, amit birok! :)

ma kaptam egy szüléses dokumentumot a munkaügyisünktől, gondoltam megosztom veletek, hátha segit nektek is, én még nem olvastam végig, de azért felteszem: rajta van, hogy mihez milyen papirok kellenek meg ilyesmi, hogy mi az összege a gyed/gyesnek/tgyásnak...
1233139227.9719.pdf

Kikocska gyógyuljatok meg!!! Annyira szoritunk már itt nektek, és most meg te is elkaptad :( ez a börze dolog meg jó lehet, de honnan lehet megnézni hogy mikor lesznek pesten ilyenek?

Gesztenye! apát dícsérd meg nagyon, hogy megizzad a lapraszerelt dologgal, mert nekünk egy asztalos barátunk rakta össze se perc alatt, de a rajzokon csak úgy kettesben nehéz lett volna eligazodni (neki meg nem is kellett ránézni) Biztos nagyon szép lesz majd! és örülök, hogy ez a cukros eredmény jól sikerült!

Tisa hétvégén voltunk a brendonba és láttuk pont azt a kocsit amit megvettetek! Hogy az milyen puha anyagú!!!! irtó jól választottatok!

Sziszike mi is nagyikáméktól kapnánk a pénzt a kocsira, de még dilemmában vagyunk, hogy melyiket kellene. szerintem ne 'siesd' el, csak azért, hogy most legyen egy, és szived szerint a peregot vennéd inkább. nehogy az olcsóbb a végén drágább legyen.

Zsu de jól állsz a kilókkal!!! a fotók a sielésről nagyon jók lettek! élvezhettétek az igazi havat is! :D azért egy mostani pocakfotót feltehetsz ám! (csak jól nyomd ki a hasad! :lol: ) de jó fej volt apa, hogy felkelt reggel etetni, és utána meg visszabújt hozzád! :)

ma reggel én apácskám is felkelt 6kor, felöltözött, és elkezdte keresni a beosztási lapját...utána levetkőzött és visszabújt, mert látta, hogy délután5től kezd! :D és ma reggel már köszönt neki Luca is, mert jópárszor odabökött neki!

Gabka én is turizok, az eddigi kisruhák mind onnan vannak, és max párezerbe kerültek, és nagyon jó állapotú mindegyik! ha párszor kimosom, úgyis használtak lesznek, igy nem fogok ilyenekből újat venni. majd lesz persze pár olyan darab, amit megveszek boltban, de lehet hogy ha nagy baba lesz, egyik másik kisebb darab máris kicsi lesz rá. Nagyon édik a ruhák, a fiúké olyan kis vagány darabok! :lol:

a recepcióslány az irodaházunkban 18.hétben van, és egy icipici pocija van...az enyémet le se mértem, mert biztos hatalmas. van mikor nem érdekel, van mikor meg magam alatt vagyok, hogy áprilisig mekkora lesz?? (főleg ha mindenkitől azt hallom, hogy milyen nagy vagyok már... :roll: )

4D: a kleopátrába akarunk menni mi is, ott a múltkor nagyon alapos volt a néni, és szépen látszott Luca is. most erre gyűjtök. és meg is nyugtatna, ha tudnám, hogy mindent rendben talál odabent.

na eldugulok, mert úgy látszik jövök, és bepótolom az egyheti dumámat! :lol:

Kép
tünemény

Tünemény!
Rendes a főnököd! Egyébként, amikor olvastam, azt hittem, hogy azt fogja mondani, kapsz egy kis babatámogatást cégtől. De azért ez is rendes tőle, hogy nem feltétlenül kell betartanod a munkaidőt.

Velem is rendesek, senki nem stresszel feleslegesen, és tényleg akkor megyek-jövök, amikor akarok.

Te még bevállalod a márciust is? Én még gondolkozom azon, hogy márc. közepéig jövök, ha bírom.

Persze, ahogy nem megy, azonnal abbahagyom.

Kikocska!
Miért rettegsz a császártól annyira? Nekem mindenki azt mondja, hogy ha lehet, akkor azt válasszam.

Kép
gesztenye74

Gesztenye akkor neked is jó munkahelyed van! Én csak nem akarok otthon ülni egyedül...akkor inkább ülök itt, és még fizetnek is érte. Bár lehet hogy ha már nagy lesz a hasam, tényleg nem fogom birni, és akkor azt mondom majd, hogy elég volt. Szóval amíg itt elvagyok, addig maradok. :) Lehet, ha már mondta, hogy jöhetek később, akkor elmegyek reggel a körzetorvosi rendelőbe a kismamatornára, és utána bejövök kicsit késve. (bár nálam a 9órás kezdés mindig plusz 5 vagy 15perces késéssel indult és senki nem szól érte...hiába, biztos az az oka, hogy valahogy karácsony után kellett volna születnem, és csak január 7én császároztak, hogy tovább már nem várnak :lol: szóval el tudom tökörészni az időt mindig... :roll: )

Valahogy úgy érzem, hogy a főnök adni fog majd valamit, ha eljön az utolsó napom...sokat segitett eddig is, és szerintem most is adni fog. Nem számitok rá, mint biztosra, de ha ad, örülni fogok neki az biztos! :D

képzeljétek eltünt egy apehos levél, amit szerintük kiküldtek 3szor, tavaly máj-júniusban...erre ma kaptunk egy 100ezres mulasztási birságot... hááááát ez van... úgyhogy most lapitok ezerrel, mig a kolleganő intézkedik

Kép
tünemény

Kikocska! Hát igen,ez a tavaszi feltöltödés valóban elég érdekes!Multkor én is igy jártam a barátnömmel,egy meghiusult program után mondta,hogy nem baj,majd tavasszal bepótoljuk.Aha,majd max jövö tavasszal... :lol:
Hát most kiváncsiságból lemértem a pocakom...115cm :shock: Most sajnálom,hogy Botival sose mértem,bár abban biztos vagyok,hogy sokkal nagyobb most!Már csak azért is mert azok a tunikák amik nem sztreccsesek,és Botival az utolsó percig hordtam,már nem jönnek rám :oops: Pedig kilóban csak kettövel több,mint két éve.Nem tudom,márciusban már lehet,hogy csak egy lepedöt tudok majd magam köré csavarni,abban fogok flangálni,mert egy-két hónapra,biztos nem fogok bevásárolni... :lol:

fánkot én is ennék...de marad a zöldbabfözelék...

Kép
Kép
gizu

Sziasztok!

NA végre most kelesztem a galuskatésztáját és a mátyókám is kész van már csak hűl.el kellene gyors mosogatnom is mert nem fogok elférni mikor szagatom a tésztát.

Tünemény:szerintem is ad majd valamit a főnök és tényleg jó fej.
A turizással kapcsolatban meg most pont azon gondolkodtam, hogy nem is veszek több új ruhát.Pl. 2 rugdalózó árából volt meg az összes cucc a turiból.Igen vagányak a fiú cuccok de lányból sokkal több van.Azt mondta a sógornőm, hogy elmegy majd ő is nemsokára és vesz pár ruhát a picinek de a bababoltban.Szerintem mondom majd neki, hogy ne vegyen újjat hanem menjünk el a turiba és inkább ott vegyen 3ad annyiért és sokkal eredetibbek mint a boltban vannak.

cat: itt nem kellett túrni hanem minden vállfán van szinte és hálaégnek alig voltak.Nagyon sok benne a Next és a Mark and Spencer cucc.Sőt sok olyat találni amin rajta van az árcédula is.

Na megyek mosogatni! :x :x

Kép

Kép
gabka7926

Kikocska!
gyógyuljatok meg!

Azon gondolkodtam, hogy beiratkozok a könyvtárba...
Ma főzöcskéztem és a férjem is itthon van...
Bablevest csinálok füstölt sonkával :lol:
Ja meg ettem rá krémest!!

Anyu hétvégén csinált fánkot...

holnap meg tepsis tejfölös lángost akarok csinálni hagymásan, szalonnásan ( csak hogy odafigyeljek a kilókra :lol: :lol: )

Tünemény!Gesztenye! Nem irigyelek benneteket, én ha 20 percet itt ülök a gép előtt már nagyon fáj a hátam, egyszerűen nem birom az ülést.. :cry: Ezért nem is birok netezni sokáig...

Holnap menni akartam leadni a szakdogám ( jövő péntek a határidő) hát a konzulensem nem autóbalesetet szenvedett???
És alá kellene neki is írni...
:evil: :evil:
Most receghetek, hogy mi lesz..

Van egy barátunk, akinek a fia szívbetegséggel született, még amerikában is műtötték csecsemőkorában.
Tegnap megint meg kellett műteni, mert már nagyon el voltak meszesedve az erek a szívében, 10 órás műtétje volt.
Reggel hívtuk az apát, hogy minden rendben van-e és zokogva mondta, hogy most halt meg a fiú....annyira borzasztó, csak 18 éves volt és végigszenvedte az életét..
Ilyenkor annyira kész vagyok, hogy remélem az enyémekkel nem történik ilyen.....
Ráadásul pár hónapja halt meg az István szintén 18 éves unokatestvére, akinek Chrom betegsége volt és kilyukadt a bele...( az orvosok nem vették észre :evil: )
Szilveszterkor meg az egyik 31 éves ismerősünk bőrrákban ( 3 éve s a fia) Egy nő volt, a szemérem ajkán volt egy anyajegy.. :shock:

Szóval teljesen kész vagyok egész nap....mindig ezen jár az eszem...
Na nem szomorítalak benneteket is el........ :cry:

Kép

Kép
tasin

Tasin!
Ne foglalkozz terhesen ilyen rémsztorikkal! Lényeg, hogy velünk minden rendben van és lesz is! :)

Elég jó székem van itt benn az irodában, így inkább csak estére fárad el a hátam.

Tünemény!
Köszi a tájékoztatót, mindjárt el is olvasom.

Én csontlevest és kelkáposzta főzeléket vagdalttal ettem ebédre. Finom volt.

Most viszont megkívántam én is az édeset.

Kép
gesztenye74

Tüneméyn nagyon jó helyen dolgozol! :)
És rád si meg gesztenéyre is büszke bvagyok hyog iylen sokáig akartok dolgozni, én már a február végét is várom mert egyre nehezebb ez a sok ülés! De addig még kitartok! :)
Max utolsó héten már szabadságon elszek! :)

gesztenye... nekem is mindenki azt mondja hogy neki jó volt mert tudta hoyg császár... de én meg is mondtam hogy engem kicsit sem nyugattna meg hogy császár vagy nem.... mindkettővel megküózd az ember csak az egyikkel alatta a másikkal utána... szóval....

tisa mi is mostanra tervezzük a másos felkészítőt, csak sajnos a párom pont szerda-csüt jár suliba... remélem meg tudja oldani hyog velem legyen!

Valaki kérdezte a MÉV-ba mit kell vinni, a honlapjukon elvileg venn van minden info a szülőszobátol a mit kell magaddal vinniig! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

tasin.. elhiszem hyog szörnyűvé tette a napod ez az egész, de nem szabad iylenre még csak gondolni sem!
A mi babáink a legnagyobb egészségnek örvendenek majd.... sajnos néha nem értjük miért ilyen keméyn az élet!!!

Küldök neked sok +++++++ energiát!
Remélem segít!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Gesztenye, grat a jó eredményhez neked is!!!!
Megnéztem a honlapon, Baltschik dokit a szakrendelő főorvosának írják, az enyémet meg az osztályénak! Ki a fene tudja követni ezt a sok titulust…. :roll:
Apának hajrá, nagyon ügyes!

Császárral kapcsolatban az én véleményem az, h bolond (remélem nem bántok meg senkit :oops: :roll: ) az, aki önszántából hasi műtétet kér. Merthogy a császár az az. Esetleges altatás, varratszedés, katéter, kész orvosi team (nem akarok senkit rémisztgeni, csak hallomásból írom, amit írok)..... nem beszélve az utána következő vélhetően nehezebb, hosszabb felépülésről, miközben egy újszülöttet kell ellátnia. Persze, van aki nem választhat, és jó is, h van ilyen lehetőség, mert sok esetben tényleg szükséges. Semmivel sem kevesebb vagy rosszabb anya az, aki így szül, de sztem utána jobban megküzd, mint aki hüvelyi úton szülhetett (vagy csak nekem volt nagy szerencsém, mert azonnal tudtam ülni is a gátmetszés ellenére).
Legalábbis én is rettegek, h nehogy vmiért az legyen, mondogatom is Barnusnak, h forduljon be!!!
Bár lehet, h nem ennyire szörnyű a helyzet, csak azért gondolom, mert nem éltem át..... :roll:

Kikocska, igazad van, nagyon oda kell majd figyelnünk a nagyobbakra!
Neked már rutinból menni fog, az tuti! Réka nem volt féltékeny Nándi születésekor?

Tünemény, akkor használd ki a könnyített munkaidőt, hadd gyakoroljon az utód is!!!!! :wink:
Akkor a párod még vissza tudott aludni reggel, jó neki!

Gizu, 115cm!!!!!???? Jó kis helye van Borókának!
Botival könnyen visszament szülés után?

Tasin, szörnyű dolgok, amiket írsz, inkább ne is gondoljunk bele, jó!!!!
Inkább iratkozz be a könyvtárba ez jó ötlet!! :wink: Milyen könyveket szeretsz? Én rajongok John Grishmemért!

Lefoglaltuk a szállást, febr. végén elvisszük Emmát wellnessezni!!! 8)
Az előbb meg elaludt a földön, a nappali közepén. :shock: Gyorsan be is dobtam az ágyikójába! Szegénynek hiányzik a levegő, sokkal hamarabb kipurcan így!

Zsu
svs

Sziasztok!

Én olyan grrrrr mindjárt felrobbanok :twisted: Most kelltem fel.... Vártam hogy válaszoljon a hapsi két kérdésemre...... Úgy kelltem fel, hogy ha válaszol és azt amit várok akkor meg veszem, mert nekem már a boltban is tetszett ez a babkocsi és igaz nehezebb volt mint a perego, de nekem nem kellett volna sokat emelgetnem. Ideövök megnézem jót válaszolt és ráakarok nyomni erre láttom, hogy befejezve .... Elegem van. Végre döntöttm stb és akkor nincs... Valaki megvártam az én kérdéseimre a választ és elvitte.....
Itt sírok. Tudom, hogy alapvetően nem akaro dráma, de olyan nehezen döntöttem és ez most akkor igazságtalanság. ráadásul apa megmindta, hogy ne kérdezzek, mert valaki elfgoja vinni, de nem mert úgy megvenni, hogy ne kérdezzem meg.......Áhhhhh

Tasin!
Ne gondolj ilyen szörnyű dolgokra, mert nem tesz jót. Bár tudom nem könnyű hiszen ismerős volt. Nagyon sajnálom. Sok erőt Nektek. dobj be egy vigjátékot készíts magad mellé nasit és probálj kikapcsolni.

Tünemény, Gesztenye!

Minden elismerésem a Tiétek. Én sem bírok sokat ülni.... Nagyon ügyik vagytok.

Na mennek kisírom magam :-(

puszi

Kép

Kép
sziszike22

Tasin ne emészd magad ilyen esetekkel! Nagyon sajnálom én is, hogy ezek megtörténhetnek, de pozitivan kell gondolnunk ezekre a babócákra, és a rosszal akkor foglalkozni, ha bebizonyosodik. A könyvtárosdi jó lehet, már én is gondoltam ilyenre, hogy majd ha otthon leszek (bár lehet nem lesz időm) akkor legalább olvashatnék.

Sziszike ne sirj! Lehet hogy jobb is, hogy nem ti vittétek el a kocsit. Lesz másik, és akkor már benned se fognak felmerülni kérdések.

Zsu de jó, mentek megint!!!! Egyébként ilyenkor mondjuk szerintetek elmehetnénk mi is apával az egyik fürdőbe (széchenyi, gellért..) vagy a meleg vizeket ki kell hagyni? vagy hogy megy?? mert imádom a vizet, úszkálnék is, meg hiányzik nagyon...de nem tudom szabadna-e? (mondjuk nem is tudom van-e olyan fürdőruhám ami jó lenne most rám)

Tisa ezzel az egészségpénztáros dologgal nagyon kiváncsivá tettetek, hogy ennyi mindent le lehet belőle vásárolni. Szerinted ilyenkor is megérné, ha most kötnék esetleg ilyet, vagy ez inkább akkor lett volna jó, ha évekkel ezelőtt már csatlakoztam volna?? nézegettem több cég ajánlatát, de nem tudom megéri-e most belépni ilyenbe?

Kép
tünemény

tünemény bár nem engem kérdeztél de azért mondom oks?
Az egészégpénztárba most belépned annyira nem érdemes... amx annyiból hyog amit ide fizetsz be azután jövőre 30% adókedvezményt érvényesíthetsz!
De az majd csak a 2009-es adóbevallásodban!

Aki már tag az jól járt, mert a babákra szinte minden elszámolható apelenkától kezdve... én is direkt ezért gyűjtögettem benne... és decemberbe még rá is fizettem egy angyobb összeget, hyog a mostani bevallásban érvényesítsem, mert amit így elszámolunk egészségpénztárba az olyan mintha 30%-al olcsóbb lenne hosszútávon!
Esetleg ha a párodnak fizet a cég cafeteriát akkor érdemes ezt választania, és akkor a cég fizet be neki valamennyit... amit fel tudtok használni!
Nekem ez a véleményem....

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziszike... biztos lehetasz benne hyog nem ez vol az igazi babakocsi és ezért itték el!
legyél pozitív... egy sokkal jobb lez majd!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

köszi a vigasztalást.....jól esett...
Már előre borsódzik a hátam a temetéstől.. :cry:

Sziszike!
Ne sírj, nagyon sok idő van még, sokkal jobbat fogsz találni......
ez meg úgyis ki volt fakulva, ki volt szakadva, hiányzott egy kereke, és egyébként is.........legalábbis gondolj ilyenekre még ha esetleg nem is igy van !!!!!! :lol:

Zsu!
Irigyellek benneteket, én is úgy mennék még valahová...

Hát én nem szeretnék császárt, csak ha nagyon muszáj..... :shock:
Én még gerincérzéstelenítőt se szeretnék....úgyis vacak a gerincem... :roll:

Gesztenye!
Elképzeltem a párodat...... :lol:
mi is szidtuk aki kitalálta a lapraszerelt bútort!!! :evil:

Kép

Kép
tasin

Bogi köszi! Hát a mi cégünket a cafeteriára nem lehetett rábirni, ők inkább emelgetik a fizukat évente, meg adják a bónuszt, ami min. 1havi fizu. szóval igy nem is forszíroztam nagyon a dolgot. Páromnak meg csak sima fizetése van, igy ebből mindketten kimaradtunk. Bezzeg pár éve hogy leráztam ezeket az ügynököket akik ilyesmikkel akartak háborgatni, és azt se tudtam mi az előnye! :roll: na nem baj, talán majd a következő babára már lesz ilyenünk is. akkor most még hagyom.

Kép
tünemény

Sziasztok!

Rólunk: már mindenki meggyógyult nálunk és a hátsóm is jobb. :lol: Hála a gyógyszernek és a kúpnak. Egyébként nem sok minden történt velünk. Csak valahogy annyira szaladnak a napok. Mindig csináltam valamit és nem jutottam ide. Kendének folytatódik a nem nagyon alszok már napközben műsora. Elég sokat foglalkozok most vele. Kivételesen most alszik. :lol: Jövőhéten meg megyünk wellnesselni Debrecenbe :lol: Annyira ránk fér már a pihi, és nyáron a pici miatt úgysem utazunk sehová.

Visszaolvastam és pár reakció :lol:

Nagyon arik a 4d-s képek! Nemsoká megyünk mi is újra :)
A poci képek is jók. Már mindenkinek szép nagy!

Ica: azért az jó hogy nem kell feküdnöd. Nincs annál rosszabb, ha egy aktív emberkét mint te is ágyba parancsolnak. Én a fiammal a 9 hónapot végig feküdtem….
Szuper, hogy feljebb ment a lepényed!

Bogi: nagyon aranyos a függöny!! Kende fél órát nézte és elemezte kiket lát rajta :lol:

Ettike: megvetted a múltkor feltett kocsit? Nekem egyébként tetszik.
Nem szűrnek meg toxora réged? Nem ártana. A doki nem mondott rá semmit?

Cat: meggyógyultatok a bárányhimlőből?

Trinky: üdvözöllek a csapatban! Kellemes babavárást neked!
Ez a Hemoclint micsoda? Nem hallottam még róla. A vasat én sem szedem. Pedig kéne. Csak nekem az a vicc, hogy nem is azért jött ki az aranyerem mert nem tudok wc-zni, hanem mert szedtem antibiot és attól ment a hasam és szerintem a hasmenéstől jött ki. Azóta is napjában többször megyek. Lehet pont a vasat kéne szednem. :lol:

Annaszuszi: örülök, hogy minden rendben van veletek. Kitartást a felújításhoz. Mikor lesztek kész?

Tasin: örülök, hogy most megcsinálod az államvizsgát! Tuti sikerülni fog és utána már csak a babóval foglalkozhatsz!!! Ki a konzulensed? Gondolom ilyenkor valaki helyettes is aláírhatja nem?

Gabka: kitartást a diétához! Nálunk is megy külön szobába a kicsi. Illetve a Kendével lesz egyszobába. Én annó adtam a szülésznőmnek, mert felfogadtam. De most majd meglátom mennyit segít vagy sem és utána eldöntöm mit kap.

Demetnik, Kisszilvi: üdv a csapatban! Kellemes babavárást nektek!

Tünemény: helyes kiságyat vettetek! Nálunk laminált padló van és én is vettem rá padlószőnyeget, amit szőnyeg méretre vágattunk. Szerintem jó ötlet. Nem olyan hideg így a padló!
Érdekes a védőnőd. Furi hogy nem néztek vizeletet neked a 12. héttől. Nekem a védőnő minden hónapban nézi + minden harmadba csinál a dokim egy rutin vér és pisi vizsgit is.

Dharma: vegyél a gyógyszertárba canesten kúpot 3 db-os. Nem olcsó, de kismamik használhatják!

Eda: pihizz sokat!!!! Kitartás minden rendben lesz. Nekem is vannak keményedések, de még nem rövidültem meg.

Tisa: Ari vagy, hogy hiányoltál! Minden rendben van velünk most már. Levonult a skarlát. Én csak egy enyhe lefolyást kaptam el, de kaptam a dokimtól rá antibiót és azt mondta a babának ebből nem lehet baja. :)
Végigolvastam mit is fog tartalmazni a várandós csomag. Annó is hasonló cuccok voltak benne. De a pasi mosakodó mit keres benne hát nem tudom, de minden esetre jót röhögtem rajta.

Zsu: szuper, hogy jól éreztétek magatokat. Gondolom Emma haza se akart jönni.
Merre mentek wellneselni?

Kikocska: jobbulást nektek! Már jó lenne ha nem lennétek folyamatosan betegek. Nagyon kimeríti az embert. :(

Szülésznő: annó én választottam és nem bántam meg. Nagyon jó volt. Most a Mávba úgy tudom nem lehet választani. MÁVOS csajok ti tudtok erről többet?

Védőnők: megdöbbenve olvasom, hogy egyik trehányabb, mint a másik. Nem is tudom ezek mire veszik fel a fizujukat. Igaz az enyém nem jön ki lakásra, de minden hónapba kell mennem hozzá. És mikor ott vagyok vérnyomit, súlyt és vizeletet is néz. Meg az összes leletem adatait ő írja be a kiskönyvembe és mikor ott vagyok akkor már előre be is írja a következő randink időpontját.

Mávos szülésfelkészítő
: én a febr. első szerdáján nem tudok menni, mert nem leszünk itthon. De ha valaki megy megtenné, hogy rákérdez mit kell vinni a babának. Gondolok ilyenre, hogy pelus, popsitörlő, krém, köldökápoláshoz cuccok, esetleg ruhácska. Meg azt hogy a baba velünk lehet majd a szobába éjjel-nappal? Vagy mindig vissza kell vinni őket a csecsemősöknek? Ja és azt, hogy lehet szülésznőt felfogadni? Előre is köszi!

Ennyire futottam. Bocsi hogy ha nem írtam mindenre, de közbe Kende is felkelt és hát kellek neki :)

Kép Kép
kisvirág_30

Csak hogy felviduljatok ezen a borongós napon!

tegnap este elalvás előtt mondtam apának hogy olyan a szeme hogy horrorfilmbe is felvennék...(mert hogy félig nyitva van, mikor alszik, vagy lecsukja, igaz nem lát semmit, én meg csak a szeme fehérjét látom, remélem jól leirtam) erre azt mondja, hogy igen, nem csukódik be a szeme, neki ilyen rövid a szemhéja. erre mondom neki, nem baj, ha a szemhéja rövid, még jó, hogy a f..ka pont jó! :D erre megszólal hogy de lehetne a szemhéjam rövidebb és a f..kam hosszabb mi? mondtam neki, hogy erre gondoltam én is :lol: :lol: :lol: úgyhogy álomba kuncogtuk magunkat :lol:

Kép
tünemény

Kisvirág a MÁV-os szülésfelkészítő nem minden hónap első ahnem második szerdán van! Ha esetleg így tudsz jönni... de ha nem akkor természetesen mindent megkérdezünk...

A szülésznő nem választásról nem hallottam!
Majd erre rákérdezek a dokimnál is.... na nem mintha tudnám hoyg akarok-e választani! :)

De állítólag rendesek ott a szülésznők!
:) ...reméljük!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Kisvirág örülök, hogy megint itt vagy!!! Ti is mentek wellnessezni!!! irigy irigy vagyok :D de érezzétek ti is nagyon jól magatokat!!

a mávos tényleg második héten van, (vagyis az, amelyikre érdemes elmenni, mert mintha minden héten lenne valami felkészitő dolog) a szülésznőt nem lehet a mávban választani, mert én is megkérdeztem. DE: a dokid AJÁNLHAT valakit!

Kép
tünemény

Na de Tünemény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Nálam pont az a baj, hogy nem tudom, hogy a gerincsérvem miatt mi lenne jobb: császár vagy hüvelyi?

Mindegy, most nem izgatom ezen magam. Meglátjuk, hogy az új csontkovácsom tud-e eredményt elérni az elkövetkező 6 hétben. Aztán visszamegyek a gerincgyógyászomhoz, és kikérem a véleményét a javasolt szülés módjáról.

Kép
gesztenye74

Kisvirág!
Üdv újra a csapatban!!
Szabó Ferenc a konzulensem, remélem ilyenkor megoldja a suli, mert én nem tehetek róla......

Kép

Kép
tasin

Tünemény: jól elvagytok apával. :lol:
Ha a dokim ajánlhat egy szülésznőd, de nem lehet választani akkor az hogy van? Vagy az ügyeletesek közül választ majd a dokim? Mert hiába mond a dokim valakit, ha épp nem ügyel az a szülésznő nem?

Bogi: már nem tudom ki volt az, de valamelyik ari csajszi feltette a gmailre a doksik közé a mávos szülésfelkészítő tanfolyam menetrendjét. Én ebből vettem, hogy minden héten van valami téma. A második héten a szülésről lesz szó. Az elsőn meg általános tudnivalók. (Osztályról, szülésznőkről, szülés előtti dolgokról…) De köszi ha megkérded ezeket a kérdéseimet. A második héten még nem tudom tudok-e menni, apától függ hogy ő tud e vigyázni Kendére.

Tasin: jajj szegény Szabó tanár úr. Pedig ő olyan rendes muki, én csípem őt! De a suli csak mond rá valamit ilyenkor mi van.

Kép Kép
kisvirág_30

Tasin már megérte hogy megnevettetett! :lol:

Gesztenye jó lehet az a csontkovács! (bár elhiszem nem olyan kellemes mint egy masszázs, de biztos jót tesz!) remélem helyre is tudja tenni a kezelés végére!

Szülni én rábizom magam a dokira, bár inkább szeretném a természetes megoldást választani, de ha más körülmény miatt nem lehet, hát nem lehet. Nem készülök semmire, igy majd lesz ahogy lesz. a rémsztorikat meg próbálom nem meghallani...mert persze ilyenkor mindenkinél előjön, hogy elmesélhesse milyen gyötrelmes volt az egész, és hogy milyen jó volt mégis mikor már odaadták a babát, és hogy megcsinálná még egyszer (csak hát előtte hallgassam végig, hogy ez vagy az fájt jobban :roll: )

Kép
tünemény

Annyit írtatok ma, hogy most tényleg nincs erőm mindenre reagálni.
Sőt, ha jobban belegondolok, inkább semmire. :oops:

Most ébredtem fel, mert egész déleéőtt takarítottam, és még ígx is csak a lakás felét sikerült úgy tessék-lássék módon rendbetenni.
De ki kellett használnom az időt, amíg Beni alszik.

Tünemény!

Nekem nincs rémtörténetem a szülésről. Mivel mindenki értette a dolgát, így nem tünt fel, hogy bármi gond lehetne.
Nem vártam semmi különöset tőle, éppen ezért már pár perccel utána úgy voltam, hogy bárminkor megismételném.
NA persze az EDa-val együtt.

Most úgy érzem, hogy nem szeretnék császárt, csak ha nagyon muszály. De inkább valahogy kerüljük el, ha lehet. Az EDA viszont kell.

Kisvirág!

Örülök, hogy minden rendben Veletek!
Mi is túl vagyunk a bárányhimlőn, én nem kaptam el. :D

Mindenkit irígylek, aki megy wellness hétvégére. :oops:
De én majd szeptemberben teszek fel Nektek tengerparti képeket.

Sziszike!

Babakocsi nem volt az igazi. Nem érdemes bánkódni miatta.
Hamarosan jön egy PP, és az a Tiéd lesz.

TAsin!

Ne gondolj ilyenekre!
Bár ezt nagyon nehéz.
Inkább azt nézd, hogy aki ittmarad annak sokkal nehezebb általában. Hiába volt a fiú 18 éves, de ha szenvedett az élete során a betegsége miatt, akkor talnneki jobb így.
A szülőknek biztosan nem.
És a többi ember hozzátartozójának sem.
De Ők már teljesítették a feladatukat itt a Földön, most más vár rájuk, és a családjukra is.

De nem is írok én sem ilyeneket, mert itt egészéges kisbabákról kell inkább olvasni.
Csak szerettem volna, hogy tudd, együtt érzünk Veled.
Vendég

Gabka!

Zsu írta a Keletinél lévő turkálót. Én ott voltam. Ott is minden vállfán van. Csak amikor tényleg megéri elmenni, akkor annyi ember van,hogy levegőt sem lehet venni, és a végén minimum 2 óra a sorbanállás a fizetésnél. Mi legalábbis akkor untuk meg múltkor. Szerencsére ott vlt az egyik szomszéd is. Odaadtam Neki, és Ő kifizette, itthon pedig lhozta nekem.
Akkor már terhes voltam talán ezért is viseltem nehezebben.
Vendég

Bogi!

Mekkora méretei vannak a babádnak?
És pontosan mikor mérték?
Merthogy Marci is nagyobb a koránál minimumkét héttel.
Szerintem ez nem gond, mert ettől átlag az átlag. Vannak kisebb és nagyobb babák.
Amíg nincs semmi komplikáció, vagy esetleges komplikáció mellette, addig nyugodtan nőhet az a baby.
Vendég

Tünemény!
Hűűűűűűűűűű, még szerencse, hogy Léna nem látja miket fórumozunk össze! :lol: :lol:

Tasin!
Ez borzasztó! De próbáld elterelni a gondolataidat!
Ügyes vagy, hogy a szakdoliddal már kész vagy! Le a kalappal előtted!

Kisvirág! :lol:
Dejó!Dejó, hogy végre itt vagy és minden rendben veletek! :D

Mávosok: akkor pontosan mikor vannak ezek a felkészítők? Minden szerdán? És a második szerda a leglényegesebb? DE PONTOSAN HÁNY ÓRAKKOR KEZDŐDNEK?
Mert volt szó már este 6-ról, de du. 1óráról is? :?: :?: :?:

Kép
Kép
tisa

Megjártuk a héten a Kriot...Hétfőn levették a vért, és elhoztuk a szettet. A szerződéssel nem értettünk teljesen egyet, így a vezérigazgatóval egyeztettünk :oops: :lol: . Aztán így jól jártunk. Ma du. mentünk el aláírni a szerződést. :lol: Ez is kipipálva! :lol:

Meg voltunk az önkormányzatnál, és kikértük a házassági anyakönyvinket is! :D Ez is kipipálva! :lol:

Már csak a rohamretikült kell összepakolnom, abból még hiányzik egykét dolog, de alakul lassan. :wink:

Léna szobája is készen van! Csak a matricákat kell feltenni a falra - azt hiszem este meg is csináljuk Apával. :D A falilámpát még hétvégén felfurta az én jó Uram, meg a nevét is kiragasztottuk az ajtajára. Nagyon kis hangibangi lett. Nincs olyan este, hogy ne ülnék be egy kicsit a szobájába :lol: . Már nagyon várjuk :wink: !
Már csak a ruhácskáit kell kimosnom és kivasalnom! Talán jövő héten kipipálható lesz ez is! :lol:

Kép
Kép
tisa

Tünemény: helyes ne is hallgass rémtörténeteket! Egyébként én is így voltam ahogy te. Lesz ahogy lesz. Most meg egy kicsit parázok, mert tudom mi vár rám. :lol:

Cat: Szupi, hogy nem kaptad el a himkőt :) Helyes aludj csak Benivel amikor csak tudsz. Én is szoktam Kendével. Hű mi meg irigykedni fogunk szeptemberben rátok a tenger miatt. ;)
A Keletinél hol van ez a turkáló????

Tisa: ezt nézd meg. Ezt valaki kapta a dokijától, de már nem tudom ki. Ebbe vannak a mávos felkészítők:

1233162598.9418.pdf

1233162152.3904.pdf

Hogy ez mennyire él, vagy nem én azt nem tudom. Mert ebbe 2008.februárt írnak a bevezető szövegben. De én innen vettem az infómat.

Kép Kép
kisvirág_30

Tisa: hűha te már ennyi mindennel kész vagy. Én csak listát írtam, hogy mi kellhet. Bár nekem sokminden megvan Kendéről.
Majd tegyél képet, ha teljesen kész a szoba!!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Tünemény:nagyon jó volt ez a sztori apával kapcsolatban.Majdnem lefordultam a székről úgy röhögtem mikor olvastam.Mi is szoktuk így egymást szekálgatni.Az előbb pont az mondta apa, hogy milyen szőrős a hasam nem-e akarom leborotválni! :shock: :D

Tisa:mikor kapunk képet Léna szobájáról?Én is vettem ma még egy szivacsképet a falra mert végre jött a boltba.Még nem mertem megmutatni apának, mert a héten így is kiköltekeztem magam.

Mikor kapunk ízelítőt a pocak képekről?????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
gabka7926

Lányok ezt a papírt én is láttam a doktornőmnél, de a MÁV honlapján az van fenn hogy minden hónap második szerdája 6-tól... na de holnap felhívom őket és rövidre zárom ezt a kérdést!

Tünemény... vigyázz ám mert Luca lehet hoyg nem tud odabentról fórumot olvasni... de azt hallja amit apával beszéltek... csak reméljük hogy nem érti még! :) Meg csakünk van meg ez az előnyünk akik csak olvasnak! :)

Cat az ultrahang hétfőn volt amikor 27+5 voltam. és a méretek:
BPD: 79mm
Fleg: 72mm
FL: 56mm
Kb 1400gramm.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi, tényleg hatalmas Babának ígérkezik a méretei alapján! :oops: :wink: Csak bírd megszülni! :lol:

Kép
Kép
tisa

Jajj tisa ne rémisztgess... én is csak emiatt aggódom!
Bítzom benne hoyg normalizálódik a mérete...

Barátnőm ma 38+5 és ma mérték a babát már az ő méretei is húzósak
BPD 99mm
kb 4150 gramm...
a feje elég határeset a megszülhetőség kapcsán.... szeretné ha mostmár kibújna.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Bogi, én 2 héttel ezelőtt voltam a Kleopátrába 4D-n. Akkor voltam 29+3 hetes babás.
Az akkori méretek:
BDF: 73 mm
OFD: 92 mm
FL: 58 mm
AC: 25 mm.
1448 g.
És ezek alapján 29+2 hetes babás voltam.

Egy héttel később, a Mávban, 30+2 hetesen:
BDP: 77 mm
OFD: 95 mm
THQ: 80 mm
FL: 58 mm.
Ezek alapján pedig 30 hetes voltam.

Én csak ehhez tudom viszonyítani. És nekem is erre azt mondják, hogy nem lesz kis baba. :oops: Szerintem meg teljesen normális méretei vannak. :lol:

Kép
Kép
tisa

Jól van akkor próbálom elhinni hogy nem olyan nagy... csak a feje...
De ha az kinn lesz legaláb a többi könnyen jön!
Bár te 2 héttel előrébb jártál...
Na mindegy meglátom mit mondanak majd a 4D-n azon biztos pontosabban látszanak azért a méretek mint ezen a mini képernyős kis UH-n.

:oops:

Köszi az adatokat!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Bogi csak hogy megnyugtassalak.
Koli babával anno a 30 héten voltam 4d és akkor mondta a doki, hogy nagyon nagy baba lesz, mert akkor volt 1550 gramm(elvileg) ehez képest 3130 grammal született ez pedig nem olyan vészesen nagy. szóval szerintem ezek a suly beli adatok nem pontosak neizgulj. megszülni meg fogod :-) Ha olyan nagy lenne akkor kiveszik, de nem hiszem nyugi.
egyégbként a 28 hetese uh kapott méreteink alapján Beni is 2 héttel idősebb, de ugye bár benne is vana + - két hét....

Köszönöm a vigasztalásokat én is erre jutottam, hogy ez nem a mi kocsink volt.

Tünemény!
Jó a story :-) Hogy megnyugtassalak Nekem gyönyörű szülésem volt, nem is tudnék rosszat mesélni. mondjuk hozzá tartozik hogy iszony jó volt a dokim és a szülásznőm jó timet alkottak :-) Eda-t én is kaptam remélem most is lesz rá lehetőségwem....

Császár. Én magamtól sose kérnék, de ez az én véleményem. remélem sikerül most is nélküle........

Kisvirág!
Jó hogy megusztad a skarlátott.....Jó hogy megint vagy.

Rólam. MA valami nem oké. iszonyuan feszít a hasam úgy érzem széthasadok. mondták, hogy a sok víz ezt okozza de nagyon kellemetlen. Babóka sokat mozog.

na mennek vacsi nyami.

puszi nektek

Kép

Kép
sziszike22

Képzeljétek: ma megjelent a CSÍK a hasamon :D Nem is tudtam, hogy ez ennyire a végén is feltűnhet. Haloványka, de határozott (na nem vagyok egy kreol típus). Nektek van csíkotok? (az a köldök felé haladó pigmentes)

Megint kérdés, kapcsolódó: Mennyiben különböznek a kórházak abban, hogy mit kell vinni a babának? Van valami alapkonstrukció? És mik azok a cuccok, amiket magunknak kell vinni? Erről is jó lenne egy lista, ha valaki kedvet érez.

icamica

Eszembe jutott még valami.

Tünemény. Én nem mennék meleg vízes fürdőbe. Egyrészt nem szabad nagyon meleg vízben lenni, mert tágítja az ereket másrészt nekem szólt a doki, hogy a melegvízes az baci tlepehely inkább ne. De hidegvízbe határozottan ajánlott úszkálni.

Ica mami.
Tök eltérő. kőrháza változtatja. NEkünk (II. női) nem kell vinnünk bentre a babának ruhát, de pelut, krémet, törlökendőt igen. Szóval csak ruhát nem minden mást igen....

no tényleg megyek.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: