Dóri

remélem nincs nagy baj? Ennyire komoly az a fertőzés???
Tali: bocs de nem hiszem, h sütök. De innivalót szerintem viszek...
Kár, hogy a Viranka-Mesi-Móni MT-ről csak egy kép sikerült, de az jó
És Cicus is nagyon csini felkötött hajjal.
Ildike is csodaszép lányka lett, rég láttunk már fotót.
Alváshoz:
Nálunk éjszakai hiszti van ált. hajnal 2-4 közt ordítozik a lányom. Jobb esetben ő nem ébred fel, csak mi. Rosszabb esetben mindenki felkel és fél- 1 óráig vitázunk vele, mire lenyugszik. Kezdjük a szép simogatós módszerrel és kérlelgetéssel, de legtöbbször csak a fürdőszobai kitelepítés után nyugszik meg.
Amúgy délután ő is alszik bölcsiben, viszont itthon nem hajlandó. Ma már hulla fáradt volt 1kor, fél órás hiszti után sikerült elaltatnom (egy zuhanyzós befenyegetés után a hiszti miatt), de akkor 2 perc simi után beájult...nem értem miért küzd ennyire ellene.
Ha nem alszik du. akkor 8kor már alszik este, ha alszik du. akkor általában fél 10 és 10 közt alszik el.
Amúgy 7 és fél 8 közt kel.
Ami pedig az oviban alvást illeti. Öcsém sem alszik du. már 2 és fél éves kora óta és az oviban sem. Csak fekszik az ágyban nyugodtan a pihenő időben, de nem alszik. Ez nem lenne gond, csak szerintem még kellene nekik az alvás, de amikor 1 óra küzdés után sem alszik, akkor én tojok az egészbe. Mert 2 órát küzdeni, h mondjuk 3kor aludjon el 5kor kelljen és aztán este se akarjon aludni nekem nem éri meg.
Ja tényleg Rugó új frizkója is cuki és végre látjuk élőben

és Vindo ezek szerint nálatok G hisztisebb mint Rugó??
Mesi
Bandázs: szerintem első körben egy színűeket-fekete, barna vagy bézs, lila, valami jó kis almazöld. A mintás is jó ötlet, csak arra nehezebb felmérni az igényt. De szerintem valami kis virág mintás jól bejöhet. És nem is tettél fel szülinapos képeket Gegiről...mit kapott a pasika?
Mozizókra
Nagyon irigy
Panndi
És nagyon szépek a lányok és én is meglepődtem, h Zsófinak mekkora a haja

fél éve meg még azon aggódtál, h nem lesz neki.
Vera
Még a meghívásra..vigyázz mert egyszer csak támadunk

mondjuk szerintem nem a jövő héten, mert akkor lesz a tali is, de talán utána héten, ha a kocsit meg tudom szerezni.
Emlékezetből írogattam és ennyi jutott eszembe.