HI!
Ervick, köszi a köldök infót. Mi is 7-én megyünk oltásra, akkor rákérdezek, már nem hagyom tovább, múltkor is csak "majd el múlik" volt a válasz. Aztán elvittem tanácsadásra is, kaptunk rá homeós hintőport, amitől még ki is sebesedett a köldökének a széle. Frankó

. Most ez az ügyeletes doki mondta csak alkohol, felejtsük el a hintőport. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Köszi mégegyszer, feldob, hogy van megoldás. Tej ügyben tényleg csak azt tudom mondani, hogy óránként szoptatni, de sajna lázas kistesó mellett tudom nehéz ezt megoldani. Pár napra nem tudna valaki odamenni hozzátok segíteni? És ha laposnak is érzed a cicit bízz benne, hogy van még benne tej.
Oltások: Bors minden kötelező oltás után belázasodott. Az Ő forumán először sokan belázasodtak, aztán már a többinél csak az én fiam volt lázas. Doki azt mondta rá, hogy jól reagál a szervezete, ne aggódjam szét ezen az agyam. Kíváncsi vagyok Grétánál hogy lesz. Mindenesetre javaslom irasson mindenki lázcsillapítót is a gyereknek, az úgyse baj ha van mindig otthon. Bors választott oltásai: prevenár és az agyhártya gyulladás elleni (NeisVac-c, családban volt agyhártya gyulladás, javasolták is hogy adassam be). Vita tárgya volt itthon a bárányhimlő, férjem akarta és nem. Még nincs beadva. Vélemény???
Gréta is szerintem szépen lassan megkapja ezeket. Meg majd elolvassuk hogyan változott a világ az óta, hogy Borsnak beadattuk ezeket

...mert 2 év alatt sok minden változik ezügyben is tapasztalatom szerint.
Kankalin, nekem pedig Zsófi a következő

(...már ha lesz még gyerekprojekt)
Toldiszilvi, mostmár nagyon érdekel mi lesz a dokinál Veletek, de tényleg, látszik is, hogy olyan kis nyugi-baba, aranyos nagyon!
Monke, körömvágás nálunk rendszeresen van...vagy hogy érted, hogy mikor lehet? (már a múltkor be is ígértem Grétának, hogy legközelebb ragasztok neki kis virágot is a körmére

...na jó, rászedtem szegénykét

)
Katicat, -régebbi téma- ne is mond, ez a családi babatömés borzalom, mármint mikor megmondják a frankót, hogy "bezzeg én ilyenkor már pacalpörköltöt adtam a 2 hónapos gyereknek és mégis semmi baja nem lett megígymegúgy...." borzalom erre nem leordítani a fejüket, hanem jópofán végighallgatni ÁÁÁÁÁÁÁÁ. De ne hagyd magad, fogalmuk sincs merre haladt előre ezügyben a világ. Ügyes vagy a sütőtökkel kapcsolatban! Sajna itt már nincs, lecsúsztam róla. A következő dolog amivel kiugraszt majd a család (csak hogy készülj

) "azért nyáladzik a gyerek, mert fogzik kiskanállal kocogtasd meg" ...ja, lefordítom: verd szét a gyerek fogzománcát még mielőtt kibújt volna a foga...persze fogzás még a kanyarban se lesz
Apropó: Gráta elkezdett nyáladzani, játszik a nyálbuborékokkal...matracok készüljetek