A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi!
a lila divat most,ahogy nézelődtem :) kár h. hajam színéhez nem megy :) :)
én pl. zöldet,pirosat,bézst szívesen viselnék :)

KépKép
viranka

Köszi Lányok! :)
Bizony, kicsit zizzancs vagyok. 8)

Viranka! Félre ne érts!!!!! Nem kellene valami szakival konzultálnod Bálint hajnali felkelései miatt? Én tuti beszéltem volna már a védőnővel, és kijártam volna egy utat. De én ilyen vagyok, megyek, míg megoldás nem lesz.
Nem akarlak bántani, csak magamból indulok ki, ha Zsozsiék hajnali 3-5 között kelnének, már a Lipóton lennék.
Szerintem biztosan lehet ezzel valamit kezdeni. Zsozsiék pl. fél9-9 előtt nem alszanak. Gegi napjában még 3x alszik, Zsozsi csak ritkán mér, de valahogy visszaszoktatom, mert - valóban Heni -, ha oviba megy, ott is van alvás, vagy legalább nyugodt pihenés egy helyben.
És így kelnek 8 körül mindketten. Kb. 7.45-8.30 között.
De ha bírod, persze nem kell utána járni :), de lehet, hogy Bálintnak is jót tenne, ha "normál" időben kelne. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi rózsaszinű tuti legyen 8)

Vera szerintem csak egyszerűen határozottan vissza kell tessékelni az ágyba, közölni, hogy éjszaka van, alvás!

Vindo megjött Gábor?

Heni
KépKép
heni81

Na, akkor én is elmondom a tapasztalatomat.
Szeli ha egyszer felébredt, vagy kialudta magát, nincs az az isten, aki visszatessékelje! ;)
Ha ő egyszer felkelt, nem alszik már vissza, hanem pörög.
Bár ő csak nyáron ébred 6 körül. Télen hétvégén 7-8-ig alszunk. 8)
Sőt, nyáron mi is 5-6 körül magunktól ébredünk Apával, de én már este 9-kor kidőlök, az tuti. Mi ilyenek vagyunk mind, szerencsére egyformán! :)
Bár Báló valóban nagyon korán kel... Passzolom, hogy ez gond lenne-e vagy sem... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Úgy néz ki, kórház... Minimum 7, de inkább 10 nap... Most mi lesz????????

Kép
Kép
Kép
zdori

REgi a 6 óra ok, de nem 3 és f5 :shock:

Vera hánykor fekszik este Báló?

Zdori??????

Heni
KépKép
heni81

Hello!
Visszaolvastam mindennt, és tök sok dolgot akartam írni, de most semmi nem jut eszembe.

De. A képek:
Áron annyia szép kisfiú! Jó Rugó új haja! A hello kittys csajok pedig bűbájosak.

Mesi!
Mi az a kismamabandázs!? :shock:

Reklám:
Tegnap megnéztük az imax-ben az avatart.
ESZMÉLETLEN! Csak annyit tudok mondani, hogy a film vége előtt kb 10 perccel jutottak eszembe a gyerekeim. :D Egészen egyszerűen fantasztikus. Na jó, kicsit hollywoodi de 10/10 pontos. Nekem ez volt az első 3d-s filmélményem. Hogy emnnyit változott ez a technológia (is) amióta gyerekkorunkban mozgattuk a 3d-s vonalzókat!!! :lol:
Szerintem mindenki nézze meg!!!

Alvás:
Botond is felkel 6 körül. De csak azért, hogy kimenjük a tejéért. Utána még alszik 8-ig.
De van úgy , hogy az éjszaka közepén neki KELL a teje. Alig lehet lebeszélni róla.
Egyébként pár hónapja házitejet iszunk. Először kicsit idegenkedtem, de most már nagyon szeretem. Sőt onnan hozam a túrót és néha sajtot is.

Regi!
Apátok: :D

Melyik pelenka akciós a tescoban?

Most ennyi
Puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Dóri, bármi is történt, nagyon sajnálom... Remélem, Samu is jól bírja majd, és nem lesz gond vele sem. Daninak jobbulást!!! Neked meg kitartást, és a párodnak is!!! :(
:(

Heni, dehogy jött haza. Remélem, járni azért még tud, mikor beesik az ajtón :roll:

Megyek dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

Sense a tesco szines, mi azt használjuk, nagyon szuper, Libero szerű.

Heni
KépKép
heni81

Sense, nem a lila, hanem a value-s. Olyan árban van, mint az olcsóbbik :wink:

Ja, a bandázsról nekem is más jutott az eszembe :roll:

Kép
vindolanda

De ez gondolom nem olyan bandázs :roll:

Kép
vindolanda

Igen, Rugó haja tényleg franciás, mint Jean Renonak a Jöttünk, láttunk, visszamennénk-ben.

Kép
vindolanda

Tényleg befejeztem az írogatást. Várnak a jegyzetelnivaló könyvek :arrow:

Egyik jobban érdekel, mint a másik :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Ja-ja!
Ez az. Gondolkodtam, hogy mi jut eszembe Rugó hajáról. IGEN. Jean Reno!
:D :D

Elvesztettem a fonalat. Melyik pelenka? :D Milyen árban? :D
A lilát én is szeretem. A value-t pedig akkor használjuk, amikor B. kakilni akar. Arra a 3 percre jó.
De bármelyik is akciós, megnézem holnap.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Szóval van kétfajta pelenka az ilyen nagyságú gyerekekre (12 kilótól). A lila csomagolásos az olcsóbb, a zöld meg a drágább. Most a zöld akciós. Ennek az anyaga bőrbarátabb, a lila meg tiszta műanyag. Olyan árban lesz, mint az olcsóbb.

Nekünk nappalra a jó kis műanyagos van, Rugó bőre bírja. Ha kiütéses lesz, lecserélem, de eddig ezzel sincs gond.

Lehet, összekevertem, nem is a zöld a value.

Gábor hazajött, közepesen be van állva, neki is állt összeszerelni egy nagyobb lapraszerelt komódot :shock: :shock: :shock:

Ma vettük, akciós volt a tescoban, de nem gondoltam, hogy éjjel fogja összeszerelni :roll: Pláne ilyen állapotban :shock:

Kép
vindolanda

Ja, Sense, hogy hogy nem érted, olyan jól elmagyaráztuk Henivel :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Amúgy John Malkovichnak is ilyen haja volt a Jeanne D'arc-ban, úgyhogy tényleg franciás a haja Rugónak.

Olvasni :arrow:

Kép
vindolanda

Dóri :( remélem nincs nagy baj? Ennyire komoly az a fertőzés???

Tali: bocs de nem hiszem, h sütök. De innivalót szerintem viszek...

Kár, hogy a Viranka-Mesi-Móni MT-ről csak egy kép sikerült, de az jó :)
És Cicus is nagyon csini felkötött hajjal.
Ildike is csodaszép lányka lett, rég láttunk már fotót.

Alváshoz:
Nálunk éjszakai hiszti van ált. hajnal 2-4 közt ordítozik a lányom. Jobb esetben ő nem ébred fel, csak mi. Rosszabb esetben mindenki felkel és fél- 1 óráig vitázunk vele, mire lenyugszik. Kezdjük a szép simogatós módszerrel és kérlelgetéssel, de legtöbbször csak a fürdőszobai kitelepítés után nyugszik meg.
Amúgy délután ő is alszik bölcsiben, viszont itthon nem hajlandó. Ma már hulla fáradt volt 1kor, fél órás hiszti után sikerült elaltatnom (egy zuhanyzós befenyegetés után a hiszti miatt), de akkor 2 perc simi után beájult...nem értem miért küzd ennyire ellene.
Ha nem alszik du. akkor 8kor már alszik este, ha alszik du. akkor általában fél 10 és 10 közt alszik el.
Amúgy 7 és fél 8 közt kel.

Ami pedig az oviban alvást illeti. Öcsém sem alszik du. már 2 és fél éves kora óta és az oviban sem. Csak fekszik az ágyban nyugodtan a pihenő időben, de nem alszik. Ez nem lenne gond, csak szerintem még kellene nekik az alvás, de amikor 1 óra küzdés után sem alszik, akkor én tojok az egészbe. Mert 2 órát küzdeni, h mondjuk 3kor aludjon el 5kor kelljen és aztán este se akarjon aludni nekem nem éri meg.

Ja tényleg Rugó új frizkója is cuki és végre látjuk élőben :) és Vindo ezek szerint nálatok G hisztisebb mint Rugó?? :lol:

Mesi
Bandázs: szerintem első körben egy színűeket-fekete, barna vagy bézs, lila, valami jó kis almazöld. A mintás is jó ötlet, csak arra nehezebb felmérni az igényt. De szerintem valami kis virág mintás jól bejöhet. És nem is tettél fel szülinapos képeket Gegiről...mit kapott a pasika?

Mozizókra
Nagyon irigy :)

Panndi
És nagyon szépek a lányok és én is meglepődtem, h Zsófinak mekkora a haja :) fél éve meg még azon aggódtál, h nem lesz neki.

Vera
Még a meghívásra..vigyázz mert egyszer csak támadunk :) mondjuk szerintem nem a jövő héten, mert akkor lesz a tali is, de talán utána héten, ha a kocsit meg tudom szerezni.

Emlékezetből írogattam és ennyi jutott eszembe.

KépKép
KépKép
fleur

Szia Fleur!

Igen, ha minden jól megy, találkozunk 8)

Az altatást én is így adtam fel. Nem érte meg az egy-két óra ordítás. Aztán olyan későn aludt el, hogy éjjelig randalírozott, mert kipihente magát.

G. elég hisztis :lol:

Ja, most már beterített az egész nappalit komód-alkatrészekkel, olvasgatja a használati utasítást, és megállapította, hogy ilyen bonyolult komódot még nem látott :roll:
Ja, talán józanul kellene nekifogni, lehet, átláthatóbb lenne a rendszer :lol:

Kép
vindolanda

Úgy hallom, elkezdett csavarozni. Ezek szerint megvilágosodott :idea:

Kép
vindolanda

G és a szerelés :lol: mit ivott???

Egy tegnap előtti Dani fotó
Kép

Édes igazi pasis, nem??

Amúgy ma pizzát sütöttem vacsira, h Lilla gyurmázhasson kicsit és isteni lett.

KépKép
KépKép
fleur

Az a két szőrös gombóc meg a papa meg a mama ajándéka a kiságyban :) haláliak :) van hangjuk is. Dani is lassan hozzájuk fog hasonlítani és elgurítjuk :lol: kis husi golyó

KépKép
KépKép
fleur

Dóri, mi baj van Danival? :cry:

Vera: mi köszi, hogy itt voltatok! Zsófi nagyon büszke az új hajpántjára, egész délután mondogatta, hogy "Bálint hozta", "Bálinttól kaptam" :lol:

Ha Fleurék mennek hozzátok, mi is csatlakoznánk ám :oops: Bár ugye csana, beszoktatás. Na mindegy.
Vendég

Bor-klubban volt, bort ittak :roll:

Még mindig szerel, de a körvonalak már látszanak.

Én viszont megadom magam az enyészetnek :arrow:

Dani baba aranyos :D Lillának milyen volt a haja ilyen korában? Vajon Daninak is fürtös lesz? :roll:

Jó éjt!

Ha minden jól megy, fél tíz előtt rám ne számítsatok :!: :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D !

Próbálok emlékezetből, bár még nem nagyon műxik az agyam :oops: ...

Regi, kezdetnek nagyon jó az a 2 kiló, nekem is annyi ment le. Mi ébredés terén osztottak vagyunk: Pisti és Panka tovább alszik, Bence és én korán kelők vagyunk :) . Tali jövő héten lesz, Csepelen, ha jól emlékszem, Csikó sétány :oops: ?!

Nagyon jók az új vonalzók, Niki és Fleur.

Zdori, ez nagyon szomorú :( . Ennyire komoly?!

Vindo, na sikerült az összeszerelés :lol: :lol: ?! Én a héten szinte minden nap boroztam este, de csak 1-1 pohárral :oops: . Baromi jól esett :wink: .

Mesi, nekem barna, bézs, esetleg sötétebb zöld. A "legmenőbb" szín most a lila-fekete páros, bár nekem sem áll jól 8) .

Fleur, tényleg nagyon pasis Dani, és milyen nagy már, pedig most született :shock: !!

Nektarinnak lassan elkezdhetünk tippeket adni :wink: .

Minket felhívtak szerdán a bölcsiből, hogy Panka lázas, menjünk érte. Apa vitte orvoshoz, úgyhogy nem tudom, mi baja van :wink: (mert nem mondott az orvos semmit 8) ), de antibiotikumot kap. Szerintem a torka, mert sokat ivott és nagyokat nyelt. Tegnap én voltam vele itthon, nagyon jól esett, hogy 3 napos lett a hétvégém :) . Tulajdonképpen szerda óta nem volt lázas, és a kedve is jó, igazi rosszcsont, pörög ezerrel. Hétfőn mehet bölcsibe. Nagyon várjuk a talit :D !

Képek nagyon jók, sokszor újra kell őket nézni :D !
dettyk

Mesi!
nem bántottál meg pont tegnap jutott nekem is Madarász alváslaborja,h. talán fel kellene hívnom őket :)
de az a röhej h. előtte vagy 2 hétig tök jó aludt és csak 6 után kelt fel :) nekem Míra volt az a ki mindig jól aludt,Bálint sose volt későn kelő,ő más típusú gyerek :) egyik bagoly,másik pacsirta :) áén mindig korán feküdtem és korán keltem,R. meg pont az ellenkezőm :) ő nagyon későn fekszik és későn is kel :)
tegnap direkt kihúztuk 9ig a fektetést uúgy felkelt 4kor :shock: aztán visszaaludt vmikor és f8kor keltünk :)
már az is eszembe jutott nem lehet-e h. a foga az ami "bántja" és emiatt kel fel? mert hátulról még hiányzik 1-2

de van vmi könyv is ami segíti megtanítani a gyerekeket aludni lehet azt kellene megszereznem :)

én almazöldet nem vennék fel :) inkább a sötét méregzöld :) no meg a pasztelszínek elég kedveltek :) meg a napsárga is eszembe jutott éjszaka :)

Heni!
hiába mondom neki alvás rohadtul nem érdekli felkelt nem álmos és ennyi...max befekszik 2 percre az ágyába és utána kimászik :) lehet rácsos ágyat kellene visszatennem :)
a fiúk meg édesek :)

De édes Dani :)

Dóri!
mi a baj? vmiben segíteni tudunk?

okés akkor 2 hét múlva madártejparti :)

:arrow: Míra nem hajlandó öltözni :evil:

KépKép
viranka

Jo reggelt!

Tegnap este mi is moziztunk, Avatar: csak Sensehez tudok csatlakozni: nagggyon jo!

Mire anyosom jott Alex mar aludt, aztan Raniat is letettuk, igy semmi tennivaloja nem volt veluk. Nekem se jutottak a gyerekek eszembe, csakugy, mint Sensenek.. :lol: S. neha megleste a telefonjat, mondom nyugi, nyugi, nezd a filmet! :lol: Anyosom hallokeszulekeben is uj elem volt! :wink:

Dori nagyon sajnalom! +++++++++++++++

Vindo, milyenre minositettek a bort vegul a klubtagok?
S. is nagyon hisztis, neha mint egy tinedzser fiu! :lol: Aztan ki van akadva, ha Rania hisztizik....(haha)

Dani gyonyoru, nagyon jokepu pasi!! :D

Mesi, en is inkabb fekete, barna, szurke, bezs, feherre szavazok.
Kave :lol: :lol:

Regi, gyogyulj meg es menj a talira! :wink: (En is ugy mennek) Muholdas kapcsolassal nem lehetek ott? :lol:
Vendég

Ja, Viranka, S. mint Stephen, vagyis Steve :D
Vendég

Itt vagyok.

Ez a bolond baba felkelt hatkor :roll:
G. meg hajnal háromig szerelte a komódot, de nem lett kész :lol:
Mondjuk már alakul :wink:

Szerintem elmegyünk polcokat nézni, mert tegnap azt nem vette meg.

Délután meg szerelünk, fúrunk-faragunk.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Niki!
na ez nekem nem jutott eszembe :) :)

na még alváshoz :) :)
nálunk az h. 9-f10kor feküdjenek kizárt :oops: én ezt az ip-t gyerekeknél nagyon későnek találom(lehet azért mert nekünk is este 8kor már ágyban volt a helyünk 8) ) meg B. képes napközben akár 4órát is aludni és még akkor is alig bírom felkelteni :) lehet ezt kellene lecsökkenteni max. másfél órára :) de akkor meg este dől ki nagyon hamar :) nyáron a 9 óra volt az átlag mikor feküdtek :)
s az h. napközben nem alszik az 2 havonta 1* ha előfordul :) mert szerintem erre még szüksége/ük van h. 1* aludjanak napközben :) bár M. 2 év 8hós (most számoltam) korától nem volt hajlandó hv-gén itthon aludni :) bölcsiben nem volt gond :)

KépKép
viranka

Regi
Gyógyuljatok gyorsan!!

Panndi
Csana: mi úgy kezdtük, h először együtt mentünk baba mama klubba, aztán otthagytam pár órára és mentem érte, majd már ebédre is maradt és végül ott is aludt és délután mentem.
A teljes otthagyásnál az alvás kb 2-3 alkalommal volt gond, utána összeszoktak Erzsi nénivel és már minden ok volt. Zsófi is ügyes lesz.
Persze mi ugye nagyon ráértünk a beszoktatásnál így én nem kapkodtam el a dolgokat. Meg ugye nem mentünk minden nap, így 4 hét volt mire már ott is aludt.

Vindo
Lillának semmi haja nem volt :) és fürtös sem volt :) Szóval fogalmam sincs :)
4 hónaposan ilyen volt.
Kép

Dettyk
Hát igen :) már 2 hónapos lassan
Puszi Pankának, bár akkor lényegében már rendben van :)

Nálunk általában Lilla kelt mindenkit :? :( mióta nincs cumi és Dani itthon van :(. Talán egyszer megnyugszik teljesen megint. De amúgy már tényleg sokkal nem jobb a helyzet :wink:
Reggel is elég hamar sikerült kizökkentenem a reggeli hisztiből. Sírva kelt: valami rosszat álmodhatott, vagy csak a pelus miatt meg mert utána pisilnie kellett. Ki tudja????
Megyek mert Dani nyüszi és apa meg Lilla elmentek boltba....

KépKép
KépKép
fleur

Hűű oldalt kezdtem :lol: de rég volt már ilyen.

KépKép
KépKép
fleur

Helló!
Hazaengedtek!! : :) :) :) :)

Majd részletesebben fogok írni, ígérem, sztem odaátra, csak negyon le vagyok maradva mindennel, főleg alvással, ma éjjel semmit, tegnapra virradólag 2 órát aludtam, Úgyhogy egy kicsit megpróbálok pihenni, aztán referálok. Lényeg, hogy tegnap még azt sejtették, hogy komoly vesekárosodása lehet, de mára kiderült, hogy fertőzés sincs. Vagy csak volt. Tényleg mesélek majd.

Puszi mindenkinek, ne haragudjatok, olvasni nem olvastam, de Danit láttam, édesszép. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Vera hát lehet, hogy csak tényleg simán kialudta magát, ha ennyit alszik napközben. Nekik kb 11 óra alvásra van szükségük. Van egy könyvem az alvásról. A szülők iskolája: AZ alvás. Ha megtalálom elviszem neked a talira.

Fleur nekem passz ez az éjszakai hiszti :shock: én ezt el sem tudom képzelni :?

Sense zöld csomis az akciós, nekem a sima tescos túl rideg, leszoktatáskor vettem egy csomaggal, egy hiányzik belőle :roll:

Szelinek, Pankának jobbulást!

Vindo kész a komód?

A hiábavaló altatást én megértem. Csak vannak olyan szülök, akik hagyják túlpörögni a gyereket , aztán ebből van a hiperaktivitás. ( családunkban van rá példa, de mi ebbe nem szólhatunk bele)

Heni
KépKép
heni81

Heni!
köszönöm előre is :) :)

Dóri!
pihenjél :!: :!: :!: :!:

KépKép
viranka

Én Szelit este 9 körül viszem aludni, előbb képtelenség, ezért inkább nem kínlódunk vele, reggel 6 körül keltem, mikor megyünk bölcsibe, ott déltől fél 3-ig alszanak kb. Szeli általában végig alszik. Így pont jó neki.
Hétvégén kicsit csúszunk, meg most, hogy beteg volt, és itthon van: 8 körül kelünk reggel, 2-től alszik, olyan 4-5 óráig, aztán 10 felé fekszünk... :oops: Előtte egyáltalán nem álmos.
Persze nyáron ez az egész visszafelé tolódik, akkor korábban kelünk... stb.

Dani nagyon pasis, az biztos! :)

Dóri! Örülök, hogy hazaengedtek! Várom, hogy mi volt, mert sajnos nem tudtam követni az eseményeket... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Vindo egy üveg vörösbort hoznál nekünk a talira?
Megveszem és megkóstolom itthon 8)

Zdori elképesztő ez az egészségügy. Egyik nap még azt mondják 1 hétig bent kell feküdni a kicsinek, a másik nap meg már semmi gond szerintük :shock: :roll:

Niki csak nem aludtál el :lol:

Viranka Dr. Eduard Estivill és Sylvia de Béjar Aludj jól, gyermekem
Már én is gondoltam rá, hogy megveszem, de mindig mire elhatározom magam Gréti hagy egy kicsit pihenni így elmarad.

Mesi fekete, fehér, barna, vajszínű, méregzöld és halványzöld, bézs.
Én egy bézs színűre vevő leszek :D XL-es méretben :oops:

Sense bandázs: ha már nem lehet a pocaktól begombolni a nadrágot akkor ez kellően elrejti és még a derekat is melegíti. Egy nagyon rugalmas pamut anyag.

Fleur ha beférünk egy autóba mehetünk ám együtt :roll:

Na én jól elkisértem Grétiéket fodrászhoz. Nem kellettem amúgy cicust lekötni mert símán, mosolyogva tűrte, hogy vágják a haját :lol: Viszont ha már ott voltam én is vágattam egy kicsit belőle 8)

Na megyek sütök egy kis Fügés-diós-csokis kalácsot
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Életem első kalácsa készül :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, nyami :D ! Aludj jól, gyermekem! nekem megvolt Bencénél, Pankánál eladtam a Tesz-Veszen 8) . Tulajdonképpen nekem nem sokat segített, inkább csak elfogadni és átvészelni segített azt az időszakot, de Bencét alvásra tanítani-szoktatni nem.

Vindo, egy üveg borra én is befizetek 8) :) .

Fleur, jaj, tényleg, el is felejtettem, hogy Lillának nem volt haja, most meg olyan gyönyörű fürtös hajkoronája van :D .

Zdori, de örülök, hogy hazaengedtek :D . És várjuk a beszámolót! Jól rátok ijesztettek :? ...

Gyerekeim 7-kor fürdenek, ha minden jól megy, 8-kor ágyban vannak, Bence természetesen már kicsit később alszik el, de 9-kor legkésőbb neki is aludnia kell. Reggel 6-1/2 7-kor van ébresztő. Panka állítólag keveset alszik a bölcsiben, vagy egyáltalán nem, de akkor is csöndben van és pihen. Ezen azért csodálkozom, mert itthon, ha ilyen korán kel, mindig delel kb. 2 órát. Akkor nem erőltetem az alvást, ha 1/2 9-9 körül ébred.

:arrow: Most ébredt a delelésből...
dettyk

Vindo szerintem nektek ez nagyon bejönne :lol: :lol:
http://vampiregang.com/catalog/index.php?cPath=50_85

Dettyk de jó, hogy Panka delelt.
Cicus nem, pedig 1,5 órát voltunk uszodába és nagyon kifáradt, próbáltam altatni de nem :?
Sebaj, este 8-kor leteszem és alszik reggel 7-ig, hanem tovább 8)
Én meg olvasok, mert Z megint dolgozóba :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dóri, ez jó hír :D :D :D

Heni, nincs készen. Elmentünk a Praktikerbe megvenni a polcokat. Mekiztünk, hazajöttünk, aztán elkezdte befejezni a komódot, ám ekkor eszébe jutott, hogy a pálinkát tízre kellett volna vinnie a kifőzdébe.

Összepakolta a cefrét, és elment :roll:

A pálinka nem nekünk lesz, hanem G. szüleinek, mi csak kifőztük. Azért nagyüzemi szeszgyártásba még nem fogtunk :lol Bár valamennyit biztos félre kell tenni magunknak is.

A szomszéd srác apósa, aki évről évre főzetett ki, mert gyümölcsöse van, nyáron nagyon beteg lett. Mondta, hogy van tiszta szilvából cefréje, eladja. G. családjában épp elfogyott a pálinka, három éve főzettek utoljára, így megvettük. Szegény meghalt azóta, éppen szilveszterkor. Nyáron még itt kőműveskedett a szomszédban.

Akkor felveszem a rendeléseket :wink:

Fleur, akkor lehet, Daninak másfajta haja lesz :roll:

Ja, egy vesemelegítő rám is rám férne :roll:

R. leült végre dvd-t nézni, mindjárt teregetnem kell. Ha G. hazaér, elkezdünk rendezkedni.

Holnap egyedül leszek, az egyetemre kell mennie. Ma is beugrottunk, de annyi feladatot írtak neki be a tanszéken, hogy külön kell mennie. Rugó amúgy imád ott lenni, mindig lépcsőzni akar, a könyvtárban is nagyon kiismeri magát. Amíg válogatok, az alsó polcon üldögél:) Nagyon szereti az afro diákokat, velük mindig kokettál, ők is odavannak érte. Ma is ismerkedett egy lánnyal meg egy fiúval. A múltkor meg egy raszta lánynak még a telefonomat is odaadta, meg vitt neki tollat meg ceruzát az irodából:)

Jött Gábor, úgy hallom.

Kép
vindolanda

Hú, Móni ez király 8)

"Jáccani akarok a babámmal!" :lol:

Majd névnapjára kap egyet Rugó 8) Lazulhat benne 8)

Kép
vindolanda

Móni, ez nagyon tuti oldal :lol: . Egy on/off-os póló szerintem Pankának sem ártana :wink: .

Vindo, akkor Rugónak bejött a csaj :lol: ? Barátnőm lánya totyogó kora óta odavan a hosszú hajú pasikért (egyébként az anyja is 8) ), most 7 éves, kíváncsi leszek, ilyen marad-e az ízlése.
dettyk

Ja, hátha van felnőtt méretben is, G. is kap egyet :roll: :wink:

Dettyk, valahogy mindig kiszúrja az afro lányokat :roll: :lol:

Aranyos lehet a barátnőd leánya :lol:
Akkor ha a a második nekünk lány lesz, az is a hosszú hajú pasikat hajkurássza majd :roll:

Kép
vindolanda

Itt vagyok am, csak sokfele jarkaltunk, szombat mindig ilyen.
Moni, sajnos, nem aludtam! :lol: De nem baj, holnap S. megigerte, hogy felkel a gyerekekkel, en alhatok kicsit. Meg is erdemlem, mert ma reggel en hagytam ot! :D

Kepzeljetek, ma elvittuk Raniat balettre! :lol: Vettunk neki kis egyen-dresszt is, szoknyacskat, es 25-os balettcipot! :lol:
Altalaban ha az embernek kislanya van, balettben gondolkodik...hat Raniaval mi mindenre gondoltunk, csak balettre nem...iszonyat mozgekony, fius...a jatszohazban olyan csuszdarol csuszik, ami a nagy gyerekeknek van, meg en is megremultem csuszaskor...hat neki a kezet sem lehet fogni...uszodaban sem engedi fogni a kezet, mikor jonnek a hullamok mindig lemerul, es vizet nyel, az sem zavarja... :lol: Szoval vele inkabb triatlon, vagy ottusa, hetproba, maratoni futas...ilyenekben gondolkodtunk.. :lol:
Viszont multkor S. vitte Lilat a balettorara, es mig beszelgetett Rainia beszokott az orara, beallt a sorba, es csinalta amit kellet, nem is akart kijonni. :lol: Gondoltunk, kiprobaljuk, hat nagyon elvezte, bar egy ido utan nem hazudtolta meg magat...o nem a gyerekekkel akart sorbaallni, hanem a tanarnovel mutatta a gyakorlatokat :lol: Aztan eszrevette az orara gyujtott penzt, az kellett neki, mondta: money, money.. :lol: Aztan meg a Smarties-t vette eszre, amit az ora utan kapnak csak a gyerekek, akkor meg az kellett volna neki. :lol:

Olyan aranyos volt, kis pelenkas balerina! :lol:

Mindjart rakok psr kepet Alexrol.
Vendég

Hú, ez a balett jó lehet :D És Rania biztos aranyos a kis ruhájában :wink: Le is fotózhatnád.

Jelentem, kész van a komód. Most a polcokat csináljuk.

Lesz egy az első szobában egy festmény helyén. Erre írószereket pakolunk (eddig szanaszét voltak), a festmény meg bemegy a hálóba. Lesz egy másik polc az e-pontban. Így hívjunk egy kis beugrót, ahol csak egy szék meg egy asztallal fér el, ott van a régi gép, éjjel ott nyomulok. Ide jönnek a könyvtári könyvek meg a jegyzetek.

Lesz egy polc a nappaliban is, meg egy a két kisszoba körül valamelyikben.
A komód majd a hálóba megy, ami most van a tv alatt, az meg vissza az első szobába. Szóval értitek :roll:

Ja, a bornak olyan 700 körül adjuk szerintem palackját. Még nem tudom, de nektek majd adunk kedvezményt :wink:

Kép
vindolanda

Kép Jo testverek :) Kép :) Kép Mit csinalsz? :) Kép Rania elfaradt.. Kép Csaladi vacsora :) Kép Jo dolog, hogy sok noverem van! Kép Lila es Alex
Vendég

De jók a képek! :) :) :)

Lehet, hogy ebből a kollekcióból készül a kismamabandázs, ebben nincs bézs. :shock:
De megoldjuk Móni! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, csinaljatok olyant is, amelyiknek az egyik fele ilyen, a masik olyan, igy tobb szinu nadraghoz tudjak hordani.. (Mondjuk barna az egyik, fekete a masik fele..)
Vendég

Vagy most lehet, hogy hulyeseget mondtam, mert igazabol nem lattam meg soha ilyent, csak a leiras alapjan ahogy elkepzeltem... :roll:
Az a bandazs, amit en elkepzeltem, kivitelezheto ket szinben.. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.16 19:57-kor.
Vendég

Ha jol latom, van olyan kek is a szinskalan, ami hasonlit a farmer-kekhez...a 126-os..farmert sokan hordanak.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?