Sziasztok!
Rólunk: már mindenki meggyógyult nálunk és a hátsóm is jobb.

Hála a gyógyszernek és a kúpnak. Egyébként nem sok minden történt velünk. Csak valahogy annyira szaladnak a napok. Mindig csináltam valamit és nem jutottam ide. Kendének folytatódik a nem nagyon alszok már napközben műsora. Elég sokat foglalkozok most vele. Kivételesen most alszik.

Jövőhéten meg megyünk wellnesselni Debrecenbe

Annyira ránk fér már a pihi, és nyáron a pici miatt úgysem utazunk sehová.
Visszaolvastam és pár reakció
Nagyon arik a 4d-s képek! Nemsoká megyünk mi is újra
A poci képek is jók. Már mindenkinek szép nagy!
Ica: azért az jó hogy nem kell feküdnöd. Nincs annál rosszabb, ha egy aktív emberkét mint te is ágyba parancsolnak. Én a fiammal a 9 hónapot végig feküdtem….
Szuper, hogy feljebb ment a lepényed!
Bogi: nagyon aranyos a függöny!! Kende fél órát nézte és elemezte kiket lát rajta
Ettike: megvetted a múltkor feltett kocsit? Nekem egyébként tetszik.
Nem szűrnek meg toxora réged? Nem ártana. A doki nem mondott rá semmit?
Cat: meggyógyultatok a bárányhimlőből?
Trinky: üdvözöllek a csapatban! Kellemes babavárást neked!
Ez a Hemoclint micsoda? Nem hallottam még róla. A vasat én sem szedem. Pedig kéne. Csak nekem az a vicc, hogy nem is azért jött ki az aranyerem mert nem tudok wc-zni, hanem mert szedtem antibiot és attól ment a hasam és szerintem a hasmenéstől jött ki. Azóta is napjában többször megyek. Lehet pont a vasat kéne szednem.
Annaszuszi: örülök, hogy minden rendben van veletek. Kitartást a felújításhoz. Mikor lesztek kész?
Tasin: örülök, hogy most megcsinálod az államvizsgát! Tuti sikerülni fog és utána már csak a babóval foglalkozhatsz!!! Ki a konzulensed? Gondolom ilyenkor valaki helyettes is aláírhatja nem?
Gabka: kitartást a diétához! Nálunk is megy külön szobába a kicsi. Illetve a Kendével lesz egyszobába. Én annó adtam a szülésznőmnek, mert felfogadtam. De most majd meglátom mennyit segít vagy sem és utána eldöntöm mit kap.
Demetnik, Kisszilvi: üdv a csapatban! Kellemes babavárást nektek!
Tünemény: helyes kiságyat vettetek! Nálunk laminált padló van és én is vettem rá padlószőnyeget, amit szőnyeg méretre vágattunk. Szerintem jó ötlet. Nem olyan hideg így a padló!
Érdekes a védőnőd. Furi hogy nem néztek vizeletet neked a 12. héttől. Nekem a védőnő minden hónapban nézi + minden harmadba csinál a dokim egy rutin vér és pisi vizsgit is.
Dharma: vegyél a gyógyszertárba canesten kúpot 3 db-os. Nem olcsó, de kismamik használhatják!
Eda: pihizz sokat!!!! Kitartás minden rendben lesz. Nekem is vannak keményedések, de még nem rövidültem meg.
Tisa: Ari vagy, hogy hiányoltál! Minden rendben van velünk most már. Levonult a skarlát. Én csak egy enyhe lefolyást kaptam el, de kaptam a dokimtól rá antibiót és azt mondta a babának ebből nem lehet baja.
Végigolvastam mit is fog tartalmazni a várandós csomag. Annó is hasonló cuccok voltak benne. De a pasi mosakodó mit keres benne hát nem tudom, de minden esetre jót röhögtem rajta.
Zsu: szuper, hogy jól éreztétek magatokat. Gondolom Emma haza se akart jönni.
Merre mentek wellneselni?
Kikocska: jobbulást nektek! Már jó lenne ha nem lennétek folyamatosan betegek. Nagyon kimeríti az embert.
Szülésznő: annó én választottam és nem bántam meg. Nagyon jó volt. Most a Mávba úgy tudom nem lehet választani. MÁVOS csajok ti tudtok erről többet?
Védőnők: megdöbbenve olvasom, hogy egyik trehányabb, mint a másik. Nem is tudom ezek mire veszik fel a fizujukat. Igaz az enyém nem jön ki lakásra, de minden hónapba kell mennem hozzá. És mikor ott vagyok vérnyomit, súlyt és vizeletet is néz. Meg az összes leletem adatait ő írja be a kiskönyvembe és mikor ott vagyok akkor már előre be is írja a következő randink időpontját.
Mávos szülésfelkészítő: én a febr. első szerdáján nem tudok menni, mert nem leszünk itthon. De ha valaki megy megtenné, hogy rákérdez mit kell vinni a babának. Gondolok ilyenre, hogy pelus, popsitörlő, krém, köldökápoláshoz cuccok, esetleg ruhácska. Meg azt hogy a baba velünk lehet majd a szobába éjjel-nappal? Vagy mindig vissza kell vinni őket a csecsemősöknek? Ja és azt, hogy lehet szülésznőt felfogadni? Előre is köszi!
Ennyire futottam. Bocsi hogy ha nem írtam mindenre, de közbe Kende is felkelt és hát kellek neki